Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Kasia napisał(a):Edi a jak reszta kontaktów? Jest szansa na to aby jakiś inny bidulek znalazł domek? :roll: Dobre kontakty zachowane ale to pewnie nie koniec telefonów. Jest Miła Pani, która chce adotować Coli ( chciała Cezarka:eviltong:) Powiedziałam że Cezar już znalazł dom ale sa inne.Pani pozwoliła mi upublicznić numer:) 693 959 512 Pani jest ze Zgorzelca. Domek nie sprawdzony. dzwonić dzwonić:evil_lol: Zmienię tytuł jutro przed wyjazdem:) Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 slowiki_ak napisał(a):WRESZCIE UDALO MI SIE ZALOGOWAC:multi: BĘDZIE NAM PRZYKRO ŻEGNAĆ SIE Z CEZARKIEM:placz::placz::placz: ALE CIESZYMY SIĘ ŻE ZNALAZŁ SIĘ DLA NIEGO DOM W KTÓRYM BĘDZIE BARDZO KOCHANY I SZCZĘŚLIWY TEGO ŻYCZYMY CEZARKOWI Z CALEGO SERCA.... DOŁĄCZAM ZDJECIA ZE SPACERU PO LESIE I TO JUZ CHYBA OSTATNIA NOC Z NAMI.... Witajcie:multi: Chcę Wam serdecznie podziękować za opiekę na Cezarkiem:loveu: Za Serce dla Niego i ciepełko.:loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Kasiu, Tobie serdeczne podziękowania:loveu: Dzięki twojemu allegro Cezar znalazł swoją rodzinkę:loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Madzia_K Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dwie znajome:mad:...jeszcze ja:evil_lol::cool3:;) Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Madzia_K napisał(a):dwie znajome:mad:...jeszcze ja:evil_lol::cool3:;) No moja Droga, mieścisz się w tej dwójce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Edi100 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Witaj Cezarku. Dziś jedziesz do swojego nowego kochającego Domku. :multi::multi:Życzcie nam szerokiej drogi:) Quote
Kasia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No to życzę Wam szerokiej i szcześliwej drogi :loveu: Co do allegro - bardzo chciałabym tego aby dzięki niemu jeszcze jakis psiak znalazł nowy cudowny domek!!! Quote
Edi100 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Kasia napisał(a):No to życzę Wam szerokiej i szcześliwej drogi :loveu: Co do allegro - bardzo chciałabym tego aby dzięki niemu jeszcze jakis psiak znalazł nowy cudowny domek!!! Ja także! Jest szansa że Bond z Rzeszowa zamieszka w Rzeszowie.:pTrzymam za to kciuki! No i Pani ze Zgorzelca zaadoptuje Colusia w Potrzebie.:razz: Tylko trzeba się z Nią skontaktować:) Niestety, nie wszyscy chętni sie nadają:shake: Quote
Reno2001 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Edi100 napisał(a):...Niestety, nie wszyscy chętni sie nadają:shake: To fakt, jednak dobrze, że jest taki duży wybór domków!!! Szerokiej drogi wam życzę i powodzenia!!!!! Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kasia napisał(a):Co do allegro - bardzo chciałabym tego aby dzięki niemu jeszcze jakis psiak znalazł nowy cudowny domek!!! Mam nadzieje, ze aukcja Cezarka przyniesie jeszcze kilka domow. Jest jeszcze kilka kolakow do adopcji mp. w Bydgoszczy, w Elblagu, w Kaliszu. Quote
Edi100 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Ulka18 napisał(a):Mam nadzieje, ze aukcja Cezarka przyniesie jeszcze kilka domow. Jest jeszcze kilka kolakow do adopcji mp. w Bydgoszczy, w Elblagu, w Kaliszu. Pamiętam o Nich:) Dobra, lecę się szykować do Drogi:) KropkaKropka jedzie ze mną. Dobry z Niej pilot, więc jest szansa że nie zabłądzę:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nie zapomnijcie o aparacie i fotorelacji z oddawania Cezarka :lol: Quote
Edi100 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Citeczki, Kolejna Fajna Pani, domek w Suchej Beskidzkiej ( okolice Wadowic) Dom z ogródkiem. Płeć obojętna. Sterylizacja w przypadku Suczki, chętnie:) Telefon do Pani 503 352 545:) Dzwoniąc Można powiedzieć że od Cezara:evil_lol:To Pani będzie wiedziała o co chodzi:) Wpisałabym na Forum Colie ale nie mogę się tam zalogować:shake: Quote
Edi100 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Kasia napisał(a):Nie zapomnijcie o aparacie i fotorelacji z oddawania Cezarka :lol: Oczywiście:evil_lol::loveu: Quote
Kasia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cioteczki collakowe to juz drugi numer - dzwońcie i przedstawiajcie psiaki :multi: Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Edi100 napisał(a): Wpisałabym na Forum Colie ale nie mogę się tam zalogować:shake: Edi, na forum collie nikt sie tym nie zajmie, zapomnij o tym. Wysle ten namiar do Irenaka oraz Bonsai. Quote
ElzaMilicz Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Oni pojechali a nasza pani Iwona (czyli słowiki dwa :lol:) cała we łzach. :placz: Quote
Polarna Legenda Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cezar to piękny pies,cieszę się że ma już dobry domek:multi::multi::multi: Quote
Ss Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 wklejam linka do wątku gdzie mozna znalezc collaki oczekujace na domki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19216 to tak wrazie jesli jakies chetne domki by jeszcze zostaly:cool3: Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ehhh, troche nas tutaj czeka i obgryza 'lapy' czekajac na wiesci. Quote
Recommended Posts