Glutofia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mnie również spodobali się ci ludzie, niesamowicie sympatyczni bardzo się cieszę ze maluch trafil do ciepłego domku:multi: Quote
HebaNova Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a niech mi ktoś jeszcze powie ile ten psio chomik waży:evil_lol: Quote
maciaszek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 izulkabu napisał(a):hehe, ja Ciebie też nie :eviltong: w takim razie Glucia tłumacz :lol:Aaaa, to już wiem ktoś Ty :). Ja to ta na czerwono-czarno ubrana (jestem tu na jakiejś fotce, od tyłu postać mą widać). Quote
izulkabu Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 maciaszek napisał(a)::) A widzisz, bo ja Ciebie nie kojarzę...:roll: Jesteś na jakimś zdjęciu tu prezentowanym? hehe, ja Ciebie też nie :eviltong: w takim razie Glucia tłumacz :lol: a ja załapałam się na jedną fotkę :multi: z Janeczką i Paulą Shawal post 331 (ta trzecia ;) ) maciaszek napisał(a):Wspaniałe :multi: :multi: :loveu: Wiedziałam, że to wspaniały domek będzie, bo ludzie wspaniali :multi:! Ci państwo od maleństwa, Ci od labka i Ci od Tediego najbardziej przypadli mi do gustu :loveu: Pan maleństwa nawet zaoferował swoją pomoc przy akcjach w fotografowaniu. Takie akcje przywracają mi wiarę w ludzi. Wiecie co mi jeszcze utkwiło w pamięci... Dziewczyna około 18-20 letnia, była z mamą. Wrzuciła do puszki chyba wszystkie pieniądze z portfela i uciekła bo... się rozpłakała, jak o tym myślę to też mi się jeszcze oczy pocą. Quote
Romina_74 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Tedziochowa Pani starsza jest ektraśna!!! Dzisiaj z nią rozmawiałam :loveu: Tedzioch się ma w Suchej na włościach jak u Pana Boga za piecem :cool1: Rewelacja - emerytka więc w domku jest, rezolutna, psiara, rozpieszczara :razz: Sypia psisko z Pańcą w sypialni wyłozony na baraniej skórze sobie wyobraźcie i biega na swych łapkach trzech po 20 - arowym ogródku :cool1: Już się podobno zadomowił. Pani jest nim zauroczona :multi: Quote
izulkabu Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Super wieści :multi::multi::multi::loveu: Quote
Ambra Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja tez nie wszytstkich kojarze z nicków, Ciebie Izulka wogóle musze Cie odnalezc w tym poscie....;) a ja dzis dzwonilam do Panstwa od Labka ale ani ona ani on nie odbierali i nie odzwonili...jutro bede znowu probowac! szczenior piekne ma zdjecia :loveu: Quote
HebaNova Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a to mój nowy nabytek, niewidomy Stevie :loveu: szuka domciu oczywiście, niebawem bedzie miał wątek. Już sobie miejsce zaklepuje na następnej akcji w Silesii ;) Po operacji jest więc ma ochronne ubranko założone http://www.dogomania.pl/forum/f28/zostan-moimi-oczami-spaniel-niewidomy-po-operacji-ropnia-na-szyi-czeka-na-dom-130229/#post11692063 Quote
BoUnTy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja też tak nieśmiało chcialabym się wprosić na kolejną akcję z tymczasowiczami :oops: :cool3: Nawet ie macie pojecia jak uwielbiam te nasze akcje :) Quote
jotka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Romina_74 napisał(a):Tedziochowa Pani starsza jest ektraśna!!! Dzisiaj z nią rozmawiałam :loveu: Tedzioch się ma w Suchej na włościach jak u Pana Boga za piecem :cool1: Rewelacja - emerytka więc w domku jest, rezolutna, psiara, rozpieszczara :razz: Sypia psisko z Pańcą w sypialni wyłozony na baraniej skórze sobie wyobraźcie i biega na swych łapkach trzech po 20 - arowym ogródku :cool1: Już się podobno zadomowił. Pani jest nim zauroczona :multi: Czyli ma tak, jak wszyscy chcieliśmy! Tedzik jak poczuje, że już naprawdę jest u siebie, to dopiero rozkwitnie! Quote
JOMA Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 No dobra, już ok - rozumiem aluzję - obiecuję, że na następnej akcji wszystkich was ponickuję :evil_lol: No ale Glutofio, żeby pomylić Maciaszka z Jomą :shake: :cool3: :shake: - wprawdzie dla Jomy to ogromny komplement :loveu: Chociaż z Maciaszkiem to prosta sprawa: Coco Chanel = czerń + biel Maciaszek = czerń + czerwień rozumiecie te klimaty :diabloti: Quote
amikat Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a amikat - waciak + gumowce! ja też kocham te akcje... zawsze sobie myśle ze jestem szczęśliwa bo tylu fajnych ludzi mnie otacza! Czy wy wiecie z jesteśmy grupą ludzi w której kłótnie nie sa na porządku dziennym? współpracujemy i jeszce sie lubimy (chyba co?). Kto ma wieści od labradora beżowego? Quote
BoUnTy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 amikat napisał(a): Czy wy wiecie z jesteśmy grupą ludzi w której kłótnie nie sa na porządku dziennym? współpracujemy i jeszce sie lubimy (chyba co?). Rzeczywiście - to jest aż dziwne, ze w takiej dużej grupie ludzi do kłótni nie dochodzi, ja przynajmniej nigdy na taką nie trafiłam - oczywiscie zdazrały sie jaies pojedyńcze 'zgrzytki', ale malutkie i chwilowe, no ale to aż zadziwiające, ze wszyscy tak dobrze sie dogadują :) Izulkabu - ty jestes tą blondynką co na akcji miala chyba(??) bordowe (lub jakies takie ciemne) pazurki, czy tą blondynką obok (o fotke mi chodzi)? Quote
Romina_74 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jotka napisał(a):Czyli ma tak, jak wszyscy chcieliśmy! Tedzik jak poczuje, że już naprawdę jest u siebie, to dopiero rozkwitnie! no niestety dzisiaj rozkwitł tak, że Panią przeraził nie na żarty :angryy: i obawiam się najgorszego ... powrotu Tedka z Suchej :shake: Quote
BoUnTy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Romina_74 napisał(a):no niestety dzisiaj rozkwitł tak, że Panią przeraził nie na żarty :angryy: i obawiam się najgorszego ... powrotu Tedka z Suchej :shake: Co się stało? Co Tedzioch nawyprawiał? Quote
maciaszek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='JOMA']No ale Glutofio, żeby pomylić Maciaszka z Jomą :shake: :cool3: :shake: - wprawdzie dla Jomy to ogromny komplement :loveu::oops::oops::oops: [quote name='JOMA']Chociaż z Maciaszkiem to prosta sprawa: Coco Chanel = czerń + biel Maciaszek = czerń + czerwieńCoś w tym jest :diabloti:. A w schronisku pracownicy nadali mi ksywkę Czerwony Kapturek :evil_lol:. no niestety dzisiaj rozkwitł tak, że Panią przeraził nie na żarty :angryy: i obawiam się najgorszego ... powrotu Tedka z Suchej :shake:Tedzisław, Ty się nie wydurniaj :mad:. Coś Ty narobił ??? Quote
Romina_74 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 maciaszek napisał(a)::oops::oops::oops: Tedzisław, Ty się nie wydurniaj :mad:. Coś Ty narobił ??? :shake::shake::shake: zdemolował Pani przedpokój, pozdzierał boazerię, pogryzł ją w drzazgi, pozrywał firany, obsikał kąty, skacze na Panią w celach dwuznacznych (Pani się go boi już powiedziała) no i nie chce po schodach wychodzić - Pani go musi po nich wnosić a ma 65 lat :angryy::mad::angryy::mad::angryy: Quote
maciaszek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wstrętny Tedzik :angryy:. I co teraz będzie? A może poprosić o pomoc i poradę jakiegoś behawiorystę? Może da się "szał" Tedzisława opanować jakoś? Quote
amikat Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A może jego Pani zechce przymknąć oko i da mu szanse..... Quote
Klementynkaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 a czy pania ktokolwiek uprzedzał, że takie sytuacje moga mieć miejsce? czy pani to przyjeła do wiadomości? Quote
Glutofia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oj Tadzinek nieładnie! Pańcia rozpieściła..! Ja nie pomyliłam osób tylko dopasowałam sobie nicki wg uznania stąd zyłam w przekonaniu ze Maciaszkowa to Joma hehehe Quote
Recommended Posts