Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neigh']Nooo - lubię słowa - mają one wielką moc. Ale nie mogę przeżyć tego keczupu...
Moje dzieci tez mówią keczap - bo inaczej nie mają czego nim polewać:diabloti: Zamordyzm panie:-)[/quote]

Przyjmiesz mnie do klubu? Żeby kroić mnie mieli, zawsze powiem "nie lubię keczapu". :evil_lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Przyjmiesz mnie do klubu? Żeby kroić mnie mieli, zawsze powiem "nie lubię keczapu". :evil_lol:[/quote]

Masz to u mnie wielbiciele keczapu ( ketchupu ) łączcie się!!!

Raz miałam taką mnie więcej rozmowę.
Neigh - poproszę keczap
Pani - keczup?
Neigh - nie keczap.
Pani - ten keczup?
Neigh - owszem ten [B]keczap. [/B]

[B]I tak z minutę:-)[/B]

Jestem uparta po Babci góralce i wojownicza po Babci Tatarce. :evil_lol:

Posted

[quote name='A&S']Neigh jakie masz rodowe korzenie interesujące :lol:[/quote]

Noo genotyp mam po byku. Za moją córką chłopaki w szkole wołają "chińczyki, chińczyki". Raz się jej pani wychowawczyni zapytała czy nie jest jej przykro......A ona - "nie przecież to prawie prawda". Nooo to skośnookie i to skośnookie.

A czy ryż jedzą......czy lajkonika udają co za różnica:-)

Posted

Tak offujecie, że nie wiem o co chodzi, jezyki, keczupy (jestem zwolenniczką polskiej wymowy).

Mam pytanie a propos jeżyka- ktoś go znalazł? Dlaczego nie jest na wolności? Ciekawość zwykła;)

Posted

[quote name='A&S']mysza tak czy tak mówimy [B]keczup[/B] nie keczaaap :diabloti: Tak Neigh o ten keczuuuup chodzi :diabloti:[/quote]

Też Cię lubię:-)

Posted

Załamałam się:-(.
Keczup, keczap.
Jakie to ma znaczenie?
Pierwszą stronę ktoś czyta?
Brakuje 310,00 przy założeniu, że Patos jest sam w kojcu.
Jak jest w tej chwili z Figielkiem, to koszty spadają, ale nie aż tak, aby wystarczyło pieniędzy ze stałych wpłat.
Rozumiem, że ciotka Irena zgodziła sie zabrać Patosa do Niepołomic i to jej problem?

Posted

[quote name='irenaka']Pierwszą stronę ktoś czyta?
Brakuje 310,00 przy założeniu, że Patos jest sam w kojcu.
Jak jest w tej chwili z Figielkiem, to koszty spadają, ale nie aż tak, aby wystarczyło pieniędzy ze stałych wpłat.
Rozumiem, że ciotka Irena zgodziła sie zabrać Patosa do Niepołomic i to jej problem?[/QUOTE]

kochane cioteczki porozsyłajmy wątek Patosa po znajomych, to sprawdzony sposób zbierania deklaracji. Ja mam upatrzone 3 osoby, zaraz zrobie to co napisałam powyżej mam nadzieję , że się uda zdobyc jeszcze jakieś stałe deklaracje:cool3:
Irenko a może by wrzucić tekst z allegro na pierwszą stronę, każda nowa osoba jak wchodzi na wątek to z reguły czyta pierwszą stronę, może poruszy ją serducho i coś dorzuci.

Posted

To bardzo przykre, że przez tak długi czas Patos nie znalazł domku. Przecież to taki fajny pies.
Będę wpłacać co obiecałam i postaram się o więcej, ale na dogo raczej teraz nie będę zaglądać. Serce pękło mi kolejny raz. Już nie mogę.

Posted

Tak myślałam, że na wątku zaraz się odezwą te Cioteczki:loveu: u których już z daleka widzę dziury w kieszeniach i brak kaski:evil_lol:.
Samo życie:shake:.
Damy radę, tylko prośba ( duża). Dajcie już spokój z kaczapem i keczupem, bo mi nerwy siadają.
Będę miała niespodziankę na początku tygodnia. Mam nadzieję, że będzie miła i że wytrzymacie ;)

Posted

Oj Irenka, Irenka........a nie wiesz słońce, ze czasem popitolenie głupot pomaga na skołatane nerwy..
a. mam sukę z 5 szczeniakami na JUŻ do adopcji
b. 4 dorosłe agresywne psy do wyciągnięcia z meliny
c.kotu, którego wyciągnęłam dziś amputowano łapę i muszę zebrać 600 zł
d. pod płotem 2 domy dalej koszuje małe rude Badziewie, które nie da sie do siebie zbliżyc. Ok podam sedalin, złapię i co dalej
e. na już jest do zabrania piękna długowłosa, też dzikawa kotka

Keczup i keczap to miła odskocznia.
Ile razy można w koło macieju hopać ......czasem głupoty pomagają..

Posted

[quote name='Neigh']Oj Irenka, Irenka........a nie wiesz słońce, ze czasem popitolenie głupot pomaga na skołatane nerwy..
a. mam sukę z 5 szczeniakami na JUŻ do adopcji
b. 4 dorosłe agresywne psy do wyciągnięcia z meliny
c.kotu, którego wyciągnęłam dziś amputowano łapę i muszę zebrać 600 zł
d. pod płotem 2 domy dalej koszuje małe rude Badziewie, które nie da sie do siebie zbliżyc. Ok podam sedalin, złapię i co dalej
e. na już jest do zabrania piękna długowłosa, też dzikawa kotka

Keczup i keczap to miła odskocznia.
Ile razy można w koło macieju hopać ......czasem głupoty pomagają..[/quote]
Ja już niestety jestem za stara na takie wygłupy na wątku gdzie jest zagrożony byt psa w hotelu. Jakoś mi ciężko się pogodzić z myślą, że są kolejne watki, kolejne psy ( jak zwykle na dogo) a te stare wątki pozostają bez zbytniego [COLOR=black][FONT=Verdana]zainteresowania.[/FONT][/COLOR] Na dodatek jestem tak naiwna ( znowu), że jak ktoś mnie prosi o opiekę nad psem to naiwnie wierzę, że zgodnie z obietncą nie zostawi mnie z kosztami.
Cóż, życie płata takie figle naiwnym;).
Ale mam nadzieję, że tym razem, już w przyszłym tygodniu zobaczę odrobinę słoneczka i nadzieja zaświeci.
Nie mogę sobie odmówić jeszcze jednego. Serdecznie pozdrawiam Panią Ewę M:loveu:. Gdziekolwiek Pani jest, dziękuję:multi:.

Posted

[quote name='mysza 1']Irenko, mogę przelac bazarkowe na Patosa czy muszę na ogólny Krzyczkowy? Już sama nie wiem.[/QUOTE]

mysza 1, Patos ma swoje konto bankowe [B]Pensjonat Pupila[/B] na pierwszej stronie, to chyba tam powinny trafiać przelewy na Patoska :lol:

Posted

[quote name='marysia55']mysza 1, Patos ma swoje konto bankowe [B]Pensjonat Pupila[/B] na pierwszej stronie, to chyba tam powinny trafiać przelewy na Patoska :lol:[/quote]

Marysiu to ja wiem, chodzi mi o to, że bazarek był na krzyczkowe ogółem, wątek Patosika tez tam był zaznaczony ale nie wiem czy mogę tak na jednego. Ale chyba mogę, co?

Posted

[quote name='mysza 1']Marysiu to ja wiem, chodzi mi o to, że bazarek był na krzyczkowe ogółem, wątek Patosika tez tam był zaznaczony ale nie wiem czy mogę tak na jednego. Ale chyba mogę, co?[/QUOTE]

Ja myslę, że jak najbardziej :loveu: Może wyszłam trochę przed szereg:evil_lol: czasami mi sie to zdarza:diabloti:. Z drugiej strony to Irenka tu wódz i generał, my tylko "biała armia" :eviltong:

Posted

[B]Marysieńko55[/B], jak mogłabym kumpelkę od adopcji Bezy zostawic bez pomocy??
Patos naprawdę jest słodki ( nie ujmując nic małemu jeżu ). Niestety mogę dorzucic tylko 10 zł co m-c. Mam nadzieję, że w końcu któryś z moich 10 deklarowiczów wyniesie się z hotelików do swoich domków i wtedy mogłabym jeszcze dorzucic tamtą deklarację na Patosa. Ale większośc z tych deklaracji, to nowe wątki. Ale nic to Baśka, jakoś damy radę. [B]Irenak[/B] - myślę że nie zostawimy Cię bez pomocy.
Pieniądze jak zrozumiałam wysłac na konto podane w 1 poście?. Wyślę w poniedziałek rano.

Posted

[quote name='Bambino'][B]Marysieńko55[/B], jak mogłabym kumpelkę od adopcji Bezy zostawic bez pomocy??
Patos naprawdę jest słodki ( nie ujmując nic małemu jeżu ). Niestety mogę dorzucic tylko 10 zł co m-c. Mam nadzieję, że w końcu któryś z moich 10 deklarowiczów wyniesie się z hotelików do swoich domków i wtedy mogłabym jeszcze dorzucic tamtą deklarację na Patosa. Ale większośc z tych deklaracji, to nowe wątki. Ale nic to Baśka, jakoś damy radę. [B]Irenak[/B] - myślę że nie zostawimy Cię bez pomocy.
Pieniądze jak zrozumiałam wysłac na konto podane w 1 poście?. Wyślę w poniedziałek rano.[/QUOTE]

Bardzo dziękuje Bambino :buzi: "ziarko do ziarka i zbierze się miarka". Patosa los okrutnie doswiadczył, bardzo bym pragnęła, żeby pieniądze nie były warunkiem jego godnego życia. Niestety ten swiat tak jest ułożony, żeby czynić dobro trzeba w wielu przypadkach mieć kasę :cool3:

Posted

[B]Marysiu[/B], gdzie Ty dziewczyno mnie zaciagnelas? Mimo wszystko dziekuje Ci za to gdyz kto wie czy mialabym na tyle odwagi by tutaj wejsc.

Kolejny pies, ktorego los powalil mnie na kolana :shake:.

Mimo najszczerszych checi, nie jestem w stanie zadeklarowac miesiecznych wplat aczkolwiek nie omieszkam zaoferowac wplaty jednorazowej w wysokosci £15. :oops:
Mam nadzieje, ze choc w najmniejszy sposob pomoge Patosowi odmienic jego zycie.

Zaznaczylam watek.

Poprosze [B]MyrkurDagur[/B] o pomoc w transferze pieniazkow.