Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ważna sprawa przepraszam za offa.
Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116

Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo!

Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/

Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:
WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny

Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje...

Posted

[quote name='Isadora7']

Ważna sprawa przepraszam za offa.
Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku:

Wiem! Znam sprawę! Wątek Brajla śledzę od samego początku! Nagram sprawę gdzie trzeba!!!!

Posted

Robi się!!!:loveu:Jakby ktoś nie wiedział,jestem Zasłużonym Honorowym Dawcą Krwi.Oddałam już jej prawie 16 litrów.Akurat w piątek wybieram się do punktu w Przemyślu,bo minie mi trzy miesiące od ostatniego oddania.Myślę,że nie będzie za późno dla tego pana..Wcześniej mi nie wezmą,kobieta może oddawać co trzy miesiące....
Krówko-nie cieszę się,ale-CZY JESTEŚ JUŻ SPAKOWANA???

Posted

Wiem Isadora, sytuacja jest beznadziejna, szczególnie że taka seria nieszczęśc przytrafia się tak wspaniałęj rodzinie (któa ma tyle zwierząt pod swoją opieką). Włodek jest potrzebny zdrowy, Edyta też choruje:-(

No ale przepraszam za offa, tutaj Króweczka czeka na transport do domku! :multi:

Posted

kaja555 napisał(a):
Wiem Isadora, sytuacja jest beznadziejna, szczególnie że taka seria nieszczęśc przytrafia się tak wspaniałęj rodzinie (któa ma tyle zwierząt pod swoją opieką). Włodek jest potrzebny zdrowy, Edyta też choruje:-(

No ale przepraszam za offa, tutaj Króweczka czeka na transport do domku! :multi:

Ja mam nadzieję że transport się uda nie wiem czy DIF gadała już tam gdzie jej podpowiedziałam.

Posted

kaja555 napisał(a):

Ja ze swojej strony wysłałam maile do znajomych!!!!!!
Tak bardzo trzymam kciuki za Włodka :-(!!!!!!!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

No właśnie ....Transport .....:evil_lol::mad:

Posted

[quote name='DIF']Prawda....! Są super i okrutnie do siebie pasują!!!!!
Ale uprzedzam pytanie..... NIE!!!!! :eviltong::evil_lol:

taaaa taaaa juz siedze cicho :eviltong:

Posted

[quote name='lovefigaro']No właśnie dziewczyny.. Czy coś wiadomo na temat transportu?:roll:

Wiadomo!!!

Krówka mogłaby pojechać w poniedziałek, ale potrzebny jest kontenerek, bo jedzie masa psów!!! ;)

Warszawianki, która ma pożyczyć???

PS: Isadora!!! Dzięki za kontakt nt transportu!!! :Rose: