Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neigh']No a teraz rozliczenia
Miki - 20 zł
Malawaszka - 20 zł
Mośka - 40 zł
Epe - 20 zł
Neigh 20 zł - 120 zł - wpłaty na moje konto

Gusia 20 zł
Gosia ( od Tory) - 20 zł
Bigos - 20 zł
Asiaczek - 20 zl

Czyli razem 200 zł

Dziś opłaciłam tymczas do 20.03 - 200 zł
karma - 30 zł
benzyna ( sorki Kochane, ale 3 razy gnałam do Wawy ( Wot, odwóz do 1 hotelu, odwóz do 2 hotelu, jazdy na miejscu ) - jakieś 250km ponad to w sumie było - na benzynę poszło ze 100 zł ale liczę 60 zł ( ok?)

W sumie wydatki - 290 zł

Ode mnie dostał jeszcze pratel + fiprex. Na razie na więcej nie mam:-(.

Reasumując 290 zł wydano
Zebrano 200 zł

jesteśmy 90 zł na minusie.:-( . Czy raczej ja jestem:-)

Kolejna wpłata Beatka - 20 zł

Mam też trochę pieniedzy z bazarków. Na razie to ciągle mało biorąc pod uwagę ze na weta potrzebujemy.

Posted

Zobaczcie, jak to niewiele trzeba, żeby brzydkie kaczątko na królewicza przerobić:-)

Ogłoszenie suuuper:-) Idealny tekst Malawaszko.

Zdjęć Teo to jest ze 20 jeszcze...........jedno lepsze od drugiego, tyle ze Paulina nie ma czasu ich obrobić, ale ponaciskam:-).

Posted

Achaś i bym zapomniała. Wczoraj miała dotrzeć do Teo karma. 15 kg od asz - po pewnej sterylizowanej suńce. a ze on kastrat.........to pasuje.
W sumie podziękowania należą się tez Oldze:-) która mnie z Asz skontaktowała.

Obu dziewczynom wieeeelkie dzięki w imieniu przystojniaka.......z ostatnich doniesień dojadającego na mieście.
Mówiąc krótko chętnie śmieciory pochłania:mad:

Posted

brrr też mam taką śmieciarę w domu :shake: to ta która się uśmiecha z avatarka :lol: na spacerach jej trasa to wędrowanie od leżącego papierka do papierka - każdą białą plamkę musi obadać czy się nie nadaje :mad:

Posted

mnie się jeszcze nie udało oduczyć Pepy :mad::lol: jedyne co to jak zawołam ją "złym" głosem to potrafi się powstrzymać :loveu::lol:

A jakieś może wieści z DT??? Jak się Teodorus zachowuje??? :razz:

Posted

gusia0106 napisał(a):
To i tak sukces, że się powstrzymuje:cool3:

no noo doceniam to bardzo!!! ale wolałabym, żeby spacer był spędzany milej niż na poszukiwaniach od zjedzenia czego by tu się można powstrzymać :lol: :evil_lol:

Posted

Słuchajcie...
A tej Wyborczej to gdzie szukać Teodorka?;)
Przejrzałam i normalną i stołeczną i nie mogę go znaleźć. Fakt, że nie wiem gdzie szukać ale jakoś liczyłam, że mi się rzuci chłopak w oczy

Posted

gusia0106 napisał(a):
Słuchajcie...
A tej Wyborczej to gdzie szukać Teodorka?;)
Przejrzałam i normalną i stołeczną i nie mogę go znaleźć. Fakt, że nie wiem gdzie szukać ale jakoś liczyłam, że mi się rzuci chłopak w oczy

Ja też nie wiem gdzie szukać :shake:
Nigdy nie widziałam tych ogłoszeń :evil_lol: - tylko je daję do druku ;)
Zaraz podpytam koleżanki bo Ona zawsze kupuje i patrzy czy mi wszystkie wydrukowali.

Posted

Oki, to czekam na info jakieś;)
Przeszukałam 2 razy i jeszcze koleżankę prosiłam - ale za diabła znaleźć nie mogłam. Ale tak może być jak się nie wie gdzie szukać;)

Posted

Dzwoniłam do Kasiprodex....wertowała gazetę a ja wisiałam na telefonie i też nie widziała :angryy:
Ogłoszenie zaczynało się od " Teodor to mix sznaucera....."
Jak mi nie wydrukowali tego ogłoszenia to :angryy::grab::lmaa:

Posted

Tak się dopytuję bo ja to tam właściwie żadnych ogłoszeń nie widziałam:shake:
Ale myślałam, że mi umknęło

beatka, a ja jak mogę chciałabym Cię poprosić o zrobienie bazarku:modla:
Nazbierałam parę gadżetów i jakbyś miała chwilkę..........byłabym bardzo wdzięczna;)

Posted

mam nadzieję, ża Tajdzi nie będzie miała nic przeciwko temu, że odrobinkę rozjaśniłam zdjęcia i trochę przycięłam to z Neigh (?) bo chciałam, żeby psiula było bardziej widać, a dzięki temu że część Neigh została na zdjęciu widać jakiej on jest wielkości :oops: