_beatka_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ok, ja robiłam zbiorcze allegro dla psów z krzyczek więc wiem jak to jest;) allegro koczy się za 1 dzień, więc skopiuj tekst aukcji i wystaw od piątku jak chcesz:cool3: Quote
_beatka_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 przypomnę na pewno, nie martw się:eviltong: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no to super :lol: a ja się nie mogę napatrzeć na te fotki :loveu::loveu::loveu: i widać jak mu się bródka sypnęła :loveu::lol: Quote
Neigh Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Neigh']No a teraz rozliczenia Miki - 20 zł Malawaszka - 20 zł Mośka - 40 zł Epe - 20 zł Neigh 20 zł - 120 zł - wpłaty na moje konto Gusia 20 zł Gosia ( od Tory) - 20 zł Bigos - 20 zł Asiaczek - 20 zl Czyli razem 200 zł Dziś opłaciłam tymczas do 20.03 - 200 zł karma - 30 zł benzyna ( sorki Kochane, ale 3 razy gnałam do Wawy ( Wot, odwóz do 1 hotelu, odwóz do 2 hotelu, jazdy na miejscu ) - jakieś 250km ponad to w sumie było - na benzynę poszło ze 100 zł ale liczę 60 zł ( ok?) W sumie wydatki - 290 zł Ode mnie dostał jeszcze pratel + fiprex. Na razie na więcej nie mam:-(. Reasumując 290 zł wydano Zebrano 200 zł jesteśmy 90 zł na minusie.:-( . Czy raczej ja jestem:-) Kolejna wpłata Beatka - 20 zł Mam też trochę pieniedzy z bazarków. Na razie to ciągle mało biorąc pod uwagę ze na weta potrzebujemy. Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 buu ja dopiero po pierwszym wpłacę :shake: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1015283_teodor_mix_sznaucera_sr_kto_wynagrodzi.html zerknijcie na opis bo zmieniłam z "pana niedotykalskiego" bo to już chyba nieprawda :loveu::cool3: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 pooglądałam sobie foteczki na dobranoc :loveu: Quote
Neigh Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zobaczcie, jak to niewiele trzeba, żeby brzydkie kaczątko na królewicza przerobić:-) Ogłoszenie suuuper:-) Idealny tekst Malawaszko. Zdjęć Teo to jest ze 20 jeszcze...........jedno lepsze od drugiego, tyle ze Paulina nie ma czasu ich obrobić, ale ponaciskam:-). Quote
Neigh Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Achaś i bym zapomniała. Wczoraj miała dotrzeć do Teo karma. 15 kg od asz - po pewnej sterylizowanej suńce. a ze on kastrat.........to pasuje. W sumie podziękowania należą się tez Oldze:-) która mnie z Asz skontaktowała. Obu dziewczynom wieeeelkie dzięki w imieniu przystojniaka.......z ostatnich doniesień dojadającego na mieście. Mówiąc krótko chętnie śmieciory pochłania:mad: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 brrr też mam taką śmieciarę w domu :shake: to ta która się uśmiecha z avatarka :lol: na spacerach jej trasa to wędrowanie od leżącego papierka do papierka - każdą białą plamkę musi obadać czy się nie nadaje :mad: Quote
gusia0106 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 W domku jakiś dobry pan albo pani na pewno go śmieciożerstwa oduczy. Tylko gdzie ten domek?:???: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 mnie się jeszcze nie udało oduczyć Pepy :mad::lol: jedyne co to jak zawołam ją "złym" głosem to potrafi się powstrzymać :loveu::lol: A jakieś może wieści z DT??? Jak się Teodorus zachowuje??? :razz: Quote
gusia0106 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 To i tak sukces, że się powstrzymuje:cool3: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gusia0106 napisał(a):To i tak sukces, że się powstrzymuje:cool3: no noo doceniam to bardzo!!! ale wolałabym, żeby spacer był spędzany milej niż na poszukiwaniach od zjedzenia czego by tu się można powstrzymać :lol: :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Słuchajcie... A tej Wyborczej to gdzie szukać Teodorka?;) Przejrzałam i normalną i stołeczną i nie mogę go znaleźć. Fakt, że nie wiem gdzie szukać ale jakoś liczyłam, że mi się rzuci chłopak w oczy Quote
Neigh Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nie wiem, ja się na ogłoszeniach nei znam....... No dobra znikam, przelotem tak tylko - w sumie do poczytania w przyszłym tygodniu:-) Quote
Ziutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 gusia0106 napisał(a):Słuchajcie... A tej Wyborczej to gdzie szukać Teodorka?;) Przejrzałam i normalną i stołeczną i nie mogę go znaleźć. Fakt, że nie wiem gdzie szukać ale jakoś liczyłam, że mi się rzuci chłopak w oczy Ja też nie wiem gdzie szukać :shake: Nigdy nie widziałam tych ogłoszeń :evil_lol: - tylko je daję do druku ;) Zaraz podpytam koleżanki bo Ona zawsze kupuje i patrzy czy mi wszystkie wydrukowali. Quote
gusia0106 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Oki, to czekam na info jakieś;) Przeszukałam 2 razy i jeszcze koleżankę prosiłam - ale za diabła znaleźć nie mogłam. Ale tak może być jak się nie wie gdzie szukać;) Quote
Ziutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dzwoniłam do Kasiprodex....wertowała gazetę a ja wisiałam na telefonie i też nie widziała :angryy: Ogłoszenie zaczynało się od " Teodor to mix sznaucera....." Jak mi nie wydrukowali tego ogłoszenia to :angryy::grab::lmaa: Quote
_beatka_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 malawaszka przypominam się z allegro:multi::multi::multi: Quote
gusia0106 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Tak się dopytuję bo ja to tam właściwie żadnych ogłoszeń nie widziałam:shake: Ale myślałam, że mi umknęło beatka, a ja jak mogę chciałabym Cię poprosić o zrobienie bazarku:modla: Nazbierałam parę gadżetów i jakbyś miała chwilkę..........byłabym bardzo wdzięczna;) Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Gotowe - dzięki Beatka za przypomnienie ;) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=321611823 Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mam nadzieję, ża Tajdzi nie będzie miała nic przeciwko temu, że odrobinkę rozjaśniłam zdjęcia i trochę przycięłam to z Neigh (?) bo chciałam, żeby psiula było bardziej widać, a dzięki temu że część Neigh została na zdjęciu widać jakiej on jest wielkości :oops: Quote
_beatka_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 gusia nie ma problemu, tylko daj znać kiedy mam je odebrać;) malawaszka a czy jak Ty zrobilaś to ogloszenie na aukcje.onet to na stronie allegro.pl też będzie widoczne?:roll: Quote
Recommended Posts