agata51 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Neigh']Nooo - lubię słowa - mają one wielką moc. Ale nie mogę przeżyć tego keczupu... Moje dzieci tez mówią keczap - bo inaczej nie mają czego nim polewać:diabloti: Zamordyzm panie:-)[/quote] Przyjmiesz mnie do klubu? Żeby kroić mnie mieli, zawsze powiem "nie lubię keczapu". :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ja mówię ketchup (czyt, keczup) i nie cierpię kiedy ktoś pisze keczup :diabloti: Quote
Neigh Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='agata51']Przyjmiesz mnie do klubu? Żeby kroić mnie mieli, zawsze powiem "nie lubię keczapu". :evil_lol:[/quote] Masz to u mnie wielbiciele keczapu ( ketchupu ) łączcie się!!! Raz miałam taką mnie więcej rozmowę. Neigh - poproszę keczap Pani - keczup? Neigh - nie keczap. Pani - ten keczup? Neigh - owszem ten [B]keczap. [/B] [B]I tak z minutę:-)[/B] Jestem uparta po Babci góralce i wojownicza po Babci Tatarce. :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Neigh jakie masz rodowe korzenie interesujące :lol: Quote
Neigh Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='A&S']Neigh jakie masz rodowe korzenie interesujące :lol:[/quote] Noo genotyp mam po byku. Za moją córką chłopaki w szkole wołają "chińczyki, chińczyki". Raz się jej pani wychowawczyni zapytała czy nie jest jej przykro......A ona - "nie przecież to prawie prawda". Nooo to skośnookie i to skośnookie. A czy ryż jedzą......czy lajkonika udają co za różnica:-) Quote
mysza 1 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Tak offujecie, że nie wiem o co chodzi, jezyki, keczupy (jestem zwolenniczką polskiej wymowy). Mam pytanie a propos jeżyka- ktoś go znalazł? Dlaczego nie jest na wolności? Ciekawość zwykła;) Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mysza tak czy tak mówimy [B]keczup[/B] nie keczaaap :diabloti: Tak Neigh o ten keczuuuup chodzi :diabloti: Quote
Neigh Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='A&S']mysza tak czy tak mówimy [B]keczup[/B] nie keczaaap :diabloti: Tak Neigh o ten keczuuuup chodzi :diabloti:[/quote] Też Cię lubię:-) Quote
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Załamałam się:-(. Keczup, keczap. Jakie to ma znaczenie? Pierwszą stronę ktoś czyta? Brakuje 310,00 przy założeniu, że Patos jest sam w kojcu. Jak jest w tej chwili z Figielkiem, to koszty spadają, ale nie aż tak, aby wystarczyło pieniędzy ze stałych wpłat. Rozumiem, że ciotka Irena zgodziła sie zabrać Patosa do Niepołomic i to jej problem? Quote
mysza 1 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Irenko, czytam, bardzo mnie martwi ale całą kasę z mojego bazarku możemy dac na Patosika i moja deklaracja i jeszcze dorzucę. No i ogłaszam go, staram się. Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='irenaka']Pierwszą stronę ktoś czyta? Brakuje 310,00 przy założeniu, że Patos jest sam w kojcu. Jak jest w tej chwili z Figielkiem, to koszty spadają, ale nie aż tak, aby wystarczyło pieniędzy ze stałych wpłat. Rozumiem, że ciotka Irena zgodziła sie zabrać Patosa do Niepołomic i to jej problem?[/QUOTE] kochane cioteczki porozsyłajmy wątek Patosa po znajomych, to sprawdzony sposób zbierania deklaracji. Ja mam upatrzone 3 osoby, zaraz zrobie to co napisałam powyżej mam nadzieję , że się uda zdobyc jeszcze jakieś stałe deklaracje:cool3: Irenko a może by wrzucić tekst z allegro na pierwszą stronę, każda nowa osoba jak wchodzi na wątek to z reguły czyta pierwszą stronę, może poruszy ją serducho i coś dorzuci. Quote
Miki Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 To bardzo przykre, że przez tak długi czas Patos nie znalazł domku. Przecież to taki fajny pies. Będę wpłacać co obiecałam i postaram się o więcej, ale na dogo raczej teraz nie będę zaglądać. Serce pękło mi kolejny raz. Już nie mogę. Quote
irenaka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Tak myślałam, że na wątku zaraz się odezwą te Cioteczki:loveu: u których już z daleka widzę dziury w kieszeniach i brak kaski:evil_lol:. Samo życie:shake:. Damy radę, tylko prośba ( duża). Dajcie już spokój z kaczapem i keczupem, bo mi nerwy siadają. Będę miała niespodziankę na początku tygodnia. Mam nadzieję, że będzie miła i że wytrzymacie ;) Quote
Neigh Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Oj Irenka, Irenka........a nie wiesz słońce, ze czasem popitolenie głupot pomaga na skołatane nerwy.. a. mam sukę z 5 szczeniakami na JUŻ do adopcji b. 4 dorosłe agresywne psy do wyciągnięcia z meliny c.kotu, którego wyciągnęłam dziś amputowano łapę i muszę zebrać 600 zł d. pod płotem 2 domy dalej koszuje małe rude Badziewie, które nie da sie do siebie zbliżyc. Ok podam sedalin, złapię i co dalej e. na już jest do zabrania piękna długowłosa, też dzikawa kotka Keczup i keczap to miła odskocznia. Ile razy można w koło macieju hopać ......czasem głupoty pomagają.. Quote
irenaka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Neigh']Oj Irenka, Irenka........a nie wiesz słońce, ze czasem popitolenie głupot pomaga na skołatane nerwy.. a. mam sukę z 5 szczeniakami na JUŻ do adopcji b. 4 dorosłe agresywne psy do wyciągnięcia z meliny c.kotu, którego wyciągnęłam dziś amputowano łapę i muszę zebrać 600 zł d. pod płotem 2 domy dalej koszuje małe rude Badziewie, które nie da sie do siebie zbliżyc. Ok podam sedalin, złapię i co dalej e. na już jest do zabrania piękna długowłosa, też dzikawa kotka Keczup i keczap to miła odskocznia. Ile razy można w koło macieju hopać ......czasem głupoty pomagają..[/quote] Ja już niestety jestem za stara na takie wygłupy na wątku gdzie jest zagrożony byt psa w hotelu. Jakoś mi ciężko się pogodzić z myślą, że są kolejne watki, kolejne psy ( jak zwykle na dogo) a te stare wątki pozostają bez zbytniego [COLOR=black][FONT=Verdana]zainteresowania.[/FONT][/COLOR] Na dodatek jestem tak naiwna ( znowu), że jak ktoś mnie prosi o opiekę nad psem to naiwnie wierzę, że zgodnie z obietncą nie zostawi mnie z kosztami. Cóż, życie płata takie figle naiwnym;). Ale mam nadzieję, że tym razem, już w przyszłym tygodniu zobaczę odrobinę słoneczka i nadzieja zaświeci. Nie mogę sobie odmówić jeszcze jednego. Serdecznie pozdrawiam Panią Ewę M:loveu:. Gdziekolwiek Pani jest, dziękuję:multi:. Quote
marysia55 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='coronaaj']Zaznaczam...[/QUOTE] dziękuje ci bardzo :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Irenko, mogę przelac bazarkowe na Patosa czy muszę na ogólny Krzyczkowy? Już sama nie wiem. Quote
marysia55 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='mysza 1']Irenko, mogę przelac bazarkowe na Patosa czy muszę na ogólny Krzyczkowy? Już sama nie wiem.[/QUOTE] mysza 1, Patos ma swoje konto bankowe [B]Pensjonat Pupila[/B] na pierwszej stronie, to chyba tam powinny trafiać przelewy na Patoska :lol: Quote
mysza 1 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='marysia55']mysza 1, Patos ma swoje konto bankowe [B]Pensjonat Pupila[/B] na pierwszej stronie, to chyba tam powinny trafiać przelewy na Patoska :lol:[/quote] Marysiu to ja wiem, chodzi mi o to, że bazarek był na krzyczkowe ogółem, wątek Patosika tez tam był zaznaczony ale nie wiem czy mogę tak na jednego. Ale chyba mogę, co? Quote
marysia55 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='mysza 1']Marysiu to ja wiem, chodzi mi o to, że bazarek był na krzyczkowe ogółem, wątek Patosika tez tam był zaznaczony ale nie wiem czy mogę tak na jednego. Ale chyba mogę, co?[/QUOTE] Ja myslę, że jak najbardziej :loveu: Może wyszłam trochę przed szereg:evil_lol: czasami mi sie to zdarza:diabloti:. Z drugiej strony to Irenka tu wódz i generał, my tylko "biała armia" :eviltong: Quote
Bambino Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [B]Marysieńko55[/B], jak mogłabym kumpelkę od adopcji Bezy zostawic bez pomocy?? Patos naprawdę jest słodki ( nie ujmując nic małemu jeżu ). Niestety mogę dorzucic tylko 10 zł co m-c. Mam nadzieję, że w końcu któryś z moich 10 deklarowiczów wyniesie się z hotelików do swoich domków i wtedy mogłabym jeszcze dorzucic tamtą deklarację na Patosa. Ale większośc z tych deklaracji, to nowe wątki. Ale nic to Baśka, jakoś damy radę. [B]Irenak[/B] - myślę że nie zostawimy Cię bez pomocy. Pieniądze jak zrozumiałam wysłac na konto podane w 1 poście?. Wyślę w poniedziałek rano. Quote
marysia55 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Bambino'][B]Marysieńko55[/B], jak mogłabym kumpelkę od adopcji Bezy zostawic bez pomocy?? Patos naprawdę jest słodki ( nie ujmując nic małemu jeżu ). Niestety mogę dorzucic tylko 10 zł co m-c. Mam nadzieję, że w końcu któryś z moich 10 deklarowiczów wyniesie się z hotelików do swoich domków i wtedy mogłabym jeszcze dorzucic tamtą deklarację na Patosa. Ale większośc z tych deklaracji, to nowe wątki. Ale nic to Baśka, jakoś damy radę. [B]Irenak[/B] - myślę że nie zostawimy Cię bez pomocy. Pieniądze jak zrozumiałam wysłac na konto podane w 1 poście?. Wyślę w poniedziałek rano.[/QUOTE] Bardzo dziękuje Bambino :buzi: "ziarko do ziarka i zbierze się miarka". Patosa los okrutnie doswiadczył, bardzo bym pragnęła, żeby pieniądze nie były warunkiem jego godnego życia. Niestety ten swiat tak jest ułożony, żeby czynić dobro trzeba w wielu przypadkach mieć kasę :cool3: Quote
Freya73 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [B]Marysiu[/B], gdzie Ty dziewczyno mnie zaciagnelas? Mimo wszystko dziekuje Ci za to gdyz kto wie czy mialabym na tyle odwagi by tutaj wejsc. Kolejny pies, ktorego los powalil mnie na kolana :shake:. Mimo najszczerszych checi, nie jestem w stanie zadeklarowac miesiecznych wplat aczkolwiek nie omieszkam zaoferowac wplaty jednorazowej w wysokosci £15. :oops: Mam nadzieje, ze choc w najmniejszy sposob pomoge Patosowi odmienic jego zycie. Zaznaczylam watek. Poprosze [B]MyrkurDagur[/B] o pomoc w transferze pieniazkow. Quote
Recommended Posts