Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjacielu_koni, odłowiłyśmy z BeatąSabrą jeszcze dzisiaj dziczkę do kompletu, ze złamaną przednią łapką w łokciu, wywiniętą w jakąś idiotyczna stronę:placz: Jest już w lecznicy, czekam na sygnał co z tym będą robić a w poniedziałek sterylka.

Kupiłam Fruzi jeszcze jednego drybeda, będzie mieć na zmianę.

Posted

Tweety napisał(a):
Przyjacielu_koni, odłowiłyśmy z BeatąSabrą jeszcze dzisiaj dziczkę do kompletu, ze złamaną przednią łapką w łokciu, wywiniętą w jakąś idiotyczna stronę:placz: Jest już w lecznicy, czekam na sygnał co z tym będą robić a w poniedziałek sterylka.

Kupiłam Fruzi jeszcze jednego drybeda, będzie mieć na zmianę.

No nie... Jak w "idiotyczną stronę", to pewnie też łapeczka boli jak diabli no i przeszkadza...
Czy to jakieś fatum... Jak pomóc wszędzie... A przecież trzeba !!!!
Te kociny jakoś tak nieszczęśliwie ciągle coś złego spotyka....

A te podkłady po ile są ? Może by ktoś zasponsorował ????

Bardzo prosimy o wsparcie dla Fruzi !!!!

Posted

za drybed zapłaciłam 46 zł. jest wielkości 75 x 50 cm, można go przeciąć więc na pół i będzie też na zmianę albo jak się któryś już wykończy.
A co do złapanej kociczki to ona ma zgięta łapkę w łokciu ale nie podwiniętą pod spód tylko tak jakby miała przekręconą o 90 stopni:-(. Jako, że jest bezimnienna proponuję imię Niusia. Zaraz jej założę wątek

Posted

Tweety napisał(a):
za drybed zapłaciłam 46 zł. jest wielkości 75 x 50 cm, można go przeciąć więc na pół i będzie też na zmianę albo jak się któryś już wykończy.
A co do złapanej kociczki to ona ma zgięta łapkę w łokciu ale nie podwiniętą pod spód tylko tak jakby miała przekręconą o 90 stopni:-(. Jako, że jest bezimnienna proponuję imię Niusia. Zaraz jej założę wątek

Biedulinka:-(

Posted

Zmysł napisał(a):
Hejka, już tam byłem. To jest w Krakowie?

tak, administracja uprzedzona, że chcemy wyłapać koty do sterylek i żeby nagle koty nie zniknęły w "tajemniczy sposób" więc może wspólnota odpuści również jak wiedzą, że ktoś im patrzy na ręce

Posted

Juz jestem ;)
Fruzka dzisiaj wypuszczona na pokoj zwiedzila katy... i ulozyla sie na oparciu naroznika... czyli jest kotem jednym slowem :) Jutro przed wyjazdem wykapie ja troche i wrecze Fonce o 7.30 rano :)

pzdr
GreenEvil

Posted

Na razie mamy ok 1000 zł, potrzebne jeszcze przynajmniej drugie tyle. serdeczne dzięki dla wpłacających i uczestników bazarków :loveu::loveu::loveu:

Posted

Przy podejściu optymistycznym można by napisać, że mamy już połowę...
Przy pesymistycznym, że tylko połowę...

Bardzo prosimy - pomóżcie z nami Fruzieńce !!!!

Wpłaty na AFN "Kotka Fruzia"

Za dotychczasową wszelką pomoc w imieniu koteczki jesteśmy ogromnie wdzięczni !!!!

Posted

GreenEvil napisał(a):
Fru odebrana. Ma czucie glebokie, z USG pecherza wyszly nici, bo panna sika "przelewowo" i akurat chwile przedtem jej sie przelalo.
Okolo 13 maja byc w Kat.

pzdr
GreenEvi

Green - kto ją badał ? To zachowanie czucia głębokiego (jeśli opinia jest trafna) niewątpliwie ma ogromne znaczenie !!!

Bardzo prosimy o pomoc !!! Każdy grosz się liczy !!!
Fruziątko może mieć większe szanse niż myślimy....
Jednak leczenie i rehabilitacja w jej przypadku będą kosztowne i długotrwałe !!!!