Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

allegro zrobione proszę o uwagi jak trzeba coś zmienić w lokalizacji podałam Kraków, jak cos mozna zmienic na całą Polske

[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=523289151]Przyjacielski Patos w typie owczarka niemieckiego (523289151) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Nie zgadzam się Agatko:loveu:!
Absolutnie nie wystarczy mi taki sposób świętowania tej doniosłej chwili:evil_lol:.
Zapraszam do Krakowa i Niepołomic i wtedy coś zorganizujemy z Romkiem:loveu:.[/quote]

Dziękuję za zaproszenie. :lol: Do Krakowa wybieram się od 5 lat i jakoś nie mogę tam dojechać. :oops: Ale teraz chyba będę musiała - wymiziać Patosa, bezcenne. P.S. Przyznam się bez bicia - ta pepsi nie była całkiem bezprocentowa. ;) A Patos coraz piękniejszy! Filip też urodziwy. A Bożenka - brak słów!

Posted

[quote name='Ank@2']Patos już na wątku krakowskim :p[/quote]
Pewnie nikt oprócz mnie nie zwrócił na uwagi na ten wpis.
A dla mnie to kolejny doniosły moment, kiedy pies z Niepołomic w końcu jest zaliczany do grona psów z Krakowa.
Może to tylko moje przewrażliwienie, złe odczucia, ale mam wrażenie, że tak jak dzieci gorszej matki psy z Niepołomic nigdy nie były traktowane jak krakowskie.
I to nie jest Aniu uwaga do Ciebie. Bardzo Ci dziękuję!!!

Posted

[quote name='agata51']Dziękuję za zaproszenie. :lol: Do Krakowa wybieram się od 5 lat i jakoś nie mogę tam dojechać. :oops: Ale teraz chyba będę musiała - wymiziać Patosa, bezcenne. P.S. Przyznam się bez bicia - ta pepsi nie była całkiem bezprocentowa. ;) A Patos coraz piękniejszy! Filip też urodziwy. A Bożenka - brak słów![/quote]
Jesteś rozgrzeszona skoro pepsiak był tylko na kolor do procentów:evil_lol:.
A z przyjazdem do Krakowa musisz się pospieszyć, bo może w hotelu już nie być Patosa.:evil_lol:
Mam domek chętny do adopcji, ale dopiero przełom stycznia i lutego.
Być może coś z tego będzie.

Posted

[quote name='irenaka']Pewnie nikt oprócz mnie nie zwrócił na uwagi na ten wpis.
A dla mnie to kolejny doniosły moment, kiedy pies z Niepołomic w końcu jest zaliczany do grona psów z Krakowa.
Może to tylko moje przewrażliwienie, złe odczucia, ale mam wrażenie, że tak jak dzieci gorszej matki psy z Niepołomic nigdy nie były traktowane jak krakowskie.
I to nie jest Aniu uwaga do Ciebie. Bardzo Ci dziękuję!!![/quote]

Ja zwróciłam, ale jestem nie w temacie. Ucieszyłam się jednak, że coś dobrego dla Patosa się stało. Dzięki za wszystko. :Rose:
Co by się w schronie teraz z nim działo głodnym na tym mrozie?

Posted

Nie byłoby Patosa. Powiem brutalnie dziś w większości schronów rano odbyło się wyciąganie martwych psów. Zimna i to dosłownie rzeczywistość.

Największą cenę płacą amstaffowate - pełno ich w schronach.....bo modna rasa. eeee mam zły dzień i dwa nowe koty w domu.....

Posted

[quote name='Neigh']Nie byłoby Patosa. Powiem brutalnie dziś w większości schronów rano odbyło się wyciąganie martwych psów. Zimna i to dosłownie rzeczywistość.

Największą cenę płacą amstaffowate - pełno ich w schronach.....bo modna rasa. eeee mam zły dzień i dwa nowe koty w domu.....[/quote]

Straszne :-(

Posted

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][B]Chyba mnie zabijecie ale mam kolejną sprawę mega pilną do Warszawy.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Potrzebuję nie dobrego ale super dobrego psiego chirurga w Warszawie.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Z moim Lodem do domu w Warszawie pojechała maleńka Lotnia ze schroniska w Krakowie. Miała operację w schronisku u nas.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Ponieważ jestem z tą dziewczyną która Ją adoptowała w kontakcie okazało się, że Lotnia jest w tragicznym stanie.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]W tej chwili dostałam informację od naszego, krakowskiego lekarza któremu przesłałam zdjęcie zrobione w Warszawie:[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]"[FONT=Arial]miednica jest w strzępach. Lepiej to brzmi i dogłębniej oddaje sytuację tego psa. Głowa kości udowej moze ocaleć jeśli zloży się dobrze miednicę"[/FONT][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Błagam dajcie jakiś namiar na cudotwórcę:-(:-(:-([/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='irenaka'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][B]Chyba mnie zabijecie ale mam kolejną sprawę mega pilną do Warszawy.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Potrzebuję nie dobrego ale super dobrego psiego chirurga w Warszawie.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Z moim Lodem do domu w Warszawie pojechała maleńka Lotnia ze schroniska w Krakowie. Miała operację w schronisku u nas.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Ponieważ jestem z tą dziewczyną która Ją adoptowała w kontakcie okazało się, że Lotnia jest w tragicznym stanie.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]W tej chwili dostałam informację od naszego, krakowskiego lekarza któremu przesłałam zdjęcie zrobione w Warszawie:[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]"[FONT=Arial]miednica jest w strzępach. Lepiej to brzmi i dogłębniej oddaje sytuację tego psa. Głowa kości udowej moze ocaleć jeśli zloży się dobrze miednicę"[/FONT][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][B]Błagam dajcie jakiś namiar na cudotwórcę:-(:-(:-([/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/quote]

O BOŻE !!!! Coś jej się stało, czy w takim stanie opuściła krakowskie schronisko?

Posted

Od kości są 3 osoby w Warszawie - ja wierzę w te z SGGW - czyli np. dr Sterna . Ale widziałam, ze podano Ci już namiary na "krzyczkowym". Jakby co dzwoń! Coś poradzimy........

Posted

Moim zdaniem dobry jest także dr Bissenik, ortopeda z SGGW, czasem dr Sterna odsyła do niego (na własne oczy widziałam pacjentów, którzy od niego przyszli). Jest młody, bardzo zdolny.
Przyjmuje tez w lecznicy tel 22 6427755
[url=http://www.artroskopia-wet.com/index.php]Artroskopia - wziernikowanie staw- ucięło mi link, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Igor Bissennik

Posted

[quote name='basiapron']bazarek ładnie idzie:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/krakowskie-obrazki-dla-patosa-na-hotel-do-15-01-2009-a-128664/[/URL][/quote]
Basieńko! Co ja bym biedna zrobiła bez Ciebie :shake: