Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luna123']Cioteczki,

mam pytanie, mianowicie się kuzynki nie bardzo polubiły.

Moja chrześnica jest też bardzo kochana:loveu:, daje całuski wszystkim i pieskom.
A wyszło m.in. u weta, że suczynek nie za bardzo lubi i koniec:shake:.

Próbowałyśmy i luzem i przez siatkę. Raz ja byłam z Fryzią, potem szłam do Niuni większej, buziaczki dostawałam, ale zęby na Fryzię pokazywała. To moja też troszkę się denerwowała:roll:.

Może dlatego, że Onka była przez pół roku w sumie rezydentką tutaj i nawet mieszkała ze mną:roll:?

Zapytamy się też faceta od szkolenia, bo ma mieć spotkanie przypominające...[/quote]

to moze zapoznalabys dziewczyny na terenie oddalonym od domu, coby zadna nie "pilnowala swojego terytorium"
czesto sie zdaza ze pies nie lubi psa a suka suki, ale mysle ze pospotykaja sie troche i im przejdzie ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Luna suki są młode i generalnie pozytywnie nastawione czyli nie agresywne z założenia "bo tak" z powodem czy bez...więc jestem pewna ze to kwestia czasu i tyle:-)
ja mam dwie suki z ktorych jedna na początku chciała zabic drugą (dosłownie na gardle sie jej wieszała) troche to potrwało (2 miesiące) i teraz są nierozłączne:cool3: więc spokojnie:lol: jak macie spotkanie ze szkoleniowcem to super bo napewno podpowie pare trików jak srawic by psy mimowolnie sie zaakceptowały z czasem, powodzenia kciukasy zacisniete:p
PS. naprawde bardzo rzadko sie zdarza że psow nie da sie "dograć" wszystko to kwetsia czasu i umiejetnosci:p

Posted

Dzień dobry w przepiękne niedzielne ( U nas we wsi odpust, to trzeba kupić koniecznie wiatrak na rower;) ) popołudnie.

A teraz zabawa:
wytęż wzrok i znajdź pięć szczegółów, no chociaż jeden czarny:razz:

[IMG]http://img82.imageshack.us/img82/5337/tujki002.jpg[/IMG]

I jest:multi:, tylko coś czerwone plamki wyszły:oops:, bo było robione pod słońce

[IMG]http://img82.imageshack.us/img82/4737/tujki003.jpg[/IMG]

Tak się Fryzia chłodzi;).
Trochę Niunię podcięłam, ale po paru cięciach stwierdziłam, że jakieś cieniowanie wyszło dziwne. A i tak pojedziemy do fryzjera już w tym tygodniu najprawdopodobniej.

Posted

ha,ha faktycznie super mordeczka :lol:,na chwilę humor mi wrócił jak na nią patrzę bo jak pomyślę o naszym schronisku,że umowę chcą z nami zerwać to płakać mi się chce :-(

Posted

A to drugie zdjęcie: " ale o soooooo chodzi? Się wyspać nie dadzą:shake: "

Ja wczoraj zostawiłam Fryzię na podwórku.
Wcześniej to sie martwiłam, ze np. w weekend taka cichutka przez dzień. i drzemanko uprawia.

Się okazało, ze Niunia jest najbardziej aktywna po południu i wieczorem się Jej buzia nie zamyka. A najbardziej ok 21-22:roll:.I potem mimo, ze już brałam Ją do spania, to i tak też po kąpieli Pańci sobie życzyła na chwilę.

Wczoraj jak była cały dzień na podwórku, to zasnęła ok. 22 - stej od razu:multi:.

Posted

A ja czasem nie za bardzo namolna jestem:oops:, bo na innych wątkach to jakoś niewiele wiadomości:roll:.

w weekend Fryziunia będzie brać prysznic:razz:

dzisiaj było polowanie na kotecka:diabloti: w deszczu po łące.
No został pobity rekord na ok 400 metrów, można śmiało dać kilka sekund tylko. A Fryzia skakałą jak zając w poszukiwaniu tegoż kotecka :lol:.

Potem szybciutko koo i sprint z powrotem,
W domu to mi pachnie zmokłym pieskiem" przyjemnie inaczej "

dostałyśmy termin do salonu piękności na 21-ego maja przy megasklepie zoo w Krakowie. W Wieliczce trzeba pupila wypluskać samemu w domu i termin po 15 czerwca:-o

A mam parę zdjęć świeżutkich to dam:p

Tutaj Niunieczka wygląda jak szczeniaczek:loveu:

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1469/zmoka002.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Luna123']A ja czasem nie za bardzo namolna jestem:oops:, bo na innych wątkach to jakoś niewiele wiadomości:roll:.

[/quote]

Ty zdecydowanie za mało namolna jesteś! Powinnaś tu pisać co najmniej 3 razy dziennie. Zdjęcia też codziennie mają być :mad:

Pewnie Fryzią się podobnie często zajmujesz, a potem się dziwisz, że zamiast się miziać na łóżeczku w tujach posypia :eviltong:;)

[SIZE=1]Mam nadzieję, że nie zostanę opacznie zrozumiana :evil_lol:[/SIZE]

Posted

A tu po wspomnianym spacerku. Trochę się jej mokra Włoszka zrobiła:cool3::eviltong:

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7879/zmoka003.jpg[/IMG]

Ale i tak jesteśmy zadowoleni:lol:
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/8274/rotationofzmoka001.jpg[/IMG]

Posted

Bo chyba u części działa. Miałam już dziś taki problem, u innych też było ok, a niedawno napisała dogomaniaczka z Warszawy, że ma to samo... Ech. :-(

A Fryzia jest niesamowitej urody - cała taka monochromatyczna tylko te piękne bursztynowe oczy :loveu:

Posted

izzie:loveu: ależ skąd, ja nie jestem obrażalska;).
To 3 raz specjalnie dla Ciebie:loveu:

A kto nam dał tytuł wątku: : wesoła cudowna Fryzia już w swoim [COLOR=red]CUDOWNYM DOMKU[/COLOR].
I bardzo pięknie, 100 % się zgadzam z powyższym:eviltong:.

[SIZE=1]No ja juz pisze 6 raz ten post, co chwile wywala....[/SIZE]

Posted

[quote name='izzie1983']Fryzia nie chce mi swojego cudnego oblicza pokazać :angryy: Jakieś kłopoty dziś z Imageshackiem są...[/quote]

u mnie wszystko ok :cool3:
super fotki

Posted

A to pierwsze mokre zdjęcie super mina:

" Wku........na jestem, takie poświęcenie w deszczu, kotecek na orzechu:cool1:, a Ty mi jeszcze błyskasz po oczach ":evil_lol:

Posted

A czy zamiast zdjęć może być krótki filmik?:oops:

Tak troszkę Fryziunię słychac i jest wyjątkowo spokojna;)

Najlepiej nagrywanie poszłoby wieczorem, bo wtedy jest najbardziej aktywna. Ale mielibysmy tylko fonię, bo po ciemku czarnego nie będzie widać:roll:

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=e12xkJjtJ7g"]YouTube - Fryzia stróż[/URL]

Posted

[B]izzie[/B], litości:modla:

Zdjęcia takie piękne portetowe były wczoraj:multi:

Dzisiaj zamiast tego filmik był. krótki, ale za to treściwy.
Mnie się bardzo podobał:obrazic:;).

Posted

No przecież ja też :lol:. I dziekuję za słowa uznania:loveu:

No nic to, jak mówił Pan Wołodyjowski.

Kurczak i ryżyk ugotowany. To idę porcjować na najbliższe dni dla :bluepaw::loveu:. To :bye:

a w sobotę bedzie dopiero relacja z kąpania Fryziastej

[SIZE=1]Czy KTOŚ ([B] izzie[/B]:lol: ) tu zauważył, że to trzeci post dzisiaj:siara:;)[/SIZE]