beba Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 allegro zrobione proszę o uwagi jak trzeba coś zmienić w lokalizacji podałam Kraków, jak cos mozna zmienic na całą Polske [url=http://allegro.pl/show_item.php?item=523289151]Przyjacielski Patos w typie owczarka niemieckiego (523289151) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='irenaka']Nie zgadzam się Agatko:loveu:! Absolutnie nie wystarczy mi taki sposób świętowania tej doniosłej chwili:evil_lol:. Zapraszam do Krakowa i Niepołomic i wtedy coś zorganizujemy z Romkiem:loveu:.[/quote] Dziękuję za zaproszenie. :lol: Do Krakowa wybieram się od 5 lat i jakoś nie mogę tam dojechać. :oops: Ale teraz chyba będę musiała - wymiziać Patosa, bezcenne. P.S. Przyznam się bez bicia - ta pepsi nie była całkiem bezprocentowa. ;) A Patos coraz piękniejszy! Filip też urodziwy. A Bożenka - brak słów! Quote
irenaka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Ank@2']Patos już na wątku krakowskim :p[/quote] Pewnie nikt oprócz mnie nie zwrócił na uwagi na ten wpis. A dla mnie to kolejny doniosły moment, kiedy pies z Niepołomic w końcu jest zaliczany do grona psów z Krakowa. Może to tylko moje przewrażliwienie, złe odczucia, ale mam wrażenie, że tak jak dzieci gorszej matki psy z Niepołomic nigdy nie były traktowane jak krakowskie. I to nie jest Aniu uwaga do Ciebie. Bardzo Ci dziękuję!!! Quote
irenaka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='agata51']Dziękuję za zaproszenie. :lol: Do Krakowa wybieram się od 5 lat i jakoś nie mogę tam dojechać. :oops: Ale teraz chyba będę musiała - wymiziać Patosa, bezcenne. P.S. Przyznam się bez bicia - ta pepsi nie była całkiem bezprocentowa. ;) A Patos coraz piękniejszy! Filip też urodziwy. A Bożenka - brak słów![/quote] Jesteś rozgrzeszona skoro pepsiak był tylko na kolor do procentów:evil_lol:. A z przyjazdem do Krakowa musisz się pospieszyć, bo może w hotelu już nie być Patosa.:evil_lol: Mam domek chętny do adopcji, ale dopiero przełom stycznia i lutego. Być może coś z tego będzie. Quote
gusia0106 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A gdzie ten domek? Krakowski znaczy czy Innopolski? ;) Quote
irenaka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='gusia0106']A gdzie ten domek? Krakowski znaczy czy Innopolski? ;)[/quote] Kraków:loveu: Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Trudno, niech go inni miziają, byle tylko ciepły domek miał! :thumbs: Już ja sobie znajdę jakiegoś psiaka do wymiziania! Quote
Miki Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='irenaka']Pewnie nikt oprócz mnie nie zwrócił na uwagi na ten wpis. A dla mnie to kolejny doniosły moment, kiedy pies z Niepołomic w końcu jest zaliczany do grona psów z Krakowa. Może to tylko moje przewrażliwienie, złe odczucia, ale mam wrażenie, że tak jak dzieci gorszej matki psy z Niepołomic nigdy nie były traktowane jak krakowskie. I to nie jest Aniu uwaga do Ciebie. Bardzo Ci dziękuję!!![/quote] Ja zwróciłam, ale jestem nie w temacie. Ucieszyłam się jednak, że coś dobrego dla Patosa się stało. Dzięki za wszystko. :Rose: Co by się w schronie teraz z nim działo głodnym na tym mrozie? Quote
mysza 1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Miki'] Co by się w schronie teraz z nim działo głodnym na tym mrozie?[/quote] Lepiej nie mówić:-( Quote
Neigh Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nie byłoby Patosa. Powiem brutalnie dziś w większości schronów rano odbyło się wyciąganie martwych psów. Zimna i to dosłownie rzeczywistość. Największą cenę płacą amstaffowate - pełno ich w schronach.....bo modna rasa. eeee mam zły dzień i dwa nowe koty w domu..... Quote
Ank@ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Neigh']Nie byłoby Patosa. Powiem brutalnie dziś w większości schronów rano odbyło się wyciąganie martwych psów. Zimna i to dosłownie rzeczywistość. Największą cenę płacą amstaffowate - pełno ich w schronach.....bo modna rasa. eeee mam zły dzień i dwa nowe koty w domu.....[/quote] Straszne :-( Quote
irenaka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][B]Chyba mnie zabijecie ale mam kolejną sprawę mega pilną do Warszawy.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Potrzebuję nie dobrego ale super dobrego psiego chirurga w Warszawie.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Z moim Lodem do domu w Warszawie pojechała maleńka Lotnia ze schroniska w Krakowie. Miała operację w schronisku u nas.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Ponieważ jestem z tą dziewczyną która Ją adoptowała w kontakcie okazało się, że Lotnia jest w tragicznym stanie.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]W tej chwili dostałam informację od naszego, krakowskiego lekarza któremu przesłałam zdjęcie zrobione w Warszawie:[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]"[FONT=Arial]miednica jest w strzępach. Lepiej to brzmi i dogłębniej oddaje sytuację tego psa. Głowa kości udowej moze ocaleć jeśli zloży się dobrze miednicę"[/FONT][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Błagam dajcie jakiś namiar na cudotwórcę:-(:-(:-([/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
basiapron Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 niom:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/krakowskie-obrazki-dla-patosa-na-hotel-do-15-01-2009-a-128664/[/url] Quote
Ank@ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='irenaka'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][B]Chyba mnie zabijecie ale mam kolejną sprawę mega pilną do Warszawy.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Potrzebuję nie dobrego ale super dobrego psiego chirurga w Warszawie.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Z moim Lodem do domu w Warszawie pojechała maleńka Lotnia ze schroniska w Krakowie. Miała operację w schronisku u nas.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Ponieważ jestem z tą dziewczyną która Ją adoptowała w kontakcie okazało się, że Lotnia jest w tragicznym stanie.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]W tej chwili dostałam informację od naszego, krakowskiego lekarza któremu przesłałam zdjęcie zrobione w Warszawie:[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]"[FONT=Arial]miednica jest w strzępach. Lepiej to brzmi i dogłębniej oddaje sytuację tego psa. Głowa kości udowej moze ocaleć jeśli zloży się dobrze miednicę"[/FONT][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]Błagam dajcie jakiś namiar na cudotwórcę:-(:-(:-([/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] O BOŻE !!!! Coś jej się stało, czy w takim stanie opuściła krakowskie schronisko? Quote
irenaka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='Ank@2']O BOŻE !!!! Coś jej się stało, czy w takim stanie opuściła krakowskie schronisko?[/quote] To drugie. Quote
Neigh Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Od kości są 3 osoby w Warszawie - ja wierzę w te z SGGW - czyli np. dr Sterna . Ale widziałam, ze podano Ci już namiary na "krzyczkowym". Jakby co dzwoń! Coś poradzimy........ Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Moim zdaniem dobry jest także dr Bissenik, ortopeda z SGGW, czasem dr Sterna odsyła do niego (na własne oczy widziałam pacjentów, którzy od niego przyszli). Jest młody, bardzo zdolny. Przyjmuje tez w lecznicy tel 22 6427755 [url=http://www.artroskopia-wet.com/index.php]Artroskopia - wziernikowanie staw- ucięło mi link, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Igor Bissennik Quote
beba Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a na Białobrzeskiej doktor Żuranska ta co Maxa z KŚ operowała Quote
agata51 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Patos, kochanie, a ja cię na śnieżny spacer zabieram. Quote
basiapron Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 bazarek ładnie idzie:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/krakowskie-obrazki-dla-patosa-na-hotel-do-15-01-2009-a-128664/[/url] Quote
irenaka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='basiapron']bazarek ładnie idzie:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/krakowskie-obrazki-dla-patosa-na-hotel-do-15-01-2009-a-128664/[/URL][/quote] Basieńko! Co ja bym biedna zrobiła bez Ciebie :shake: Quote
basiapron Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='agata51']A dzisiaj cię wymiziam, pieseczku.[/quote] ode mnie też wymiziaj i mozesz go też polizać-od mojej psiny:) Quote
mysza 1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='agata51']A dzisiaj cię wymiziam, pieseczku.[/quote] Wizytka u Patosika:eviltong:, fajnie :p Quote
gusia0106 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='agata51']A dzisiaj cię wymiziam, pieseczku.[/quote] No i jak tam Ciotka? Co u naszego Królewicza?;) Quote
Recommended Posts