Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To zdjecie: http://images33.fotosik.pl/200/ae375739117fd065.jpg kładzie mnie na plecy, słodziaki Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zgarnęłaś z ulicy i uratowałaś życie istnej cudowności DIFuś!:loveu: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ważna sprawa przepraszam za offa. Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo! Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/ Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane: WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje... Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Isadora7']Ważna sprawa przepraszam za offa. Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku: Wiem! Znam sprawę! Wątek Brajla śledzę od samego początku! Nagram sprawę gdzie trzeba!!!! Quote
Wet-siostra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Robi się!!!:loveu:Jakby ktoś nie wiedział,jestem Zasłużonym Honorowym Dawcą Krwi.Oddałam już jej prawie 16 litrów.Akurat w piątek wybieram się do punktu w Przemyślu,bo minie mi trzy miesiące od ostatniego oddania.Myślę,że nie będzie za późno dla tego pana..Wcześniej mi nie wezmą,kobieta może oddawać co trzy miesiące.... Krówko-nie cieszę się,ale-CZY JESTEŚ JUŻ SPAKOWANA??? Quote
kaja555 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Tak, chyba mało jest na dogo osób które nie znają wątku Brajla :shake: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kaja555 napisał(a):Tak, chyba mało jest na dogo osób które nie znają wątku Brajla :shake: Wiem ale w takiej sytuacji już człowiek tłucze wszędzie. :-( Quote
kaja555 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wiem Isadora, sytuacja jest beznadziejna, szczególnie że taka seria nieszczęśc przytrafia się tak wspaniałęj rodzinie (któa ma tyle zwierząt pod swoją opieką). Włodek jest potrzebny zdrowy, Edyta też choruje:-( No ale przepraszam za offa, tutaj Króweczka czeka na transport do domku! :multi: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kaja555 napisał(a):Wiem Isadora, sytuacja jest beznadziejna, szczególnie że taka seria nieszczęśc przytrafia się tak wspaniałęj rodzinie (któa ma tyle zwierząt pod swoją opieką). Włodek jest potrzebny zdrowy, Edyta też choruje:-( No ale przepraszam za offa, tutaj Króweczka czeka na transport do domku! :multi: Ja mam nadzieję że transport się uda nie wiem czy DIF gadała już tam gdzie jej podpowiedziałam. Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 kaja555 napisał(a):Wiem Isadora, sytuacja jest beznadziejna, szczególnie że taka seria nieszczęśc przytrafia się tak wspaniałęj rodzinie (któa ma tyle zwierząt pod swoją opieką). Włodek jest potrzebny zdrowy, Edyta też choruje:-( No ale przepraszam za offa, tutaj Króweczka czeka na transport do domku! :multi: Ja ze swojej strony wysłałam maile do znajomych!!!!!! Tak bardzo trzymam kciuki za Włodka :-(!!!!!!! """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" No właśnie ....Transport .....:evil_lol::mad: Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Z przed 5 minutek: :loveu:;):p Krowa w środku ;): Krowa z prawej ;): Czasami tak bywa :wallbash: :krach::evil_lol: (Krowa z prawej....) Krowa z prawej.... Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Krówcia "leży": Krówcia po prawej: Krówcia w środku: Krówcia w środku: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To prawda że ty masz całe stado krów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='GameBoy']DIF Ty masz całe stado krów!!!! Prawda....! Są super i okrutnie do siebie pasują!!!!! Ale uprzedzam pytanie..... NIE!!!!! :eviltong::evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='DIF']Prawda....! Są super i okrutnie do siebie pasują!!!!! Ale uprzedzam pytanie..... NIE!!!!! :eviltong::evil_lol: taaaa taaaa juz siedze cicho :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):taaaa taaaa juz siedze cicho :eviltong: NIOOOO..... :evil_lol::eviltong: Kcesz, żeby TZ złożył odpowiednie papiery w sądzie? :diabloti: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 chyba nie chce, musialabym sie zastanowic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hehe całe stado krów :D dużo mleka dają? :evil_lol: do góry ! Quote
lovefigaro Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):zalozylyscie ciotki watek na transportowym? No właśnie dziewczyny.. Czy coś wiadomo na temat transportu?:roll: Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='lovefigaro']No właśnie dziewczyny.. Czy coś wiadomo na temat transportu?:roll: Wiadomo!!! Krówka mogłaby pojechać w poniedziałek, ale potrzebny jest kontenerek, bo jedzie masa psów!!! ;) Warszawianki, która ma pożyczyć??? PS: Isadora!!! Dzięki za kontakt nt transportu!!! :Rose: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja mam miekkie cos takie jak dla kota taki transporterek - nie wiem ile krówka waży Quote
Recommended Posts