Jump to content
Dogomania

Lacrimosa w hotelu,Lacrima traci kolejne szczeniaki...Zdeformowana mała Nike...

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

ano cicho... o LACRIMIE słuch zaginął, młodsza MOZA siedzi sobie u mnie w domku i sie zżywa ze mną... jedyna osoba, która zainteresowała się adopcją suni zrezygnowała po uzyskaniu paru informacji nt jej zachowania... :(

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ano cicho... o LACRIMIE słuch zaginął,

może Greven napisałaby co z lacrimą....przecież to u niej była suka:cool3:

Biedna Moza....szkoda, że ludzie nie chcą dać szansę trudniejszym psom - przecież nie każdy pies jest super-hiper....:shake::-(

a z maluchami co????? też jakoś nie doczytałam.....

Posted

bo o maluchach tez słuch zaginął :(
wiesz z MOZĄ to jest rzeczywiście ciążko, ja wolę takich ludzi jak ta pani, która przemyslała temat i uczciwi powioedziała, że nie ma mozliwości dac jej opieki takiej jakiej suka potrzebuje. najbardziej boję się sytuacji że ktos ja weźmie twierdząc, że wszystko jest "jasne i spoko" a potem ja odda albo wywali :(

Posted

nie :) Mozunia zrobiła duże postępy i rozwija sie nadal, uważam, że będzie co raz bardziej kontaktowa aczkolwiek wiem, że nigdy nie będzie taki 100% "normalnym" psem dla "normalnego" człowieka. zawsze trzeba będzie uważać na jej ewentualne zachowania wynikajace z przeżyć, które dla nas będą nie do poznania :(

Posted

Klementynko-Moza jest u Ciebie,tak.? Ty mieszkasz w Katowicach,tak.? Czy w takim razie moge kiedys odwiedzić Was.?Z chęcią poznam Mozę,i Ciebie oczywiscie też.:loveu:

Sandra-odezwij się.

• 2 weeks later...
Posted

MOZA nadal jest u mnie i co fajne ma się co raz lepiej! zacęła na dobre wychodzić ze swojego smutnego światka, częsciej merda ogonkiem, poznaje wszystkie te kawałki psiego życia, które do tej pory były dla niej obce - kradzieże jedzienia, zawlekanie ubrań pańci na legowisko, spanie nielegalne w łóżku kiedy nikt nie widzi, kopanie dziur w ziemi, tarzanie się w mokrej trawie... oj długo by pisać :)

dogomanka - jesli tylko udałoby nam się zsynchronizować kiedyś to zapraszam na wspólny spacer!

Posted

Napewno sie uda.:razz: W środe będe już w kraju,więc sądze,że w przyszły weekend moge przyjechać.;) Chyba,że będe musiała jechać do Krk po mojego nowego lokatora - nimfe.;) Towarzyszke mojego Olka.:razz:
Jak już będe w Polsce,to się zgadamy dokładniej. Chciałabym jeszcze podskoczyć do schronu Waszego zobaczyć jak się sprawy maja i o ile będe miała sprawny aparat porobie nowe fotki.;)

• 1 month later...
Posted

nie noo..ja chyba ogłupiałam totalnie.:diabloti: Całkowicie nie wiem o co chodzi.:evil_lol: ale to już chyba u mnie tak pozostanie,że zawsze będe zacofana troszke.:eviltong:

Takimi strzepkami mojego mózgu domyślam,się,że Moza została u Klementynki,ale pewnie się mylę.:diabloti:

Wytłumaczcie niekumatemu.:oops:

Posted

jak nie przesadzać? wiadome,że Moza nie będzie miała nigdzie indziej lepiej,jak u Ciebie.:loveu:
Boże! Strasznie się ciesze! :loveu::multi:

a czy ktoś wie co się dzieje z małą Nike i z Lacrimą?

• 4 months later...