Zmysł Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9700500#post9700500 Quote
Tweety Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Przyjacielu_koni, odłowiłyśmy z BeatąSabrą jeszcze dzisiaj dziczkę do kompletu, ze złamaną przednią łapką w łokciu, wywiniętą w jakąś idiotyczna stronę:placz: Jest już w lecznicy, czekam na sygnał co z tym będą robić a w poniedziałek sterylka. Kupiłam Fruzi jeszcze jednego drybeda, będzie mieć na zmianę. Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tweety napisał(a):Przyjacielu_koni, odłowiłyśmy z BeatąSabrą jeszcze dzisiaj dziczkę do kompletu, ze złamaną przednią łapką w łokciu, wywiniętą w jakąś idiotyczna stronę:placz: Jest już w lecznicy, czekam na sygnał co z tym będą robić a w poniedziałek sterylka. Kupiłam Fruzi jeszcze jednego drybeda, będzie mieć na zmianę. No nie... Jak w "idiotyczną stronę", to pewnie też łapeczka boli jak diabli no i przeszkadza... Czy to jakieś fatum... Jak pomóc wszędzie... A przecież trzeba !!!! Te kociny jakoś tak nieszczęśliwie ciągle coś złego spotyka.... A te podkłady po ile są ? Może by ktoś zasponsorował ???? Bardzo prosimy o wsparcie dla Fruzi !!!! Quote
Tweety Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 za drybed zapłaciłam 46 zł. jest wielkości 75 x 50 cm, można go przeciąć więc na pół i będzie też na zmianę albo jak się któryś już wykończy. A co do złapanej kociczki to ona ma zgięta łapkę w łokciu ale nie podwiniętą pod spód tylko tak jakby miała przekręconą o 90 stopni:-(. Jako, że jest bezimnienna proponuję imię Niusia. Zaraz jej założę wątek Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tweety napisał(a):za drybed zapłaciłam 46 zł. jest wielkości 75 x 50 cm, można go przeciąć więc na pół i będzie też na zmianę albo jak się któryś już wykończy. A co do złapanej kociczki to ona ma zgięta łapkę w łokciu ale nie podwiniętą pod spód tylko tak jakby miała przekręconą o 90 stopni:-(. Jako, że jest bezimnienna proponuję imię Niusia. Zaraz jej założę wątek Biedulinka:-( Quote
Tweety Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 tutaj wątek Niusi i jej współbraci http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9702570#post9702570 Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tweety napisał(a):tutaj wątek Niusi i jej współbraci http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9702570#post9702570 Hejka, już tam byłem. To jest w Krakowie? Quote
Tweety Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Zmysł napisał(a):Hejka, już tam byłem. To jest w Krakowie? tak, administracja uprzedzona, że chcemy wyłapać koty do sterylek i żeby nagle koty nie zniknęły w "tajemniczy sposób" więc może wspólnota odpuści również jak wiedzą, że ktoś im patrzy na ręce Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Same tragedie ... A u Mruczusia Wujku Zmyśle już byłeś ? To też straszna bida kocia... Fruziątko przejazdem u Cioci Green ma się podobno nieźle... Bardzo prosimy o dalsze wspieranie koteczki !!!!! Quote
GreenEvil Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Juz jestem ;) Fruzka dzisiaj wypuszczona na pokoj zwiedzila katy... i ulozyla sie na oparciu naroznika... czyli jest kotem jednym slowem :) Jutro przed wyjazdem wykapie ja troche i wrecze Fonce o 7.30 rano :) pzdr GreenEvil Quote
Margo05 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Fruziak, więc już drogę do czterech łapek rozpoczęłaś. Ja liczę na rychły jej szczęśliwy koniec :) I przypominam o bazarku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107475 Muszę odejść od kompa, bo robię Mamie na szydełku 3 koszyki wielkanocne. Roboty jeszcze sporo, a Wielkanoc tuż. Nie mogę jej teraz wystawić :cool3: Tak więc pięknie proszę o podbijanie wątku z bazarkiem Fruzinki :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Droga do szczęścia... Oby !!!! Jednak potrzebne Fruzi spore dofinansowanie. Przypomnę - 2000zł to niezbędne minimum !!!! Dlatego bardzo Was prosimy o każdą pomoc !!!! Quote
Psiutka380 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 2000zł to nia mała sumka! Pomóżcie kotce! W górę Fruzia. Quote
Tweety Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Na razie mamy ok 1000 zł, potrzebne jeszcze przynajmniej drugie tyle. serdeczne dzięki dla wpłacających i uczestników bazarków :loveu::loveu::loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Przy podejściu optymistycznym można by napisać, że mamy już połowę... Przy pesymistycznym, że tylko połowę... Bardzo prosimy - pomóżcie z nami Fruzieńce !!!! Wpłaty na AFN "Kotka Fruzia" Za dotychczasową wszelką pomoc w imieniu koteczki jesteśmy ogromnie wdzięczni !!!! Quote
Tweety Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 za 1,5 godziny odbieram pannicę z dworca Quote
GreenEvil Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Fru odebrana. Ma czucie glebokie, z USG pecherza wyszly nici, bo panna sika "przelewowo" i akurat chwile przedtem jej sie przelalo. Okolo 13 maja byc w Kat. pzdr GreenEvi Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 GreenEvil napisał(a):Fru odebrana. Ma czucie glebokie, z USG pecherza wyszly nici, bo panna sika "przelewowo" i akurat chwile przedtem jej sie przelalo. Okolo 13 maja byc w Kat. pzdr GreenEvi Green - kto ją badał ? To zachowanie czucia głębokiego (jeśli opinia jest trafna) niewątpliwie ma ogromne znaczenie !!! Bardzo prosimy o pomoc !!! Każdy grosz się liczy !!! Fruziątko może mieć większe szanse niż myślimy.... Jednak leczenie i rehabilitacja w jej przypadku będą kosztowne i długotrwałe !!!! Quote
Recommended Posts