TYGRYS-ica. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ale wy tak po prostu zabieracie te psy czy tez macie zamiar je splacac :eviltong: sporo ich jest naprawde i potrzebna bedzie niezla pomoc a ja niestety nie moge zaoferwac bezposredniego dzialania - nie ta czesc polski :roll: Quote
ksenka1 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Tygrysico, nie jest ważna część Polski, transport jakiś dla psów znajdziemy. Potrzebne tylko domki!!! To jest teraz najwazniejsze. Mamy już dla trzech. Kto da jeszcze domek? Im prędzej tym lepiej. Dziękuję Emir za wskazówki. Quote
ksenka1 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Donvitow napisał(a):Odblokuj skrzynkę.:mad: kto????????? Quote
Klementynkaa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 LACRIMOZA została wykąpana, poogladana przez weterynarza, odrobaczona, zakropiona na insekty wszelakie. waży 28 kg, temperatura podwyższona - 39,5, mamy obserwować. fotki jak tylko wyjdzie soneczko zrobię :) Quote
ksenka1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Donvitow napisał(a):Greven. Albo napisz że mam się odczepić. Bez jaj albo coś robimy. Albo się obrażasz:loveu: I tam, nie obraza się. Skrzynkę ma niemal zawsze zapchaną, a net ma z doskoku. Najlepiej skontaktuj sie z nia telefonicznie (i wszyscy którzy są zainteresowani pomocą w tej sprawie). 0-502-309-385 (może być sms) Quote
TYGRYS-ica. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ksenka1 napisał(a):Potrzebne tylko domki!!! To jest teraz najwazniejsze. Mamy już dla trzech. Kto da jeszcze domek? Im prędzej tym lepiej. z tym tez zwykle jest problem :eviltong: a jakie tam sa w ogole psy?? Quote
ksenka1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):z tym tez zwykle jest problem :eviltong: a jakie tam sa w ogole psy?? Ja tu nie widzę nic zabawnego, wręcz przeciwnie, widzę tragizm:roll: A takie psy którym najtrudniej znaleźć domki- na poczatku wątku znajdziesz informacje.(str 2) Quote
ksenka1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 czekamy na propozycje trzydziestu kilku domków Quote
emilia2280 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ale macie cos nagrane juz? czy tylko czekacie na dogo? Quote
Kasia_82 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Przepraszam, ale nie mam czasu na czytanie calego watku. Czy nie uwazacie, ze najlepszym rozwiazaniem w tej sprawie jest poinformowanie o naglej smierci calego miotu z niewyjasnionych przyczyn? Nie ma szczeniat, a wiec nie ma ani zwrotu ani mowy o pieniazkach. Quote
Klementynkaa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 oto LACRIMOSA na zeszłotygodniowym spacerku: Quote
Klementynkaa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ja mam takie pytanko niedyskretne - jak potoczyły się losy LACRIMY i sczeniaków??? MOZA jet aktualnie w DT w Katowicach, uczy sie żyć w domowych/mieszkaniowych warunkach i współpracować z ludźmi :) cuuudna jest! TUTAJ opisywane sa na bieżąco jej postępy! ale potrzeba nam wsparcia w ogłoszeniach i finansowego, sterylka przed nami! Quote
Klementynkaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 MOZA nadal na tymczasie. niestety sprawy sie nieco komplikują - panna dostała cieczki! teraz nie mozemy robić sterylki, która zaplanowałam na początek czerwca, spacerki biegane z moim psem też odpadają... prosze o pomoc w ogłoszeniach psicy, nie damy rady jej utrzymywać w DT na zawsze :( Quote
ksenka1 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jutro nie dam rady,ale w poniedziałek coś pokombinuję.:) Quote
Klementynkaa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ksenka1 napisał(a):Jutro nie dam rady,ale w poniedziałek coś pokombinuję.:) bardzo dziękuję :loveu: Quote
Donvitow Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Widziałem sunię i dwa szczeniory. Niestety nie mam fot. Byłem zapatrzony w Boksera i w Sandrę.;) Quote
Klementynkaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a MOZA rozrabia dalej... chyba powolutku trzeba myśleć o znalezieniu jej domku stałego najlepiej z ogrodem, w którym mogłaby sobie leżeć na trawce i przyglądac się światu i z drugim psem (dobciem oczywiście ;) ) od którego uczyłaby sie życia! Quote
ksenka1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dobrze ze sie odezwałaś w temacie-zapomniałamoallegro. Podaj jakiś tekst i zdjęcia, zaraz wystawie jak bede wystawiała "mojego" szczeniora Quote
Klementynkaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oki, nasmaruje tekścik, fotki sa ciut wcześniej w tym temacie, więcej nie mam bo ta małpa unika aparatu jak ognia! Quote
Klementynkaa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 kochani, sprawa komplikuje nam się z dnia na dzień :( zaczyna być ciężko, ze względu na upierdliwa sąsiadkę i cieczkę MOZY... potrzebny nam krótki tymczas, na dwa tygodnie do czasu wyjaśnienia pewnych spraw no i oczywiście cały czas rozglądamy się za domem stałym!!! Quote
Klementynkaa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 wiem, że obiecałam tekst ale normalnie nie mam czasu... buuuuuuu :placz: Quote
ksenka1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Spokojnie, ja też już chodze do tyłu. Nawet Bąblowi nie zrobiłam allegro. :placz: Jak tyllko znajde chwilkę to zrobie i jemu i jej. Quote
Recommended Posts