Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej wszystkim :loveu:

dziś miałam straszny dzień w pracy :placz:

a do rzeczy - ja nie jadam w MC, ale wcale nie dlatego, że wiem jak to wszystko się przyrzadza - bo naprawdę jest sterylnie ! grille są regularnie myte, nie wolno nam dotknąc mięsa gołą ręką (ryzyko przeniesienia bakterii), częste mycie rąk.
nawet nie sądziłam, że to jest przygotowywane w takich warunkach.

Posted

Miłego dnia wszystkim.
Nie wiem jak z kontrastem, bo na tym beznadziejnym monitorze nic nie wiadać :angryy:
Ja chcę już normalny stacjonarny komputer, magia posiadania laptopa zniknęła przy pierwszej obróbce :placz:

[IMG]http://img297.imageshack.us/img297/5092/dsc1975ll9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='LeCoyotte']jaka sznupka :loveu:
kontrast? za ciemne chyba..

ja obrabiam na laptopie, fabrycznie skalibrowany idealnie, więc nie narzekam;)[/QUOTE]

cóż jakoś to może przeżyjecie :diabloti:

ja nie wiem kto był jego poprzednim właścicielem, ale chyba był na bakier z kalibracją :diabloti: dobra, jeszcze trochę przeżyję, najwyżej zdjęć nie będzie :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']też nie lubiam laptopów - nieładne są i nie umiem na nich pisać i w ogóle do doopy :lol:[/quote]
a ja tam lubie, mozna wieczorkiem w lozeczku z kompikiem lezec :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']to to samo tylko w wersji komórkowej : P znaczy małe i wszędzie:loveu:[/quote]
tak tak a oczka niedlugo bedziesz chyba wymieniala na nowe :diabloti:

Posted

a poprzenosili mnie nie wiem czemu i po co :cool1: ale mniejsza o to.
pozatym od rana do wieczora w MC. a jak już stamtąd wyjdę wylewam frustrascje na cały otaczający mnie świat. jesoooo jak mnie ludzie denerwują, wręcz ich nienawidzę. wiecie ile energii trzeba z siebie wykrzesać, żeby być miłą przez 10 min dla sapiących, wzdychających, spoconych, brudnych, śmierdzących, odwalonych, mamroczących, niezadowolonych, głupio się uśmiechających potworów?! :angryy:

tom się wyżaliła.

na wieś jadę za 2 tyg. wtedy będą zdjęcia :cool1:

Posted

[quote name='Justa'] jesoooo jak mnie ludzie denerwują, wręcz ich nienawidzę. wiecie ile energii trzeba z siebie wykrzesać, żeby być miłą przez 10 min dla sapiących, wzdychających, spoconych, brudnych, śmierdzących, odwalonych, mamroczących, niezadowolonych, głupio się uśmiechających potworów?! :angryy:[/QUOTE]

niestety większość ludzi jest taka..

ale na wsi sobie odpoczniesz:cool1: zaczęłaś już odliczać dni? :cool3: