Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to super, bo ta kobieta nie odzywa sie:-( wiec wpadlam na pomysl, aby zadzwonic do drakuli i zapytac, a noz, widelec:razz: on wiozl naszego psiaka w poprzedni weekend, pomyslalam, ze w ten moze tez jakies bidy wozi i trafilam w dziesiatke:multi:

Posted

kontaktowalyscie sie?? podobno brak potencjalnych kandydatow na transport, co zawzyza koszty transportu, walcie do nich w kazdej chwili, to sa na prawde swietni ludzie, ktorzy chca pomoc

Posted

Asta17 napisał(a):
Ja nie znam tych ludzi. Justyna 85 wróciła...myslałam, że to załatwi ;/

wiesz, że ledwo wstaje...mogłaś chociaż mi napisać o tym.

zaraz napiszę,mam nadzieje, że nie jest za późno...

Posted

alesluchajcie,jak sie zbierze wiecej psiakow, to wkrotce moze pojechac, to jest naprawde fajny czlowiek, ktory jak tylko moze,w kazdej chwili moze jechac,jeszczenic straconego,moze szkajcie psiaka,ktorego mzna by bylo przewiezc ta trasa

Posted

noi takmialo byc ostatnim razem, ale psiakow bylo za malo,no i dziewczyny musza to zlatwiac i sie ze soba komunikowac, czy ktos kontaktowal sie z drakula i przejal jakas inicjatywe? jesli justyna nie jest w stanie, to czy ktos cos w tej sprawie zrobil, zeby probowac zalatic nastepny transport? sledzcie tez watek transportowy,szukajcie jakiegos psiaka,ktory 'wskoczylby'w te trase

Posted

Justyna była już w domu od 20. 03 i czytała to co sie tu dzieje, a poza tym miała jechać Weronia i to było najlepszym rozwiązaniem...jednak ostatecznie coś nie pasowało i szukaliscie czegoś innego...A ja pierwszy raz słyszę o jakimś Drakuli. Przyspieszyłam termin kastracji i miałam zaprowadzić psy na peron lub wyjsc po osobę, która miała zabrać psy i zaprowadzić do schroniska..

Posted

patch75 napisał(a):
dziewczyny, piszcie do niego i ustalajcie-drakula, moze bedzie ktos musial podrzucic psiaka do katowic

tutaj drugi raz wspomnilam o drakuli..., ten czlowiek cly czas czekal na jakis odzew, no nic; teraz ktos szuka transportu na trasie Zabrze-Elk, moze to bylaby dodatkowa psina, aby zmniejszyc koszty?

Posted

Dziewczyny, co się dzieje?? :/ Czy założyłyście pieskowi wątek transportowy??
Ta Pani, o której opowiadała patch75 to już opcja nieaktualna zupełnie, tak??
Zawsze można się zrzucić na transport nawet jak to duża suma, jeśli to konieczność.
Poszukajcie kogoś, kto z okolicy jedzie do tej Łodzi, nie musi to być przecież transport z samej Rudy, prawda?? to chyba nie będzie problem, jeśli któraś z Was dowiezie psa pociągiem jakieś, powiedzmy, 50 km.. np.

Posted

jesli chodzi o te Pania, to sie nie odzywa, wiec chyba nici z tego, ale drakula to czlowiek, na ktorym na pewno mozna polegac, chcial zawiezc psiaka z Katowic (lub Rudy, ale to dziewczyny na miejscu musialaby ustalic) do Lodzi, znalazly sie bodajze dwa psiaki do pzrewiezienia i koszt byl troche duzy, nikt sie nie ugadal z drakula co i jak, wiec drakula stwierdzil, ze tym razem da sobie spokoj, ale gotowy jest, aby zawiezc psiaki gdzie chcecie. ktos musi trzymac reke na pulsie, kontaktowac sie z drakula, szukac na watku transportowym innych [siakow, ktore moglyby dolaczyc do transportu w celu obnizenia kosztow, kto tym sie zajmie? bo ja nie jestem w Rudzie Slaskiej i nie moge ustalac pewnych rzeczy, bo to nie ma sensu-lepiej, zeby bez mojego posrednictwa bezposrednio pogadac z drakula, zeby nie bylo nieprozumine i zebym ja za was nie podjemowala decyzji. Chyba, ze nikt sie taki nie znajdzie, to ja to ustale, tylko z kim mam ustalac sprawy bezposednio dotyczace psiaka???z justyna? z asta?

Posted

[quote name='patch75']noi takmialo byc ostatnim razem, ale psiakow bylo za malo,no i dziewczyny musza to zlatwiac i sie ze soba komunikowac, czy ktos kontaktowal sie z drakula i przejal jakas inicjatywe? jesli justyna nie jest w stanie, to czy ktos cos w tej sprawie zrobil, zeby probowac zalatic nastepny transport? sledzcie tez watek transportowy,szukajcie jakiegos psiaka,ktory 'wskoczylby'w te trase

ja jestem w kontakcie z Drakulą.Szukałam przedwczoraj i wczoraj jakiegoś psiaka,który dołączyłby sie,ale nie znalazłam.Nadal szukam.

[quote name='Asta17']Justyna była już w domu od 20. 03 i czytała to co sie tu dzieje, a poza tym miała jechać Weronia i to było najlepszym rozwiązaniem...jednak ostatecznie coś nie pasowało i szukaliscie czegoś innego...A ja pierwszy raz słyszę o jakimś Drakuli. Przyspieszyłam termin kastracji i miałam zaprowadzić psy na peron lub wyjsc po osobę, która miała zabrać psy i zaprowadzić do schroniska..

To, że w domu jestem nie znaczy, że mam siły wchodzić tutaj.Nie przeczytałam tego,więc skąd miałam wiedzieć? znasz moje gg, więc prosze Cie następnym razem daj mi chociaż znać.

[quote name='patch75']tutaj drugi raz wspomnilam o drakuli..., ten czlowiek cly czas czekal na jakis odzew, no nic; teraz ktos szuka transportu na trasie Zabrze-Elk, moze to bylaby dodatkowa psina, aby zmniejszyc koszty?
Ja nie znalazłam tej psiny,ale prosze daj mi namiary...

[quote name='Weronia']Dziewczyny, co się dzieje?? :/ Czy założyłyście pieskowi wątek transportowy??
Ta Pani, o której opowiadała patch75 to już opcja nieaktualna zupełnie, tak??
Zawsze można się zrzucić na transport nawet jak to duża suma, jeśli to konieczność.
Poszukajcie kogoś, kto z okolicy jedzie do tej Łodzi, nie musi to być przecież transport z samej Rudy, prawda?? to chyba nie będzie problem, jeśli któraś z Was dowiezie psa pociągiem jakieś, powiedzmy, 50 km.. np.

pisalam na transportowym, że szukamy transportu.Opcja aktualna,to Drakula,ale to 450 zł...

[quote name='patch75']jesli chodzi o te Pania, to sie nie odzywa, wiec chyba nici z tego, ale drakula to czlowiek, na ktorym na pewno mozna polegac, chcial zawiezc psiaka z Katowic (lub Rudy, ale to dziewczyny na miejscu musialaby ustalic) do Lodzi, znalazly sie bodajze dwa psiaki do pzrewiezienia i koszt byl troche duzy, nikt sie nie ugadal z drakula co i jak, wiec drakula stwierdzil, ze tym razem da sobie spokoj, ale gotowy jest, aby zawiezc psiaki gdzie chcecie. ktos musi trzymac reke na pulsie, kontaktowac sie z drakula, szukac na watku transportowym innych [siakow, ktore moglyby dolaczyc do transportu w celu obnizenia kosztow, kto tym sie zajmie? bo ja nie jestem w Rudzie Slaskiej i nie moge ustalac pewnych rzeczy, bo to nie ma sensu-lepiej, zeby bez mojego posrednictwa bezposrednio pogadac z drakula, zeby nie bylo nieprozumine i zebym ja za was nie podjemowala decyzji. Chyba, ze nikt sie taki nie znajdzie, to ja to ustale, tylko z kim mam ustalac sprawy bezposednio dotyczace psiaka???z justyna? z asta?

Ja w żadnym razie nie mam wątpliwości co do tego, ze Drakula to zły człowiek, trzeba mieć naprawde dobre serce, żeby chcieć tak daleko pojechać...Ja jestem w kontakcie.Za psiaki trzeba zapłacić w schronie 100 zł,ale to opłace, do transportu na razie moge dorzucić 50 zł.

Posted

patch75 napisał(a):
wlasnie widzialam, ze cos sie znowu szykuje, oby tak dalej, na razie nie znamy kosztow transportu, to nei wiemy ile potrzebujemy, czy juz cos wiadomo?

Cały przejazd 450 zł...ja mam nadzieje, że szybko zdecydują sie inni ludzie i rozdzieli sie to...