Margo05 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Że też kocinka musiała trafić na jakiegoś #$^!#$^!#$# Mam nadzieję, że ślicznotka nie wykorzystała jeszcze swojego limitu cudów i ten najważniejszy szybko nastąpi. Nie bardzo mogę w tej chwili pomóc, ale spróbujemy bazarkowo. Moja córcia coś tam wyszperała, więc może komuś się spodoba co nie co :roll: Dziś nie dam rady przygotować bazarku, ale jutro z pewnością. Poproszę Was tylko o podbijanie, bo ja jestem tylko wieczorami i czasem tylko przez pare chwil... Quote
Tweety Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='masienka']Przypomne sie :razz: masci czy inne jakies srodki pielengnacyjne, czy co tam dla Fruziatka potrzeba[/quote] słońce, ale ja właśnie w poście przed Tobą pytam o to samo MAK, bo ona jest tam na miejscu;) Na pewno drybedy a o maściach to tyle wiem, że m.in. propolisowa i chyba sudocrem. Dlatego pytam u źródła Quote
przyjaciel_koni Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tweety - zapytajcie dr Madejskiego, czy próbował z płynem o nazwie Oktenisept ? Ewentualnie co o tym myśli, by spróbować. Podobno niezły w przypadku takich ran. Margo - dziękujemy za chęć pomocy ! Tylko o ile wiem, sama masz obecnie trudną sytuację. Nie bardzo bym była za dodatkowym obciążeniem w Twoim przypadku... I tak to właśnie jest... Wśród Ludzi również... Najczęściej Ci, co mają niewiele dzielą się z innymi... A my się z Fruziątkiem przypominamy !!!! [B]Bardzo potrzebna pomoc, by Fruzia miała możliwość spokojnej rehabilitacji !!!! Wpłaty na AFN "Kotka Fruzia" !!!! [/B] Quote
Margo05 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Przyjaciel Koni :loveu: finansowo nie wesprę, ale bazarkowo jakoś spróbuję :) Może się uda :) Quote
przyjaciel_koni Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No jeśli jesteś taka "uparta" Margo - wobec tego bardzo Ci dziękujemy w imieniu Fruziątka !!!!! [SIZE=1](W Twojej sprawie - czekamy na uchwycenie weta - wczoraj i dzisiaj poszło marnie, liczymy na jutro.) [B][SIZE=2]Przypominamy się z Fruzią całej Dogomanii !!!!!![/SIZE][/B] [/SIZE] Quote
Margo05 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Szukałam bazarku na Fruzię na miau, ale nie znalazłam :shake: Jest tam jakiś? Quote
Tweety Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Margo05']Szukałam bazarku na Fruzię na miau, ale nie znalazłam :shake: Jest tam jakiś?[/quote] tam chyba nie ma:( ale już nie ogarniam wszystkiego Quote
MAK Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 MAK jakbyś mogła zrobić listę rzeczy, które Fruzi są potrzebne do pielęgnacji, bo ja tu muszę się zaopatrzyć na miejscu i zawieźć Ines, żeby miała na jakiś czas[/quote] Ustalę z dr. Madejskim listę rzeczy potrzebnych i przygotuję wyprawkę. Oprócz środków, które są teraz używane (zasypka prpolisowa, sudokrem, solcoseryl) Fruzia (Zuzia) dostanie m.in. majteczki, wkładki higieniczne, papierowe ręczniki. No i trochę jedzenia na początek. :lol: Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='MAK']Ustalę z dr. Madejskim listę rzeczy potrzebnych i przygotuję wyprawkę. Oprócz środków, które są teraz używane (zasypka prpolisowa, sudokrem, solcoseryl) Fruzia (Zuzia) dostanie m.in. majteczki, wkładki higieniczne, papierowe ręczniki. No i trochę jedzenia na początek. :lol:[/quote] świetnie, dziękujemy!!! Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Podnoszę kociczkę, czeka na wsparcie, bo przed nią kolejny etap w jej życiu. Pomóżmy jej, ona bardzo tego potrzebuje Quote
KWL Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Fruzia bardzo prosi dogo o wsparcie ! Została strasznie doświadczona przez człowieka, pomóżcie to chociaż po częśći naprawić ! Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 rozmawiałam z kolejną osobą, która robi wózeczki. Na 10 kotów tylko jeden chciał się w nim poruszać. Reszta wskakiwała na stół, łózko i cokolwiek a już na pewno usiłowała z niego się wyśliznąć:shake: Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Na razie odstawimy sprawę wózeczka a Fruzię i tak podniosę! Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 aukcje figurkowe dla Fruzi: [url]http://www.allegro.pl/item328164140_afn_figurka_kota_dla_skatowanej_fruzi.html[/url] [url]http://www.allegro.pl/item328184742_afn_figurka_kota_2_dla_skatowanej_fruzi.html[/url] [url]http://www.allegro.pl/item328186294_afn_figurka_kota_3_dla_skatowanej_fruzi.html[/url] [url]http://www.allegro.pl/item328190119_afn_alabastrowy_kot_dla_skatowanej_fruzi.html[/url] [url]http://www.allegro.pl/item328197014_afn_kot_w_kropeczki_dla_skatowanej_fruzi.html[/url] Quote
przyjaciel_koni Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Proszę !!!! Nie zapominajcie o tej kocinie !!!! Tymczas to nie wszystko... [B]Potrzebne wsparcie finansowe, by Fruziątko mogło być rehabilitowane !!! Bardzo liczymy na Dogo !!!! Bez Waszej pomocy nie damy rady koteczce pomóc... Nie można zatrzymać się w pół drogi... Zwłaszcza słusznej... [/B] Quote
Zmysł Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Będą kolejene bazarki. Czy ktoś reflektuje na tequilę? Quote
Jola_K Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Zmysł']Będą kolejene bazarki. Czy ktoś reflektuje na tequilę?[/QUOTE] zmyslowe alkohole dobrze sie sprzedaja, wystaw wiec! :) dzieki Quote
Recommended Posts