Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Luna123']
[B]Murko,[/B] wybieram się jutro lub pojutrze po wyprawkę. A Ty mówiłaś, że macie badzo fajne rzeczy.
Zamiast wspierac sieciowe sklepy, to może mogłabym kupić u Was na miejscu np. obróżkę i smycz?[/quote]

My nie mamy sklepu ;)
Mamy różne smyczki i obróżki, większość to dary od ludzi dobrej woli dla naszego użytku. Są to przeważnie rzeczy używane choć większa część w świetnym stanie, są też niektóre zupełnie nowe. W przypadku gdy ktoś boi się że zakupiona obróżka okaże się nie taka jak trzeba, to proponujemy że na miejscu sprawdzimy i w razie potrzeby wymienimy ją na pasującą lub pożyczymy coś używanego.

Najlepiej kup sprzęt w sklepie u siebie, jutro zmierzę szyjkę Fryzi żeby Ci było łatwiej :cool3: teraz są takie super regulowane obróżki, że na pewno nie będzie problemu z dopasowaniem.

Posted

Wyprawka kupiona:multi:
ale zdjęcie adresówki coś nie do końca wyszło....
A Szef poprosił o odwiedziny w pracy we wtorek z Fryzią:lol:[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7596/adreswka.jpg[/IMG]

Posted

Do allegro [B]Ulka18[/B] podsyłała komuś link. Tez bardzo fajne kwadratowe za 17 zł. razem z przesyłką. ( Ja sie dopiero zarejestrowałam, więc nie doszłoby przed piątkiem )

Ja zaszalałam i zrobiłam u nas w " zoonatura" za 25 zł. na poczekaniu. Ma wymiary ok. 3,5 x 3,5 ( są tez kosteczki kolorowe trochę mniejsze ). Z drugiej strony jest adres i nr. telefonu ( można wygrawerować do 5 linijek ).

Posted

[quote name='Luna123']A Szef poprosił o odwiedziny w pracy we wtorek z Fryzią:lol:[/quote]
Jesoo, co Ty masz Luna za szefa :crazyeye: U mnie to by nie przeszlo. Moj szef to nawet kwiatkow nie lubi i kpi z nas gdy podlewamy w biurach :angryy: O zwierzakach nie wspomne, bo tu juz wchodzi w gre czysta nienawisc do tzw. nieuzytkowych i milosc do schabowego i steka na talerzu.

Posted

No:cool3: ja mam super Prezesa i wyrozumiałego i mądrego i bardzo inteligentnego i wesołego i w ogóle ( jak moja Mama oczywiście też jest wymagający i bardzo konkretny).
Sam nie ma zwierząt, ale sąsiada 3 koty to np, karmi mortadelą:lol:

Posted

Tymczasem mija siódmy miesiąc Fryzi w hoteliku...
Robię na tym wątku przedostatnie :cool3: rozliczenie ;)

[B]Stan na 9 marzec wynosił -208,90 zł
Wpłaty:[/B]
50 zł Artur z Zamościa
30 zł Anna S. z konta EMIR
60 zł Czesława z Janowa Lubelskiego
10 zł Torusia
150 zł bianka0
300 zł Luna123
[B]Razem: 391,10 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
252 hotelowanie: 10-15.03 -10zł/doba (60 zł), 16.03-08.04 8zł/doba (192 zł)
6 zł odrobaczenie
[B]Razem: 258 zł[/B]

391,10 zł - 258 zł = 133,10 zł
[COLOR=Red][B]Stan konta na 8 kwiecień wynosi +133,10 zł.[/B][/COLOR]

Posted

No ja się zatankowałam do pełna ( a i tak bedzie mało......).

Wyjeżdżamy jutro ok. 9-tej:cool3: i są oczywiście burzliwe dyskusje, którędy jechać. Czy przez Rzeszów czy Sandomierz:roll:. Jesoo, jak ja się denerwuję

[B]Murko,[/B] to robisz Fryzi dzisiaj jak na koloniach " ZIELONĄ NOC "?

Posted

[quote name='Luna123']Wyjeżdżamy jutro ok. 9-tej:cool3: i są oczywiście burzliwe dyskusje, którędy jechać. Czy przez Rzeszów czy Sandomierz:roll:. Jesoo, jak ja się denerwuję[/quote]
Zdecydowanie polecam trase Krakow Polnoc (Niepolomice) - Sandomierz. Jest duzo mniejszy ruch, mniej robót na drodze, dobry asfalt i mniej radarów!
[B]Luna[/B], jesli bedziesz jechac z Wieliczki, to skrec w lewo na trase Sandomierska przed Bochnia. Smiegniesz szybciej niż na Rzeszów, trasa Tarnów-Rzeszów to koszmar :roll:

Posted

U nas sie rozlało. Oby jutro byla pogoda :modla:

Luna123, trzymam kciuki za podróz :kciuki: Jedź tą trasa, która opisalam w poprzednim poscie, nie będziesz stac w korkach przy robotach drogowych.

Posted

[B]Ulka18[/B]. Dziękujemy:loveu:
jak to mówią " na Swiętego Hieronima, jest pogoda albo ni ma":evil_lol:. Damy radę.

Ja sie pochwaliłam u nas w centrali i napisałam im : " Mein Baby , anbei schicke ich Ihnen ein paar Fotos ":evil_lol:

A oni: "verstehen wir gut? So suess ist Ihre Herzendame. Viel Spass mit Ihrem Vierbeinen ":evil_lol:

Posted

U nas nie pada i nie padało :razz:
Trochę powiało i postraszyło.

A my sobie z Fryzią czekamy :eviltong:
Muszę Fryzię trzymać w lekkiej niewiedzy, bo gotowa wybiec Lunie naprzeciw :evil_lol:

Posted

U nas w ogóle susza straszna. Troszkę pokropiło w środę późnym wieczorem, ale generalnie od 1,5tyg piękna pogoda. I niby przyjemnie, ale kurz już wszędzie okropny.

Kciukasy za Fryziastą :multi:.

Posted

[quote name='Luna123'][Ja sie pochwaliłam u nas w centrali i napisałam im : " Mein Baby , anbei schicke ich Ihnen ein paar Fotos ":evil_lol:

A oni: "verstehen wir gut? So suess ist Ihre Herzendame. Viel Spass mit Ihrem Vierbeinen ":evil_lol:[/QUOTE]
Ale Ty masz super Firme Luna, jak ja bym sie pochwalila w centrali moimi psami, to wylot bylby szybszy niz przeslanie tego maila. Zamiast Baby moglas napisac Schatz albo Sonnenschein, ale by bylo :evil_lol:

A jak Fryzia? Zapakowana, pojechala?

Posted

[quote name='Reno2001']U nas w ogóle susza straszna. Troszkę pokropiło w środę późnym wieczorem, ale generalnie od 1,5tyg piękna pogoda. I niby przyjemnie, ale kurz już wszędzie okropny.

Kciukasy za Fryziastą :multi:.[/quote]

A u nas lalo pół dnia :roll: