ElzaMilicz Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Reno2001']Ojej, co Wy macie takiego ładnego, puchatego??? Jakieś śliczności niesamowite :loveu:. Oczywiście Pusia jest równie piękna :p. A takie cudo. Jest u mojej koleżanki na DT, do nas przyszło na sesję zdjęciową. :) Dziewczyny, nie macie kogoś, kto z wakacji w Polsce wraca do Niemiec ? Potrzebny transport natychmiast do DT dla tej malutkiej suni : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118622 Quote
Asiaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jaki Słodki Gość!:loveu: Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie dom, a może juz znalazł? pzdr. Quote
Reno2001 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ten kudłacz jest bossski. I w moich kolorach :diabloti:. A Pusia domku wciąż szuka. Quote
andzia69 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pusia śliczna:loveu::loveu::loveu: Elza - a gdzie zakamuflowałaś astunię?:razz: Quote
Agata69 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Pani Kasia przełożyła wizyte czy przyjedzie w sobotę? Quote
ElzaMilicz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Astunia jest u mojej koleżanki. Jeśli przyjęłabym jeszcze jedną biedę pod swój dach, przy moich czterech suniach i trzech tymczasach, mąż, po prostu, przeniósłby moje posłanie do budy. :diabloti: Pani Kasia przyjeżdża dzisiaj. :cool3: Quote
Bambino Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 jestem u Elzy - tyle sie dzieje, że nie wiem co pisać. jak ochłonę to sie rozpiszę. Na razie mój pies wymaga ciągłego głaskania. Pusia jest sliczna, ale na razie strasznie smutna.;);););) Quote
koss Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 BAMBINO -URUCHOMILAS ŁĄŃCUSZEK SPEŁNIAJACYCH SIE MARZEŃ!!!!!!!!Pusia znalazla swojego człowieka ,a starsi Panowie Dwaj znajdą swój dom-tymczasowy ...ale jaki:lol:.Zawsze wiedziałam, ze piesy i bambina to slodziaki:razz: Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 koss napisał(a):BAMBINO -URUCHOMILAS ŁĄŃCUSZEK SPEŁNIAJACYCH SIE MARZEŃ!!!!!!!!Pusia znalazla swojego człowieka ,a starsi Panowie Dwaj znajdą swój dom-tymczasowy ...ale jaki:lol:.Zawsze wiedziałam, ze piesy i bambina to slodziaki:razz: nic nie rozumieć:oops: Pusia ma domek????:crazyeye: Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Taaaaaaaaaaaak ! :p jaaaaa cieeeee :multi::multi::multi: ale superowo!!!!! nareszcie!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Gratuluje! A Pusi zycze powodzenia w nowym życiu :loveu: Quote
Reno2001 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bardzo się cieszę z pusinego domku. Kolejne psie istnienie uratowane. Quote
Agata69 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 A ja czekam na bambino. I zycze jej dużo cierpliwości dala tej biednej suczyny. Juz ja widzę jak siedzi w kąciku, drży.. nie wie co sie z nia dzieje. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja też się cieszę, że Puśka ma nowy domek. I mocno wierzę, że będzie OK!:lol: Pzdr. Quote
ElzaMilicz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Agata69']Juz ja widzę jak siedzi w kąciku, drży.. nie wie co sie z nia dzieje. :crazyeye: Takiej opcji nie ma. Na pewno. Wcale nie drżała nawet widząc obcą dla niej Bambino, tylko spoglądała bokiem. :cool1: Puśka od wczoraj chodzi za mną jak cień: "...czuję co sie święci. O ! Opętał ich zły duch..." Suńka uwielbia naturalne jedzenie. Bambino uwielbia karmić swoje pierwsze zwierzę z ręki. Zapowiadam Wam, że najdalej po kilkunastu dniach Bambino będzie Puszaka "nosić w kieszeni ". ps. w tym poście Bambino to Kasia, bo jej sunia to zwierzę wielu ślicznych imion i trudno się na którekolwiek zdecydować :) Quote
Bambino Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Słuchajcie wszystkie maniaczki psie! - Elza, to nie kobieta, to wiedźma-czarownica. Byłam u niej, kiedy z piątku na sobotę była burza z piorunami a jej 7 psów nawet nie szczeknęło, hałas robiło tylko moje Bambino. Ale spokój domowych psów Elzy tez uspakajająco na nią wpłynęło. Cieszę się bardzo,że zabieramy z moją miśką Puszaczka, ale też mam czasem wątpliwości, czy jej będzie dobrze u nas ( U Elzy 6 psów, u mnie 1). Elza twierdzi, że nie mam sie obawiac; czarownicy wypada wierzyc, tym bardziej, że zapewniała mnie,że jej Meda nie zeżre mojej Bambino- ledwo na nią spojrzała, a moja miśka widocznie uznała, że ta duża tu rządzi, bo w ogóle nie pisnęła. Aha! Mąż Elzy, to jeden z tych nielicznych świętych chłopów.:multi::loveu:;):multi::loveu: Quote
Bambino Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Juz ja widzę jak siedzi w kąciku, drży.. nie wie co sie z nia dzieje.[/quote]-to napisała Agata69 Też Agato69 się tego boję, ale Elza twierdzi, że nie ma czego. Chciałam tak zrobic, żeby był : cytat, napisał...., ale nie bardzo wiem, jak to zrobic Quote
Agata69 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Bambino']Słuchajcie wszystkie maniaczki psie! - Elza, to nie kobieta, to wiedźma-czarownica. Byłam u niej, kiedy z piątku na sobotę była burza z piorunami a jej 7 psów nawet nie szczeknęło, hałas robiło tylko moje Bambino. Ale spokój domowych psów Elzy tez uspakajająco na nią wpłynęło. Cieszę się bardzo,że zabieramy z moją miśką Puszaczka, ale też mam czasem wątpliwości, czy jej będzie dobrze u nas ( U Elzy 6 psów, u mnie 1). Elza twierdzi, że nie mam sie obawiac; czarownicy wypada wierzyc, tym bardziej, że zapewniała mnie,że jej Meda nie zeżre mojej Bambino- ledwo na nią spojrzała, a moja miśka widocznie uznała, że ta duża tu rządzi, bo w ogóle nie pisnęła. Aha! Mąż Elzy, to jeden z tych nielicznych świętych chłopów.:multi::loveu:;):multi::loveu: Amen. W caej rociagosci, amen. Quote
ElzaMilicz Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Zastanawialiście się czemu Kasia ukrywa przed nami swoje Bilbao ? :diabloti: Ja pokażę światu co to za potwór !!! Powrót do tematu wątku. :) Czyli Puszencja Jej Eminencja. :) Quote
Bambino Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Elza! Bilbao to mojej miśki jeszcze nikt nie nazwał, ale oryginalnie. Ja zazwyczaj mówie Bibiulka. Jak miło znów zobaczyc Puszaczka i reszte Twoich piesów, no i Medę Jej Wysokośc.:loveu::loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Warszawa i okolice- HEEELLLPPPP: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119313 Quote
Bambino Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Elzunia napisz cos o Puszencji, stęskniłam sie za nią. Opowiadam Bambino o Puszeczce,że będzie miała nową siostrzyczkę, zeby była dobra dla niej i takie tam. A ona tylko patrzy tymi bursztynkowymi ślipkami i uszy nastawia. Zatelefonuje, co do przyjazdu. A jak tam Panowie Dwaj? Quote
Recommended Posts