Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

izulkabu napisał(a):
hehe, ja Ciebie też nie :eviltong: w takim razie Glucia tłumacz :lol:
Aaaa, to już wiem ktoś Ty :). Ja to ta na czerwono-czarno ubrana (jestem tu na jakiejś fotce, od tyłu postać mą widać).

Posted

maciaszek napisał(a):
:) A widzisz, bo ja Ciebie nie kojarzę...:roll: Jesteś na jakimś zdjęciu tu prezentowanym?

hehe, ja Ciebie też nie :eviltong: w takim razie Glucia tłumacz :lol: a ja załapałam się na jedną fotkę :multi: z Janeczką i Paulą Shawal post 331 (ta trzecia ;) )

maciaszek napisał(a):
Wspaniałe :multi: :multi: :loveu:
Wiedziałam, że to wspaniały domek będzie, bo ludzie wspaniali :multi:!

Ci państwo od maleństwa, Ci od labka i Ci od Tediego najbardziej przypadli mi do gustu :loveu: Pan maleństwa nawet zaoferował swoją pomoc przy akcjach w fotografowaniu. Takie akcje przywracają mi wiarę w ludzi.
Wiecie co mi jeszcze utkwiło w pamięci... Dziewczyna około 18-20 letnia, była z mamą. Wrzuciła do puszki chyba wszystkie pieniądze z portfela i uciekła bo... się rozpłakała, jak o tym myślę to też mi się jeszcze oczy pocą.

Posted

Tedziochowa Pani starsza jest ektraśna!!! Dzisiaj z nią rozmawiałam :loveu:
Tedzioch się ma w Suchej na włościach jak u Pana Boga za piecem :cool1:
Rewelacja - emerytka więc w domku jest, rezolutna, psiara, rozpieszczara :razz:
Sypia psisko z Pańcą w sypialni wyłozony na baraniej skórze sobie wyobraźcie i biega na swych łapkach trzech po 20 - arowym ogródku :cool1:
Już się podobno zadomowił. Pani jest nim zauroczona :multi:

Posted

Ja tez nie wszytstkich kojarze z nicków, Ciebie Izulka wogóle musze Cie odnalezc w tym poscie....;)
a ja dzis dzwonilam do Panstwa od Labka ale ani ona ani on nie odbierali i nie odzwonili...jutro bede znowu probowac!
szczenior piekne ma zdjecia :loveu:

Posted

Ja też tak nieśmiało chcialabym się wprosić na kolejną akcję z tymczasowiczami :oops: :cool3:
Nawet ie macie pojecia jak uwielbiam te nasze akcje :)

Posted

Romina_74 napisał(a):
Tedziochowa Pani starsza jest ektraśna!!! Dzisiaj z nią rozmawiałam :loveu:
Tedzioch się ma w Suchej na włościach jak u Pana Boga za piecem :cool1:
Rewelacja - emerytka więc w domku jest, rezolutna, psiara, rozpieszczara :razz:
Sypia psisko z Pańcą w sypialni wyłozony na baraniej skórze sobie wyobraźcie i biega na swych łapkach trzech po 20 - arowym ogródku :cool1:
Już się podobno zadomowił. Pani jest nim zauroczona :multi:

Czyli ma tak, jak wszyscy chcieliśmy! Tedzik jak poczuje, że już naprawdę jest u siebie, to dopiero rozkwitnie!

Posted

No dobra, już ok - rozumiem aluzję - obiecuję, że na następnej akcji wszystkich was ponickuję :evil_lol:

No ale Glutofio, żeby pomylić Maciaszka z Jomą :shake: :cool3: :shake: - wprawdzie dla Jomy to ogromny komplement :loveu:

Chociaż z Maciaszkiem to prosta sprawa:
Coco Chanel = czerń + biel
Maciaszek = czerń + czerwień
rozumiecie te klimaty :diabloti:

Posted

a amikat - waciak + gumowce!

ja też kocham te akcje... zawsze sobie myśle ze jestem szczęśliwa bo tylu fajnych ludzi mnie otacza!

Czy wy wiecie z jesteśmy grupą ludzi w której kłótnie nie sa na porządku dziennym? współpracujemy i jeszce sie lubimy (chyba co?).

Kto ma wieści od labradora beżowego?

Posted

amikat napisał(a):

Czy wy wiecie z jesteśmy grupą ludzi w której kłótnie nie sa na porządku dziennym? współpracujemy i jeszce sie lubimy (chyba co?).

Rzeczywiście - to jest aż dziwne, ze w takiej dużej grupie ludzi do kłótni nie dochodzi, ja przynajmniej nigdy na taką nie trafiłam - oczywiscie zdazrały sie jaies pojedyńcze 'zgrzytki', ale malutkie i chwilowe, no ale to aż zadziwiające, ze wszyscy tak dobrze sie dogadują :)

Izulkabu - ty jestes tą blondynką co na akcji miala chyba(??) bordowe (lub jakies takie ciemne) pazurki, czy tą blondynką obok (o fotke mi chodzi)?

Posted

jotka napisał(a):
Czyli ma tak, jak wszyscy chcieliśmy! Tedzik jak poczuje, że już naprawdę jest u siebie, to dopiero rozkwitnie!

no niestety dzisiaj rozkwitł tak, że Panią przeraził nie na żarty :angryy:
i obawiam się najgorszego ... powrotu Tedka z Suchej :shake:

Posted

Romina_74 napisał(a):

Co się stało? Co Tedzioch nawyprawiał?

Posted

[quote name='JOMA']No ale Glutofio, żeby pomylić Maciaszka z Jomą :shake: :cool3: :shake: - wprawdzie dla Jomy to ogromny komplement :loveu::oops::oops::oops:

[quote name='JOMA']Chociaż z Maciaszkiem to prosta sprawa:
Coco Chanel = czerń + biel
Maciaszek = czerń + czerwieńCoś w tym jest :diabloti:.
A w schronisku pracownicy nadali mi ksywkę Czerwony Kapturek :evil_lol:.

Tedzisław, Ty się nie wydurniaj :mad:. Coś Ty narobił ???

Posted

maciaszek napisał(a):
:oops::oops::oops:
Tedzisław, Ty się nie wydurniaj :mad:. Coś Ty narobił ???

:shake::shake::shake:
zdemolował Pani przedpokój, pozdzierał boazerię, pogryzł ją w drzazgi, pozrywał firany, obsikał kąty, skacze na Panią w celach dwuznacznych (Pani się go boi już powiedziała) no i nie chce po schodach wychodzić - Pani go musi po nich wnosić a ma 65 lat
:angryy::mad::angryy::mad::angryy: