Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']:multi::multi:
Gusia:loveu: ależ Ty mnie zaskoczyłaś. Takie wielkie pieniądze?:crazyeye::crazyeye:
Dziękuję!![/quote]

Się polecam ;)

A to co zostało wystawię ponownie w przyszłym tygodniu. Może wpadnie na to ktoś, kto do tej pory nie widział ;)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Kto wymyslił przerwy w wysyłaniu pw i dlaczego????
I w dodatku do jednej osoby, jakiś koszmar.[/quote]

Czyli za J się wzięłaś Mysza? :lol:
No niestety tak jest.
Też pytałam dlaczego. I już wiem. Żeby się serwer nie zapchał ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Bardzo dziękujemy:loveu:, chociaż jedna osoba zawitała z literki J, po kilku godzinach rozsyłania pw:evil_lol:[/quote]

A wcale, że nie :evil_lol:( jak mawiają przedszkolaki).
Na wątku Krzyczek pojawiała się też Jogi, którą poprosiłam o allegro dla Patoska. Więcej wiary w ludzi Iwonko:loveu:. Dogo nie zawodzi.

Posted

Dziękuję za zaproszenie, widzę, że logistyka tu na najwyższym poziomie. Obiecuję wsparcie finansowe, ale dopiero w czerwcu, po wypłacie :roll: Tymczasem trzymam kciuki i dodaję rzecz jasna wątek do subskrypcji

Posted

[quote name='__Lara']Dziewczyny, jakie literki są już zajęte w wysyłaniu zaproszeń? ;)[/quote]
Lara:loveu: abecadło jest na drugim wątku.
Już piszę do Ciebie pw. z instrukcją.

Posted

[quote name='Joodith']Dziękuję za zaproszenie, widzę, że logistyka tu na najwyższym poziomie. Obiecuję wsparcie finansowe, ale dopiero w czerwcu, po wypłacie :roll: Tymczasem trzymam kciuki i dodaję rzecz jasna wątek do subskrypcji[/quote]

Polecamy Twojej pamięci Patoska:loveu:. Mam nadzieję, że będziesz czytać coraz lepsze wiadomości o naszym Przystojniaku;)

Posted

Irenko, tobie przesyłam kaskę, bo do ciebie mam zaufanie.Koniec, kropka.
Byłam trochę zajęta, od jutra zacznę wysyłać PW. Jasna cholera, tyle tych PW do rozsyłania. Na jakim "drugim wątku"?

Patos, spokojnie, damy radę!

Posted

[quote name='agata51']Irenko, tobie przesyłam kaskę, bo do ciebie mam zaufanie.Koniec, kropka.
Byłam trochę zajęta, od jutra zacznę wysyłać PW. Jasna cholera, tyle tych PW do rozsyłania. Na jakim "drugim wątku"?

Patos, spokojnie, damy radę![/quote]

Dziękuję Agatko za zaufanie.
Na pierwszej stronie drugiego wątku ( tym ogólnym Krzyczek) znajdziesz abecadło:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejny-dramat-krzyczek-blagamy-o-pomoc-nie-moga-wrocic-do-schronu-115276/[/URL]

Przy literkach jest zaznaczone kto wysyła pw do użytkowników na daną literkę. Już wcześniej rozsyłaliśmy prośby na pw z tego wątku ponieważ nie było pieniędzy na psy. Teraz znów jesteśmy bez kasy i na tamtym wątku i na wątku Patoska.
Dlatego teraz wysyłamy prośby o pomoc dla dwóch wątków:

[B]Po długotrwałej akcji likwidowania makabrycznego pseudo schroniska w Krzyczkach, zostało kilkanaście psów [/B]
[B]w dramatycznej sytuacji. Jesteśmy bezradni!!! [/B]
[B]Proszę, wejdź i przeczytaj:[/B]

[B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejny-dramat-krzyczek-blagamy-o-pomoc-nie-moga-wrocic-do-schronu-115276/[/URL][/B]

[B]Osobny wątek Patoska z Krzyczek:[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/patos-wrocil-z-adopcji-ma-padaczke-prosimy-o-dt-wsparcie-finansowe-106038/"][B]http://www.dogomania.pl/forum/f28/patos-wrocil-z-adopcji-ma-padaczke-prosimy-o-dt-wsparcie-finansowe-106038/[/B][/URL]

[B]Dziękuję z całego serca[/B]
[B][I]..............(imię[/I])[/B]

Jeżeli Ci taka treść Agatko odpowiada ( można też zmnienić) i będziesz miała trochę czasu, to wpisz się na wątku ogólnym Krzyczek jaką literkę zarezerwować dla Ciebie, abyśmy się nie dublowali.
Nie musisz się z tym spieszyć, to jest bardzo pracochłonne a na dodatek jeszcze serwer dogo ma przestoje w "myśleniu":evil_lol:[B].[/B]

Posted

[quote name='Kocurek']Spokojnych snow Patosku.Jestes i zawsze bedziesz w moim sercu.Pamietam o Tobie...:-([/QUOTE]

a ja mam cichą nadzieję, że Patos jak najszybciej zapomni o Tobie. To dla niego jedyna szansa na normalne życie.

Posted

Marysia55 napisałaś to co i ja miałam napisać po przeczytaniu postu Kocurka ale mnie uprzedziłaś.Popieram Twoje zdanie w 100%.Patosku znajdziesz dom.Prawdziwy dom gdzie nie będzie fałszywej miłości.

Posted

cioteczki, ponieważ nie byłam na wątku Patosa od początku może brakować jakis ważnych informacji w tekście. Jeżeli będzie uważać, że należy coś jeszcze zmienić piszcie do mnie , a ja będę korygować tekst do skutku :loveu:

Posted

Tez mam sunie z padaczka i wiem, ze regularne podawanie lekow znacznie zmniejsza mozliwosc wystepowania atakow.
To nie problem, naprawde. Wystrczy pamietac o lekach i unikac stresow i lekow u psa.

Posted

Gdyby ktoś robił allegro i używał długiego tekstu to róbcie proszę przerwy, co najmniej dwa wersy lub przeplatane zdjęciami.
Niestety nikt nie czyta jeśli jest coś długie i pisane ciągiem. Taka natura leniwego czlowieka;)