Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']w zanadrzu to Marysia ma MALIBU!!! się już chłodzi :multi:[/QUOTE]O zesz.....za daleko do Krakowa..ale sobie to odbiję, jak tylko się tam u was zjawie:):);)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']Gonia.... Koniecznie wpadaj do nas :*[/QUOTE]
NO nie ma bata:) Bedę musiala na wakacje coś "wykminić":) Muszę poznac Was no i Patoska też koniecznie;):) W hoteliku Patoska jest też (chyba..???) jesczze piesio, ktorego bardzo bym chciala odwiedzic..zobaczyć i przytulić...
No nic..zobaczymy jak bedzie, do wakacji daleko (???);)

Posted

[quote name='Cantadorra']Marysia i Asior, apeluję o umiar! Kac naprawde boli!:)[/QUOTE]

za późno :D
siedzimy z Marysią nabzdryngolone jak meteoryty :D

Posted

[quote name='Asior']za późno :D
siedzimy z Marysią nabzdryngolone jak meteoryty :D[/QUOTE]

Biedna Marysia:placz::placz::placz:Wczoraj na wątku Świata też nadużyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Współczuję:placz::placz:i...zazdroszczę:-(:-(:-(

Posted

[quote name='danka4u1']Biedna Marysia:placz::placz::placz:Wczoraj na wątku Świata też nadużyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Współczuję:placz::placz:i...zazdroszczę:-(:-(:-([/QUOTE]
NIe zazdrośc Danus, tylko polewaj;) A co, my gorsze???;) MArysia sie przespi i zaraz do nas dotrze:D
Asiorek też wytrzeźwieje i będzie looooooos;)Kto jeszcze chętny na "majówke"??:)

Posted

:razz:Miej litość gonia, trzeba pomóc bliźniemu. Jako doświadczone w bojach zawodniczki na wątku ukochanego Świata, mamy na to sposoby.
1) kawa ze solą
2) telefon do Reni, ktora zna medyczne sposoby w takich przypadkach.
Mogę ewentualnie polać. Lecę po środki ratujące życie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']:razz:Miej litość gonia, trzeba pomóc bliźniemu. Jako doświadczone w bojach zawodniczki na wątku ukochanego Świata, mamy na to sposoby.
1) kawa ze solą
Mogę ewentualnie polać. Lecę po środki ratujące życie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Hihihhi:) No wlasnie pomagam;)
Chyba masz rację danus...dobrze, ze ktos tu mysli logicznie:) Jutro niedziela, trza trzymać formę;);)
Dobra..daję sobie na wstrzymanie i czekamy na Renię a kawa ze solą...hmmm..jakos nie mam odwagi;)
Patosku..Ty juz pewnie spisz smacznie, ale nie wiesz, ze cioteczka Irenaka ma plan na pomoc- bo ona nie śpi a mysli co by zrobic, zebyś był szczesliwy:)
DLatego my tu musimy czuwać i pilnowac , żebys mial regularne spacerki:):)

Posted

[quote name='danka4u1']No dobrze!!!! dziś idę z Gonią na Patosowy spacer !! Tego jeszcze nie przerabiałam.[/QUOTE]
MMMMMMMmmm..jak miło:) Po drodze wstąpimy na kawusie ze sola;)

Posted

Gonia, nie damy rady z tymi spacerami, jak na Dogo będzie tak plenić się ta "zaraza"...Czy Asior nie ,ma jakiegoś psa do wyprowadzania??
Chyba przygotuję cos na wzmocnienie, bo nie wiadomo, ile jeszcze przechadzek dziś nas czeka.

Posted

[quote name='danka4u1']:razz:Miej litość gonia, trzeba pomóc bliźniemu. Jako doświadczone w bojach zawodniczki na wątku ukochanego Świata, mamy na to sposoby.
1) kawa ze solą
Mogę ewentualnie polać. Lecę po środki ratujące życie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] nie ma to jak wsparcie logistyczne na wątku :-) Coś nie widać Asiora, totalny brak kondycji. Mała chodzi po mieszkaniu i poznaje kąty, pozostałe ją obserwują i przy okazji odchodzi pyskówka.

Posted

[quote name='Cantadorra']Marysia i Asior, apeluję o umiar! Kac naprawde boli!:)[/QUOTE]

kurde.. i czemu ja Cię nie posłuchałam :roll:
MASAKRA.. UMIERAM... DLACZEGO WSZYSTKO SIĘ KRĘCI :shake:
NIGDY WIĘCEJ ALKOHOLU
[quote name='danka4u1'].Czy Asior nie ,ma jakiegoś psa do wyprowadzania??
[/QUOTE]

ma, ma, ale ma też dziecko które ma w zanadrzu kiedy sama nie jest w stanie tego zrobić ;]

Posted

[quote name='marysia55']nie ma to jak wsparcie logistyczne na wątku :-) Coś nie widać Asiora, totalny brak kondycji. Mała chodzi po mieszkaniu i poznaje kąty, pozostałe ją obserwują i przy okazji odchodzi pyskówka.[/QUOTE]HAhaha..odezwała sie Maryś, jak już wszystko odespała;) Asior to wczoraj choc sie zameldowała, ale Marys ma N/N..;) Nie wiem, jak sie teraz wykupisz:)
RAtuje Cię tylko to, że zabrałaś Malutką, więc ona Ci usparwiedliwienie "napisze"( czyt.zdjęcia poprosimy);))))

[quote name='Asior']kurde.. i czemu ja Cię nie posłuchałam :roll:
NIGDY WIĘCEJ ALKOHOLU

ma, ma, ale ma też dziecko które ma w zanadrzu kiedy sama nie jest w stanie tego zrobić ;][/QUOTE]HAhah:) Trzeab pic z umiarem i słuchac starszych kolezanek "po fachu":)
PAmietaj- "kawa ze solą" i jesteś uzdrowiona:):);) I napisz czy zyjesz, po:D

Posted

[quote name='Asior']kurde.. i czemu ja Cię nie posłuchałam :roll:
[B]NIGDY WIĘCEJ ALKOHOLU[/B] [/QUOTE] od kiedy to Malibu z mlekiem jest alkoholem :roll:

[quote name='gonia66']HAhaha..odezwała sie Maryś, jak już wszystko odespała;) [B]Asior to wczoraj choc sie zameldowała[/B], ale Marys ma N/N..;) Nie wiem, jak sie teraz wykupisz:)
RAtuje Cię tylko to, że zabrałaś Malutką, więc ona Ci usparwiedliwienie "napisze"( czyt.zdjęcia poprosimy);))))[/QUOTE] po pierwsze ja się nie mogłam zameldować bo Asior podsiadł mój osobisty komputer, a po drugie wstyd się przyznać, ale ja nie umiem wklejać zdjęć:oops:.

Posted

[quote name='marysia55'][url]http://img707.imageshack.us/img707/7236/mojeulubione.jpg[/url]
nie mogę uwierzyć, chyba jednak się udało[/QUOTE] tylko jakieś takie wielkie wyszło.

Posted

[quote name='marysia55'][url]http://img707.imageshack.us/img707/7236/mojeulubione.jpg[/url]
nie mogę uwierzyć, chyba jednak się udało[/QUOTE]
O jaaaaaaaaaaaaaaaa...szczena mi opadła:o MAlutka w tych kwiatach jest cuuuudna;):) NO w takim razie ok:) jesteś usparwiedliwiona kochana ciociuńciu;)
Teraz z Patoskiem na zaległy spacerek proszę:D;)

Posted

[quote name='gonia66']
HAhah:) Trzeab pic z umiarem i słuchac starszych kolezanek "po fachu":)[/QUOTE]

kochana, jak byś wiedziała ILE żeśmy wypiły to byś nie uwierzyła.. ja sama nie wierzę :roll:

A co do kotika... no to chyba Wam mówić nie muszę, że Marysia kota nie odda już :cool3:
WIEEEEDZIAŁAM, ze tak będzie :D
Marysia ma mientkie serducho :)

Posted

Kochane, kto umie ładne, wzruszające teksty pisać ? Wiem, że Majqa ale Ona ma zawsze kolejkę psów ;) Poszukuję kogoś do opisania mojego podopiecznego, starszego, po wypadku, z połamaną miednicą, szuka domu.

Posted

[quote name='Asior']kochana, jak byś wiedziała ILE żeśmy wypiły to byś nie uwierzyła.. ja sama nie wierzę :roll:
A co do kotika... no to chyba Wam mówić nie muszę, że Marysia kota nie odda już :cool3:
[B]WIEEEEDZIAŁAM, ze tak będzie :D Marysia ma mientkie serducho [/B]:)[/QUOTE]no właśnie i które taka jedna wykorzystuje. Żeby to mi było po raz przedostatni :-) Nawet syn się zaangażował i stał się ojcem chrzestnym..