Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Reno2001']Ojej, co Wy macie takiego ładnego, puchatego???
Jakieś śliczności niesamowite :loveu:.

Oczywiście Pusia jest równie piękna :p.

A takie cudo.

Jest u mojej koleżanki na DT, do nas przyszło na sesję zdjęciową. :)

Dziewczyny, nie macie kogoś, kto z wakacji w Polsce wraca do Niemiec ?
Potrzebny transport natychmiast do DT dla tej malutkiej suni :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118622

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astunia jest u mojej koleżanki. Jeśli przyjęłabym jeszcze jedną biedę pod swój dach, przy moich czterech suniach i trzech tymczasach, mąż, po prostu, przeniósłby moje posłanie do budy. :diabloti:

Pani Kasia przyjeżdża dzisiaj. :cool3:

Posted

jestem u Elzy - tyle sie dzieje, że nie wiem co pisać. jak ochłonę to sie rozpiszę. Na razie mój pies wymaga ciągłego głaskania. Pusia jest sliczna, ale na razie strasznie smutna.;);););)

Posted

BAMBINO -URUCHOMILAS ŁĄŃCUSZEK SPEŁNIAJACYCH SIE MARZEŃ!!!!!!!!Pusia znalazla swojego człowieka ,a starsi Panowie Dwaj znajdą swój dom-tymczasowy ...ale jaki:lol:.Zawsze wiedziałam, ze piesy i bambina to slodziaki:razz:

Posted

koss napisał(a):
BAMBINO -URUCHOMILAS ŁĄŃCUSZEK SPEŁNIAJACYCH SIE MARZEŃ!!!!!!!!Pusia znalazla swojego człowieka ,a starsi Panowie Dwaj znajdą swój dom-tymczasowy ...ale jaki:lol:.Zawsze wiedziałam, ze piesy i bambina to slodziaki:razz:

nic nie rozumieć:oops: Pusia ma domek????:crazyeye:

Posted

[quote name='Agata69']Juz ja widzę jak siedzi w kąciku, drży.. nie wie co sie z nia dzieje. :crazyeye:

Takiej opcji nie ma. Na pewno.
Wcale nie drżała nawet widząc obcą dla niej Bambino, tylko spoglądała bokiem. :cool1:
Puśka od wczoraj chodzi za mną jak cień: "...czuję co sie święci. O ! Opętał ich zły duch..."
Suńka uwielbia naturalne jedzenie. Bambino uwielbia karmić swoje pierwsze zwierzę z ręki.
Zapowiadam Wam, że najdalej po kilkunastu dniach Bambino będzie Puszaka "nosić w kieszeni ".

ps. w tym poście Bambino to Kasia, bo jej sunia to zwierzę wielu ślicznych imion i trudno się na którekolwiek zdecydować :)

Posted

Słuchajcie wszystkie maniaczki psie! - Elza, to nie kobieta, to wiedźma-czarownica. Byłam u niej, kiedy z piątku na sobotę była burza z piorunami a jej 7 psów nawet nie szczeknęło, hałas robiło tylko moje Bambino. Ale spokój domowych psów Elzy tez uspakajająco na nią wpłynęło. Cieszę się bardzo,że zabieramy z moją miśką Puszaczka, ale też mam czasem wątpliwości, czy jej będzie dobrze u nas ( U Elzy 6 psów, u mnie 1). Elza twierdzi, że nie mam sie obawiac; czarownicy wypada wierzyc, tym bardziej, że zapewniała mnie,że jej Meda nie zeżre mojej Bambino- ledwo na nią spojrzała, a moja miśka widocznie uznała, że ta duża tu rządzi, bo w ogóle nie pisnęła.
Aha! Mąż Elzy, to jeden z tych nielicznych świętych chłopów.:multi::loveu:;):multi::loveu:

Posted

Juz ja widzę jak siedzi w kąciku, drży.. nie wie co sie z nia dzieje.[/quote]-to napisała Agata69

Też Agato69 się tego boję, ale Elza twierdzi, że nie ma czego.

Chciałam tak zrobic, żeby był : cytat, napisał...., ale nie bardzo wiem, jak to zrobic

Posted

[quote name='Bambino']Słuchajcie wszystkie maniaczki psie! - Elza, to nie kobieta, to wiedźma-czarownica. Byłam u niej, kiedy z piątku na sobotę była burza z piorunami a jej 7 psów nawet nie szczeknęło, hałas robiło tylko moje Bambino. Ale spokój domowych psów Elzy tez uspakajająco na nią wpłynęło. Cieszę się bardzo,że zabieramy z moją miśką Puszaczka, ale też mam czasem wątpliwości, czy jej będzie dobrze u nas ( U Elzy 6 psów, u mnie 1). Elza twierdzi, że nie mam sie obawiac; czarownicy wypada wierzyc, tym bardziej, że zapewniała mnie,że jej Meda nie zeżre mojej Bambino- ledwo na nią spojrzała, a moja miśka widocznie uznała, że ta duża tu rządzi, bo w ogóle nie pisnęła.
Aha! Mąż Elzy, to jeden z tych nielicznych świętych chłopów.:multi::loveu:;):multi::loveu:

Amen. W caej rociagosci, amen.

Posted

Elza! Bilbao to mojej miśki jeszcze nikt nie nazwał, ale oryginalnie. Ja zazwyczaj mówie Bibiulka. Jak miło znów zobaczyc Puszaczka i reszte Twoich piesów, no i Medę Jej Wysokośc.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Elzunia napisz cos o Puszencji, stęskniłam sie za nią. Opowiadam Bambino o Puszeczce,że będzie miała nową siostrzyczkę, zeby była dobra dla niej i takie tam. A ona tylko patrzy tymi bursztynkowymi ślipkami i uszy nastawia. Zatelefonuje, co do przyjazdu. A jak tam Panowie Dwaj?