Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba się cieszyć z każdej chwili i każdego dnia. Nie płakać póki co , tylko myśleć pozytywnie. Wiem że to jest trudne , ale swoim złym stanem emocjonalnym jej nie pomożesz , przeciwnie.
Optymizmu jej potrzeba i dużo uśmiechu.

Trzymaj się ciepło i mocno

Posted

Marta, nie wiem, jak mam Cię podnieść na duchu. Trzymaj się, dziewczyno :glaszcze: Ja rozumiem, że pewnie się zamartwiasz, ale Vectra dobrze pisze. Dzisiaj wybieracie się do weta jeszcze?

Posted

Gadam do niej na okrągło, śmieję się, trzymam się głównie po to, żeby jej było dobrze - ulżę sobie jak będzie po wszystkim; wtedy sobie będę ryczeć za wszystkie czasy ;)

Dzisiaj do tego wszystkiego doszła biegunka; na zalecenie wet. napoiłam Smectą psa, plus śpiwór i swoje ciuchy, ma dostać połowę porcji żarcia, a jak nie minie, to rano wet...

Dziś byliśmy właśnie na pobieraniu krwi na morfologię; wszystkie węzły chłonne są już mocno powiększone, ona już właściwie tylko śpi, je i chodzi na 5-minutowe spacery; cieszy się jak ktoś wraca do domu, jak jest żarcie, jak się do niej gada i drapie, ale poza tym minka smutna, więc już raczej nie będziemy tego długo odwlekać :(

Posted

[quote name='Martens']Gadam do niej na okrągło, śmieję się, trzymam się głównie po to, żeby jej było dobrze - ulżę sobie jak będzie po wszystkim; wtedy sobie będę ryczeć za wszystkie czasy ;)

Dzisiaj do tego wszystkiego doszła biegunka; na zalecenie wet. napoiłam Smectą psa, plus śpiwór i swoje ciuchy, ma dostać połowę porcji żarcia, a jak nie minie, to rano wet...

Dziś byliśmy właśnie na pobieraniu krwi na morfologię; wszystkie węzły chłonne są już mocno powiększone, ona już właściwie tylko śpi, je i chodzi na 5-minutowe spacery; cieszy się jak ktoś wraca do domu, jak jest żarcie, jak się do niej gada i drapie, ale poza tym minka smutna, więc już raczej nie będziemy tego długo odwlekać :(

Tez nie dam rady ponownie tego pisać :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/202906-Bardzo-podwyższony-ALP-możliwe-przyczyny/page2

Posted

A wydaje mi się, że jeszcze tak niedawno widziałam Bukę drepczącą na spacerku; to musiało być jeszcze na początku marca... :( Przykro mi strasznie :(

U nas wieczór taki sobie, psica niewyraźna, coś chciała, właziła o dziwo na łóżko i się tuliła - wzięłam strzykawkę, radość jak do jedzenia :( Zastrzyki robię już sama, bez trzymania, siedzi spokojnie. Dla odmiany dziś rano pies jak nowy, łazi po domu, drze się na psy za oknem, wszystkim się interesuje - to nam nie ułatwia żadnej decyzji, bo jej samopoczucie jest strasznie zmienne, często zachowuje się jak zdrowy starszy pies, wieczorami z kolei bywa tak, że myślę o pożegnaniu na dniach...

Posted

martyneczka0328 napisał(a):
Hejka chciałąbym zapytać czy ma ktos suczkę do krycia ? Marzy mi się mały staffik , ale niestety za dużo kosztuję
Wujek ma samca i w zamian chciałabym szczeniaczka. Pozdrawiam
e-mail ; [email protected]

A wujek ma samca z papierami i uprawnieniami hodowlanymi? Bo nie bardzo rozumiem. Tutaj nikt nie popiera rozmnażania kundelków czy mieszańców (= psów bez udokumentowanego pochodzenia, czyli bez metryki/rodowodu). Jak piesek ma rodowód to co za problem zrobić mu hodowlankę?

Posted

martyneczka0328 napisał(a):
Hejka chciałąbym zapytać czy ma ktos suczkę do krycia ? Marzy mi się mały staffik , ale niestety za dużo kosztuję :(
Wujek ma samca i w zamian chciałabym szczeniaczka. Pozdrawiam
e-mail ; [email protected]

Galeria moich psów to nie tablica ogłoszeń dla pseudohodowców. Do widzenia :p