Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

iwona213 napisał(a):
hehe mówiłam o sobie kochane ciotki, naście lat miałam bardzo bardzo dawno temu ;)

No i co z tego? ;) ważne, co ma się w duszy :lol:

Posted

[quote name='JOMA']GRAFIK SILESIOWY

sobota 27 czerwca

psy tymczasowe - 10.30. - 13.30.

Romina_74: Lusia
Gisic87 : Tinka +1
muro: Jager
Lena_z: 2 szczeniaki
HebaNova: Kuba

lista rezerwowa :
BoUnTy

psy schroniskowe 13.00./14.00 - 18.00.

opieka:
klaudiaaa,

kwesta:
Ola la,kuba123,_Lara,

niedziela 28 czerwca

psy tymczasowe - 10.30. - 13.00.

pieski z soboty
BoUnTy

lista rezerwowa:

psy schroniskowe - 13.00./14.00.

opieka:
klaudiaaa,

kwesta:
Ola la,kuba123,_Lara,izulkabu,

Ykhym, hehe , mhm ^^
Tak ja bym chciała zostać wpisana do opieki nad schroniskowcami a szczeniaki to nie u mojej mamy tylko jeden u klaudi a drugi u mnie. Sama moja mama powiedziała że ona szczeniaka nie bierze jak ja chce to moge sobie wziąźć. Namawiałam na dwa nie zgodziła się :mad:Ale jeden będzie u mnie od piątku ;)
Pozdrawiam

Posted

Chciałam nadmienić że będę tylko z jednym tymczasowiczem Tinką. Niestety w ten weekend ojciec wraca i ja muszę wrócić do starych nawyków jednego tymczasa...a tak fajnie było:roll:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Chciałam nadmienić że będę tylko z jednym tymczasowiczem Tinką. Niestety w ten weekend ojciec wraca i ja muszę wrócić do starych nawyków jednego tymczasa...a tak fajnie było:roll:

A co zrobiłaś z drugim?

Posted

my bardzo dziekujemy za pamiec i umieszczenie nas w g fiku, wprawdzie pracujemy na noc , ale moze ktos nas poratuje swoja osoba zeby sie Jagerem zajał w sobote:cool3::oops::loveu:

Posted

kuba123 napisał(a):
mogę pomóc:lol:

jesli dałabys rade bede bardzo wdzieczna, w niedziele sobie poradze ale w sobote chyba nie bede w stanie sie zebrac po nocce tym bardziej ze kolejna bedzie przede mna:roll:

Posted

GRAFIK SILESIOWY str. 109, post 1086

Gisic87 - już sprostowałam ilość psów :lol:

Vannes - prosisz - masz, a ta lena_z specjalnie wpisana abyśmy wiedziały o które pieski chodzi :lol:

Posted

w zwiazku z tym ze nie wiele mam ostatnio wspolnego z prowadzeniem tego watku uwazam ze powinnam przekazac ten watek Jomie dlatego ze ona zawsze rozpisuje grafiki a to podstawa akcji ... dlatego Joma jesli wyrazasz zgoda poprosze moderatora aby podpieli ciebie jako zalozycielke watku bedziesz mogla wtedy edytowac pierwszy post i tam wstawiac aktualne grafiki i info ... co ty na to ???

Posted

Hey,hey:)
Zgłaszamy sie na akcję.Ja i Michał,o ile to możliwe prosze nas wpisać na niedzielę a w sobote o ile nie pójde do pracy to też przyjade do kwestowania:razz:

Ale niedziela na pewniaka:)

Posted

I mam jeszcze pytanie,czy jest szansa na zaprezentowanie w któryś dzień buldożków francuskich-tych z adopcji które reprezentują dosyć pokażna liczbe w naszym regionie:razz:
Zgłaszam taki pomysł do ogolnej ramówki akcji,tez z tego względu że coraz więcej bulw jest w potrzebie:(

Posted

Tengusia - zgadzam się oczywiście, ty masz i tak sporo wątków i to nie tylko do przeglądania a tu może jakoś sobie poradzę :cool3:

Paola06 - wpisuję was w grafik, jeśli chodzi o prezentacje mamy cały czas to na uwadze ale niestety nie mamy już możliwości robienia takich prezentacji jak wcześniej na terenie Silesii, jedyna szansa to latem na dworze na tym trawniczku przed Silesią ale musimy mieć zapewnioną ładną pogodę czyli ani za zimno ani za ciepło - będziemy mieli buldożki na uwadze jakby co ;)