Kaaasiaaa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Luna123']Cioteczki, mam pytanie, mianowicie się kuzynki nie bardzo polubiły. Moja chrześnica jest też bardzo kochana:loveu:, daje całuski wszystkim i pieskom. A wyszło m.in. u weta, że suczynek nie za bardzo lubi i koniec:shake:. Próbowałyśmy i luzem i przez siatkę. Raz ja byłam z Fryzią, potem szłam do Niuni większej, buziaczki dostawałam, ale zęby na Fryzię pokazywała. To moja też troszkę się denerwowała:roll:. Może dlatego, że Onka była przez pół roku w sumie rezydentką tutaj i nawet mieszkała ze mną:roll:? Zapytamy się też faceta od szkolenia, bo ma mieć spotkanie przypominające...[/quote] to moze zapoznalabys dziewczyny na terenie oddalonym od domu, coby zadna nie "pilnowala swojego terytorium" czesto sie zdaza ze pies nie lubi psa a suka suki, ale mysle ze pospotykaja sie troche i im przejdzie ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Luna suki są młode i generalnie pozytywnie nastawione czyli nie agresywne z założenia "bo tak" z powodem czy bez...więc jestem pewna ze to kwestia czasu i tyle:-) ja mam dwie suki z ktorych jedna na początku chciała zabic drugą (dosłownie na gardle sie jej wieszała) troche to potrwało (2 miesiące) i teraz są nierozłączne:cool3: więc spokojnie:lol: jak macie spotkanie ze szkoleniowcem to super bo napewno podpowie pare trików jak srawic by psy mimowolnie sie zaakceptowały z czasem, powodzenia kciukasy zacisniete:p PS. naprawde bardzo rzadko sie zdarza że psow nie da sie "dograć" wszystko to kwetsia czasu i umiejetnosci:p Quote
Luna123 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dzień dobry w przepiękne niedzielne ( U nas we wsi odpust, to trzeba kupić koniecznie wiatrak na rower;) ) popołudnie. A teraz zabawa: wytęż wzrok i znajdź pięć szczegółów, no chociaż jeden czarny:razz: [IMG]http://img82.imageshack.us/img82/5337/tujki002.jpg[/IMG] I jest:multi:, tylko coś czerwone plamki wyszły:oops:, bo było robione pod słońce [IMG]http://img82.imageshack.us/img82/4737/tujki003.jpg[/IMG] Tak się Fryzia chłodzi;). Trochę Niunię podcięłam, ale po paru cięciach stwierdziłam, że jakieś cieniowanie wyszło dziwne. A i tak pojedziemy do fryzjera już w tym tygodniu najprawdopodobniej. Quote
Tola Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A ja myślałam, ze Fryzia bawi się w chowanego:evil_lol: Cudna mordka:loveu: Quote
Torusia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ha,ha faktycznie super mordeczka :lol:,na chwilę humor mi wrócił jak na nią patrzę bo jak pomyślę o naszym schronisku,że umowę chcą z nami zerwać to płakać mi się chce :-( Quote
Luna123 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A to drugie zdjęcie: " ale o soooooo chodzi? Się wyspać nie dadzą:shake: " Ja wczoraj zostawiłam Fryzię na podwórku. Wcześniej to sie martwiłam, ze np. w weekend taka cichutka przez dzień. i drzemanko uprawia. Się okazało, ze Niunia jest najbardziej aktywna po południu i wieczorem się Jej buzia nie zamyka. A najbardziej ok 21-22:roll:.I potem mimo, ze już brałam Ją do spania, to i tak też po kąpieli Pańci sobie życzyła na chwilę. Wczoraj jak była cały dzień na podwórku, to zasnęła ok. 22 - stej od razu:multi:. Quote
ayla1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 no proszę.. śpi sobie w tujach... ja mam 3 suki z różnych stron świata i bardzo sie kochają:loveu: Quote
Luna123 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A ja czasem nie za bardzo namolna jestem:oops:, bo na innych wątkach to jakoś niewiele wiadomości:roll:. w weekend Fryziunia będzie brać prysznic:razz: dzisiaj było polowanie na kotecka:diabloti: w deszczu po łące. No został pobity rekord na ok 400 metrów, można śmiało dać kilka sekund tylko. A Fryzia skakałą jak zając w poszukiwaniu tegoż kotecka :lol:. Potem szybciutko koo i sprint z powrotem, W domu to mi pachnie zmokłym pieskiem" przyjemnie inaczej " dostałyśmy termin do salonu piękności na 21-ego maja przy megasklepie zoo w Krakowie. W Wieliczce trzeba pupila wypluskać samemu w domu i termin po 15 czerwca:-o A mam parę zdjęć świeżutkich to dam:p Tutaj Niunieczka wygląda jak szczeniaczek:loveu: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1469/zmoka002.jpg[/IMG] Quote
izzie1983 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Luna123']A ja czasem nie za bardzo namolna jestem:oops:, bo na innych wątkach to jakoś niewiele wiadomości:roll:. [/quote] Ty zdecydowanie za mało namolna jesteś! Powinnaś tu pisać co najmniej 3 razy dziennie. Zdjęcia też codziennie mają być :mad: Pewnie Fryzią się podobnie często zajmujesz, a potem się dziwisz, że zamiast się miziać na łóżeczku w tujach posypia :eviltong:;) [SIZE=1]Mam nadzieję, że nie zostanę opacznie zrozumiana :evil_lol:[/SIZE] Quote
Luna123 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A tu po wspomnianym spacerku. Trochę się jej mokra Włoszka zrobiła:cool3::eviltong: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7879/zmoka003.jpg[/IMG] Ale i tak jesteśmy zadowoleni:lol: [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/8274/rotationofzmoka001.jpg[/IMG] Quote
izzie1983 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Fryzia nie chce mi swojego cudnego oblicza pokazać :angryy: Jakieś kłopoty dziś z Imageshackiem są... Quote
izzie1983 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Bo chyba u części działa. Miałam już dziś taki problem, u innych też było ok, a niedawno napisała dogomaniaczka z Warszawy, że ma to samo... Ech. :-( A Fryzia jest niesamowitej urody - cała taka monochromatyczna tylko te piękne bursztynowe oczy :loveu: Quote
Luna123 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 izzie:loveu: ależ skąd, ja nie jestem obrażalska;). To 3 raz specjalnie dla Ciebie:loveu: A kto nam dał tytuł wątku: : wesoła cudowna Fryzia już w swoim [COLOR=red]CUDOWNYM DOMKU[/COLOR]. I bardzo pięknie, 100 % się zgadzam z powyższym:eviltong:. [SIZE=1]No ja juz pisze 6 raz ten post, co chwile wywala....[/SIZE] Quote
Kaaasiaaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='izzie1983']Fryzia nie chce mi swojego cudnego oblicza pokazać :angryy: Jakieś kłopoty dziś z Imageshackiem są...[/quote] u mnie wszystko ok :cool3: super fotki Quote
Luna123 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A to pierwsze mokre zdjęcie super mina: " Wku........na jestem, takie poświęcenie w deszczu, kotecek na orzechu:cool1:, a Ty mi jeszcze błyskasz po oczach ":evil_lol: Quote
Kaaasiaaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Luna123'] [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1469/zmoka002.jpg[/IMG][/quote] widac serduszko :multi::multi::multi: suuuuuper Quote
Murka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [B]Luna[/B], żeby tak wszyscy namolni byli :evil_lol: Quote
Luna123 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 A czy zamiast zdjęć może być krótki filmik?:oops: Tak troszkę Fryziunię słychac i jest wyjątkowo spokojna;) Najlepiej nagrywanie poszłoby wieczorem, bo wtedy jest najbardziej aktywna. Ale mielibysmy tylko fonię, bo po ciemku czarnego nie będzie widać:roll: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=e12xkJjtJ7g"]YouTube - Fryzia stróż[/URL] Quote
Luna123 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [B]izzie[/B], litości:modla: Zdjęcia takie piękne portetowe były wczoraj:multi: Dzisiaj zamiast tego filmik był. krótki, ale za to treściwy. Mnie się bardzo podobał:obrazic:;). Quote
izzie1983 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja tylko tak żartuję, bardzo fajne zdjęcia wstawiasz i filmiki :-) I tak często jak niewielu :cool3: Quote
Luna123 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 No przecież ja też :lol:. I dziekuję za słowa uznania:loveu: No nic to, jak mówił Pan Wołodyjowski. Kurczak i ryżyk ugotowany. To idę porcjować na najbliższe dni dla :bluepaw::loveu:. To :bye: a w sobotę bedzie dopiero relacja z kąpania Fryziastej [SIZE=1]Czy KTOŚ ([B] izzie[/B]:lol: ) tu zauważył, że to trzeci post dzisiaj:siara:;)[/SIZE] Quote
Recommended Posts