Margo05 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Gosia, zawsze możesz powiedzieć, że to na wóz... z sianem... a siano pachnące... :eviltong::evil_lol: Quote
Dorothy Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 dajcie spokoj bo dziewczyna zostanie uprowadzona jak roztoczy taka wizje przed tlumem wyglodnialych (jak zawsze) osobnikow plci odmiennej. Ja tam wole zeby jej wlos z glowy nie spadl!!! Quote
Gosiapk Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Dorothy']dajcie spokoj bo dziewczyna zostanie uprowadzona jak roztoczy taka wizje przed tlumem wyglodnialych (jak zawsze) osobnikow plci odmiennej. Ja tam wole zeby jej wlos z glowy nie spadl!!![/QUOTE] Przynajmniej póki nie wyjdę z poczty ;) :razz: Quote
Dorothy Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Jezus Maria Gosia zyjesz czy Cie na tej poczcie porwali:cool3::cool3: Quote
zachary Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dorothy, nie martw się, na pewno się znajdzie.Jak nie na wozie, to pod wozem...:evil_lol:.Szkoda, że nie będzie: jadą wozy kolorowe...Nic to.Byle tylko jakiś był, prawda. Zawsze go Julcia farbami może pomalować:lol:. Jak się sprawuje babcia Liberek? Mocno rządzi? Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja też się o ciotkę Gosię niepokoję :cool3: Zaginęła na poczcie :razz: Wprawdzie paczki tam giną, ale żeby zaraz Gosia? :-o Gooosia gdzie jesteś????? Quote
Gosiapk Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Dorothy']Jezus Maria Gosia zyjesz czy Cie na tej poczcie porwali:cool3::cool3:[/QUOTE] Ehem... tak na prawdę to nazywam się Małgorzata Anna, nie Jezus Maria Gosia :diabloti: Ledwie z roboty wróciłam, dobrze, że chociaż mogłam w czasie pracy zaglądać na Dogo od czasu do czasu :cool3: Chyba muszę jakiegoś gołębia pocztowego dorwać, coby wysłać te pieniądze. :shake: Quote
epe Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Gosia! Zamiast gołębia załóż sobie konto internetowe;) Przelewy robisz szybko i w miłym towarzystwie tzn.swoim własnym:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Margo05']Ja też się o ciotkę Gosię niepokoję :cool3: Zaginęła na poczcie :razz: Wprawdzie paczki tam giną, ale żeby zaraz Gosia? :-o Gooosia gdzie jesteś?????[/QUOTE] Jezdem Margoooo ;) Quote
majqa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Gosiapk']Ehem... tak na prawdę to nazywam się Małgorzata Anna, nie Jezus Maria Gosia :diabloti: - [B]ale nie mów, też by było ciekawie!!! :evil_lol: [/B](...) [/quote] Wątek w górę!!! Quote
Gosiapk Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='epe']Gosia! Zamiast gołębia załóż sobie konto internetowe;) Przelewy robisz szybko i w miłym towarzystwie tzn.swoim własnym:evil_lol:[/QUOTE] Szczególnie to towarzystwo zachęca mnie bardzo do otworzenia konta ;) Quote
tigrunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 No to podniesiemy z rana :multi: Kto się dorzuca do wozu ?? :razz: Quote
zachary Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Tigrunia, ja się dorzucam oczywiście! Dorothy,nieśmiało :oops: proszę raz jeszcze o jakieś wieści o Liberci.Jak się asymiluje wśród Twojej czeredki 4łapnych ? Tak pięknie o niej opowiadasz. Może jak wieczorem tu zajrzę, to sobie poczytam?:loveu: Quote
Poker Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 zachary ,a nie potzrebujesz ładnego otwieracza do butelek z tego wątku ? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10115250#post10115250[/url] :evil_lol: Quote
Dorothy Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Libra urzęduje na wycieraczce i to jest jej królestwo. Wycieraczka cała w jej kłakach. Każdy wchodzacy i wychodzący gość zostaje poddany gruntownemu obszczekaniu, oględzinom i obwąchaniu. Często Libra szczeka donośnie leżąc pod drzwiami bo dostrzeze gdzies coś niepokojącego- stróżuje bardzo pilnie. Odkryła już stajnie i lubi tam iść i zakopywać się w sianie, chyba zna ten rodzaj materaca. Kradnie też suchy chlebek dla koni ;-) Niestety ostatnio wraca świąd skóry na brzuchu, pewnie alergia ale nie wiem na co jest starannie odpchlona i odkleszczona. Chyba musimy pójść do weta bo coś czuje że konieczny będzie zakup kolejnego szamponu i kąpiele. Wciąż ma coś w rodzaju łupieżu na skórze... Ponadto Libra BARDZO chcialaby wchodzić do domu, a ja z przykrością nie pozwalam bo tam małe psy i 2 koty, a ona zaraz urządza polowanie, raz ją wpuściłam na próbę. Poza tym brak zdjęć bo szlag mi trafił aparat:angryy: musze skąds pożyczyć. Quote
zachary Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wielkie dzięki Dorothy za spełnienie mojej prośby.:loveu:Nie dziwi mnie stan skóry Liberci.Takie miała warunki życiowe.Ciężko będzie z tym walczyć.Może kapsułki Galomegi /olej z mięśni ryb/,szampon Alerwet/ ponoć dobry/ i dieta.Z tym ostatnim będzie trudno, bo tak naprawdę nie wiesz na co ona może być uczulona. Poker, dzięki, ale oryginalnych otwieraczy do butelek mój TZ ma pokaźną kolekcję. Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Liberka to słodka dziewuszka :loveu: całym psim sercem odwdzięcza Ci się za ratunek i stróżuje najlepiej jak umie :loveu: Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dziewczyny sorki za offa. Słuchajcie, mam kolejny kontakt do Agencji Ochrony (nie mam pojęcia skąd mają mój nr, ale nie wnikałam :evil_lol:). W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi na nowy obiekt i też opieka 24h. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito. Jeśli znacie jakiegoś psa, który by się nadał, a szuka miejsca to proszę o pilny kontakt. Oni mnie już od tygodnia molestują :evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dorotka musiałaby się wypowiedzieć. Jakby co, to podam nr tel. do Agencji Quote
Evra Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dwunastoletnia, głucha sunia jako stróż w agencji ochrony? :evil_lol: Quote
Dorothy Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 nie, ja uwazam ze Liber zasluguje na emeryture, nie oddam ja na sluzbe, nie zebym miala cos przeciw sluzbie ale ona sie juz dosc napracowala, poza tym zima beda jej bardzo dokuczaly stawy, kto poda jej leki? Nie nie, Liber potrzebuje milosci i emerytury, nie pracy.... Mysle ze to fucha dla mlodego zdrowego psa, i jak potrzeba zalatwie takiego na jutro tylko Margo powiedz. Dokarmiamy pare takich, piekne owczarki sa w naszym schronie niedaleko tu w Zywcu, a w Cieszynie to nawet na watku cieszynskim sa zdjecia owczarkow, wiec szybko cos znajdziemy. Do jakiego miasta mialby jechac? Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Do Gliwic. Dorotko, na gg masz numer tel. do nich. Quote
Dorothy Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Margo bardzo Cie prosze poslij mi ten nr na priva bo mi szlag trafia co chwile kompa, znow wysiadl i nie zarchiwizowalo Twojej wiadomosci , :angryy: Quote
Recommended Posts