Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [B][I]heloł :loveu:[/I][/B] [B][I]przyszliś,my się przywitać :eviltong:[/I][/B] Quote
LeCoyotte Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Agnes']ale moglaby sie podzielic wrazeniami - moze i mi by pomoglo:evil_lol:[/QUOTE] terapia wstrząsowa? :evil_lol: Quote
Justa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 hej wszystkim :loveu: dziś miałam straszny dzień w pracy :placz: a do rzeczy - ja nie jadam w MC, ale wcale nie dlatego, że wiem jak to wszystko się przyrzadza - bo naprawdę jest sterylnie ! grille są regularnie myte, nie wolno nam dotknąc mięsa gołą ręką (ryzyko przeniesienia bakterii), częste mycie rąk. nawet nie sądziłam, że to jest przygotowywane w takich warunkach. Quote
bognik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Justa'] dziś miałam straszny dzień w pracy :placz: [/quote] A czemuż to? Pozdrawiam! Quote
anetta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Justa']hej wszystkim :loveu: dziś miałam straszny dzień w pracy :placz:[/QUOTE] Hej. Spadł Ci kotlet na podłoge? :evil_lol: Quote
Justa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Miłego dnia wszystkim. Nie wiem jak z kontrastem, bo na tym beznadziejnym monitorze nic nie wiadać :angryy: Ja chcę już normalny stacjonarny komputer, magia posiadania laptopa zniknęła przy pierwszej obróbce :placz: [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/5092/dsc1975ll9.jpg[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jaka sznupka :loveu: kontrast? za ciemne chyba.. ja obrabiam na laptopie, fabrycznie skalibrowany idealnie, więc nie narzekam;) Quote
Justa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='LeCoyotte']jaka sznupka :loveu: kontrast? za ciemne chyba.. ja obrabiam na laptopie, fabrycznie skalibrowany idealnie, więc nie narzekam;)[/QUOTE] cóż jakoś to może przeżyjecie :diabloti: ja nie wiem kto był jego poprzednim właścicielem, ale chyba był na bakier z kalibracją :diabloti: dobra, jeszcze trochę przeżyję, najwyżej zdjęć nie będzie :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ja też na laptopie obrabiam, ale zawsze gdy jest podłączony do zasilacza, bo w przeciwnym razie jest ciemno :diabloti: Quote
bognik Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Super zdjęcie :loveu: Ja jak mam chociażby oglądać zdjęcia na laptopie, to jestem chora :shake: Pozdrawiam! Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Czesc dziewczynki :multi:, tu jak zwykle same suuuper foty :loveu: juz sie nie moge doczekac kolejnych :cool3:. Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 też nie lubiam laptopów - nieładne są i nie umiem na nich pisać i w ogóle do doopy :lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='malawaszka']też nie lubiam laptopów - nieładne są i nie umiem na nich pisać i w ogóle do doopy :lol:[/quote] a ja tam lubie, mozna wieczorkiem w lozeczku z kompikiem lezec :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Ka-Vanga']a ja tam lubie, mozna wieczorkiem w lozeczku z kompikiem lezec :evil_lol:[/quote] mi w tym celu wystarczy eragg:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Tinka:)']mi w tym celu wystarczy eragg:diabloti:[/quote] a mi by nie wystarczyl sam gadulec :eviltong: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Ka-Vanga']a mi by nie wystarczyl sam gadulec :eviltong: :evil_lol:[/quote] to to samo tylko w wersji komórkowej : P znaczy małe i wszędzie:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Tinka:)']to to samo tylko w wersji komórkowej : P znaczy małe i wszędzie:loveu:[/quote] tak tak a oczka niedlugo bedziesz chyba wymieniala na nowe :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Ka-Vanga']tak tak a oczka niedlugo bedziesz chyba wymieniala na nowe :diabloti:[/quote] nie chcem ale muszem:placz: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dawno mnie tu nie było to korzystając z wolnego czasu nieco się przesnułam ;) Fotek maluśko ale za to jak zawsze to co są pierwsza klasa! Quote
Matusz Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='anetta']Juustaaa, a gdzieś Ty? :hand:[/quote] no właśnie??:razz::hand: Quote
Justa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 a poprzenosili mnie nie wiem czemu i po co :cool1: ale mniejsza o to. pozatym od rana do wieczora w MC. a jak już stamtąd wyjdę wylewam frustrascje na cały otaczający mnie świat. jesoooo jak mnie ludzie denerwują, wręcz ich nienawidzę. wiecie ile energii trzeba z siebie wykrzesać, żeby być miłą przez 10 min dla sapiących, wzdychających, spoconych, brudnych, śmierdzących, odwalonych, mamroczących, niezadowolonych, głupio się uśmiechających potworów?! :angryy: tom się wyżaliła. na wieś jadę za 2 tyg. wtedy będą zdjęcia :cool1: Quote
anetta Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ło rany :roll::lol: Odpoczniesz sobie na działeczce :glaszcze: Quote
LeCoyotte Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Justa'] jesoooo jak mnie ludzie denerwują, wręcz ich nienawidzę. wiecie ile energii trzeba z siebie wykrzesać, żeby być miłą przez 10 min dla sapiących, wzdychających, spoconych, brudnych, śmierdzących, odwalonych, mamroczących, niezadowolonych, głupio się uśmiechających potworów?! :angryy:[/QUOTE] niestety większość ludzi jest taka.. ale na wsi sobie odpoczniesz:cool1: zaczęłaś już odliczać dni? :cool3: Quote
Recommended Posts