karusiap Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Klementynkaa napisał(a):MOZA dzis jedzie na sterylizację... jak ja to przeżyję? chyba reanimacja będzie potrzebna - dla mnie :( trzymam kciuki,bedzie dobrze!!! Quote
polciuaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Widziałam na wątku Fizi i postanowiłam zajrzeć.Narazien ie mam czasu przeczytać całego wątku,ale jak znajde chwilke to sobie poczytam. Quote
Klementynkaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ano cicho... o LACRIMIE słuch zaginął, młodsza MOZA siedzi sobie u mnie w domku i sie zżywa ze mną... jedyna osoba, która zainteresowała się adopcją suni zrezygnowała po uzyskaniu paru informacji nt jej zachowania... :( Quote
andzia69 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Klementynkaa napisał(a):ano cicho... o LACRIMIE słuch zaginął, może Greven napisałaby co z lacrimą....przecież to u niej była suka:cool3: Biedna Moza....szkoda, że ludzie nie chcą dać szansę trudniejszym psom - przecież nie każdy pies jest super-hiper....:shake::-( a z maluchami co????? też jakoś nie doczytałam..... Quote
Klementynkaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 bo o maluchach tez słuch zaginął :( wiesz z MOZĄ to jest rzeczywiście ciążko, ja wolę takich ludzi jak ta pani, która przemyslała temat i uczciwi powioedziała, że nie ma mozliwości dac jej opieki takiej jakiej suka potrzebuje. najbardziej boję się sytuacji że ktos ja weźmie twierdząc, że wszystko jest "jasne i spoko" a potem ja odda albo wywali :( Quote
Gemini666 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ehhh - na pewno szczerość lepsza niż krzywda dla pieska, ale powiedz mi - Moza nadal taka ... obojętna? Są jakieś drobne postępy? Quote
Klementynkaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nie :) Mozunia zrobiła duże postępy i rozwija sie nadal, uważam, że będzie co raz bardziej kontaktowa aczkolwiek wiem, że nigdy nie będzie taki 100% "normalnym" psem dla "normalnego" człowieka. zawsze trzeba będzie uważać na jej ewentualne zachowania wynikajace z przeżyć, które dla nas będą nie do poznania :( Quote
Gemini666 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no tak - z tego co czytałam, całe życie w zamknięciu to jest straszna krzywda dla takiego energicznego psa - dla każdego psa wierzę, że idzie ku dobremu :) Quote
aisaK Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Madzia i tak zrobiła z nią cuda-widziałam filmik! Genialna ta " nasza " Madzia! Mam nadzieje,ze zreszacie i Moza znajdzie kochającą osobe! Quote
polciuaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Klementynko-Moza jest u Ciebie,tak.? Ty mieszkasz w Katowicach,tak.? Czy w takim razie moge kiedys odwiedzić Was.?Z chęcią poznam Mozę,i Ciebie oczywiscie też.:loveu: Sandra-odezwij się. Quote
Klementynkaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 MOZA nadal jest u mnie i co fajne ma się co raz lepiej! zacęła na dobre wychodzić ze swojego smutnego światka, częsciej merda ogonkiem, poznaje wszystkie te kawałki psiego życia, które do tej pory były dla niej obce - kradzieże jedzienia, zawlekanie ubrań pańci na legowisko, spanie nielegalne w łóżku kiedy nikt nie widzi, kopanie dziur w ziemi, tarzanie się w mokrej trawie... oj długo by pisać :) dogomanka - jesli tylko udałoby nam się zsynchronizować kiedyś to zapraszam na wspólny spacer! Quote
polciuaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Napewno sie uda.:razz: W środe będe już w kraju,więc sądze,że w przyszły weekend moge przyjechać.;) Chyba,że będe musiała jechać do Krk po mojego nowego lokatora - nimfe.;) Towarzyszke mojego Olka.:razz: Jak już będe w Polsce,to się zgadamy dokładniej. Chciałabym jeszcze podskoczyć do schronu Waszego zobaczyć jak się sprawy maja i o ile będe miała sprawny aparat porobie nowe fotki.;) Quote
Klementynkaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 MOZA ma juz dom, a o starszej dobermance i szczeniakach słuch zaginął :( Quote
karusiap Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Klementynkaa']MOZA ma juz dom, a o starszej dobermance i szczeniakach słuch zaginął :( i to jaki dom:loveu::loveu::loveu: Quote
polciuaa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Klementynkaa']MOZA ma juz dom, a o starszej dobermance i szczeniakach słuch zaginął :( co?gdzie?jaki dom? ja jak zwykle o niczym nie wiem.:diabloti: Quote
BeataJ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dogomanka_ napisał(a):co?gdzie?jaki dom? ja jak zwykle o niczym nie wiem.:diabloti: No pomysl gdzie dla Mozy bylby najlepszy dom na swiecie....:multi: Quote
dzodzo Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 no taki dom, ze tryska radoscią i nikt by jej nie poznał;) ja mysle ze ta na fotkach brykająca i sprzedająca całuski Moza to jakas podmianka hihi Quote
polciuaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 nie noo..ja chyba ogłupiałam totalnie.:diabloti: Całkowicie nie wiem o co chodzi.:evil_lol: ale to już chyba u mnie tak pozostanie,że zawsze będe zacofana troszke.:eviltong: Takimi strzepkami mojego mózgu domyślam,się,że Moza została u Klementynki,ale pewnie się mylę.:diabloti: Wytłumaczcie niekumatemu.:oops: Quote
Klementynkaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 oj ciotki dobermanowe :mad: nie przesadzać mi tu ;) tak, dogomanko, wtopiłam na całego i MOZA zostaje u mnie na amen :loveu: Quote
polciuaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jak nie przesadzać? wiadome,że Moza nie będzie miała nigdzie indziej lepiej,jak u Ciebie.:loveu: Boże! Strasznie się ciesze! :loveu::multi: a czy ktoś wie co się dzieje z małą Nike i z Lacrimą? Quote
Gemini666 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 o kurczę - jaka fajna wiadomość :D (w sumie spodziewana :D) Quote
Klementynkaa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 pozdrowionka od MOZUNI dla cioteczek :loveu: Quote
karusiap Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 od Mozuni mowisz??:evil_lol::loveu: no tak...Kastor ma nas w...:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts