Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

lena_zet napisał(a):
Glutofina
przeca ja cie zabiorę, moja droga! mieszkamy bliżej niż myślałyśmy :p
wal do mnie jak w dym, mój nr telefonu: 505-497-467.

Lenka dziękuję nawet nie wiedziałam ze świat taki mały :) juz mi Janeczka podała numer do ciebie zadzwonię umówić się .

Posted

amikat napisał(a):

Tak sie cieszę że Was WSZYSTKICH zobaczę w sobotę! i nedzielę!

Ja też :loveu: mimo, że wszystkich nie znam to tym akcjom towarzyszy taka fajna rodzinna atmosfera :loveu:

Posted

[quote name='Klementynkaa']ABC adopcji do pobrania TUTAJ chyba jest ok... :roll:

ktoś drukował tą ulotkę? ustawiona jest poza obszarem drukowania a jak zmniejszę marginesy to się cała rozwala :placz: jest jakaś wersja w pdfie?

z ulotką o zaginięciach tak samo się robi :placz:

Posted

Ja również chciałam określić godziny swej obecności na akcji. W sobotę i niedzielę od 10.00 do 14.00
Mam ulotki. Na podstawie info Tengusi o 1% pozwoliłam sobie zrobić ulotkę poświęconą tejże tematyce ... Niestety łajzostwo me :placz: nie pozwoli mi na jej umieszczenie na wątku ... Do której z Was Cioteczki mogę przesłać plik doc z prośbą o zamieszczenie na wątku?

Posted

malawaszka - a mnie się normalnie drukuje, kiedyś przy innej ulotce zignorowałam napis "poza obszarem drukowania" i wydrukowało się poprawnie, a może mój komp ma jakiś program którego nie ma twój ? - zapytaj Klementynkę autorkę ulotki

Romina 74, andaaa - jesteście w grafiku - dziękujemy

Posted

[quote name='JOMA']malawaszka - a mnie się normalnie drukuje, kiedyś przy innej ulotce zignorowałam napis "poza obszarem drukowania" i wydrukowało się poprawnie, a może mój komp ma jakiś program którego nie ma twój ? - zapytaj Klementynkę autorkę ulotki

mnie już też :splat: miałam jakieś zaćmienie umysłu :oops:

Posted

Do 15.45 poszły 4 szczeniaki, i tylko szczeniaki :placz: większe psy cieszą się małym zainteresowaniem :( a też młode 7-8 miesięczne, ehh...no i 2 koty poszły jak narazie.

A, i poszła jedna mała sunia, taka sarenkowata. Też młodziutka, od leny_zet.

Posted

a ja sobie chciałam ułatwić i troche ...aby nie było tak do konca w pracy widac co robie ..wiec co dziennie po pare szt kserowałam i jak polozyłam kartke na ksero to tak drukowało ..i kicha jak sie wziełam za cięcie ..masakra ...

tekst abc tez mi sie rozjechał....

Posted

dobra jestem w domu zdaję relację jak coś pokręcilam proszę mnie poprawić

wrócił do tyczasu

znalazly domki :)

nowa pańcia

zaczepiał wszystkich ale nikt go nie przygarnął

w nowym domku:multi: