Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JOMA']Na stronie [B][COLOR=red]109 jest grafik silesiowy[/COLOR][/B] i najprościej chyba wyszukać w postach osoby która tymczasuje [COLOR=black]pieska[/COLOR].

TINKA, KUBA i JAGER są na stronce fundacyjnej (u mnie w podpisie).[/quote]

post przeskoczyl wiec napisze raz jeszcze :oops:

ja przypominam kochana ze pierwszy post nalezy do ciebie i mozesz tam umiescic grafik co wszystkim ulatwi sprawe :cool3:

Posted

[quote name='kuba123']a znajdziecie mi dobry domek:roll:[/quote]
No skoro HebaNova taka zaborcza :evil_lol: to spokojnie kuba123 jak jak się Tobą zaopiekuję to domek dostaniesz nowy - z ogródkiem!! :lol::lol:

Posted

cioteczki kochane!!! zajrzyjcie proszę na wątek Blanki"
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/labrador-z-pseudohodowli-dt-do-jutra-inaczej-pojdzie-do-schroniska-138255/#post12500860[/URL]
biedna labka wyciągnięta z pseudohodowli - pilnie potrzebny odpowiedzialny DS :-(

Posted

[quote name='Romina_74']No skoro HebaNova taka zaborcza :evil_lol: to spokojnie kuba123 jak jak się Tobą zaopiekuję to domek dostaniesz nowy - z ogródkiem!! :lol::lol:[/QUOTE]

to zabieram ze sobą moją gromadkę
dlatego wnoszę o to by dom był niezamieszkany:evil_lol:

Posted

Joma kochanie mam problema... kolejny psiak się mi do domu przypałętał (no dobra sama zabrałam:roll:) no i chciałam go na akcję wziąść ale cholera szczepień nie mamy bo jutro dopiero odrobaczyć go będzie można. A nie ukrywam że w SCC wierzę że być może znajdzie dom bo u mnie długo zabawić nie będzie mógł ze względu na powrót ojca. I tak dużo zaryzykowałam biorąc go wiem ale nie dało się zawieźć go do schronu

to wątek miśka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/zostawiony-pod-szpitalem-zaniedbany-misio-czyzby-ofiara-wakacji-ben-szuka-ds-140629/#post12504173[/URL]

Posted

U mnie dwa standardowo:loveu:

Tylko pilnie szukam ewentualnego innego tymczasu dla Benia bądź Tiny dostałam wiadomość od ojca że wraca w niedziele bądź poniedziałek:shake:

Posted

[B]Gisic87[/B] - czyli ile jest u ciebie tymczasów ? - bo już się pogubiłam :crazyeye:

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]GRAFIK SILESIOWY [/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=red]PRZENIESIONY NA PIERWSZĄ STRONĘ WĄTKU[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

witam, potrzebuje pomocy na weekend silesiowy w sprawie Jagera , sobote mam pracujaca, a w niedziele niestety wyjezdzam i wroce dopierow w poniedziałek, nie mam jak zawiezc psa na akcje i jak go odebrac, a bardzo chciałabym zeby mogł skorzystac z akcji,
Kuba wiem ze oferowałas swa pomoc i bardzo dziekuje ale nie mam co zrobic z nim w niedziele i i nocke niedzielna jesli mu sie nie poszczesci:-(

czy ktos moze mi pomoc?

Posted

Daria_13, Roksana - jesteście w grafiku.

[COLOR=red]Przypominam, że grafik[COLOR=red] znajduje[/COLOR] się na [COLOR=red]pierwszej[/COLOR] stronie wątku[/COLOR] :loveu:

[COLOR=black][B]JAKOŚ NAS MAŁO[/B] :placz:[/COLOR]

Posted

[quote name='JOMA']Daria_13, Roksana - jesteście w grafiku.

[COLOR=red]Przypominam, że grafik[COLOR=red] znajduje[/COLOR] się na [COLOR=red]pierwszej[/COLOR] stronie wątku[/COLOR] :loveu:

[COLOR=black][B]JAKOŚ NAS MAŁO[/B] :placz:[/COLOR][/quote]

Ja będę robić za dwóch :evil_lol: zbierać kasę i pilnować psiaki :lol:

Posted

Mała zmiana, ja będę całą sobotę, ponieważ Iwonka jedzie na wystawę i będzie mogła być w niedzielę. Więc żeby dogowe stoisko nie świeciło pustkami to się zamieniamy :loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Ja będę robić za dwóch :evil_lol: zbierać kasę i pilnować psiaki :lol:[/quote]

Ja też będę za dwóch mała jestem, ale co tam. Jak mała to bardziej żywa nie? :evil_lol: Ja chciałam powiedzieć że Klaudia przyjedzie z Goldi czyli jednym szczeniaczkiem z Cieszyna, ale mały ode mnie nie idzie więc jeden psiór mniej ciągnę ze soba koleżankę ( może ) Szkoda że jedna wyjechała na kolonie bo by pojechała ze mną ;) Ale damy radę nie? :eviltong:

Posted

[QUOTE]
Joma przepraszam za całe zamieszanie z mojej strony ale mam nadzieje że już ostatecznie będę tylko z Tinką
[/QUOTE]

jeszcze do soboty trochę czasu :evil_lol:

Posted

przestańcie:mad: Mam cichą nadzieję że pani Ania tak jak zawsze od kilku akcji nie weźmie psiaka specjalnie upatrzonego bym wzięła na tymczas bo cholera wczoraj ojciec dzwonił i mówił że absolutnie żadnego psa ma nie być jak przyjedzie i do tego czasu chciałabym się wstrzymać ale marnie to widzę znając siebie:roll:

Posted

[quote name='izulkabu']Mała zmiana, ja będę całą sobotę, ponieważ Iwonka jedzie na wystawę i będzie mogła być w niedzielę. Więc żeby dogowe stoisko nie świeciło pustkami to się zamieniamy :loveu:[/quote]
Nie świeci bo jak was nie ma to ja zastępuję :eviltong: no chyba ze gdzieś polezę..

Posted

dziewczyny potrzebna pomoc dla malusienkiej koteczki - żeby nie trafiła do schronu bo tam umrze :placz:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1206/6-tygodniowa-kotka-szuka-dt-ds-na-cito-140860/[/url]

może by ją ktoś wziął do siebie i w Silesii na pewno domek znajdzie co?

Posted

[quote name='JOMA']Grafik zaktualizowany - nie będzie chyba aż tak źle :loveu:[/quote]
W ramach aktualizacji - proszę o wykreślenie mnie z grafiku silesiowego na ten miesiąc ponieważ dzisiaj wyskoczył mi wyjazd sobotnio - niedzielny w niezbyt zresztą przyjemnych celach :shake:

Posted

[quote name='Romina_74']W ramach aktualizacji - proszę o wykreślenie mnie z grafiku silesiowego na ten miesiąc ponieważ dzisiaj wyskoczył mi wyjazd sobotnio - niedzielny w niezbyt zresztą przyjemnych celach :shake:[/quote]

Uuuu, szkoda :(

Posted

Dzisiaj mnie z WAMI nie ma, jutro niestety też ale trzymam mocno kciuki aby akcja się udała :loveu: mimo okropnej pogody :shake:.
Mam nadzieję, że przyjdzie dużo miłośników zwierząt :thumbs:.