Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

Posted

Łaaaał, oni jedzą na talerzykach! :loveu:

Martens napisał(a):

Dzisiaj akurat Cycek żarł grzbiet z indyka, Honey korpus z kurczaka, dzisiejszy koszt wyżywienia obu psów - 2 złote :D

Oo tak, ja to pokochałam w barfowaniu - ja czasem trójkę za 3-4zł wykarmię (w sumie ok. 55 kg "psa")

Martens napisał(a):
Poszliśmy dziś przed 6 na bieżnię pobiegać, a potem na spacer do lasu. Zaczęło padać. Wszystko fajnie, ale musiałam już wracać, bo czekały mnie kolejne zakupy w Mrówce do zapyziałego remontu, no to idę w stronę wyjścia z lasu... Ekhm, kurczę, to ja jestem aż tak daleko? No dobra, idę. O, jakieś płoty, pastwiska... Przelezę na drugą stronę i przełożę psy :megagrin: Kurczę, jeszcze nigdy tu nie byłam. Ojej, jestem już przy rzece? Trudno, jak będę iść wzdłuż, to na pewno w końcu przynajmniej wyjdę z lasu :D O, fajnie, żeby iść przy rzece, muszę przeleźć przez siatkę... Jakoś przelezę, cała już jestem brązowa, pada cały czas, w butach chlupie. Wiszę na siatce wszystkimi kończynami wyginając ją na tyle, żeby psy przeskoczyły. Dobra, idziemy przy rzece. O, drewniana bramka. Ja przełażę wierzchem, psy między deskami. Uff, chyba wreszcie się wydostaję, bo jest jakaś wyjeżdżona droga, tylko wszędzie wokoło siatka. Yyy? Dom? Malamut na łańcuchu? Chyba już wiem, gdzie jestem; przy wyjściu z lasu, ale za płotem i zamkniętą bramą czyjejś posesji :megagrin: Na szczęście brama tylko na drucik, więc wylazłam i zwycięstwo :lol: Ponad godzinę się tak błąkałam :lol: Psy po powrocie nadawały się tylko pod prysznic, a moje ciuchy do pralki :D

Jak to tak, lasu własnego nie znać? :diabloti:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martens']

betty labrador, rybki mam 400-gramowe Trixie z zooplusa, pokaż te maced, to pewnie to samo? Wolfsblut jeszcze takie na pewno robi, bo kiedyś miałam.

Dzisiaj akurat Cycek żarł grzbiet z indyka, Honey korpus z kurczaka, dzisiejszy koszt wyżywienia obu psów - 2 złote :D

to są te szprotki :) http://www.maced.com.pl/produkty/produkt/id=28&id_product=540

Wetów chyba moze przekonać tylko to jak zobacza wyniki badań bo argumenty słowne to dla nich żadna podpora -royal wtedy górą :) tzn kukurydza górą :D
Rety ja sie przerazilam czym moj znajomy nakarmil swojego duzego psa(mix onka i labka), dał mu jakas puszkę z supermarketu Puffi-śmierdziało to jak 150, a w skłądzie jak spojrzałam było wymienione białko 9%, wilgotnosc 81%, włókno 5 lub 7% :P
ale co mnie zdziwilo moj kot to chciał zjeśc a pozniej moj pies (barfowe zwierzaki),ale tamten zjadl to z głodu bo sie modlił nad miską ze 30minut :roll: (moje barfowe nie sa wybredne- dla frajdy powiem ze wczoraj moj kot upolował mysz, zostawil przy Tizzy-huski na podworku- pies ta mysz zjadł, a kot zabrał sie za tą Puffi :D ).

Posted

Widziałam taką owce i świnie w tesco - dosłownie pierdzą
:razz:

A tutaj Honey oblizuje sie po tym gównie które skonsumowała? :evil_lol:

Genialna obroża. sama chce zamówic cos takiego Daggusowi. :razz:

Kurde Twój Bucol jest mistrzowski!

Przez Ciebie bedzie mi się śnił po nocach niebieski staffik :mad:

W ogóle to musimy sie spotkac wreszcie... :roll:

Posted

Patisa napisał(a):
Przez Ciebie bedzie mi się śnił po nocach niebieski staffik :mad:

No nie tylko tobie :diabloti: Ja tam bym już chciała taką świnie mieć drugą :evil_lol: bo moja to taka niedorobiona :eviltong:

Posted

[quote name='magdyska25']Kochani możecie mi pomóc???

Im więcej ludzi, którzy będą głosować- tym lepiej.
Głosy na super psa można oddawać do 16.09, CODZIENNIE można kliknąć 5 razy z jednego IP.
Nr 1 są 2 worki karmy, co oznacza, że finansowo mnie odciąży.

Pomożecie?

Link:

http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...,t,tm,zid.html

Będziemy bardzo wdzięczni!

Ps: Marta- mam nadzieję, że mnie nie zabijesz ;)Zagłosowane :)

Posted

Aktualizacja z klubówki, fot część od Olgi i Chrisa, część od Evveliny ;)

Pani sędzinie Honey się średnio podobała, a to główka be, a to drobna i za mało jeszcze wypełniona, dała nam obiecującą i 4 lokatę na 5 suk, ale taki los z lekkim sportowym staffikiem ;) Parę rzeczy w ocenach tej pani było dla mnie niepojętych, ale ogólnie ok, była bardzo miła, witała się z każdym pieskiem - od tej strony nie mam zastrzeżeń.
Nadrobiłyśmy za to na sportach, gdzie Honey zasuwała jak szalona ;)

Posted

Od lewej, Fado (RUM FANTASY Jakard Wejherstaff), Powder (AWESOME GEORGIA Carbonarastaff) i moja Honey :)

Tutaj Honey i Quinlent Buck Thorn:

Z koleżanką, która na finiszu chciała mojej wkropić, chyba ze złości, że ją wyprzedziła :evil_lol:

I biegankowe solo:

Posted

Wybaczam mu, że duży ;)
Mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazję zobaczyć go na żywo. Podobno wstyd nigdy nie zobaczyć Francji tudzież Paryża, więc już mam pretekst :evil_lol: