Jump to content
Dogomania

Lacrimosa w hotelu,Lacrima traci kolejne szczeniaki...Zdeformowana mała Nike...

Recommended Posts

Posted

Tak tak, co umie, czego nie ume, relacje z innymi psami, sukami, kotami, jakie są z nią problemy itp.
Najlepiej by bylo jednak ją wysterylizować przez oddaniem nowemu właścicielowi. Wiem, ze ma chyba cieczkę:shake:

Posted

dzodzo napisał(a):
a co to za słodki dzidziuś?

To ta zdeformowana sunia. Były podejrzenia ze jest niewidoma. Dziś wszystko jest oki. Jeśyt wyjątkowo piękną i zdrową suczką :)

Posted

ale wyrosła i wypiekniała!!!takiego samego łobuza mam w domu i w podobnym wieku i jeśli ta rozrabia podobnie to nie zazdroszczę;)

czy szukamy jej domku?czy dom juz ma?

• 2 weeks later...
Posted

LACRIMOZA aktualnie skończyła cieczkę, lada moment sterylka, mieszka teraz w DT w Orzeszu, w kojcu a w zasadzie gania sobie całymi dniami po ogródku i jest tam chyba szczęśliwa! ciut chętniej podchodzi do ludzi chociaz nadal jest to dla niej duuuże wyzwanie!
kochani, kto pomoze w ogłoszeniach i utrzymaniu suni?
wpłaty prosimy na AFN z dopiskiem "Nadzieja Dobermana"

Posted

LACRIMOZA jest w bardzo pilnej potrzebie - grozi jej schron, a ona sobie w nim nie poradzi, zamknie sie jeszce bardziej a tyle udało nam się już wypracować!!!!!!!!! potrzebujemy Domu Tymczasowego na cito!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

MOZA od wczoraj jest u mnie... całe popołudnie leżała, zaanektowała sobie legowisko mojego osobistego psa i tyle. dziś zostały same z Kastorem, na luzie oba, bez klatki, troche stresu miałam czy nie zrobia demolki ale mój dogsitter zrobił kontrolę, posiedział i doniósł, z ejest ok. MOZA nic nie narozrabiała i nie dostała zawału ze strachu a nawet się przywitała :) teraz czeka nas USG i sterylka w tym tygodniu najpewniej.

kto wspomoże nas finansowo? na sterylkę MOZY?

Posted

Kurczę gubię się już tym temacie. To miały być dwie suki ze szczeniakami, a teraz się zrobiły 4. Może mi to ktoś jeszcze raz wytłumaczyć?? Komu i ilu psom potrzebne są domy?? Kurczę, albo ja taka niekumata, albo ten wątek taki zaplątany..:hmmmm: