Tengusia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='JOMA']Na stronie [B][COLOR=red]109 jest grafik silesiowy[/COLOR][/B] i najprościej chyba wyszukać w postach osoby która tymczasuje [COLOR=black]pieska[/COLOR]. TINKA, KUBA i JAGER są na stronce fundacyjnej (u mnie w podpisie).[/quote] post przeskoczyl wiec napisze raz jeszcze :oops: ja przypominam kochana ze pierwszy post nalezy do ciebie i mozesz tam umiescic grafik co wszystkim ulatwi sprawe :cool3: Quote
Romina_74 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='kuba123']a znajdziecie mi dobry domek:roll:[/quote] No skoro HebaNova taka zaborcza :evil_lol: to spokojnie kuba123 jak jak się Tobą zaopiekuję to domek dostaniesz nowy - z ogródkiem!! :lol::lol: Quote
Romina_74 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 cioteczki kochane!!! zajrzyjcie proszę na wątek Blanki" [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/labrador-z-pseudohodowli-dt-do-jutra-inaczej-pojdzie-do-schroniska-138255/#post12500860[/URL] biedna labka wyciągnięta z pseudohodowli - pilnie potrzebny odpowiedzialny DS :-( Quote
kuba123 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Romina_74']No skoro HebaNova taka zaborcza :evil_lol: to spokojnie kuba123 jak jak się Tobą zaopiekuję to domek dostaniesz nowy - z ogródkiem!! :lol::lol:[/QUOTE] to zabieram ze sobą moją gromadkę dlatego wnoszę o to by dom był niezamieszkany:evil_lol: Quote
Gisic87 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Joma kochanie mam problema... kolejny psiak się mi do domu przypałętał (no dobra sama zabrałam:roll:) no i chciałam go na akcję wziąść ale cholera szczepień nie mamy bo jutro dopiero odrobaczyć go będzie można. A nie ukrywam że w SCC wierzę że być może znajdzie dom bo u mnie długo zabawić nie będzie mógł ze względu na powrót ojca. I tak dużo zaryzykowałam biorąc go wiem ale nie dało się zawieźć go do schronu to wątek miśka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/zostawiony-pod-szpitalem-zaniedbany-misio-czyzby-ofiara-wakacji-ben-szuka-ds-140629/#post12504173[/URL] Quote
Gisic87 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 U mnie dwa standardowo:loveu: Tylko pilnie szukam ewentualnego innego tymczasu dla Benia bądź Tiny dostałam wiadomość od ojca że wraca w niedziele bądź poniedziałek:shake: Quote
JOMA Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [B]Gisic87[/B] - czyli ile jest u ciebie tymczasów ? - bo już się pogubiłam :crazyeye: [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]GRAFIK SILESIOWY [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]PRZENIESIONY NA PIERWSZĄ STRONĘ WĄTKU[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
muro Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 witam, potrzebuje pomocy na weekend silesiowy w sprawie Jagera , sobote mam pracujaca, a w niedziele niestety wyjezdzam i wroce dopierow w poniedziałek, nie mam jak zawiezc psa na akcje i jak go odebrac, a bardzo chciałabym zeby mogł skorzystac z akcji, Kuba wiem ze oferowałas swa pomoc i bardzo dziekuje ale nie mam co zrobic z nim w niedziele i i nocke niedzielna jesli mu sie nie poszczesci:-( czy ktos moze mi pomoc? Quote
Daria_13 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Proszę mnie wpisać i Roksanę na sobotę i niedzielę od 12-18 Quote
JOMA Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Daria_13, Roksana - jesteście w grafiku. [COLOR=red]Przypominam, że grafik[COLOR=red] znajduje[/COLOR] się na [COLOR=red]pierwszej[/COLOR] stronie wątku[/COLOR] :loveu: [COLOR=black][B]JAKOŚ NAS MAŁO[/B] :placz:[/COLOR] Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='JOMA']Daria_13, Roksana - jesteście w grafiku. [COLOR=red]Przypominam, że grafik[COLOR=red] znajduje[/COLOR] się na [COLOR=red]pierwszej[/COLOR] stronie wątku[/COLOR] :loveu: [COLOR=black][B]JAKOŚ NAS MAŁO[/B] :placz:[/COLOR][/quote] Ja będę robić za dwóch :evil_lol: zbierać kasę i pilnować psiaki :lol: Quote
Glutofia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Asieńko mnie dopis w sobotę od 13 a w niedzielę jeszcze nie wiem od której pewnie od rana Quote
izulkabu Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mała zmiana, ja będę całą sobotę, ponieważ Iwonka jedzie na wystawę i będzie mogła być w niedzielę. Więc żeby dogowe stoisko nie świeciło pustkami to się zamieniamy :loveu: Quote
Vannes Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='__Lara']Ja będę robić za dwóch :evil_lol: zbierać kasę i pilnować psiaki :lol:[/quote] Ja też będę za dwóch mała jestem, ale co tam. Jak mała to bardziej żywa nie? :evil_lol: Ja chciałam powiedzieć że Klaudia przyjedzie z Goldi czyli jednym szczeniaczkiem z Cieszyna, ale mały ode mnie nie idzie więc jeden psiór mniej ciągnę ze soba koleżankę ( może ) Szkoda że jedna wyjechała na kolonie bo by pojechała ze mną ;) Ale damy radę nie? :eviltong: Quote
Gisic87 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Joma przepraszam za całe zamieszanie z mojej strony ale mam nadzieje że już ostatecznie będę tylko z Tinką:oops: Quote
HebaNova Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [QUOTE] Joma przepraszam za całe zamieszanie z mojej strony ale mam nadzieje że już ostatecznie będę tylko z Tinką [/QUOTE] jeszcze do soboty trochę czasu :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='HebaNova']jeszcze do soboty trochę czasu :evil_lol:[/quote] Właśnie :evil_lol: może jeszcze jakiś tymczas wskoczy na 24h :evil_lol::razz: Quote
Gisic87 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 przestańcie:mad: Mam cichą nadzieję że pani Ania tak jak zawsze od kilku akcji nie weźmie psiaka specjalnie upatrzonego bym wzięła na tymczas bo cholera wczoraj ojciec dzwonił i mówił że absolutnie żadnego psa ma nie być jak przyjedzie i do tego czasu chciałabym się wstrzymać ale marnie to widzę znając siebie:roll: Quote
JOMA Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Grafik zaktualizowany - nie będzie chyba aż tak źle :loveu: Quote
Glutofia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='izulkabu']Mała zmiana, ja będę całą sobotę, ponieważ Iwonka jedzie na wystawę i będzie mogła być w niedzielę. Więc żeby dogowe stoisko nie świeciło pustkami to się zamieniamy :loveu:[/quote] Nie świeci bo jak was nie ma to ja zastępuję :eviltong: no chyba ze gdzieś polezę.. Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dziewczyny potrzebna pomoc dla malusienkiej koteczki - żeby nie trafiła do schronu bo tam umrze :placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1206/6-tygodniowa-kotka-szuka-dt-ds-na-cito-140860/[/url] może by ją ktoś wziął do siebie i w Silesii na pewno domek znajdzie co? Quote
Romina_74 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='JOMA']Grafik zaktualizowany - nie będzie chyba aż tak źle :loveu:[/quote] W ramach aktualizacji - proszę o wykreślenie mnie z grafiku silesiowego na ten miesiąc ponieważ dzisiaj wyskoczył mi wyjazd sobotnio - niedzielny w niezbyt zresztą przyjemnych celach :shake: Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Romina_74']W ramach aktualizacji - proszę o wykreślenie mnie z grafiku silesiowego na ten miesiąc ponieważ dzisiaj wyskoczył mi wyjazd sobotnio - niedzielny w niezbyt zresztą przyjemnych celach :shake:[/quote] Uuuu, szkoda :( Quote
JOMA Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Dzisiaj mnie z WAMI nie ma, jutro niestety też ale trzymam mocno kciuki aby akcja się udała :loveu: mimo okropnej pogody :shake:. Mam nadzieję, że przyjdzie dużo miłośników zwierząt :thumbs:. Quote
Gisic87 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Do czasu jak ja byłam do domu poszły dwa szczeniaki od Leny i jeden schroniskowy do tego 6 kotów i 3 króliki ale ogólnie kiepsko z adopcją:shake: Quote
Recommended Posts