Folen Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Widzisz Alais nie mamy stałych wielbicieli po za wyjatkami ;) więc i pusto u Brooklyna... Pati z góry bardzo dziękujemy za jedzonko dla malucha :loveu: :loveu: Umka, fajnie, że będziesz, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i się spotkamy ;) Quote
pati1975 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Folen napisał(a):Widzisz Alais nie mamy stałych wielbicieli po za wyjatkami ;) więc i pusto u Brooklyna... Pati z góry bardzo dziękujemy za jedzonko dla malucha :loveu: :loveu: Umka, fajnie, że będziesz, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i się spotkamy ;) my też mamy taką nadzieję, że mojego chrześniaka zobaczymy na żywo :evil_lol: Quote
enia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Folen napisał(a):Widzisz Alais nie mamy stałych wielbicieli po za wyjatkami ;) więc i pusto u Brooklyna... Pati z góry bardzo dziękujemy za jedzonko dla malucha :loveu: :loveu: Umka, fajnie, że będziesz, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i się spotkamy ;) oj są wielbiciele.......:loveu: też chce go zobaczyć na żywo!!!!:lol: a ta operacja na czym ma dokładnie polegać? chyba nie zrobicie jej w Węgrowie? Quote
Folen Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Enia zapraszam, w weekend jestem w domu jakby co ;) Po za tym 22 się zbliża :shake: Operacja nie wiem na czym dokładnie miałaby polegać, Pan doktor nie powiedział, powiedział, żeby dać małemu czas, a potem rentgen kolejny i zobaczymy. I nie, nie oszalałam jeszcze, żeby psa dawać na operację w Węgrowie, bez obaw ;) A dziś właśnie mija miesiąc odkąd Brooklyn jest z nami! Quote
Neris Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 O, to święto w rodzinie! Macie tort i inne dobra? Quote
dorcia44 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 okropny stres przed toba..ale bedzie dobrze...chociaz wiem jak łatwo sie to mówi...ale co sie czuje to druga sprawa....:oops::shake: u nas juz 16 dni po operacji... mocne kciuki za psiurka :thumbs: Quote
ania & jazz Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Folen']Widzisz Alais nie mamy stałych wielbicieli po za wyjatkami ;) więc i pusto u Brooklyna... Ooo..nieprawda ja jestem stałym bywalcem u Brookiego...mam 3 letniego ON z achalazją niedawno zdiagnozowaną dopiero:-(....dlatego temat jest szczególnie dla mnie ważny... Quote
Neris Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Mam nadzieję, że obejdzie się jednak bez operacji, młody się sam naprawi i będziecie żyli długo i szczęśliwie... Quote
Folen Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Neris tortu nie było, innych dóbr też :-( Wiem, "lipna" taka "rocznica", zresztą India miała urodziny dzień później i dostała tylko dłuuugi spacer (choć nie powinnam), też bez tortu, ehh.. Aniu & Jazz przykro nam z powodu psiunka, trzymajcie się... A my z nadzieją na "samonaprawę"! Quote
halbina Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :roll: :roll: :roll: mnie nie było, bo monitor padł... tymczasowicze mu kabelek podgryźli i umarł... Quote
alais Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Hello! A więc 3mamy kciuki za naprawienie się Brookiego!:lol:Nie wiedziałam, że taka opcja w ogóle istnieje, Pani z hodowli powiedziała mi tylko, że możliwa będzie kiedyś operacja, ale że to ciężka sprawa...:roll: A tutaj kolejny psiak w potrzebie, niestety nie szczeniaczek i nie labrador więc jakoś małe zainteresowanie tym tematem...Ale jeśli któraś z Was mogłaby w jakiś sposób pomóc, choćby doradzić mniej doświadczonej dziewczynce;) co zrobić najlepiej to byłabym bardzo wdzieczna...A historia nieciekawa i psiak pojawia się i znika:shake: h=ttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9981489#post9981489 Quote
dorcia44 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Witajcie poniedziałkowo..:p moja wetka odpoczątku mówiła że jest szansa iż pies wyrosnie ..pisałam o tym w wątku ;)ale bywa tez tak że niestety musi byc operacja...co by nie było to ja mocno trzymam kciuki aby samosięzreperowało :thumbs: i oczywiście czekam na fotki..bo tak tu cichutko się zrobiło..:shake: Quote
Folen Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Fakt, trochę tu u nas cicho i pusto.. O fotki pognębię sis, bo Brookie znowu podrósł sporo, choć w porównaniu z innymi 3mcznym labkami, to mikrusek z niego, ale niestety, w 5tygodni nie nadrobimy 8... Mały rośnie, rozrabia, zaczynami chodzić sobie na spacerki na trawkę, Brooklyn uwielbia łapać kwiatki w biegu..a na weekendy będzie jeździł do swojego "tatusia", czyli TZta siostry. Dorciu my również trzymamy kciuki za Twoją kruszynkę, oby było lepiej! Quote
dorcia44 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 dzięki :p masz racje tego czasu nie nadrobisz..ale za to dasz mu to czego wczesniej nie miał...i mógł juz nigdy nie miec... a że bedzie mniejszy czy drobniejszy..to mały miki ...buziaki dla słodziaka.. Quote
alais Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Najważniejsze, że rośnie!;)także czekam na nowe fotki!;) Quote
Folen Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zdjęcia będą jak aparat wróci z Litwy ;] U nas spokój, Brooklyn waży już ponad 10kg, dalej łobuzuje, uczy się różnych rzeczy, uwielbia ganiać za piłką i pyskować moim psom :loveu: Ostatnio rozłożył na "nitki pierwsze" parcianą obrozę Indii, czyżby był z niego krawiec? Quote
Neris Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Albo dyktator mody z niego rośnie? Wzór mu się nie spodobał to chce zrobić coś odpowiedniejszego dla kobiety... Quote
dorcia44 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 a moje malenstwo lubuje sie w papierze toaletowym :lol: 10kg. psa to całkiem sporo...:razz: Quote
Umka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 moja Yoszi też uwielbiała papier toaletowy :lol: Folen nie kombinuj tylko zdjęcia wstawiaj:) Quote
dorcia44 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 hej kochani ,wy wogóle żyjecie :cool1: puk puk jest tu kto????????? Quote
Folen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Zyjemy, ale nic nie piszmy... Się fotek doprosić nie mogę, a sama nie dysponuję aparatem :( B rozrabia ciągle, wykonuje różne "prace", niekoniecznie pożyteczne :evil_lol: Duży już jest ;) Quote
Recommended Posts