Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JOMA']
[B][COLOR=red]Pamiętajcie, że na akcji stoją tablice ogłoszeń[/COLOR][/B] - przysyłajcie do mnie gotowe ogłoszenia, ja wydrukuję i powieszę: ładne, duże zdjęcie kilka zdań o psiaku i oczywiście namiary. To nie muszą być ogłoszenia typowe z odrywanymi karteczkami bo wiem, że nie wszyscy potrafią to zrobić. U nas są kartki, długopisy można sobie dane spisać. W/g mnie najbardziej przyciągają ładne, duże zdjęcia. Zainteresowani ludzie i tak najczęściej do nas podchodzą z pytaniami.[/quote]

Joma a czy ja mogłabym Ci podesłać jakieś ogłoszonka tymczasów od missieek? :oops:

Posted

[quote name='maciaszek']Generalnie Frani przebywa na dt u Wiewiórki, w Sosnowcu. Ale teraz Wiewiórka pojechała na wakacje (oczywiście z Franią) i wraca dopiero jakoś w połowie sierpnia.[/quote]

To może najwyżej załapie się na wrześniową akcję jak nikt się wcześniej w niej nie zakocha.

[B]Do ogłoszeń przyłączę się może ogłoszeniem Vertera/Bingo?[/B]

Posted

[B]malawaszko[/B] - oczywiście, przesyłam na PW mojego maila

[B]_Laro[/B] - na tę chwilę Frania jest w oczekujących, do akcji jeszcze jest chwilka, jak wróci Wiewiórka to jeszcze obgadamy sprawę

Posted

[quote name='JOMA'][B]malawaszko[/B] - oczywiście, przesyłam na PW mojego maila

[B]_Laro[/B] - na tę chwilę Frania jest w oczekujących, do akcji jeszcze jest chwilka, jak wróci Wiewiórka to jeszcze obgadamy sprawę[/quote]

Dobrze :) a może do tego czasu ktoś się nią zainteresuje :roll:

Czy ja też mogę prosić JOMA adres mailowy na Pw? też bym podesłała zdjęcie Vertera i tekst.

Posted

jeżeli chodzi o zrobienie ogłoszeń na akcję, ażeby zawisły na naszych tablicach, to jeśli chcecie podeślijcie mi na maila fotki i krótkie opisy i sie zrobi;););)

Posted

[quote name='wikuwiku']jeżeli chodzi o zrobienie ogłoszeń na akcję, ażeby zawisły na naszych tablicach, to jeśli chcecie podeślijcie mi na maila fotki i krótkie opisy i sie zrobi;););)[/quote]

poszło ogłoszenie mojej ulubienicy:loveu:

Posted

[SIZE=3][COLOR=Red][B]RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!![/B][/COLOR][/SIZE]
Pod Częstochową została znaleziona[B] UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...[/B]psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....

[B]PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...[/B]

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

Posted

[B]Glucia[/B] ale ty interesowna jesteś :evil_lol:

[B]kuba123[/B] - widzisz jak to trzeba uważać na każde słowo a tu jeszcze napisane :evil_lol: - po takim 'apelu' to z torbami pójdziesz :lol:

Posted

witam was serdzecznie, jestem nową wolontariuszką fundacji sos i mam kilka pytań, szczególnie w sprawie akcji adopcyjnej w Silesi...:smile:

od pani Janiny dowiedziałam się, ze informacje uzyskam właśnie tu, na dogomanii. A wiec chciałam się was zapytać, a szczególnie pewnej osoby, która zdaje sie koordynuje to wszystko, ktos z Bytomia? :smile: o to co mam/mogę zrobić.
Jest jeszcze możliwośc wkręcenia się w organizowanie sierpniowej akcji w Silesi? wiem, ze były juz chyba dwa zebrania z tym związane, niestety kilka dni temu wróciłam z wakacji...

A i jeszcze muszę wyrobić sobie legitymację wolontariusza...dobrze mówię?... :smile:

prosiłabym o informacje :smile:

Posted

NEO, ja koordynuję wolontariat w Fundacji, proszę przyślij na maila [email][email protected][/email] swój tel zadzwonię i powiem co potrzeba. Co do akcji możesz wziąć udział tylko na akcji podpiszesz porozumienie o wolontariacie jeśli nie jesteś pełnoletnia to musi przyjść z tobą ktoś z reodzicow ,żeby podpisać zgodę, no i pamiętaj za wczasu zaopatrz się w zdjęcie legitymacyjne a najlepiej skan to możesz wysłać żebym mógł zrobić identyfikator. Najpierw poślij nr. tel.

Posted

[B]Neo[/B] - jak już wszystko "załatwisz" u [B]wikuwiku[/B] to napisz na wątku lub do mnie na PW jaka pomoc w czasie akcji ci pasuje a ja wpiszę cię do grafiku.
Podstawowy podział: osoby do 17 roku życia opiekują się psami a starsze kwestują. [B]Grafik[/B] znajduje się na pierwszej stronie wątku.

[B]WITAMY[/B] :multi:

Posted

[quote name='JOMA'][B]Neo[/B] - jak już wszystko "załatwisz" u [B]wikuwiku[/B] to napisz na wątku lub do mnie na PW jaka pomoc w czasie akcji ci pasuje a ja wpiszę cię do grafiku.
Podstawowy podział: osoby do 17 roku życia opiekują się psami a starsze kwestują. [B]Grafik[/B] znajduje się na pierwszej stronie watku.

[B]WITAMY[/B] :multi:[/quote]

Właśnie JOMO, mam małe zastrzeżenie, że ten podział się nie sprawdza raczej na akcjach :cool3: np. ostatnio córka leny-zet kwestowała z Olą, a inne starsze osoby siedziały w ogródku :cool3:

Posted

No bo grafik jest do wstępnego rozeznania iloma wolontariuszami "dysponujemy" a akcja to już samo życie. Ktoś nie mógł przyjść a przyszedł ktoś inny. A ostatnio były tylko tymczasy, schronisko nie przyjechało a swoimi tymczsami zajmują się osoby tymczasujące - najczęściej dorosłe. Dopiero jak przyjeżdża schron to trwa walka o psy :evil_lol:. Vannes nie ma jeszcze 17 lat dlatego nie kwestowała sama a była z osobą pełnoletnią.

Generalnie osoby poniżej 17 roku życia nie mogą kwestować - stąd ten podział.

Posted

mam prośbę, kto jest zarejestrowany na Miau?... Pomóżcie nam pomagać!

[URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97796"][COLOR=#000000]Miau.PL :: Zobacz temat - Głosujemy na kandydata do Krakvetu na sierpień![/COLOR][/URL]
bardzo proszę o poparcie dla Fundacji "Szara Przystań" z Zabrza naprawdę potrzebujemy wsparcia...
[URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92969"][COLOR=#000000]Miau.PL :: Zobacz temat - SzP Zabrze - kocięta i koty dorosłe szukają domków![/COLOR][/URL]
[URL="http://www.szara-przystan.pl/"][COLOR=#000000]Fundacja Szara Przysta - Strona Gwna[/COLOR][/URL]