dzasta Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A co z Yorką ? Bo nigdzie nie znalazłam nic na temat tej suczki ? EDIT Już wiem że sunia została u kobiety która ją ogłaszała...ufff... kamien z serca... Quote
Vectra Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 dzasta napisał(a):A co z Yorką ? Bo nigdzie nie znalazłam nic na temat tej suczki ? Było , było ;) Jork , jest bezpieczny u Pani która chciała go "oddać" daro nie dostała tej suczki. Quote
dzasta Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Przepraszam widocznie nie wyłowiłam tej info z tego steku lakonicznych wypowiedzi :( Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 oosz kurde ja sobie spokojnie w pracy siedzę a tu nam nowy koln wyrósł ......a teraz pewnie martusialublin6 pomaga Tekilce , zibie vel daro się pakować :diabloti: a moze to kolezanki z jednej sali szpitalnej :hmmmm: bosh i jakie miłosierne ...pieski ze wsi wyciągały .... :loveu::diabloti: DZiecko .... powtarzam po raz kolejny za daleko zabrnęłaś i mam nadzieję ze to nie zostanie Ci odpuszczone że w końcu poniesiesz konsekwencje swojej idiotycznej zabawy :roll:... jesteś totalną kłamczuchą , mitomanką osobą chorą ....żal mi twojego dziecka ...i TYCH WSZYSTKICH PSÓW które przewinęły się przez twoje ręce :angryy: i raz sie pakujesz , raz siedzisz STALE z dzieckiem w domu bo jest marudne , potem pracujesz ....a teraz korzystasz z kafejki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bosh .....w mojej karierze zawodowej przez 25 lat nie spotkałam dziecka z tak wybujałą wyobraźnią ale też z tak plączącą sie w swoich opowieściach niedojrzałą osóbką ...5 latek potrafi pokojarzyć fakty ... i nie sypnie się :shake: Quote
Vectra Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='dzasta']Przepraszam widocznie nie wyłowiłam tej info z tego steku lakonicznych wypowiedzi :( Faktycznie jest ciężko coś wyłapać ;) tyle tego :lol: Daro natomiast dalej uważa , że nas tu zaczaruje ..... Wpis Martusi , nie wiem po co był .. uważała Daro , że postuka jako ktoś inny i wszyscy zapomną , rozejdą się ... poklepią Daro po ramieniu ? jaka to dobra i niewinna istota ? Daro przecież Ty taka jesteś wyszkolona w umowach , przepisać ... to jak mając umowę najmu , ktoś wywala Cię z dnia na dzień ? Przecież zupełnie niedawno pisałaś , że masz super stabilną sytuację mieszkaniową , umowę gwarantowaną na 5 lat .... nie wierze by nie było tam zapisu ... że wymówić umowę owszem można , ale z ileś tam dniowym / tygodniowym wyprzedzeniem ... No chyba , że kolejny raz złamałaś warunki umowy ... tak jak w przypadku staffika , dalmatyńczyka , seterki i pewno wielu innych .... Pomijam danej nam tu pisemnej obietnicy , że nie będziesz kłamać ... Marta podala dowody czym byly zdjecia i komentarze. Jakie zdjęcia ? do tej pory wstawiłaś tylko zdjęcia Draco i Sali ... a i tego szczeniaka ... który szukał domu. Czyli zapewne za chwil kilka będziesz się pozbywać obecnych psów , bo tracisz dach nad głową ? Tak jak pozbyłaś sie aski i dalmatyńczyka , na które nie godziła się teściowa.I nie wiadomo jeszcze jakich psów ... To nie są Daro moje domysły , to są Twoje słowa , pisane TU i na stafficzym forum ... i informacji uzyskanych z sieci .... Nikt tu niczego nie wymyśla , tak jak próbujesz wmawiać ... Kłamiesz , plączesz się , zmyślasz , do tego co chwila zmieniasz zeznania ... gubisz się w nich ... Wyobraź sobie , że są osoby które czytają pilnie , śledzą słowo po słowie ... Tu nikt nie jest głupi , tak jak ci się wydaje Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 może zróbmy notatkę i wstawimy ....wtedy Daro przestanie się plątać :diabloti: Quote
Jarek_Soja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Przeczytałem cały wątek (tak, tak, cały!) i komentarz nasuwa mi się jeden: Kodeks karny Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Quote
bea_m Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 martusialublin6 napisał(a): Jesli macie zamiar tak wywlekac brudy to magiczna oaza tez nie jest swieta.Czy twoim zdaniem najlepszą obroną jest atak? Czy ty myśliż że skierujesz tamat na magicznąoazę ? Mylisz się. To nie czas i miejsce rozpisywać sie na ten temat. Ja bardziej chcę wiedzieć co się teraz dzieje z Bosmanem. Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 bea_m napisał(a):Czy twoim zdaniem najlepszą obroną jest atak? Czy ty myśliż że skierujesz tamat na magicznąoazę ? Mylisz się. To nie czas i miejsce rozpisywać sie na ten temat. Ja bardziej chcę wiedzieć co się teraz dzieje z Bosmanem. Ale to standardowa reakcja daro :lol: próba zwalenia winy na cały świat , by tylko oczyścić siebie z zarzutów .... niejednokrotnie stosowana na tym wątku i na forum sbt ;) Jarek_Soja - dzięki za paragraf :p Quote
staff-ka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 daro 25 napisał(a):Witam, jesli juz Marta to wywlekla to napisze cos do tego. - dlaczego z Marta robicie IDENTYCZNE BŁĘDY , w tych samych wyrazach .. i zarówno ortograficzne,stylistyczne i charakter waszego pisania jest.. łudząco..podobny ???!! Czy to "WASZA" przyjazn tak na to wpłynęła.. :evil_lol: Po co ci ta Marta.. jeszcze dodatkowo..skoro masz juz tyle innych nicków.. ?! Tyle masz dziewczyno zajęc ,a mnie sie wydaje,ze sie wlasnie nudzisz.. ( moze dzieciaczek nader spokojny).. ,a Twoje..fantazyjne pisanie.. ma normalnie objawy SCHIZOFREMII :roll: Pamietam,ze dom jest..jakis rodzinny..(tak było mówione) babci,czy kogoś tam.. , skoro tak..to co to za rodzina..,ze wyrzucaja wlasne "dzieci" :shake: Quote
Eventing Star Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dajcie adres do tej Sylwii zanim się gdzieś spakuje i wyjedzie. Ja co prawda w PL nie mieszkam, ale mogę zadzwonic po polska "ekipe", podjada gdzie trzeba i zrobia expresowo "porzadek". Sprzatacze na telefon :evil_lol: Quote
daro 25 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Eventing Star napisał(a):Dajcie adres do tej Sylwii zanim si? gdzie? spakuje i wyjedzie. Ja co prawda w PL nie mieszkam, ale mog? zadzwonic po polska "ekipe", podjada gdzie trzeba i zrobia expresowo "porzadek". Sprzatacze na telefon :evil_lol: To jest grozba karalna:cool3: i jesli w tym momencie przez kogos moje mieszkanie moje bylo by okradzione, mialabym uszczerbek na zdrowiu to idziesz pierwsza pod podejrzenia:lol: grozi od 6 mies do 25 lat jesli nie wyszlabym z tego calo:shake: Dziwie sie ze ludzie takie rzeczy pisza i nie zdaja sobie sprawy z odpowiedzialnosci. Masz zamiar kogos zaprosic na mnie- bede w Kielcach 16 listopada, wysiadam z pociagu o 9.50 i bede bez ochroniazy- tylko ja i Draco. Agnethka od miesiaca ma problemy z choroba corki i nie moze sie spotkac:crazyeye: chodz tak nalegala A teraz na powaznie- jesli ktos ma jakies ale do mnie zapraszam do Kielc i wszystko moge wyjasnic, w internecie mozna wszystko napisac i byc odwaznym, zapraszam na rozmowy pojedynczo bo nie lubie krzyczec:lol: Nie przestane wystawiac Draco jak i nie wykastruje go jednak, a postaram sie zrobic mu uprawnienia. Marzenia bede dalej realizowac. W sadzie moge sie rowniez moge sie spotkac- mam juz prawnika. Dla mnie to nie problem bo studiuje prawo i wiem co i jak:lol: Za akie wpisy moge zalozyc rowniez sprawe, ale ja nie lubie sie sadzic, bo trwa kilka lat czasem...:lol: Mialam chwilke czasu to napisalam- moze nie zjawie sie do 16 wiec nie obiecuje ze odpisze na jakies posty a pewnie sie posypia. P.S Dziekuje za ogloszenia w Anonse z moim numerem na temat shih tzu:lol: ale nie byly potzrebne- narazie wiem ze byly puszczone z internetu. tylko po chol.... jak nikogo o nie nie prosilam??:shake: Chcecie mnie dalej wpieprza.. w sprzedaz psow dla zarobku. Przykre. Quote
magicznaoaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jeśli jesteś taka niewinna, to gdzie jest adres Bosmana, ja dalej go nie otrzymałam. Co do prawa, to jeśli go studiujesz, choć szczerze wątpię (myślę, że to twoja kolejna fantazja), to powinnaś wiedzieć, że każdy sąd przychyli się do mojej prośby na podstawie umowy, którą podpisałaś i zażąda abyś wydała mi Bosmana. Do zobaczenia w sądzie.:multi: Quote
Vectra Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 daro 25 napisał(a): P.S Dziekuje za ogloszenia w Anonse z moim numerem na temat shih tzu:lol: ale nie byly potzrebne- narazie wiem ze byly puszczone z internetu. tylko po chol.... jak nikogo o nie nie prosilam??:shake: Chcecie mnie dalej wpieprza.. w sprzedaz psow dla zarobku. Przykre. marzycielka :lol: pewno wszystkie ogłoszenia w necie i anonsach , ktoś za Ciebie robił :evil_lol: tak do zobaczenia w Kielcach :p Quote
strumyk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 daro 25 napisał(a):To jest grozba karalna:cool3: i jesli w tym momencie przez kogos moje mieszkanie moje bylo by okradzione, mialabym uszczerbek na zdrowiu to idziesz pierwsza pod podejrzenia:lol: albo znajac Twoj styl, to jakims cudem bedzie wszystko wyniesione i znow Ty biedna poszkodowana ..... - tylko, ze rzeczy u jakiejs nielubianej tesciowej badz kolezanki :crazyeye: co to za afera klamac w zeznaniach :evil_lol: choc w sumie - probowalas juz tego sposobu "zarabiania" ? ;-) Quote
Eventing Star Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jakie groźby? Jak sie pakujesz i wyprowadzasz, to przeciz trzeba potem posprzatac... Pranie dywanow, mycie szyb, odkurzanie, itp. BTW - jestes bardziej naiwna niz ustawa przewiduje... I gratuluje poczucia humoru hahaha...:shithappens: Do zobaczenia w Nibylandii!:diabloti: Quote
Eventing Star Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 strumyk napisał(a):choc w sumie - probowalas juz tego sposobu "zarabiania" ? ;-) Hihihi... jak widac handel psami i wyludzanie jak widac sie oplaca... Polecam rowniez zebrac wszystkie opowiesci i udac sie do wydawnictwa specjalizujacego sie w lekturach science-fiction, z pewnoscia ktos sie tym zainteresuje i wyda, takie polskie Archiwum X:evil_lol: Quote
acroba Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 daro 25 napisala: Dla mnie to nie problem bo studiuje prawo i wiem co i jak :smhair2::lying::mdleje::flaming: :roflt::roflt: A liceum skonczylas chociaz? Gdzie ten Twoj swiat sie konczy dziewczyno? Jak Ty sobie możesz radzić na zajęciach z logiki? :roflt: Bo fantazja ,fantazja, bo fantazja jest od tego...aby bawić się aby bawić się aby bawić się na calego... Quote
Vorph Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 daro 25 napisał(a):Dla mnie to nie problem bo studiuje prawo i wiem co i jak:lol: :-o:-o Szkoda, ze rosnie nam pokolenie prawnikow, dla ktorych ortografia nie jest do konca zrozumiala. Ciekawe czy prawo karne albo cywilne jest? :evil_lol: Quote
Patka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Oj Daro to z Moim mężem będziesz sobie mogła pogadać? gdzie kończyłaś prawo w czym się specjalizujesz?? a jak tam dom zostajecie jak studiowałaś prawo to z tym nieuczciwym najemcą sobie pewnie radzisz jakoś ... Quote
Diana S Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Oddasz Bosmana do hodowli? do magicznejoazy? Tam jego miejsce. Quote
bea_m Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 plinka napisał(a):Cisza.. :roll: W takim razie bardzo prosze o najaktualniejsze zdjęcia Bosmana. Skoro mabicznaoaza ma zabrać psa to trzeba jej pmóc w szukaniu dobrego domu. Daro albo sami skontaktujecie sie z właścicielami albo prześlijcie hodowcy adres miejsca pobytu Bosmana. Ps. Ja też studiuję na bardzo ważnym i ogólnie poważnym kierunku więc prosze moje słowa wziąść poważnie i dostosowac sie do mojej prośby :cool3: Quote
bea_m Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Vectra napisał(a):Bea_m , nie miej złudzeń :lol: A niby do czego? Chodzi o zdjęcia, adres czy moich studiów? Quote
Recommended Posts