Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wstaliśmy o 7-mej, potem ok. godzinny spacerek ( z linki to się leje:evil_lol: ).

w pokoju czyściutko, Fryzia załatwiła swoje sprawy na spacerku:cool3:

[B]Na razie śniadanka ( filety z kurczaka z ryżem ) nie bardzo, może dlatego , że zjadła konkrety wieczorem:roll:. Na razie się nie martwić?[/B]

Rano była wielka radość, jak mnie zobaczyłą:multi:. Teraz nawet drzemie, ale oczywiście do głasków zawsze jest chętna.
W porównaniu z wczorajszym dniem na pewno jest dużo spokojniesza.

Na razie tyle, ale jeszcze się zgłoszę z wiadomościami.:p

Posted

Jesteśmy po drugim spacerku, elegancko wszystko załatwione:cool3:. Teraz leży i dyszy na panelach.

Jesoo, dlaczego nikt Fryzi nie chciał:shake:, a i dobrze, niech teraz żałują, że im taki [B]pewex- pieseczek:loveu::loveu::loveu:[/B] przeszedł koło nosa:eviltong:

śniadanko późno, ale wsunęła kurczaka:multi:

Na razie leży lub śpi na dywanie. Ma materac ale dość wysoki na ok. 15 cm. Może ma lęk wysokości? Bo po schodach to wyszła na piętro, ale z powrotem na rączkach:roll:

[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]WSZYSTKIM CIOTECZKOM I WUJKOM[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]dzieląc się jajkiem w te piękne Święta [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]życzę dużo radości, spokoju, [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]błogosławieństwa Chrystusa Zmartwychwstałego[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]niech będzie zdrowie, szczęście oraz dobrobyt w Waszych Domach zagości[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE]

Fryziowa Rodzinka

Posted

Aż się poryczałam ze szczęścia,jeszcze pamiętam jak Fryzia miała zmiany skórne i z Izą zawiozłyśmy ją do Lublina do szpitala i już tam została,od samego początku była bardzo radosna.Jednak warto czekac!!!Luna moje gratulacje i życzę szczęścia i powodzenia,oraz Zdrowych Wesołych Świąt :lol:

Posted

Oj ,łezka mi się zakreciła .jaka Fryzia szczęśliwa .Dzięki Luna ze zostałaś tak wymodlonym aniołem strózem naszej Fryżki .:loveu:To Fryzia przez rok śniła o tobie....i na Ciebie czekała.

Posted

To cudne wieści w tym czasie,

ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT W RODZINNYM GRONIE ORAZ WIELU SPEŁNIONYCH MARZEŃ!

Pociechy z Fryzi życzę i gratuluję.

Posted

[CENTER] [B] Zdrowych, spokojnych Swiąt w rodzinnej atmosferze!
Specjalne mizianka dla[/B] [B]Waszych czworonogów:loveu:[/B]

[SIZE=3][B][COLOR=green][FONT=Verdana][B][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/7505/wielkanoc3.gif[/IMG][/B][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Luna123']

Mam filmik,nawet na you tube, ale dalej to nie wiem jak, spróbuję wkleić:oops: W razie czego pomożecie Cioteczki?:loveu:

[/quote]

Super :loveu::loveu::loveu: jak Ci się nie uda wkleić filmiku to może sam link wklej? Wesołych Świąt!

Posted

No nie wiem, czy pisać, bo będę monotematyczna;)

Fryzia super, z kolegami przy siatce odchodzą gonitwy, Tylko ja nie nadążam, bo Lizus na lince w dalszym ciągu:evil_lol:.
Do miziania to by się przydała jakaś maszynka. Fryzia mogłaby pojechać na jakąś aukcje i licytować, bo jej nigdy dość:lol:.

Mam filmik,nawet na you tube, ale dalej to nie wiem jak, spróbuję wkleić:oops: W razie czego pomożecie Cioteczki?:loveu:

Jaka pyszna święconka....... Da Pan trochę, coooooooooo
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/7476/boczeko.jpg[/IMG]

Posted

[SIZE=3][COLOR=#800080][SIZE=2][COLOR=sandybrown][COLOR=black]No próbujemy z filmikiem.[/COLOR].......[/COLOR][/SIZE]:roll:[/COLOR][/SIZE]

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=DnSMcAaTxaY"]www.youtube.com/watch?v=DnSMcAaTxaY[/URL]

Posted

Warto było poczekać na taki dobry domek.
Po tych wszystkich ,,niewypałach,, już teraz wiadomo że Fryzia chciała iść tylko do najlepszego domu.
Powodzenia Fryziu.

Posted

Porobiłyśmy troche fotek w plenerze;). Imageshack coś się popsuł, rezę wkleję potem:roll:
Mięsko z rosołu pyszniutkie....

[IMG]http://img365.imageshack.us/img365/5714/pole002.jpg[/IMG]

Posted

Coś nam Fryzia posmutniała:roll:
wczoraj rozjechała się rodzinka, a dzisiaj była ze mną ok. pół dnia w pracy.

Może za dużo wrażeń znowu.
Generalnie rano zaloty przez 400 metrów z kolegami za siatką jak najbardziej, na sąsiada jak podszedł do ogrodzenia to popyskowałą:evil_lol:.

Ale nie za bardzo apetyt dzisiaj:roll:. Kupiłam chappi suche - paręnaście chrupek zjadła, Frolic nawet pół dawki dziennej ( jeśli waży 15 kg ). Bo kurczak z ryżem fe, chappi mokre też nie.
Chociaż dość sporo pije.

Leniuszek jest. Na lince pół kilometra w jedną i drugą stronę goni. Koło domu jak jest pod nadzorem bez linki, to trzeba piłeczki rzucać, bo tak to tylko by chciała miziania nieustająco:loveu: albo leży po prostu przy nogach.

Czy to dobrze, czy mam sie martwić?

Posted

No, dziewczynka odżyła:loveu:. Może za dużo wrażeń było:oops:

Pojechałyśmy z siostra do weta na przegląd, dali Frontline na karczek, temp. 38,8 - książkowo:cool3: ( Fryzi, nie siostrze:evil_lol: ). No taki popis radości i aktywności dała, że hoho.
Teraz pogoniłyśmy za piłkami ( trzeba mieć dwie i naprzemian rzucać i gonić - ja też figury nabiorę.....:lol: ) do upadłego. Ja z Fryzią wychodzę co 2-3 godziny.
Coraz częściej słychać ją, głos to ma taki mocny bas normalnie.

No ja wczoraj zważyłam siebie i potem razem z Nią weszłam na wagę. Wynik dzięki Bogu nie był 3-cyfrowy;), Ale wyszło, ze Fryzia jest konkretna baba - ok. 20 Kg. Dzisiaj u weta wsadziłam Ją też na wagę i[B]:[/B] Kluska [B]waży faktycznie 20 Kg :crazyeye:[/B]

Zobaczymy jak tam będzie z apetytem...:roll:

To powklejam jeszcze kilka zdjęć, jak by Cioteczki miały ochotę pooglądać Niunię

Posted

To mizianko, Fryzia zasypia na stojąco

[IMG]http://img382.imageshack.us/img382/589/pole005.jpg[/IMG]

i oczywiście tarzanko w świeżej koniczynce ( miało być, a program :angryy: ) Chyba, że wszystkie Cioteczki się chwalą mniejszymi braćmi i siostrami;). No może rano nie bedzie takiego przeciązenia:roll: