HebaNova Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 niech ktoś odnajdzie wątek Tedzia to się przeniesiemy :roll: Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='HebaNova']niech ktoś odnajdzie wątek Tedzia to się przeniesiemy :roll:[/quote] watek tedzika jest usuniety nie wiem dlaczego .... trzeba by do moda napisac zapytanie o to :roll: tutaj jest link do jego watku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/r-t-u-n-k-u-tedi-orzesze-zwichnieta-lapka-konczy-sie-tymczas-118806/[/URL] Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [CENTER][B][SIZE=6][I][COLOR=#ff0000]21-22 luty 2009r [B][SIZE=6]Kolejna Akcja w [/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Silesia City Center !!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
BoUnTy Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Super!:multi: To gdyby była taka mozliwosć to chcialabym się zapisac z tymczasowiczem - Bąblem (no chyba, ze jakiś inny się napatoczy do mnie i bym byla z innym) Moge? Działacie jak burza, ledwo jedna się skonczya, a już znamy termin nastepnej! Quote
jotka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Bo jestesmy coraz lepiej zorganizowane:lol: Quote
izulkabu Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ja się melduję :lol: na następnej akcji Quote
Glutofia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='jotka']Bo jestesmy coraz lepiej zorganizowane:lol:[/quote] I mamy coraz więcej wolontariuszy którzy "załapali bakcyla" hehehehe Ledwie się jedna akcja skończyła juz nie mogą się kolejnej doczekać. Po mojemu to Janka z Anetą powinny order dostać! Moze wytniemy im taki z kartonu?? Quote
amikat Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hehhhehhe.... jak do odznaczenia to ja pierwsza pierś wypinam.... order podwiazki albo co! Akcja lutowa bedzie w tej samej formie co styczniowa - bez pokazów. TAka troche spokojniejsza. Takie........ psie walentynki. Quote
JOMA Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Taki gryzaczko - przeciągaczek w sam raz na bazarek :p Quote
JOMA Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Taki gryzaczko - przeciągaczek w sam raz na bazarek :p Quote
Daria_13 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja z Roksaną zgłaszamy się do następnej akcji, oczywiście do opieki nad psiakami;) Quote
Daria_13 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Proszę o pomoc!!! sytuacja jest dramatyczna:placz::placz::placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-potrzebna-pomoc-jego-zycie-wisi-na-wlosku-bedzin-130685/#post11715369[/url] Quote
malawaszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jakby było miejsce dla jednego albo dwóch tymczasów od missieek to ja błagam o przygarnięcie nas - jest 13 (5 do adopcji już, 8 jeszcze przy matce muszą być ze 3-4 tygodnie) szczeniąt i 17 dorosłych psów u missieek :shake: :mdleje: Quote
andaaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ja też się melduje na lutową akcje!!:D niebawem też jadę znowu do schroniska zawieść trochę uzbieranych kocyków i karmy;) Quote
amikat Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 a w schoronie jest podobno 60 szczeniaków.... wszystkie z ostatniego miesiaca.... Quote
Tengusia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ja jak zwykle zjawie sie z aparacikiem :grins: Quote
amikat Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Niestety... Janeczka ma racje - we wrzesniu miały suczki cieczkę to teraz rodzą. Quote
halbina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='amikat']a w schoronie jest podobno 60 szczeniaków.... wszystkie z ostatniego miesiaca....[/quote] :shake: :shake: :shake: do mnie dzwoniła pani z Radzionkowa... dzika suczka ma dwa szczeniaki w lesie... ktoś je tam dokarmia... eeeeeeeeeeeech... obiecałam pomóc... Czy na tym terenie działa jakaś fundacja? a tymczasem: Dziewczyny, podejmuję walkę o życie Alutki... liczę na Wasze duchowe wsparcie! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenstwo-walczy-o-zycie-130224/index12.html"][COLOR=#000000]Maleństwo walczy o życie!!![/COLOR][/URL] Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jeżeli ktoś da im miejsce - bo my nie mamy już tymczasów - to damy mleko, karmę weterynarza. Quote
BoUnTy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='halbina']:shake: :shake: :shake: do mnie dzwoniła pani z Radzionkowa... dzika suczka ma dwa szczeniaki w lesie... ktoś je tam dokarmia... eeeeeeeeeeeech... obiecałam pomóc... Czy na tym terenie działa jakaś fundacja? a tymczasem: Dziewczyny, podejmuję walkę o życie Alutki... liczę na Wasze duchowe wsparcie! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenstwo-walczy-o-zycie-130224/index12.html"][COLOR=#000000]Maleństwo walczy o życie!!![/COLOR][/URL][/QUOTE] My wprawdzie nie fundacjia (no chyba, ze jako wolontariuszki S.O.S dla zwierząt), ale z Anka jesteśmy z okolic radzionkowa - chodze tutaj do szkoły :) Jaka pomoc jest potrzebna? W każdym razie jeśli moza to moge podchodzić i je dokarmiać, oswajać, moze DT uda sie wykombinowac jak beą fotki ;) Tylko musiałabym mieć na JUŻ wiecej informacji (póki mam ferie), telefon moze do tej Pani i może udałoby mi sie jakos pomóc... Quote
JOMA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [COLOR=red]GRAFIK SILESIOWY - LUTY 2009[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]sobota 21 lutego[/B][/COLOR][/SIZE] [U][I][COLOR=lime][B]psy tymczasowe: 10.30.[/B] [/COLOR][/I][/U] [COLOR=black]Daria_13 - szczeniak[/COLOR] missieek: 2 pieski Jotka - szczeniak Lena - szczeniak Oliwia - szczeniak 2 szczeniaki,które nie chcą jeść w schronie szczeniak,którego chcą uśpić z Sosnowca [I][COLOR=blue]lista rezerwowa:[/COLOR][/I] BoUnTy Jager Falco [I][U][COLOR=lime][B]Wolontariusze:[/B][/COLOR][/U][/I] [I][COLOR=darkorchid]Roksana, klaudiaaa, Agnieszka, [/COLOR][/I][I][COLOR=darkorchid]izulkabu, Glutofia, [/COLOR][/I][I][COLOR=darkorchid]andaaa, _Lara, Gisic87, zyraffa, Romina_74, [/COLOR][/I] [SIZE=3][COLOR=red][B]niedziela 22 lutego[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=lime][U][I][B]psy tymczasowe:10.30.[/B][/I][/U][/COLOR] BoUnTy: 2 pieski + 2 szczeniaki HebaNova - spaniel + wszystkie, które nie znajdą domów w sobotę lub schroniskowe - w zależności ile zostanie tymczasów [I][U][COLOR=#00ff00][B]Wolontariusze:[/B][/COLOR][/U][/I] [I][COLOR=darkorchid]Daria_13,Roksana,klaudiaaa,Agnieszka,[/COLOR][/I][I][COLOR=darkorchid]izulkabu,Glutofia,[/COLOR][/I] [I][COLOR=darkorchid]andaaa, _Lara,Romina_74, Mateusz, andaaa,[/COLOR][/I] Quote
BoUnTy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 JOMO zapisz mnie na listę rezerwową takze na sobotę - kurcze, nie bardzo pasuje mi ta niedziela, no ale najwyżej cos wymyśle... Quote
JOMA Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 No to zaczynamy. Proszę o zgłoszenia może najlepiej na PW, żeby nie zaśmiecać Tengusi wątku :eviltong:. Przydałyby się jeszcze dwie ulotki: ZOSTAŃ DOMEM TYMCZASOWYM i ZOSTAŃ WOLONTARIUSZEM albo coś w tym stylu. Polecam do podglądnięcia stronę schroniskową i wątek oraz stronę fundacyjną i wątek. Oczywiście kto może drukuje ulotki - są do pobrania na pierwszej str wątku. Tengusiu a czy możnaby dwustronne ulotki klementynkowe przenieść na pierwszą stronę? boję się, że się nam w kiedyś zgubią. Obecnie są na str. 18 post 179 i 180. Quote
Recommended Posts