Luna123 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wstaliśmy o 7-mej, potem ok. godzinny spacerek ( z linki to się leje:evil_lol: ). w pokoju czyściutko, Fryzia załatwiła swoje sprawy na spacerku:cool3: [B]Na razie śniadanka ( filety z kurczaka z ryżem ) nie bardzo, może dlatego , że zjadła konkrety wieczorem:roll:. Na razie się nie martwić?[/B] Rano była wielka radość, jak mnie zobaczyłą:multi:. Teraz nawet drzemie, ale oczywiście do głasków zawsze jest chętna. W porównaniu z wczorajszym dniem na pewno jest dużo spokojniesza. Na razie tyle, ale jeszcze się zgłoszę z wiadomościami.:p Quote
Kaaasiaaa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 mysle ze brakiem apetytu nie masz sie co martwic, moj maly jak sie naje wieczorem to rano tez nie jest skory jesc, chyba ze jakas dobra kosc z mieskiem :cool3::cool3: Quote
Luna123 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jesteśmy po drugim spacerku, elegancko wszystko załatwione:cool3:. Teraz leży i dyszy na panelach. Jesoo, dlaczego nikt Fryzi nie chciał:shake:, a i dobrze, niech teraz żałują, że im taki [B]pewex- pieseczek:loveu::loveu::loveu:[/B] przeszedł koło nosa:eviltong: śniadanko późno, ale wsunęła kurczaka:multi: Na razie leży lub śpi na dywanie. Ma materac ale dość wysoki na ok. 15 cm. Może ma lęk wysokości? Bo po schodach to wyszła na piętro, ale z powrotem na rączkach:roll: [SIZE=3][COLOR=darkorange][B]WSZYSTKIM CIOTECZKOM I WUJKOM[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange][B]dzieląc się jajkiem w te piękne Święta [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange][B]życzę dużo radości, spokoju, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange][B]błogosławieństwa Chrystusa Zmartwychwstałego[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange][B]niech będzie zdrowie, szczęście oraz dobrobyt w Waszych Domach zagości[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE] Fryziowa Rodzinka Quote
Torusia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Aż się poryczałam ze szczęścia,jeszcze pamiętam jak Fryzia miała zmiany skórne i z Izą zawiozłyśmy ją do Lublina do szpitala i już tam została,od samego początku była bardzo radosna.Jednak warto czekac!!!Luna moje gratulacje i życzę szczęścia i powodzenia,oraz Zdrowych Wesołych Świąt :lol: Quote
funia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Oj ,łezka mi się zakreciła .jaka Fryzia szczęśliwa .Dzięki Luna ze zostałaś tak wymodlonym aniołem strózem naszej Fryżki .:loveu:To Fryzia przez rok śniła o tobie....i na Ciebie czekała. Quote
Kaaasiaaa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 i jaki pogodny/dudowny temat :loveu::loveu::loveu: wszystko jest suuuuper :multi::multi: Quote
ayla1 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 To cudne wieści w tym czasie, ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT W RODZINNYM GRONIE ORAZ WIELU SPEŁNIONYCH MARZEŃ! Pociechy z Fryzi życzę i gratuluję. Quote
Tola Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [CENTER] [B] Zdrowych, spokojnych Swiąt w rodzinnej atmosferze! Specjalne mizianka dla[/B] [B]Waszych czworonogów:loveu:[/B] [SIZE=3][B][COLOR=green][FONT=Verdana][B][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/7505/wielkanoc3.gif[/IMG][/B][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
izzie1983 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Luna123'] Mam filmik,nawet na you tube, ale dalej to nie wiem jak, spróbuję wkleić:oops: W razie czego pomożecie Cioteczki?:loveu: [/quote] Super :loveu::loveu::loveu: jak Ci się nie uda wkleić filmiku to może sam link wklej? Wesołych Świąt! Quote
Luna123 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 No nie wiem, czy pisać, bo będę monotematyczna;) Fryzia super, z kolegami przy siatce odchodzą gonitwy, Tylko ja nie nadążam, bo Lizus na lince w dalszym ciągu:evil_lol:. Do miziania to by się przydała jakaś maszynka. Fryzia mogłaby pojechać na jakąś aukcje i licytować, bo jej nigdy dość:lol:. Mam filmik,nawet na you tube, ale dalej to nie wiem jak, spróbuję wkleić:oops: W razie czego pomożecie Cioteczki?:loveu: Jaka pyszna święconka....... Da Pan trochę, coooooooooo [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/7476/boczeko.jpg[/IMG] Quote
Luna123 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [SIZE=3][COLOR=#800080][SIZE=2][COLOR=sandybrown][COLOR=black]No próbujemy z filmikiem.[/COLOR].......[/COLOR][/SIZE]:roll:[/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=DnSMcAaTxaY"]www.youtube.com/watch?v=DnSMcAaTxaY[/URL] Quote
Kaaasiaaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [IMG]http://obywatelski.slupsk.pl/files/images/dyngus.preview.jpg[/IMG] [SIZE=1]zdjecie znalezione w necie[/SIZE] Quote
danka1234 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wreszcie Fryziulka w swoim domku.:multi::multi::multi: wszystkiego dobrego Fryziulce i jej nowym opiekunom. Quote
Ra_dunia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jaka radosna panienka! Dużo szczęścia Wam życzę :loveu: Quote
agusiazet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kręcenie dupką to ma Fryzia opanowane do perfekcji:) Quote
bianka0 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Warto było poczekać na taki dobry domek. Po tych wszystkich ,,niewypałach,, już teraz wiadomo że Fryzia chciała iść tylko do najlepszego domu. Powodzenia Fryziu. Quote
Luna123 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Porobiłyśmy troche fotek w plenerze;). Imageshack coś się popsuł, rezę wkleję potem:roll: Mięsko z rosołu pyszniutkie.... [IMG]http://img365.imageshack.us/img365/5714/pole002.jpg[/IMG] Quote
Luna123 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Coś nam Fryzia posmutniała:roll: wczoraj rozjechała się rodzinka, a dzisiaj była ze mną ok. pół dnia w pracy. Może za dużo wrażeń znowu. Generalnie rano zaloty przez 400 metrów z kolegami za siatką jak najbardziej, na sąsiada jak podszedł do ogrodzenia to popyskowałą:evil_lol:. Ale nie za bardzo apetyt dzisiaj:roll:. Kupiłam chappi suche - paręnaście chrupek zjadła, Frolic nawet pół dawki dziennej ( jeśli waży 15 kg ). Bo kurczak z ryżem fe, chappi mokre też nie. Chociaż dość sporo pije. Leniuszek jest. Na lince pół kilometra w jedną i drugą stronę goni. Koło domu jak jest pod nadzorem bez linki, to trzeba piłeczki rzucać, bo tak to tylko by chciała miziania nieustająco:loveu: albo leży po prostu przy nogach. Czy to dobrze, czy mam sie martwić? Quote
Luna123 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No, dziewczynka odżyła:loveu:. Może za dużo wrażeń było:oops: Pojechałyśmy z siostra do weta na przegląd, dali Frontline na karczek, temp. 38,8 - książkowo:cool3: ( Fryzi, nie siostrze:evil_lol: ). No taki popis radości i aktywności dała, że hoho. Teraz pogoniłyśmy za piłkami ( trzeba mieć dwie i naprzemian rzucać i gonić - ja też figury nabiorę.....:lol: ) do upadłego. Ja z Fryzią wychodzę co 2-3 godziny. Coraz częściej słychać ją, głos to ma taki mocny bas normalnie. No ja wczoraj zważyłam siebie i potem razem z Nią weszłam na wagę. Wynik dzięki Bogu nie był 3-cyfrowy;), Ale wyszło, ze Fryzia jest konkretna baba - ok. 20 Kg. Dzisiaj u weta wsadziłam Ją też na wagę i[B]:[/B] Kluska [B]waży faktycznie 20 Kg :crazyeye:[/B] Zobaczymy jak tam będzie z apetytem...:roll: To powklejam jeszcze kilka zdjęć, jak by Cioteczki miały ochotę pooglądać Niunię Quote
Luna123 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 To obiadek na świeżym powietrzu, marchewka gotowana fe, ale np. kapustka jak najbardziej [IMG]http://img123.imageshack.us/img123/7505/pole003i.jpg[/IMG] Quote
Luna123 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 To mizianko, Fryzia zasypia na stojąco [IMG]http://img382.imageshack.us/img382/589/pole005.jpg[/IMG] i oczywiście tarzanko w świeżej koniczynce ( miało być, a program :angryy: ) Chyba, że wszystkie Cioteczki się chwalą mniejszymi braćmi i siostrami;). No może rano nie bedzie takiego przeciązenia:roll: Quote
Recommended Posts