Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
U mnie zbieranie się zakonczy- mama powiedziala moja ze sie nieopłaca...

U mnie na odwrót- mówią, że to bardzo mądre książki, jest to opłacalne i potrzebne ;) Czyli na pewno będę miała całą kolekcje w domu :)

Posted

A u mnie się skończy narazie na samym II tomie, później jak będą rasy to dokupie gr II i IX .. :) a tak w ogóle to wie ktoś jak te rasy będą dzielone? Grupami ? (bo tu problem z małoliczebną gr IV i X) czy alfabetycznie?

Posted

McDzik napisał(a):
a tak w ogóle to wie ktoś jak te rasy będą dzielone? Grupami ? (bo tu problem z małoliczebną gr IV i X) czy alfabetycznie?

Nie wiem, ale mnie też to ciekawi ;) Myślę, że mogą łączyć grupy bo tomów z rasami będzie chyba 5 czy 6...

Posted

McDzik napisał(a):
Będzie 6 :D Policzyłam na tej reklamie co tak szybko miga na górze, rasy to to czerwone :D

A ja policzyłam właśnie przed chwilą na stronie tej encyklopedii bo tam jest nieruchomy obrazek i można spokojnie policzyć:diabloti:
Dzisiaj się biorę do czytania drugiego tomu, mam czas:multi:

Posted

Kupiłam pierwszy tom i nie jestem nim usatysfakcjonowana.. Na początku zapowiadało się nieźle, ale po przeczytaniu paru stron znalazłam już pierwsze bzdury.. Powiem tak: tam gdzie nie ma mowy o wychowaniu i temacie wyboru miejsca kupna psa, autor ma rację.. Szkoda, że ta pozycja tak mnie rozczarowała :(

Posted

Martens napisał(a):
U mnie oba tomy walają się po kioskach i marketach, ale jakoś nikt ich nie rozdrapuje :roll:

U mnie podobnie, drugi tom przywieźli chyba tylko dla mnie :grins: bo prosiłam ;)