Kida i Olo Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To jak w końcu myślicie - kupować II tom czy nie? Quote
Rahl Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nerul napisał(a):U mnie zbieranie się zakonczy- mama powiedziala moja ze sie nieopłaca... U mnie na odwrót- mówią, że to bardzo mądre książki, jest to opłacalne i potrzebne ;) Czyli na pewno będę miała całą kolekcje w domu :) Quote
malgooska Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 u mnie tak jak u Asi : takze pojawi sie cała kolekcja... coprawda cena MASAKRA ale książki są bardzo fajne.. i moim zdaniem warto je kupować;) Quote
Cekinka13* Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No dokładnie ... ;-) warto ... Ach, coś mi się wydaje, że najwięcej zamieszania będzie z tymi rasami :evil_lol: :lol: Quote
psiulka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mnie też się wydaje, że warto. Mam jak narazie obie części i nie zamierzam na nich poprzestać :) Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A u mnie się skończy narazie na samym II tomie, później jak będą rasy to dokupie gr II i IX .. :) a tak w ogóle to wie ktoś jak te rasy będą dzielone? Grupami ? (bo tu problem z małoliczebną gr IV i X) czy alfabetycznie? Quote
Rahl Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 McDzik napisał(a): a tak w ogóle to wie ktoś jak te rasy będą dzielone? Grupami ? (bo tu problem z małoliczebną gr IV i X) czy alfabetycznie? Nie wiem, ale mnie też to ciekawi ;) Myślę, że mogą łączyć grupy bo tomów z rasami będzie chyba 5 czy 6... Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Będzie 6 :D Policzyłam na tej reklamie co tak szybko miga na górze, rasy to to czerwone :D Quote
Rahl Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 McDzik napisał(a):Będzie 6 :D Policzyłam na tej reklamie co tak szybko miga na górze, rasy to to czerwone :D A ja policzyłam właśnie przed chwilą na stronie tej encyklopedii bo tam jest nieruchomy obrazek i można spokojnie policzyć:diabloti: Dzisiaj się biorę do czytania drugiego tomu, mam czas:multi: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja czytałam ostatnio w szkole pod ławka na lekcjach :D Połowy nie rozumiem :D Co to jest kwas omega 6 ? :D Quote
Coffee&Nera Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dzikuś ja juz z tobą o tym dyskutowałam xD A ja sprzedaję I tom za 3zł moze ktos kupi jak mu brakuje ;)? Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ta.. plus koszt wysyłki 8 zł :D haha :D może lepiej popytaj rzeszowiaków :D Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Możemy się zamienić , wiesz, DO PIĄTKU ale potem koniecznie mi oddaj, bo wiesz!!! <lol2> ,... zamiana I za II do piątku? <lol2> KIK Quote
Coffee&Nera Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dobra- jak cos z twojego skumam to bedzie git xD Quote
Rottie Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kupiłam pierwszy tom i nie jestem nim usatysfakcjonowana.. Na początku zapowiadało się nieźle, ale po przeczytaniu paru stron znalazłam już pierwsze bzdury.. Powiem tak: tam gdzie nie ma mowy o wychowaniu i temacie wyboru miejsca kupna psa, autor ma rację.. Szkoda, że ta pozycja tak mnie rozczarowała :( Quote
Martens Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 U mnie oba tomy walają się po kioskach i marketach, ale jakoś nikt ich nie rozdrapuje :roll: Quote
Cekinka13* Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 'Pies, jak człowiek zazdrości [...] ' :lol::lol: :shake: Quote
Rahl Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Martens napisał(a):U mnie oba tomy walają się po kioskach i marketach, ale jakoś nikt ich nie rozdrapuje :roll: U mnie podobnie, drugi tom przywieźli chyba tylko dla mnie :grins: bo prosiłam ;) Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ciekawe czy znajdzie się jakiś smialek, ktory wykupi całą kolekcje :D Jak nie zejdą z cen to wątpie... Quote
Cekinka13* Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Znajdzie się :evil_lol: Wszystkie kupię! :razz: Quote
Recommended Posts