KropkaKropka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Panie i Panowie mam zaszczyt przedstawić Państwu SATI Młodziutka spanielka, ładna, dobrze wychowana... Istna oaza spokoju. Szczęśliwa posiadaczka ADHD :diabloti: Kochana i kochająca córeczka Mamusi Madzi, a od wczoraj młodsza siostrzyczka Cezara. :loveu: Quote
Bonsai Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Oj tak, widać, że Cezarkowi przypadła do gustu. :loveu: I o to chodzi. :) A był/będzie kastrowany? Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Bonsai napisał(a):Oj tak, widać, że Cezarkowi przypadła do gustu. :loveu: I o to chodzi. :) A był/będzie kastrowany? Będzie, będzie:diabloti: niech tylko ciała nabierze. Sati ma 4 miesiące, wiec jest chwilka czasu na ciachanko:) Saticzarownica legła do wyrka z "dzieciaczkami" bo dzień pełen wrażeń. Wszystko suuuuperkowo:):multi::loveu: Quote
Bonsai Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To niech nabiera ciałka i zdrowieje nam szybciutko. :loveu: A zaczynają się cieczki, więc i psy mają tendencje do ucieczek (a mój Piegus już bez jajek i nie demoluje mi płotu ani innych przeszkód na drodze do suk. :eviltong: Jakie to wygodne ;) ) Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Bonsai napisał(a):To niech nabiera ciałka i zdrowieje nam szybciutko. :loveu: A zaczynają się cieczki, więc i psy mają tendencje do ucieczek (a mój Piegus już bez jajek i nie demoluje mi płotu ani innych przeszkód na drodze do suk. :eviltong: Jakie to wygodne ;) ) Mój Dropsiu nie jest wykastrowany, Foka jest po sterylce. Moje dwie sąsiadki sunie, mają cieczki, a Drops odstawia arie pod drzwiami:diabloti: Quote
Bonsai Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 I właśnie dlatego też wykastrowałam Piega - pies bardzo się męczy, nie mogąc zaspokoić instynktu. Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Bonsai napisał(a):I właśnie dlatego też wykastrowałam Piega - pies bardzo się męczy, nie mogąc zaspokoić instynktu. Chyba będzie trzeba i ciachnąć Dropsa. To pierwszy raz tak się dzieje:( Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Pięknę zdjęcia :loveu: Cudowna rodzinka!!!! Cezarku teraz będzie już tylko lepiej!!! Dostałeś szansę i nową kochającą rodzinkę! :lol: Quote
Edi100 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Kasia napisał(a):Pięknę zdjęcia :loveu: Cudowna rodzinka!!!! Cezarku teraz będzie już tylko lepiej!!! Dostałeś szansę i nową kochającą rodzinkę! :lol: O tym jestem przekonana:eviltong: Magda to wspaniała dziewczyna:loveu:Codziennie sobie gawędzimy:eviltong: Quote
maggie1971 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Kochany Cezarku dobrze trafiłeś, Bo Magdy to wspaniałe są :evil_lol: Quote
Edi100 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 maggie1971 napisał(a):Kochany Cezarku dobrze trafiłeś, Bo Magdy to wspaniałe są :evil_lol: Masz absolutną rację! :evil_lol:Mineły zaledwie dwa dni a Cezar już broni swojej Panci:crazyeye: Warczy i szczeka na obcych:0 tego bym się po Nim nie spodziewała. Czy To oznacza się się zadomowił i piluje swego stadka?:loveu: Quote
Edi100 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 No nie.Żadna ciotka nie jest ciekawa jak Cezar się "adaptuje" w domku?:mad: Quote
Edi100 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Ulka18 napisał(a):No wlasnie, jak Cezarek sie aklimatyzuje? Cudownie wręcz:) Ma dziwna zabawę:eviltong:Bierze chrupeczki w pyszczek i biegając po pokoju rozrzuca je a potem zjada:p Magda 3 razy dziennie sprzata bo Sati też napaskudzi:loveu: Wogle na spacerkach grzecznie, słucha, patrzy w oczy i kocha:) Apetyt mu dopisuje a Magda mu nie szczędzi posiłków. Jest cały wyczesany, zero filcu i dredów:loveu:Pieszczoch z Niego.:loveu: Myslę, że Ciocia Magda sama cosik napiszę i postara się nagrać filmik:eviltong: Quote
Bonsai Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Koniecznie czekamy na zdjęcia/filmik - chcemy zobaczyć odmienionego, szczęśliwego i pięknego, Cezarka! :loveu: Quote
Edi100 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 madzia828 napisał(a):tak tak czekamy na fotki;);) Musimy zaczekac bo cioci Magdzie ( Saticzarownicy) cos sie tnie w kompiku:( Walczyła dziś długo ale się nie udało. Cierpliwości:loveu: Quote
Saticzarownica Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witam wszystkich mam problem z moja kamerka a nie posiadam aparatu ;) tyle udało mi się zrobić trochę tam widać Cezarka http://pl.youtube.com/watch?v=zNKum_mcESs Trochę mnie tu nie było no ale chyba mnie rozumiecie staram się każdą wolną chwile poświęcić moim psiakom....Pozdarwiam i życze dużo wody ,w końcu lany poniedziałek;) Quote
Edi100 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Saticzarownica napisał(a):Witam wszystkich mam problem z moja kamerka a nie posiadam aparatu ;) tyle udało mi się zrobić trochę tam widać Cezarka http://pl.youtube.com/watch?v=zNKum_mcESs Trochę mnie tu nie było no ale chyba mnie rozumiecie staram się każdą wolną chwile poświęcić moim psiakom....Pozdarwiam i życze dużo wody ,w końcu lany poniedziałek;) Ja odczułam lany poniedziałek:diabloti: Cezarku, grzeczny bądź:loveu: Quote
Madzia_K Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak tam dziewczynki plus Książę? Radzicie sobie?:cool3: Przede mna w piątek Katowice, a nasz bydlak totalnie olewa rangę tej wystawy i jakby nigdy nic...zaczął udawać, ze biedulek nie potrafi stać na ringu i bardzo go denerwuje zaglądanie w jajeczka:angryy:...więc niestety mam 3 dni na przekonanie go, że to będzie świetna zabawa...ale sollenie obiecuję, że po tym cyrku już na luzie wybiegam moje kundle z Cezarkiem i Maleńką:loveu:...no, chyba, że Fanfanowi do tego czasu urwę klejnoty, bo mnie bałwan doprowadza do obłędu:mad:...więc jak coś...to przyjadę po planowanym morderstwie sama wycacać towarzystwo:lol: Quote
Recommended Posts