Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panie i Panowie
mam zaszczyt przedstawić Państwu
SATI
Młodziutka spanielka, ładna, dobrze wychowana...
Istna oaza spokoju.
Szczęśliwa posiadaczka ADHD :diabloti:
Kochana i kochająca córeczka Mamusi Madzi,
a od wczoraj młodsza siostrzyczka Cezara. :loveu:

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai napisał(a):
Oj tak, widać, że Cezarkowi przypadła do gustu. :loveu: I o to chodzi. :)

A był/będzie kastrowany?

Będzie, będzie:diabloti: niech tylko ciała nabierze. Sati ma 4 miesiące, wiec jest chwilka czasu na ciachanko:)
Saticzarownica legła do wyrka z "dzieciaczkami" bo dzień pełen wrażeń. Wszystko suuuuperkowo:):multi::loveu:

Posted

To niech nabiera ciałka i zdrowieje nam szybciutko. :loveu:

A zaczynają się cieczki, więc i psy mają tendencje do ucieczek (a mój Piegus już bez jajek i nie demoluje mi płotu ani innych przeszkód na drodze do suk. :eviltong: Jakie to wygodne ;) )

Posted

Bonsai napisał(a):
To niech nabiera ciałka i zdrowieje nam szybciutko. :loveu:

A zaczynają się cieczki, więc i psy mają tendencje do ucieczek (a mój Piegus już bez jajek i nie demoluje mi płotu ani innych przeszkód na drodze do suk. :eviltong: Jakie to wygodne ;) )

Mój Dropsiu nie jest wykastrowany, Foka jest po sterylce. Moje dwie sąsiadki sunie, mają cieczki, a Drops odstawia arie pod drzwiami:diabloti:

Posted

Bonsai napisał(a):
I właśnie dlatego też wykastrowałam Piega - pies bardzo się męczy, nie mogąc zaspokoić instynktu.

Chyba będzie trzeba i ciachnąć Dropsa. To pierwszy raz tak się dzieje:(

Posted

Kasia napisał(a):
Pięknę zdjęcia :loveu:
Cudowna rodzinka!!!!

Cezarku teraz będzie już tylko lepiej!!! Dostałeś szansę i nową kochającą rodzinkę! :lol:

O tym jestem przekonana:eviltong: Magda to wspaniała dziewczyna:loveu:Codziennie sobie gawędzimy:eviltong:

Posted

maggie1971 napisał(a):
Kochany Cezarku dobrze trafiłeś, Bo Magdy to wspaniałe są :evil_lol:

Masz absolutną rację! :evil_lol:Mineły zaledwie dwa dni a Cezar już broni swojej Panci:crazyeye: Warczy i szczeka na obcych:0 tego bym się po Nim nie spodziewała. Czy To oznacza się się zadomowił i piluje swego stadka?:loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
No wlasnie, jak Cezarek sie aklimatyzuje?

Cudownie wręcz:)
Ma dziwna zabawę:eviltong:Bierze chrupeczki w pyszczek i biegając po pokoju rozrzuca je a potem zjada:p Magda 3 razy dziennie sprzata bo Sati też napaskudzi:loveu: Wogle na spacerkach grzecznie, słucha, patrzy w oczy i kocha:)
Apetyt mu dopisuje a Magda mu nie szczędzi posiłków. Jest cały wyczesany, zero filcu i dredów:loveu:Pieszczoch z Niego.:loveu:
Myslę, że Ciocia Magda sama cosik napiszę i postara się nagrać filmik:eviltong:

Posted

madzia828 napisał(a):
tak tak czekamy na fotki;);)

Musimy zaczekac bo cioci Magdzie ( Saticzarownicy) cos sie tnie w kompiku:( Walczyła dziś długo ale się nie udało. Cierpliwości:loveu:

Posted

Saticzarownica napisał(a):
Witam wszystkich mam problem z moja kamerka a nie posiadam aparatu ;)
tyle udało mi się zrobić trochę tam widać Cezarka
http://pl.youtube.com/watch?v=zNKum_mcESs
Trochę mnie tu nie było no ale chyba mnie rozumiecie staram się każdą wolną chwile poświęcić moim psiakom....Pozdarwiam i życze dużo wody ,w końcu lany poniedziałek;)

Ja odczułam lany poniedziałek:diabloti:
Cezarku, grzeczny bądź:loveu:

Posted

Jak tam dziewczynki plus Książę? Radzicie sobie?:cool3: Przede mna w piątek Katowice, a nasz bydlak totalnie olewa rangę tej wystawy i jakby nigdy nic...zaczął udawać, ze biedulek nie potrafi stać na ringu i bardzo go denerwuje zaglądanie w jajeczka:angryy:...więc niestety mam 3 dni na przekonanie go, że to będzie świetna zabawa...ale sollenie obiecuję, że po tym cyrku już na luzie wybiegam moje kundle z Cezarkiem i Maleńką:loveu:...no, chyba, że Fanfanowi do tego czasu urwę klejnoty, bo mnie bałwan doprowadza do obłędu:mad:...więc jak coś...to przyjadę po planowanym morderstwie sama wycacać towarzystwo:lol: