Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HebaNova']niech ktoś odnajdzie wątek Tedzia to się przeniesiemy :roll:[/quote]

watek tedzika jest usuniety nie wiem dlaczego .... trzeba by do moda napisac zapytanie o to :roll: tutaj jest link do jego watku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/r-t-u-n-k-u-tedi-orzesze-zwichnieta-lapka-konczy-sie-tymczas-118806/[/URL]

Posted

[CENTER][B][SIZE=6][I][COLOR=#ff0000]21-22 luty 2009r
[B][SIZE=6]Kolejna Akcja w [/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Silesia City Center !!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

Super!:multi:

To gdyby była taka mozliwosć to chcialabym się zapisac z tymczasowiczem - Bąblem (no chyba, ze jakiś inny się napatoczy do mnie i bym byla z innym)

Moge?

Działacie jak burza, ledwo jedna się skonczya, a już znamy termin nastepnej!

Posted

[quote name='jotka']Bo jestesmy coraz lepiej zorganizowane:lol:[/quote]
I mamy coraz więcej wolontariuszy którzy "załapali bakcyla" hehehehe
Ledwie się jedna akcja skończyła juz nie mogą się kolejnej doczekać.
Po mojemu to Janka z Anetą powinny order dostać! Moze wytniemy im taki z kartonu??

Posted

Hehhhehhe.... jak do odznaczenia to ja pierwsza pierś wypinam.... order podwiazki albo co!
Akcja lutowa bedzie w tej samej formie co styczniowa - bez pokazów. TAka troche spokojniejsza.
Takie........ psie walentynki.

Posted

Proszę o pomoc!!! sytuacja jest dramatyczna:placz::placz::placz:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-potrzebna-pomoc-jego-zycie-wisi-na-wlosku-bedzin-130685/#post11715369[/url]

Posted

jakby było miejsce dla jednego albo dwóch tymczasów od missieek to ja błagam o przygarnięcie nas - jest 13 (5 do adopcji już, 8 jeszcze przy matce muszą być ze 3-4 tygodnie) szczeniąt i 17 dorosłych psów u missieek :shake: :mdleje:

Posted

[quote name='amikat']a w schoronie jest podobno 60 szczeniaków.... wszystkie z ostatniego miesiaca....[/quote]
:shake: :shake: :shake: do mnie dzwoniła pani z Radzionkowa... dzika suczka ma dwa szczeniaki w lesie... ktoś je tam dokarmia... eeeeeeeeeeeech...
obiecałam pomóc... Czy na tym terenie działa jakaś fundacja?

a tymczasem:

Dziewczyny, podejmuję walkę o życie Alutki... liczę na Wasze duchowe wsparcie!

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenstwo-walczy-o-zycie-130224/index12.html"][COLOR=#000000]Maleństwo walczy o życie!!![/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='halbina']:shake: :shake: :shake: do mnie dzwoniła pani z Radzionkowa... dzika suczka ma dwa szczeniaki w lesie... ktoś je tam dokarmia... eeeeeeeeeeeech...
obiecałam pomóc... Czy na tym terenie działa jakaś fundacja?

a tymczasem:

Dziewczyny, podejmuję walkę o życie Alutki... liczę na Wasze duchowe wsparcie!

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenstwo-walczy-o-zycie-130224/index12.html"][COLOR=#000000]Maleństwo walczy o życie!!![/COLOR][/URL][/QUOTE]

My wprawdzie nie fundacjia (no chyba, ze jako wolontariuszki S.O.S dla zwierząt), ale z Anka jesteśmy z okolic radzionkowa - chodze tutaj do szkoły :) Jaka pomoc jest potrzebna?

W każdym razie jeśli moza to moge podchodzić i je dokarmiać, oswajać, moze DT uda sie wykombinowac jak beą fotki ;) Tylko musiałabym mieć na JUŻ wiecej informacji (póki mam ferie), telefon moze do tej Pani i może udałoby mi sie jakos pomóc...

Posted

[COLOR=red]GRAFIK SILESIOWY - LUTY 2009[/COLOR]

[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]sobota 21 lutego[/B][/COLOR][/SIZE]

[U][I][COLOR=lime][B]psy tymczasowe: 10.30.[/B] [/COLOR][/I][/U]

[COLOR=black]Daria_13 - szczeniak[/COLOR]
missieek: 2 pieski
Jotka - szczeniak
Lena - szczeniak
Oliwia - szczeniak
2 szczeniaki,które nie chcą jeść w schronie
szczeniak,którego chcą uśpić z Sosnowca

[I][COLOR=blue]lista rezerwowa:[/COLOR][/I]
BoUnTy
Jager
Falco

[I][U][COLOR=lime][B]Wolontariusze:[/B][/COLOR][/U][/I]

[I][COLOR=darkorchid]Roksana, klaudiaaa, Agnieszka, [/COLOR][/I][I][COLOR=darkorchid]izulkabu, Glutofia, [/COLOR][/I][I][COLOR=darkorchid]andaaa, _Lara, Gisic87, zyraffa, Romina_74, [/COLOR][/I]

[SIZE=3][COLOR=red][B]niedziela 22 lutego[/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=lime][U][I][B]psy tymczasowe:10.30.[/B][/I][/U][/COLOR]

BoUnTy: 2 pieski + 2 szczeniaki
HebaNova - spaniel
+ wszystkie, które nie znajdą domów w sobotę
lub schroniskowe - w zależności ile zostanie tymczasów

[I][U][COLOR=#00ff00][B]Wolontariusze:[/B][/COLOR][/U][/I]

[I][COLOR=darkorchid]Daria_13,Roksana,klaudiaaa,Agnieszka,[/COLOR][/I][I][COLOR=darkorchid]izulkabu,Glutofia,[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]andaaa, _Lara,Romina_74, Mateusz, andaaa,[/COLOR][/I]

Posted

No to zaczynamy.

Proszę o zgłoszenia może najlepiej na PW, żeby nie zaśmiecać Tengusi wątku :eviltong:.

Przydałyby się jeszcze dwie ulotki:
ZOSTAŃ DOMEM TYMCZASOWYM i
ZOSTAŃ WOLONTARIUSZEM
albo coś w tym stylu. Polecam do podglądnięcia stronę schroniskową i wątek oraz stronę fundacyjną i wątek.

Oczywiście kto może drukuje ulotki - są do pobrania na pierwszej str wątku.

Tengusiu a czy możnaby dwustronne ulotki klementynkowe przenieść na pierwszą stronę? boję się, że się nam w kiedyś zgubią. Obecnie są na
str. 18 post 179 i 180.