Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Edi, tylko prosze dopilnuj kastracji Cezara.
Bo moze byc z tego niezla jazda, pies, suczka w jednym domu .... :roll:

Kastracja będzie na pewno. Suczka 3 tyg temu skończyła cieczkę, więc jest czas na klimatyzację Cezara i ciachanko:cool3:Pańswo wyrazili zgodę na kastrację.

Posted

Kasia napisał(a):
Daj znać co robić z aukcją?

Jeśli macie inna bidę to mogę podmienić bo szkoda usuwać wyróżnioną aukcje na 14 dni...

Kasiu, jesli możesz zaczekac do wieczorka? Chociaz to na milion pewne, jednak chciałabym zaczekać. Ja się nie rozmyslę, co do tego domku, tylko żeby domkowi cos nie wyskoczyło.

Posted

Edi100 napisał(a):

Kasiu, jesli możesz zaczekac do wieczorka? Chociaz to na milion pewne, jednak chciałabym zaczekać. Ja się nie rozmyslę, co do tego domku, tylko żeby domkowi cos nie wyskoczyło.

Jasne, ze tak. Zaczekam ile będzie trzeba bo to przecież Cezarkowa aukcja.
Jak juz będziesz na 100% pewna to wtedy daj mi znać, ok? ;)

Posted

Kasia napisał(a):
Jasne, ze tak. Zaczekam ile będzie trzeba bo to przecież Cezarkowa aukcja.
Jak juz będziesz na 100% pewna to wtedy daj mi znać, ok? ;)

Oczywiscie. Teraz transport najwazniejszy bo Cezar może pojechac do nowego domku w każdej chwili.
Napisałam do jednej cioteczki, czy by mogła za zwrotem kosztów paliwka, ale jeszcze nie wiem:(

Posted

Wchodze na wątek i cóż widzę... :shake:

Oby ten domek w Tarnowskich Górach okazał się tym ostatnim, najlepszym... Wizyta przedadopcyjna przeprowadzona? Jest ktoś w pobliżu na wizyty poadopcyjne? Umowa gotowa? Kastracja przed trafieniem do domu? Jeśli nie, musi być zawarty w umowie czas, do którego pies musi zostać poddany zabiegowi! I niech będzie to ściśle przestrzegane...

Trzymam kciuki za psiaka, niech mu się szczęści...

Posted

Bonsai napisał(a):
Wchodze na wątek i cóż widzę... :shake:

Oby ten domek w Tarnowskich Górach okazał się tym ostatnim, najlepszym... Wizyta przedadopcyjna przeprowadzona? Jest ktoś w pobliżu na wizyty poadopcyjne? Umowa gotowa? Kastracja przed trafieniem do domu? Jeśli nie, musi być zawarty w umowie czas, do którego pies musi zostać poddany zabiegowi! I niech będzie to ściśle przestrzegane...

Trzymam kciuki za psiaka, niech mu się szczęści...

Wizyta przedadopcyjna oczywiście była. Umowa także, a w niej kastracja. Na miejscu Polarna legenda będzie miała oko:razz: Ja także będę "wizytowac":). Kontakt telefoniczny będzie:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Kastracja będzie na pewno. Suczka 3 tyg temu skończyła cieczkę, więc jest czas na klimatyzację Cezara i ciachanko:cool3:Pańswo wyrazili zgodę na kastrację.

jak u nich byłam jakiś miesiąc temu to też mówili że ich suka niedawno skonczyła cieczkę.Obyśmy za jakiś czas nie szukali kolejnemu pokoleniu Cezarków nowych domów:shake:
Oczywiście kastracji dopilnuję i na wizyte poadopcyjną chętnie się wybiorę :mad:
I jeszcze jedno:

Edi100 napisał(a):
Cytat:
Napisał Ss
Na forum collie jest osoba chetna na collaka i jest z Rybnika ale ma małe dzieci wiec chyba w tym przypadku to odpada..

Niestety, chyba tak

w tym domu(w TG)jest małe dziecko (i kot) wiec w końcu Cezaraz teleruje dzieci czy nie???

Posted

Transport jest. Edi zresztą sama opowie. A jak ten przyszły domek okaże się tym "nieostatnim"...to jak bozię kocham...zabiorę tego psiaka...schowam do szafy i nie oddam nikomu:mad:...najwyżej poszukam sobie innego męża:evil_lol:, który ukocha nie dwa, tylko 3 psy:cool3:. W każdym razie jutro ok. 17 Cezarek rusza z Rybnika:cool1:

Posted

Madzia_K napisał(a):
Transport jest. Edi zresztą sama opowie. A jak ten przyszły domek okaże się tym "nieostatnim"...to jak bozię kocham...zabiorę tego psiaka...schowam do szafy i nie oddam nikomu:mad:...najwyżej poszukam sobie innego męża:evil_lol:, który ukocha nie dwa, tylko 3 psy:cool3:. W każdym razie jutro ok. 17 Cezarek rusza z Rybnika:cool1:

Dziekuję Ci Kochana za transport:):loveu:
Ja tez mam nadzieję że wszystko się ułozy dobrze. Wszystko Państwu powiedziałam. Ich Suczka jeździ na szkolenie posłuszeństwa do Chorzowa i Cezar pewnie załapie to i tamto:evil_lol:Poprosiłam pana o pracę nad psem, egzekwowanie posłuszeństwa i nie rozpuszczanie Go, żeby wiedział gdzie jest jego miejsce. Powiedziałam o zapoznaniu na zewnątrz, o osobnym karmieniu, o szczepieniach o wszystkim chyba. Będe miała z Państwem kontakt telefoniczny i mam nadzieję ich odwiedzić:) Matko, czy o czymś zapomniałam?:roll:

Posted

Kasia napisał(a):
Gdzie Ci państwo mieszkają? W bloku?

Mają dom, ostatni na wsi:) i ogrodzona posesję:)
Kasiu:loveu:, możesz podmienić pieska na allegro:)

Posted

[quote name='Edi100']
Kasiu:loveu:, możesz podmienić pieska na allegro:)

Ok, zrobie to jutro bo dziś nie mam jakoś chęci ani siły...
Wstawię tam Gryzeldę Elzową :loveu: (nie mogę z tego imienia :evil_lol:)

Posted

[quote name='Kasia']Ok, zrobie to jutro bo dziś nie mam jakoś chęci ani siły...
Wstawię tam Gryzeldę Elzową :loveu: (nie mogę z tego imienia :evil_lol:)
Gryzelda, imię cudne!