Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51'](...) nie myśl sobie, że nie ma innych niesamowitych ciotek na dogo. (...) Teraz lepiej?[/QUOTE]
Tak, teraz zdecydowanie lepiej. :lol: Zapomniałaś jedynie, że w mniejszości, bo w mniejszości ale są i wujkowie i również o niesamowitych serduchach. :loveu:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak u Was dziewczyny, ale w Krakowie pada non stop:shake:.
Może któraś zacznie czarować na jutro jakąś pogodę?
Bardzo by nam się przydała choć przerwa w deszczu, bo co to za spacer i wieczorek zapoznawczy przy takiej pogodzie.
Kto ma "chody na górze" to proszę o wstawiennictwo:evil_lol:.

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Na dole też wskazane;).[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Właśnie o Tobie myślałam Agatko:loveu:, bo rozliczenia robię.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bardzo bym Cię prosiła, sprawdź, czy jeden przelew robiłaś w tym miesiącu na Fundację, bo dziwnie znajome nazwisko pojawia się na wpłatach na Krzyczki. Może powinna iść ta wpłata na Patoska? Mam wątpliwości, dlatego proszę o sprawdzenie.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]I nie bijcie dziewczyny, jak błąd znajdziecie:shake:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B]Saldo na dzień 01.10.2009 80,17[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Verdana][COLOR=black]Wpłaty od 01.10.2009 -31.10.2009 Fundacja Zwierzę nie jest rzeczą[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]50,00 Marysia55 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]50,00 Mysza1 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]209,08 Ewa M.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]20,00 Irenaka[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]10,00 Bambino [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]50,00 Agata51 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]50,00 Marysia55 zaległe za 09[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]50,00 Mysza1 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]147,50 Irenaka w imieniu Pani Ewy M. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]50,00 Miki [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]686,58[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]-15,00 za przelew [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Razem wpłaty :671,58[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black]Wydatki:[/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black][FONT=Verdana]Niepołomice nr rachunku [/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]51/09 16-31.10.2009 333,00[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Niepołomice nr rachunku 54/09[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana] 01-15.11.2009 54/09 250,00[/FONT]
[FONT=Verdana]Razem wydatki : 583,00[/FONT]
80,17 + 671,58 -583,00 = 168,75
[B]Saldo na dzień 01.11.2009 168,75[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

Ostatnią wpłatę dla Patosa robiłam 07.10. Na konto Fundacji, bo tak miałam przykazane.

Zaraz, zaraz - 06.11. wpłaciłam na konto tejże Fundacji 30zł dla Stefana. O to chodzi?

Posted

[quote name='agata51']Na górze nie mam. Jeżeli już, to raczej na dole.

[IMG]http://www.heathersanimations.com/witches/bruxa23.gif[/IMG][/QUOTE]

O mam konkurencję, myślałam, że dół to wyłącznie moja specjalność:evil_lol:

Posted

[quote name='agata51']Ostatnią wpłatę dla Patosa robiłam 07.10. Na konto Fundacji, bo tak miałam przykazane.

Zaraz, zaraz - 06.11. wpłaciłam na konto tejże Fundacji 30zł dla Stefana. O to chodzi?[/QUOTE]

To chyba w takim razie nie Ty Agatko:loveu:. Nie mam Bolesława, ale Kasię M i wpłata 100,00 z października i stąd moja [COLOR=black][FONT=Verdana]wątpliwość.[/FONT][/COLOR]

Zawsze się boję, że może źle przelew jest opisany i stąd moje pytanie.

Posted

[quote name='Miki']O mam konkurencję, myślałam, że dół to wyłącznie moja specjalność:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='agata51']Kochana, więcej tam nas jest, niżby się wydawało ;)[/QUOTE]

A ja tam swoje wiem:evil_lol:.
Mało jest na świecie takich kochanych duszyczek jak Wy:loveu:.
Gdybyście nawet chciały mi wmawiać, że z samego piekiełka przybywacie, to i tak nie uwierzę!!!

Posted

tak tak.. czary baaardzo potrzebne.. Ja muszę wreszcie jutro iść do schronu [IMG]http://www.forum-macierzynstwo.pl/images/smilies/e/dziewczyna_placze2.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Asior']tak tak.. czary baaardzo potrzebne.. Ja muszę wreszcie jutro iść do schronu [IMG]http://www.forum-macierzynstwo.pl/images/smilies/e/dziewczyna_placze2.gif[/IMG][/QUOTE]
[IMG]http://www.picturesanimations.com/w/witches/50.gif[/IMG] czary zadziałajcie, Patoskowi domek dajcie [IMG]http://www.picturesanimations.com/w/witches/50.gif[/IMG]

Posted

Irenko, ja jeszcze wpłacałam 50 na Burkę, to nie jej wątek ale przy okazji zwróć uwagę czy to jest. Nie mam linku do wątku rozliczeniowego:oops:

Patosku, trzymam kciuki za Ciebie.

Posted

[quote name='mysza 1']Irenko, ja jeszcze wpłacałam 50 na Burkę, to nie jej wątek ale przy okazji zwróć uwagę czy to jest. Nie mam linku do wątku rozliczeniowego:oops:

Patosku, trzymam kciuki za Ciebie.[/QUOTE]

Myszko:loveu:, jest Twoja wpłata na wątku rozliczeniowym:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-rozliczenia-133857/[/URL]
( gdybyś miała jakieś uwagi to wpisuj się, bo mam wrażenie, że może ten wątek nie jest zbyt przejrzysty):shake:

Na wątku Burki też już Panią Krysię zawiadomiłam i prosiła o przelanie tej kwoty na Panią Patrycję.

Posted

[quote name='gusia0106']I co? I co? :cool3:[/QUOTE]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Jest prawie dobrze, choć nasze koleżanki niezbyt się postarały z tą pogodą:evil_lol:.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]U nas cały dzień ściana deszczu. Mam nadzieję, że wykażą się inicjatywą i załatwią jakąś lepszą pogodę na jutro;) .[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Pani Róża zostaje do jutra w Krakowie, aby podjechać jeszcze raz do Patoska. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dzisiaj było fatalnie, żaden dłuższy spacer nie wchodził w grę:shake:.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Co nie znaczy, że wizytę w Niepołomicach należy zaliczyć do straconych.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Wręcz przeciwnie, Patos jak się domyślacie zrobił bardzo dobre wrażenie i bardzo się podobał. O takim piesku myślała Pani Różna szukając psa do adopcji.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Przekupstwo było total, Patos przestał się interesować nawet wejściem do domu, bo lepsze kąski miała pani Róża.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Nasz przystojniak zaskoczył mnie totalnie, on chciał już wsiadać do samochodu:-(. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Na końcu wizyty już nie myślał o jedzeniu tylko o przytulaniu. Był taki ufny i otwarty, że byłam sama zaskoczona jego reakcją na Panią Różę. Myślałam, że będzie potrzebował więcej czasu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Miałyśmy dość dużo czasu na rozmowę i omówienie ewentualnych problemów.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Widziałam też zdjęcia z domu i ogrodu gdzie mieszka Pani Róża.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Miałby Patos raj na ziemi o którym pewnie każda z nas marzy dla niego a na dodatek w tym raju jest człowiek z krwi i kości , który bardzo mi się podoba.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Nie ma chaosu w myśleniu i decyzji pod wpływem emocji.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Mamy bowiem ogromny problem z terminem adopcji ( gdyby do niej doszło).[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Pani Róża wyjeżdża przed świętami i wraca pod koniec stycznia.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]W takiej sytuacji umówiłyśmy się, że Patoskowi nadal szukamy domu a decyzję zapadną jak Pani Róża wróci o ile Patos tego czasu nadal nie będzie go miał. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Pani Róża mieszka sama i jak się domyślacie w tej chwili adopcja i przerzucanie go do innego miejsca podczas nieobecności Pani Róży nie jest dobrym pomysłem.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Gdybyście miały pytania, to bardzo proszę.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='majqa']Ja mam takie pytanie. Jak to będzie w przyszłości, gdy pani Róża będzie wyjeżdżać? (Z kim będzie zostawał Patos? Będzie jeździł razem z panią?)[/QUOTE]

Zacznę od tego Izuś, że Pani Róża nie mieszka w Poznaniu, ale tam pracuje i ma mieszkanie. Mieszka tak naprawdę 80km od Poznania, w lesie gdzie ma dom. Do Poznania przyjeżdża tylko dwa razy w miesiącu do pracy i czasami zostaje tam na noc. Wtedy Patos albo musi zostać w domu pod opieką zaufanej sąsiadki albo jechać z Panią Różą do Poznania.
Superowe rozwiązanie, gdyby nie musiał jeździć nigdzie, tylko nie wiem, czy to się uda. W tej chwili ten wyjazd jest dość długi z racji wyprawy życia jaką od roku Pani Róża planowała ze znajomymi.
Urlopy też oczywiście ma, tylko nie w czasie wakacji, bo jak sama twierdzi ma gdzie odpoczywać od zgiełku miasta. Sama Pani Róża wie, że musi dla Patosa mieć takie na przyszłość rozwiązanie, żeby miał się kto nim zajmować gdyby musiała wyjechać na dłużej. Córka Pani Róży też ma psa, sunię. Nie wiem, czy akurat takie rozwiązanie wchodzi w grę, ale myślę, że tak.

Posted

[quote name='gusia0106']A, że się tak zapytam, czy Pani Róża jest zdecydowana na adopcję na koniec stycznia? Bo ja jakoś nie załapałam ;)[/QUOTE]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Słuszna uwaga Gusiu:loveu:, bo w moich postach nie ma słynnego zdania "na milion procent" ;), bo go być nie może.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Uważam, że do końca stycznia wiele jeszcze się może zdarzyć, dlatego napisałam, że nadal droga otwarta przed innymi chętnymi.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Jeszcze przed przyjazdem do Krakowa Pani Róża poprosiła o wykaz leków które Patos dostaje i była na konsultacji u weta, stara się też swoje życie tak ustawić, aby później było jak najmniej problemów , przyjeżdża taki kawał Polski, Patosek bardzo się podoba i poważnie podchodzi do adopcji. Ale do końca stycznia jest jeszcze masę czasu.[/FONT][/COLOR]