Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety póki co wieści brak...
Miała mi wysłać sms w piątek po rozmowie ale smsów brak...
A ja z kolei się sama nie odzywam, żeby nie robić atmosfery ciśnienia.
Zobaczymy jutro......

Posted

No bomba........takiego pięknego posta wysmarowałam i mi wcieło.

Powiem tylko tyle, był jeden tel w sprawie Teodora - zapomnijcie:angryy:
W ramach zemsty wszystkim 40 latkom płci męskiej od dziś bedę mówić: eeeee ty to już jesteś na wszystko za stary......

A co do Izy.......oddech wstrzymałam, ale myślę, że gdyby COŚ to by jednak dała znać.......

Posted

Fajnie, że wróciłaś:cool3:
Szczerze mówiąć też tak myślę, ale kobita odpowiedzialna jest i psiara w dodoatku, więc może chce o coś dopytać, czegoś się dowiedzieć zanim powie cokolwiek, bo wie, że dla nas każde "może" oznacza nadzieję...

Posted

Wiem.....

Mam Sajgon, no wiadomo parę dni mnie nie było...........Tygrys się zsikał ze szcześcia......jestem bez czystych dzinsów.....tiaaa.

No dobra jak się obrobię - to zrobię zestawienie wydatków i kasy posiadanej przez Teodora. Koniecznie do weta trzeba.

kasprowego nie lubiam - gębiszona sobie spaliłam :-)

Posted

Neigh napisał(a):

Powiem tylko tyle, był jeden tel w sprawie Teodora - zapomnijcie:angryy:
W ramach zemsty wszystkim 40 latkom płci męskiej od dziś bedę mówić: eeeee ty to już jesteś na wszystko za stary......

taaaa do mnie dzwonił ostatnio 70!!!! latek!!!! i chciał młodego sznaucera, bo takiego 5 letniego już nie da sięniczego nauczyć, ani się nie przyzwyczai, ani w ogóle - a tak poza tym to straszny miłośnik zwierząt :angryy: