Jump to content
Dogomania

Lacrimosa w hotelu,Lacrima traci kolejne szczeniaki...Zdeformowana mała Nike...

Recommended Posts

Posted

ale wy tak po prostu zabieracie te psy czy tez macie zamiar je splacac :eviltong: sporo ich jest naprawde i potrzebna bedzie niezla pomoc a ja niestety nie moge zaoferwac bezposredniego dzialania - nie ta czesc polski :roll:

Posted

Tygrysico, nie jest ważna część Polski, transport jakiś dla psów znajdziemy. Potrzebne tylko domki!!! To jest teraz najwazniejsze.
Mamy już dla trzech. Kto da jeszcze domek?
Im prędzej tym lepiej.
Dziękuję Emir za wskazówki.

Posted

LACRIMOZA została wykąpana, poogladana przez weterynarza, odrobaczona, zakropiona na insekty wszelakie.
waży 28 kg, temperatura podwyższona - 39,5, mamy obserwować. fotki jak tylko wyjdzie soneczko zrobię :)

Posted

Donvitow napisał(a):
Greven. Albo napisz że mam się odczepić. Bez jaj albo coś robimy. Albo się obrażasz:loveu:

I tam, nie obraza się. Skrzynkę ma niemal zawsze zapchaną, a net ma z doskoku. Najlepiej skontaktuj sie z nia telefonicznie (i wszyscy którzy są zainteresowani pomocą w tej sprawie).
0-502-309-385 (może być sms)

Posted

ksenka1 napisał(a):
Potrzebne tylko domki!!! To jest teraz najwazniejsze.
Mamy już dla trzech. Kto da jeszcze domek?
Im prędzej tym lepiej.

z tym tez zwykle jest problem :eviltong: a jakie tam sa w ogole psy??

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
z tym tez zwykle jest problem :eviltong: a jakie tam sa w ogole psy??

Ja tu nie widzę nic zabawnego, wręcz przeciwnie, widzę tragizm:roll:
A takie psy którym najtrudniej znaleźć domki- na poczatku wątku znajdziesz informacje.(str 2)

Posted

Przepraszam, ale nie mam czasu na czytanie calego watku. Czy nie uwazacie, ze najlepszym rozwiazaniem w tej sprawie jest poinformowanie o naglej smierci calego miotu z niewyjasnionych przyczyn? Nie ma szczeniat, a wiec nie ma ani zwrotu ani mowy o pieniazkach.

• 3 weeks later...
Posted

ja mam takie pytanko niedyskretne - jak potoczyły się losy LACRIMY i sczeniaków???

MOZA jet aktualnie w DT w Katowicach, uczy sie żyć w domowych/mieszkaniowych warunkach i współpracować z ludźmi :) cuuudna jest! TUTAJ
opisywane sa na bieżąco jej postępy!
ale potrzeba nam wsparcia w ogłoszeniach i finansowego, sterylka przed nami!

Posted

MOZA nadal na tymczasie. niestety sprawy sie nieco komplikują - panna dostała cieczki! teraz nie mozemy robić sterylki, która zaplanowałam na początek czerwca, spacerki biegane z moim psem też odpadają...

prosze o pomoc w ogłoszeniach psicy, nie damy rady jej utrzymywać w DT na zawsze :(

Posted

a MOZA rozrabia dalej... chyba powolutku trzeba myśleć o znalezieniu jej domku stałego najlepiej z ogrodem, w którym mogłaby sobie leżeć na trawce i przyglądac się światu i z drugim psem (dobciem oczywiście ;) ) od którego uczyłaby sie życia!

Posted

kochani, sprawa komplikuje nam się z dnia na dzień :( zaczyna być ciężko, ze względu na upierdliwa sąsiadkę i cieczkę MOZY...
potrzebny nam krótki tymczas, na dwa tygodnie do czasu wyjaśnienia pewnych spraw no i oczywiście cały czas rozglądamy się za domem stałym!!!