ANETTTA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 aaaaaaaaaaa moj syn na sobote .....i przywiezie ulotki .....:multi::multi: Quote
JOMA Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 No to zapraszamy syna z ulotkami :p Quote
amikat Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Coś mi się tak zdaje ze ten tymczasi to może byc NA ZAWSZE!!!! Ale sunia ma szczęście! Tak sie cieszę że Was WSZYSTKICH zobaczę w sobotę! i nedzielę! Quote
HebaNova Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ja też bede miec ulotki na niedzielę, jak nie zapomnę :oops: Quote
Glutofia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 lena_zet napisał(a):Glutofina przeca ja cie zabiorę, moja droga! mieszkamy bliżej niż myślałyśmy :p wal do mnie jak w dym, mój nr telefonu: 505-497-467. Lenka dziękuję nawet nie wiedziałam ze świat taki mały :) juz mi Janeczka podała numer do ciebie zadzwonię umówić się . Quote
ANETTTA Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Joma mala zmiana planów Mateusz bedzie w niedziele od poczatku akcji ok 11-12 w sobote mamy pilny wyjazd Quote
Gisic87 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przepraszam że nie na temat ale jak możecie zajrzyjcie do naszej nowej tymczasowiczki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-dalmatka-desti-poczatek-nowego-lepszego-zycia-katowice-131949/ Quote
__Lara Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 amikat napisał(a): Tak sie cieszę że Was WSZYSTKICH zobaczę w sobotę! i nedzielę! Ja też :loveu: mimo, że wszystkich nie znam to tym akcjom towarzyszy taka fajna rodzinna atmosfera :loveu: Quote
jotka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 I będa, nawet dużo kotów sie zapowiada. Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Klementynkaa']ABC adopcji do pobrania TUTAJ chyba jest ok... :roll: ktoś drukował tą ulotkę? ustawiona jest poza obszarem drukowania a jak zmniejszę marginesy to się cała rozwala :placz: jest jakaś wersja w pdfie? z ulotką o zaginięciach tak samo się robi :placz: Quote
Romina_74 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja również chciałam określić godziny swej obecności na akcji. W sobotę i niedzielę od 10.00 do 14.00 Mam ulotki. Na podstawie info Tengusi o 1% pozwoliłam sobie zrobić ulotkę poświęconą tejże tematyce ... Niestety łajzostwo me :placz: nie pozwoli mi na jej umieszczenie na wątku ... Do której z Was Cioteczki mogę przesłać plik doc z prośbą o zamieszczenie na wątku? Quote
andaaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Joma ja nie wiem czy zdarzę przyjechać w sobotę po pracy, ale jak nie to w niedziel bede na pewno;) Quote
JOMA Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 malawaszka - a mnie się normalnie drukuje, kiedyś przy innej ulotce zignorowałam napis "poza obszarem drukowania" i wydrukowało się poprawnie, a może mój komp ma jakiś program którego nie ma twój ? - zapytaj Klementynkę autorkę ulotki Romina 74, andaaa - jesteście w grafiku - dziękujemy Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='JOMA']malawaszka - a mnie się normalnie drukuje, kiedyś przy innej ulotce zignorowałam napis "poza obszarem drukowania" i wydrukowało się poprawnie, a może mój komp ma jakiś program którego nie ma twój ? - zapytaj Klementynkę autorkę ulotki mnie już też :splat: miałam jakieś zaćmienie umysłu :oops: Quote
__Lara Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Do 15.45 poszły 4 szczeniaki, i tylko szczeniaki :placz: większe psy cieszą się małym zainteresowaniem :( a też młode 7-8 miesięczne, ehh...no i 2 koty poszły jak narazie. A, i poszła jedna mała sunia, taka sarenkowata. Też młodziutka, od leny_zet. Quote
ANETTTA Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a ja sobie chciałam ułatwić i troche ...aby nie było tak do konca w pracy widac co robie ..wiec co dziennie po pare szt kserowałam i jak polozyłam kartke na ksero to tak drukowało ..i kicha jak sie wziełam za cięcie ..masakra ... tekst abc tez mi sie rozjechał.... Quote
Glutofia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 dobra jestem w domu zdaję relację jak coś pokręcilam proszę mnie poprawić wrócił do tyczasu znalazly domki :) nowa pańcia zaczepiał wszystkich ale nikt go nie przygarnął w nowym domku:multi: Quote
Glutofia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jak wychodziłam do domu jeszcze zcekał na swój upragniony.. siostrzyczka znalazła domek :multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: u miłej pani :loveu: Quote
__Lara Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jak fajnie, że ta sunia z rodzeństwa znalazła domek :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Tengusia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ewidentnie nie mialam dzisiaj dobrego dnia do fotografii ale pare tych lepszych zdjec postaralam sie wybrac :shake: Quote
Recommended Posts