KWL Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Czy chodzi o coś takiego ? [URL]http://www.sprzet-medyczny.pl/sollux.php[/URL] Fruzinek prosi o dalsze wpłaty. Quote
Ines_Chorzów Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='KWL']Czy chodzi o coś takiego ? [URL]http://www.sprzet-medyczny.pl/sollux.php[/URL] Fruzinek prosi o dalsze wpłaty.[/quote] Chodzi o dokładnie taką jak ta pierwsza lub druga (musiałabym spojrzeć na parametry). Może można by dokupić samą żarówkę? :roll: Już wiem, że nazywa sie to promiennik do lampy i kosztuje około 50 zł. Pytanie jaki mamy model w domu i czy ten promiennik, który znalazłam pasuje. Mogę to sprawdzić po południu. Quote
Tweety Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 taki masz [B]LAMPA[/B] [B]SOLLUX[/B] [B]BEURER[/B] [B]IL[/B] [B]21[/B] [B]150W[/B] Quote
Ines_Chorzów Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No to zamówimy żarówę :) Na nasz koszt oczywiście. Popsuliśmy, to trza zapłacić :D Quote
Tweety Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']No to zamówimy żarówę :) Na nasz koszt oczywiście. Popsuliśmy, to trza zapłacić :D[/quote] popsuła niechcący Fruzia, (o ewentualnym udziale Sheridana nie wspominając :evil_lol: ) więc zamów, proszę, na AFN. Dośc przeróżnych kosztów ponosicie związanych z tymi kociuchami Quote
KWL Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No to sprawa techniczna rozwiązana. Możemy wrócić do poważniejszych :-) Co tam u dogokociny ? :evil_lol: Quote
Margo05 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Cioteczki, dostałam takie info od cioteczki Cantauri22 to link [url]http://allegro.pl/item330445438_adoptuje_kotke_.html[/url] Co o tym myślicie? Może warto się skontaktować? Koteczke potzebujących domku i miłości jest wiele, tylko czy to taki właśnie domek :cool3: Quote
KWL Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Które to Witkowo ? Trzeba ustalić i przekazać domek do rozpoznania miejscowej agenturze Dogo lub Miau :-). Chociaż wydaje mi się że domek raczej nie będzie czekał na koniec rehabilitacji Fruzi - to jeszcze trochę potrwa, no i efekto końcowy jest na razie niepewny. Cioteczka Tweety na pewno ma jakieś bidy do wzięcia od zaraz. Quote
Margo05 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Póki co nie wiem, ale wysłałam maila na podany adres :cool3: Quote
Margo05 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [B]Dzięki Wujkowi KWL i cioteczce gatta mamy z bazarku kolejne 15 zł na Fruzinkę :) (drugie 15 zł. na Mruczusia :evil_lol:)[/B] Quote
KWL Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107741[/URL] Quote
Tweety Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='KWL'] Cioteczka Tweety na pewno ma jakieś bidy do wzięcia od zaraz.[/quote] od zaraz to nie ale kolejne nieszczęście mam [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108503[/url] Quote
przyjaciel_koni Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [B]Już widziałam tamtego kocinkę...[/B] Ale wolała bym nie widzieć... Przeżyłam szok... [B]Ludzie pomóżcie mu !!! [/B] Ja już chyba nie powinnam nic oglądać - zauważyłam, że psychicznie zaczynam nie wyrabiać, chyba wiek nie pomaga w takich przypadkach... Dobrze, że w "zajściu" z żarówą Fruzieńka nic sobie nie zrobiła ! Jak dla niej jednej problemów, które już ma wystarczy !!!!! [B]Prosimy o dalszą pomoc dla sparaliżowanej koteczki !!!!! I bardzo dziękujemy za dotychczasową !!!! [/B] Quote
Isabel Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Leczenie będzie długie - pieniądze potrzebne!!! Quote
Ines_Chorzów Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 U Fruzi dobrze. Ma apetyt, dziś skończyła terapię antybiotykową, teraz zostanie już tylko cocarboxylaza i wit. B1, no i oczywiście rehabilitacja. Mała je karmę Hills`a, ale niestety muszę do niej dodawać jakąś puchę, bo inaczej nie tknie :roll: Wcina też tabletki i to całkiem dobrze. Sławek włożył jej do buziuni tabletkę, a ona podziamała i połknęła, na koniec się oblizała i tyle :D Co do wypadku z solluxem, to Fruzia nie mała okazji się poparzyć, ponieważ dobrze ją pilnujemy. Ona po prostu, jak ją Sławek zdjął z przewijaka i chciał położyć na ziemi, złapała pazurkami za podkład i lampa się po prostu zsunęła. Sławek nie zdążył jej złapać, bo trzymał Fruziulę :roll: Martwię się trochę,bo od wczoraj Fruzia ma takie ciemne koopki :-o Na początku jak do nas przyjechała, koopy były szare, ostatnio zaczęły być normalne (brązowe), a teraz są bardzo ciemne. To chyba nie dobrze :roll: Quote
KWL Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Anie jest to efekt przejścia na Hilla ? Nie straszcie nas że jescze coś w tym maluutkim ciałku jest nie w porządku :-( Kocinka ma szansę na lepszy żywot, DT, opiekuna brakuje tylko jeszcze trochę pieniążków. Quote
Ines_Chorzów Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Nie straszę, tylko dzielę się spostrzeżeniami. Liczę na Waszą pomoc, bo samej jest mi trudno poradzić sobie ze wszystkim. Też pomyślałam, że to skutek przejścia na Hills`a, bo to się akurat zbiegło w czasie. Quote
Recommended Posts