Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szajbus napisał(a):
gdzie przebywa Pusia ( miejscowowśc województwo) jest mi to potrzebne do ogłoszeń.

Pusia przebywa we Włocławku, woj. kujawsko-pomorskie, w miarę możliwości dowiozę jeśli dom będzie OK.

Posted

Dzisiaj zadzwoniła pani, która chce Pusie od zaraz. Usłyszała ogłoszenie w radio.
POjechałam.
DZiewczyna w ciąży, nie pracuje, na rękach ślady po sznytach. W domu syf. Maiła już psy, owczarek zdechł a astek został uśpiony bo był agresywny. W domu kotka z małym, na pytanie dlaczego jest jeden zapadła cisza, a potem stwierdziła że zdechły. Pusię chce bardzo, choćby dzisiaj.

Jestem załamana. To miasto jest beznadziejne. Ta psina naprawdę nie ma do kogo iść. Ja muszę wyjechać. NIe wiem co ja jeszcze mogę zrobić.

Posted

Słuchajcie, z PUsią jest coraz gorzej. Boi się mnie, cała się trzęsie. Nie je, nie pije. Czarna rozpacz. A domku jak ,.nie było tak nie ma. Zresztą to musi być osoba która będzie rozumiała problem i będzie pracowała z Pusią. Skąd taka wziąć skoro tutaj NIKT nie chce przyjąć psa, tylko jakieś doły społeczne się zgłaszają.
Nie wiem co ja mam robić.

Posted

Agata69 napisał(a):
To miasto jest beznadziejne.

u nas niestety jeszcze gorsze.....:-( bo u nas nawet menele po psa nie dzwonią:shake: NIKT nie dzwoni...a ostatnio "dołożyli" sunię z maluszkami:placz:

Pusia to taka śliczna sunia....tyle ogłoszeń i zadna "normalna" osoba jej nie che...a do tego za pasem wakacje, brrrr

Posted

Ona sie zachowuje jak nienormalna. Nie podejmuje żadnej współpracy. Każdy mój ruch budzi w niej paniczny styrach. To był normalny, fajny pies jak była z siostrą. Teraz katastrofa. Ten pies nie nadaje sie do adopcji.

JA NIE MOGĘ WZIĄĆ TRZECIEGO PSA!!!!!

I tak już jestem na cenzurowanym.

Posted

Agata, jedyne rozwiązanie, poniewaz sprawa jest pilna to znalezienie jest taniego hotelu, fundacji, w ktorym dzięki spacerom, opiece, dojdzie do siebie. No i zrzutka. Jakie to miasto?

Posted

Ona potrzebuje być z człowiekiem cały czas, czyli w domu. Z kimś kto rozumie problem i umię z takim psem pracować. Tu u mnie ma spacer 2 razy dziennie i jedzenie. I jest coraz gorzej. Tu hotel nie załatwi sprawy.

Posted

Emilia, ja mam 2 psy w małym mieszkaniu, pracuję i mam małe dziecko, do tego rodzina nie zgadza się na trzeciego psa. Muszę liczyć się z ich zdaniem, bo pod moją nieobecnośc ktoś musi się psami zajmować- spacery itd. Gdybym mogła wziąć Pusię na tymczas to już by u mnie była.

Posted

Ludzie którzy wzięli Lusię maja już 2 psy. Zresztą ten dom też zostawia wiele do życzenia, musi być pod nadzorem. Mimo ogłoszeń gdzie się da cisza, nikt nie dzwoni kompletnie. A ja jeszcze nie mam samochodu i nie mogę nawet jeździć do tej bidy. Ehh...