gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a):z jorczków samczyków robią homo-nie-wiadomo, u ubierając juziowe wdzianka i kokardki więc co się przejmujesz :diabloti: rozowym wdziankiem dla Miskowej nie wzgardze jak ktos ma :lol: ale Baster to niet , niech chcoiaz na starosc bd mial meskie rzeczy :evil_lol: tyle lat chodzil w rogzie choc femine i rogzette :evil_lol: wszyscy mysleli ze suczka , a teraz jak kupowalam mu obroze wzielam meska siwo zolta , nawet mnie brat pochwalil :diabloti: ze ladna :lol:
NightQueen Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 hehe biedny Baster w rogzette chodził :evil_lol: współczuje mu. Na mężczyznach rasy ludzkiej róż mi nie przeszkadza, ale w przypadku rasy psiej jestem stanowczo na nie :diabloti: choc femine nie jest taki typowo damski, też mam i bardzo lubię ten wzór :loveu:
gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a):hehe biedny Baster w rogzette chodził :evil_lol: współczuje mu. Na mężczyznach rasy ludzkiej róż mi nie przeszkadza, ale w przypadku rasy psiej jestem stanowczo na nie :diabloti: choc femine nie jest taki typowo damski, też mam i bardzo lubię ten wzór :loveu: chcialabym choc femine xlke dla Miski , jej jest ladnie w brazie ale xlki sa niestety drogie wiec moze poczekam na jakas wystawe :lol: mam nadzieje ze wkoncu spadnie nam swiezy snieg bo Miska maniakalnie usiluje zjadac ten stary :roll: a on taki "zasyfialy "
NightQueen Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 nie wiesz co mówisz :diabloti: u mnie jest 15 cm śniegu, jest zimno, Moli wiecznie chodzi z oblepionymi śniegowymi kulami przy nogach,a ja już dwa razy wywaliłam się :razz: nic przyjemnego
gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a):nie wiesz co mówisz :diabloti: u mnie jest 15 cm śniegu, jest zimno, Moli wiecznie chodzi z oblepionymi śniegowymi kulami przy nogach,a ja już dwa razy wywaliłam się :razz: nic przyjemnego wolalbym zeby glabica jadla swiezy snieg jak juz musi :lol: u nas jest jakis cm sniegu :evil_lol: za to masa lodu , bo snieg ciut stopnial a teraz mamy minus 12 :placz: Miska kocha snieg i wogole zime dla niej nie ma czegos takiego jak za zimno , a wywalilam sie juz 2 razy :roll: raz Miskowa zobaczyla Schagiego i nagle mnie przyspieszyla z gorki a drugi raz pod szkola zaraz po tym jak skonczylam z koelzanka sie smiac z innej osoby ktora sie przewrocila :evil_lol: mojej tez robia sie kulki ale miedzy opuszkami :roll:
NightQueen Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='gops']wolalbym zeby glabica jadla swiezy snieg jak juz musi :lol: u nas jest jakis cm sniegu :evil_lol: za to masa lodu , bo snieg ciut stopnial a teraz mamy minus 12 :placz: Miska kocha snieg i wogole zime dla niej nie ma czegos takiego jak za zimno , a wywalilam sie juz 2 razy :roll: raz Miskowa zobaczyla Schagiego i nagle mnie przyspieszyla z gorki a drugi raz pod szkola zaraz po tym jak skonczylam z koelzanka sie smiac z innej osoby ktora sie przewrocila :evil_lol: mojej tez robia sie kulki ale miedzy opuszkami :roll:[/QUOTE] ale na pewno nie tak jak M. :diabloti: Ja wywinęłam orła na prostej drodze gdzie nawet lodu nie było tylko śnieg, ale tak to już jest jak się ma nieprzystosowane buty i kiepską koordynację ruchową :evil_lol:
gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a): ale na pewno nie tak jak M. :diabloti: Ja wywinęłam orła na prostej drodze gdzie nawet lodu nie było tylko śnieg, ale tak to już jest jak się ma nieprzystosowane buty i kiepską koordynację ruchową :evil_lol: no nie wiem czy slabiej :eviltong: ona wtedy siada i probuje sobie to wygryzc bo jej przeszkadza w chodzeniu , tylko i wylacznie tam sie jej robia kulki, o tyle dobrze ;) a wyciac tego nie ma jak :roll:
vege* Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 a u mnie jest już jakieś 30 cm śniegu dosłownie :-O jest strasznie zimno, wczoraj to ledwo co do szkoły z domu wyszłam, nic nie było widać, śnieg padał strasznie i do tego jeszcze wiatr :/
NightQueen Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='gops']no nie wiem czy slabiej :eviltong: ona wtedy siada i probuje sobie to wygryzc bo jej przeszkadza w chodzeniu , tylko i wylacznie tam sie jej robia kulki, o tyle dobrze ;) a wyciac tego nie ma jak :roll: a spróbuj wyciąć to KLIK :diabloti: myślisz że z tym można siadać? :cool3::evil_lol:
gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='vege*']a u mnie jest już jakieś 30 cm śniegu dosłownie :-O jest strasznie zimno, wczoraj to ledwo co do szkoły z domu wyszłam, nic nie było widać, śnieg padał strasznie i do tego jeszcze wiatr :/ ja tam lubie zime ;) cieplo sie ubrac ,czapka,szalik ,rekawiczki ,ciepla kurtka i lecisz :evil_lol: [quote name='NightQueen']a spróbuj wyciąć to KLIK :diabloti: myślisz że z tym można siadać? :cool3::evil_lol: biedna Moli :crazyeye: moj Baster tak mial zawsze wlasnie dlatego teraz ma przyciete na krotko lapki i krotko dol kolo siusiaka ;) nie wiem jescze czy to cos da bo nie bylo okazji na takie snizne szalenstwa i pewnie juz nawet nie da rady sprawdzic wiec w ta zime mam spokoj :lol:
NightQueen Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 gops napisał(a): biedna Moli :crazyeye: moj Baster tak mial zawsze wlasnie dlatego teraz ma przyciete na krotko lapki i krotko dol kolo siusiaka ;) nie wiem jescze czy to cos da bo nie bylo okazji na takie snizne szalenstwa i pewnie juz nawet nie da rady sprawdzic wiec w ta zime mam spokoj :lol: ale M. już jest maksymalnie ścięta (w ramach rozsądku żeby wyglądała korzystnie) nawet nie ma sukienki pod brzuchem, a kulki jak widać na zdjęciu i tak się robią, taki urok jej gęstej sierści ;)
vege* Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 gops napisał(a): i lecisz... :evil_lol: ... chyba za psem an lodzie :diabloti:
gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a):ale M. już jest maksymalnie ścięta (w ramach rozsądku żeby wyglądała korzystnie) nawet nie ma sukienki pod brzuchem, a kulki jak widać na zdjęciu i tak się robią, taki urok jej gęstej sierści ;) to ja jednak nie chce tyle sniegu :evil_lol: moja tez ma gesta ale az tak zle nie jest :lol:
gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 vege* napisał(a):... chyba za psem an lodzie :diabloti: tez mozna :evil_lol:
catie Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 gops napisał(a):ja tam lubie zime ;) cieplo sie ubrac ,czapka,szalik ,rekawiczki ,ciepla kurtka i lecisz :evil_lol: ja zime lubiłam do wczoraj, aż do momentu kiedy musiałam 2h czekać na mrozie na pociąg:angryy: Teraz jestem przeziębiona.
gops Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 catie napisał(a):ja zime lubiłam do wczoraj, aż do momentu kiedy musiałam 2h czekać na mrozie na pociąg:angryy: Teraz jestem przeziębiona. ja codzinnie czekam po 30-50min na tramwaj jak wracam ze szkoly ;) nie raz zamarzam ale niestety takie uroki zimy , jak stalam na 30 stopniowym upale te 30min tez narzekalam :lol:
evel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a):hNa mężczyznach rasy ludzkiej róż mi nie przeszkadza, ale w przypadku rasy psiej jestem stanowczo na nie :diabloti: A ja uważam, że nie ma nic piękniejszego niż wielki, czarny labrador w różowym miękkim rogziku :loveu: jak już sobie tak gadamy o obrożach ;) Zuzowi też się robią kulki straszne :roll: Gops, wycinanie kłaków spomiędzy palców tak prawie do zera pomaga, czy jakoś nie bardzo?
Ewa&Duffel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 evl napisał(a): Zuzowi też się robią kulki straszne :roll: Gops, wycinanie kłaków spomiędzy palców tak prawie do zera pomaga, czy jakoś nie bardzo? Ja nie gops, ale powiem ;) u nas niestety wycięcie sierści praktycznie nic nie dało...:roll: Kulki nadal się robią, pies co kilka minut się kładzie i muszę wyjmować mu kulki z łap. Trochę jednak lepiej jest jak mu nasmaruję dokładnie łapy kremem.
sunshine Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 E tam marudzicie:D Faaaajnie jest:P Moje psisko szura dostaje na śniegu hyhy. I chcemy więcej. Wedle mnie to nawet tunele mogę kopać:D Nieskromnie zapraszam przy okazji na bazarek dla Wikinga. Dużo fajnych rozmaitości, nie da się ich określić jednym przymiotnikiem:evil_lol: ZAPRASZAMY!:loveu: duża pomoc to choćby podniesienie i powiadomienie innych:razz: (link w moim banerku;-))
NightQueen Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='gops']to ja jednak nie chce tyle sniegu :evil_lol: moja tez ma gesta ale az tak zle nie jest :lol: u mnie znów pada śnieg :flaming: kupie dla M. kuwetę i niech tam sika :diabloti: [quote name='evl']A ja uważam, że nie ma nic piękniejszego niż wielki, czarny labrador w różowym miękkim rogziku :loveu: jak już sobie tak gadamy o obrożach ;) Zuzowi też się robią kulki straszne :roll: Gops, wycinanie kłaków spomiędzy palców tak prawie do zera pomaga, czy jakoś nie bardzo? ja też pod warunkiem że nosi go suka a nie pies :diabloti: wycinanie kłaków nie pomaga, ale pomaga smarowanie wazeliną, ja tak robiłam całą zeszłą zimę ;)
gops Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='evl']A ja uważam, że nie ma nic piękniejszego niż wielki, czarny labrador w różowym miękkim rogziku :loveu: jak już sobie tak gadamy o obrożach ;) Zuzowi też się robią kulki straszne :roll: Gops, wycinanie kłaków spomiędzy palców tak prawie do zera pomaga, czy jakoś nie bardzo? nie pomaga wogole :roll: zawsze jakos wlezie tam ten snieg [quote name='Ewa&Duffel']Ja nie gops, ale powiem ;) u nas niestety wycięcie sierści praktycznie nic nie dało...:roll: Kulki nadal się robią, pies co kilka minut się kładzie i muszę wyjmować mu kulki z łap. Trochę jednak lepiej jest jak mu nasmaruję dokładnie łapy kremem. moja robi tak samo , a krem musze wlasnie kupic ale bardziej ze wzgledu na sol ;) [quote name='sunshine']E tam marudzicie:D Faaaajnie jest:P Moje psisko szura dostaje na śniegu hyhy. I chcemy więcej. Wedle mnie to nawet tunele mogę kopać:D Nieskromnie zapraszam przy okazji na bazarek dla Wikinga. Dużo fajnych rozmaitości, nie da się ich określić jednym przymiotnikiem:evil_lol: ZAPRASZAMY!:loveu: duża pomoc to choćby podniesienie i powiadomienie innych:razz: (link w moim banerku;-)) moja Miska kocha snieg , szaleje jak nigdy !:lol: [quote name='NightQueen']u mnie znów pada śnieg :flaming: kupie dla M. kuwetę i niech tam sika :diabloti: ja też pod warunkiem że nosi go suka a nie pies :diabloti: wycinanie kłaków nie pomaga, ale pomaga smarowanie wazeliną, ja tak robiłam całą zeszłą zimę ;) u mnie od 7 rano pada ,Miska byla o 6 jak jeszcze bylo malo a teraz jak wrocilam ze szkoly ubralam ja w kubrak i wyszlam to oszalala :evil_lol: zaczela biegac w ta i spowrotem , tarzac sie , kopac i jesc :lol: wchodzi w najwieksze zaspy i sie cieszy ;) mi nie przeszkadza pies w rozu , jesli mu pasuje to czemu nie :lol:
gops Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 zdjecia z dzisiaj :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 tak sie witamy z suka Uploaded with ImageShack.us a tak z psem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
Recommended Posts