Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EMilka, pieniążki jeszcze nie doszły, ale w sumie mamy dopiero 70 zł. STErylka to jakieś 200 zł.
KOSs się także zaoferował, to byłoby już 120. JA tez dołożę na wypłatę.

Posted

Myślę, że uzbieramy potrzebną kwotę.
Ja następną kwotę mogę przelać dopiero po wypłacie... Jeżeli jeszcze te pieniądze będą potrzebne - dajcie znać na wątku.
Pzdr.

Posted

40 zł od Emilii - dzięki.

dziewczyny mam cudnego psa dla dzieci, super łagodny, super kochany. Kto chce? Wątek założę wkrótce. Psa oddałabym najlepszemu przyjacielowi.

Posted

Ten pychol się uśmiecha ? Czy to tylko moje pobożne życzenie ?

Kochana sunia... Całą niedzielę z uwagą obserwowała kąpiące się dzieci. Wie już co to "siad". Pilnie obserwuje, jak inne psy wykonują komendy, widać po niej, że naprawdę chce się uczyć. Nieśmiało zaczyna biegać za piłeczką.
Dwa razy dziennie chodzi na spacery.

Posted

[quote name='Selenga']Elzo, możesz mi podać namiary na siebie? Potrzebuję do wznowienia allegro, bo skoro Pusia jest u Ciebie, to raczej podawanie kontaktu do Agaty nie ma sensu. Może być na PM.

Przepraszam, Selenga. Gdzieś mi to uciekło... :p

Już się poprawiam : 692 438657, [email protected]

Fajnie Dorothy, że jesteś tu. :) Wstyd przyznać, ale nie miałam czasu zajrzeć na wątek Libry.

Posted

będę się upierać, że pusia musi być w domu ze zwierzętami, bo wtedy czuje sie szczęśliwa i bezpieczna. To po niej widać. W kojcu po odejściu Lusi to był cień psa.

Szkoda, że u Elzy to tylko na chwilę...:placz:

Posted

Puśka bawi się doskonale. Kopie w ogródku, co tylko może roznosi po całej posesji ( worek z ziemią do kwiatów, wiklinowe doniczki itp ) i...
kradnie dzieciom pluszaki. :)
Przychodzi już pod drzwi na piętrze.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Puśka bawi się doskonale. Kopie w ogródku, co tylko może roznosi po całej posesji ( worek z ziemią do kwiatów, wiklinowe doniczki itp ) i...
kradnie dzieciom pluszaki. :)
Przychodzi już pod drzwi na piętrze.

Dziękuję ci Elza. Nawet nie wiesz jak jestem ci wdzięczna.

Posted

AGato - przykro mi ale niestety nie jestem ...facetem .maz wysłał,jako żem guła internetowa,ale ...on dzieli i mnoży moja psią pasję:lol:
ELZA- zawsze wiedzialam,ze ty znasz psie jezyki wszystkich ras i" bezras":lol:...a tajemnica nadal tajemnica?????????

Posted

Tajemnica, bo tam gdzie zamierzam ją umieścić wybiorę się w przyszłym tygodniu, w tym nie starczyło czasu.

Już dziś Puśkę chcieli zabrać mi z podwórka, ale ona przecież szuka najlepszego domu, czy tak ?