Zmysł Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ruru napisał(a):Do góry Fruziunia, do góry ceny bazarków o to to właśnie Quote
KWL Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jest szansa, już sporo osiągneliście a Fruzia też się stara, potrzebujemy tylko i aż piniędzy na rehabilitację. I cierpliwośći Quote
ruru Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Fruzinia do góry śliczna, a pieniążków nie ma sensu trzymać, lepiej wydać na takiego ślicznego kotka bo to najlepsza lokata :loveu: i zawsze sie zwraca:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Przepraszam koteczkę... Strasznie jestem dzisiaj zaganiana... Nie nadążam... A przecież Fruzieńka bardzo potrzebuje pomocy !!!! Musi się pokazywać Dogomanii - zbiera pieniążki na rehabilitację !!!! Prosimy o wszelką pomoc dla tej niewielkiej koteńki tak okrutnie potraktowanej przez sadystę !!!! Quote
BeataSabra Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Margo05 napisał(a):BeataSabra janiołkli piękne :) tylko zdjęć dobrych potrzebują, bo marniutko je widać na pierwszy rzut okiem... ale piękne są :loveu: Janiołki są u Tweety. Proszę się uśmiechnąć o dobre fotki. Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A czy można się też troszkę poupierać przy koteckach ??? Fruziątko małe prosi o pomoc finansową na rehabilitację !!!! Dziękujemy Wam bardzo za dotychczasowe wsparcie dla koteczki !!! Quote
Tweety Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 podniosę panienkę na dobranoc. Fruzieńko, ty masz swoją szansę na zdrowie, Niusia ją co raz bardziej traci:placz: Quote
Tweety Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 a tu jest zdjęcie z nowego DT i wieści od Ines: "No to wreszcie jestem. Mam urwanie głowy. Dwa nowe futra, w tym jedno specjalnej troski Mój limit znacznie przekroczony, nie wiem jak sobie poradzimy (Sławek mnie zabije ). No ale dość marudzenia Po wizycie u p. Halinki, rodzina Tweety przywiozła mi Fruzię. Od razu było "odsmradzanie " małej. Dostała swój apartament (caaaaałą łazienkę ). Mieliśmy niezłą zaprawę ze Sławkiem, żeby to maleństwo bezboleśnie dla niej wypucować Założyliśmy jest majtasy i pędem do sklepu po sudocrem, pieluszki, podkłady i chusteczki dla niemowląt. Pewnie już poszła plotka, że niedługo rodzę Potem gazem do domu i zakładanie pieluszki, połączone z zabiegami pielęgnacyjnymi Tak na marginesie, to była moja pierwsza pielucha w życiu Fruzia na razie woli siedzieć tylko w łazience, ale może w każdej chwili wyjść. Zamknęliśmy ją tylko na noc, żeby miała spokój, bo czterej moi molestatorzy wiszą ciągle na drzwiach Odleżynki na naprawdę straszne Noc minęła spokojnie, zrobiłam jej posłanko na pół łazienki, żeby nie leżała na samych kafelkach (przemieszczając się rozwala sobie posłanko). Normalnie je i pije, siusia również, tylko kupki jeszcze nie robiła (przynajmniej rano jeszcze nie był ). Próbowałam jej robić masażyk jelit, ale chyba brak mi doświadczenia Rano musiałam ją sama przewinąć, to było nie lada wyzwanie. Fruzia zdecydowanie miała inne plany niż czyszczenie dupci No ale dałyśmy radę Fajna z niej kotka, szkoda, że taka chorutka " Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziękujemy Tweety za wiadomości !!! Bardzo podziwiam zaangażowanie DT !!!! I mam nadzieję, że wszystko będzie się układało... Fruzieńka to taka śliczna koteńka !!! Piękne, zgrabniutkie uszki !!! Tylko ta dupinka i łapeńki... Najbiedniejsze z biednych.... Wciąż Fruzia prosi o pamięć Dogo !!!!! Quote
BeataSabra Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):A czy można się też troszkę poupierać przy koteckach ??? Fruziątko małe prosi o pomoc finansową na rehabilitację !!!! Dziękujemy Wam bardzo za dotychczasowe wsparcie dla koteczki !!! Można Produkcja ruszy zaraz po Świętach. Bazarki na dzień dobry poszły do góry. Quote
Margo05 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Fruzik, kocinko, dobrze będzie :) Ines, to dzięki Fruzince masz przygotowanie do życia w rodzinie :) A jej łapeczkami damy radę. Musimy :mad: A tak przy okazji nie mam w domu netu. Jakaś #$!#%! awaria co to może nawet do świąt potrwać. Proszę więc Was o pilnowanie i podbijanie bazarków, bo nie bardzo mam jak :( Quote
BeataSabra Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Margo05 napisał(a):Fruzik, kocinko, dobrze będzie :) Ines, to dzięki Fruzince masz przygotowanie do życia w rodzinie :) A jej łapeczkami damy radę. Musimy :mad: A tak przy okazji nie mam w domu netu. Jakaś #$!#%! awaria co to może nawet do świąt potrwać. Proszę więc Was o pilnowanie i podbijanie bazarków, bo nie bardzo mam jak :( Spokojnie bazarki tak jak obiecałam będę podbijać conajmniej trzy razy dziennie. Quote
Tweety Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Fruzik, zdrowiej kocino! Przypominamy o skarpecie Fruzi, może przedświąteczne porządki pozwolą odkryć np. pod szafą jakieś zapomniane 5 zł? Quote
KWL Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Właściwie to jakiego koloru oczy ma Fruzia ? bo co zdjęcie to inne :evil_lol: Fruzik mruczy o wsparcie Quote
przyjaciel_koni Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 KWL - kolor oczu Fruzieńki - ciekawe pytanie.... Fruzia bardzo prosi o jakiekolwiek wsparcie !!!!! Nie zapominajcie prosimy o sparaliżowanej koteńce !!!! Quote
Tweety Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ponoć odleżynka ładnie się leczy :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To by było wspaniale !!!! Gdyby tak te rany zniknęły... Mała jak widać bardzo potrzebuje ciepła domowego... Chyba niezbędny jest stały dom dla koteńki !!! Takie warunki sprzyjają gojeniu. Rehabilitacji... Fruzinka bardzo też prosi o pomoc finansową !!!!! Za każdą sumę będziemy niezmiernie wdzięczni !!!! Wciąż przed nami ogromna kwota do uzbierania... Wpłaty na AFN "Kotka Fruzia" Quote
tomcug Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tweety napisał(a):wpłacone bazarki: Selenga, Monika C Monika C to chyba ja (za zmysłowe bazarki). Martwiłam się, bo nie podałam nicka, ale widzę, że po danych adresowych też się da. :lol: Fruzuiniu w górę! Quote
Zmysł Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tweety napisał(a):wpłacone bazarki: Selenga, Monika C a kwoty jeszcze można prosić? lubię sobie później wszystko podsumować Quote
_beatka_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Fruzinka się przypomina i nadal blaga o pomoc w rehabilitacji:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts