Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']Basiu :loveu::loveu::loveu: Nawet nie wiem, jak Ci dziekować....[/quote]
Nie ma za co.
Ja się staram coś tam robić dla psiaków u siebie i czasem mi się nawet wydaje, że duuużo robię, ale co poczytam Twoje wątki, to stwierdzam, że jestem cienki Bolek:evil_lol:

Oby się tylko malutkiej udało przejść szczęśliwie operację.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na bazarki:
aniołki : [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10560886#post10560886[/url]
psie obróżki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117155[/url]

Posted

Pi już po operacji .... zabieg zniosła w miarę dobrze, teraz sie wybudza, pewnie gdzies ok 15 będzie wiadomo cos więcej. (oczywiście miałam dzwonić właśnie o 15, ale nie wytrzymałam :oops:)... Bardzo pięknie dziękuję za bazarki :loveu:

Posted

Pipi juz w domu, została w trybie przyspieszonym wypisana z kliniki :evil_lol: Najwyraźniej się dziecko zapatrzyło na ciocie KrA i natychmiast po obudzeniu narobiła mnóstwo zamieszania, biegała, wrzeszczała i awanturowała się w klatce :crazyeye: Lekarze uznali, że lepiej, żeby była w domu- spokojna, niż tak świrowała..... Wsadzona do keneliku obrażona poszła spać.
Sama operacja podobno okazła się jeszcze bardziej skomplikowana, niż to było zakładane- kolec kręgu wlazł praktycznie w czaszkę i trzeba go było szlifować, a samo zwichnięcie było bardzo duże.... :-( Doktor mówi, ze to najtrudniejszy taki przypadek jaki widział... Pi ma założone dwa druty, jest cała pozszywana, a szyjke ma owiniętą CZERWONYM bandażem kohezyjnym. Wyglada strasznie biedulnie, jak chora żyrafa :shake:

Koszt całkowity operacji to 1000 zł... :oops: Od cioci Basiaap przyszło 300 zł, więc tyle już mamy.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Pipi juz w domu, została w trybie przyspieszonym wypisana z kliniki :evil_lol: Najwyraźniej się dziecko zapatrzyło na ciocie KrA i natychmiast po obudzeniu narobiła mnóstwo zamieszania, biegała, wrzeszczała i awanturowała się w klatce :crazyeye: Lekarze uznali, że lepiej, żeby była w domu- spokojna, niż tak świrowała..... Wsadzona do keneliku obrażona poszła spać.
Sama operacja podobno okazła się jeszcze bardziej skomplikowana, niż to było zakładane- kolec kręgu wlazł praktycznie w czaszkę i trzeba go było szlifować, a samo zwichnięcie było bardzo duże.... :-( Doktor mówi, ze to najtrudniejszy taki przypadek jaki widział... Pi ma założone dwa druty, jest cała pozszywana, a szyjke ma owiniętą CZERWONYM bandażem kohezyjnym. Wyglada strasznie biedulnie, jak chora żyrafa :shake:

Koszt całkowity operacji to 1000 zł... :oops: Od cioci Basiaap przyszło 300 zł, więc tyle już mamy.[/quote]

ja tez troche dorzuce - wyslij mi numer konta na priv - po mojej wyplacie 8 sierpnia

Posted

W pierwszym poście jest podany nr konta :lol:

[B][COLOR=#ff0000]Magdalena Łazarska

[FONT=Verdana]Ul. Piłsudskiego 28/30 m.7[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=red]50-033 Wrocław[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B]

[FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=red][B]PKO BP[/B][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][B]28 1020 5242 0000 2402 0158 3871[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='ulvhedinn']W pierwszym poście jest podany nr konta :lol:

[B][COLOR=#ff0000]Magdalena Łazarska[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana]Ul. Piłsudskiego 28/30 m.7[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=red]50-033 Wrocław[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B]

[FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=red][B]PKO BP[/B][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][B]28 1020 5242 0000 2402 0158 3871[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR]
__________________[/quote]

aha, nie wiedzialam, czy to Twoj czy ogolny :oops:

dzieki i poczekajcie do 8/8 - bedzie Wam lzej :lol:

Posted

Biedne moje Pi :-( Ma szlaban całkowity na zabawy i szaleństwa i w zasadzie większość czasu musi siedzieć w keneliku (dokładnie w w takiej wielkiej klatce transportowej)... A to przeciez taki żywy dzieciak... :shake: Poza tym musze powiedzieć że biedny tato-Pałek (a i mamaKra tez) bardzo sie denerwuje stanem Piku. Jak wyszłysmy na operację to chłopak cały czas wył :-o Chyba wyczuł moje napięcie (Pao jest bardzo wrażliwy na emocje) i martwił sie że coś się Piku stanie złego...

Posted

Cieszę się, że malutka dobrze zniosła operację:multi:
Kasy do dozbierania faktycznie sporo:roll:
(chociaż oczywiście 1000 zł za taki zabieg to i tak niewiele...

Posted

[quote name='basiaaap']Cieszę się, że malutka dobrze zniosła operację:multi:
Kasy do dozbierania faktycznie sporo:roll:
(chociaż oczywiście 1000 zł za taki zabieg to i tak niewiele...[/quote]

ale brakuje juz tylko 700 ? :lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']No "tylko"... ;)[/quote]

zobaczysz ze sie zbierze :multi:

Ty masz dobre serce i nie zostawisz zwierzaczka w potrzebie i Ciebie rowniez ludzie nie zostawia sama...