agaciaaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 monia3a napisał(a):Ani jednego telefonu :shake: Ania pojedzie z Lolą na założenie chipa, porobi przy okazji fotki i porozmawia z Panią. Wiem napewno, że sunia nie będzie miała szczeniąt bo jej bardzo pilnują. Nie wierze, że nikomu sie nie podoba :shake: Oooo to mam nadzieje, że niedługo pojawią się fotki :) To super, że pilnują, ale mimo wszystko dobrze byłoby namówić na sterylke. Quote
Guest monia3a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 agaciaaa napisał(a):Żadnego odzewu z ogłoszeń? A co do Loli, to rozmawiałaś już z jej panią na temat sterylki? Mam nadzieje, że uda sie ją przekonać. Ani jednego telefonu :shake: Ania pojedzie z Lolą na założenie chipa, porobi przy okazji fotki i porozmawia z Panią. Wiem napewno, że sunia nie będzie miała szczeniąt bo jej bardzo pilnują. Quote
Guest monia3a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Całe dogo :evil_lol: Dziś miałam jeden telefon w jej sprawie. Nie bardzo dom mi pasuje więc odmówilam chcę ją oddać ale nie za wszelką cenę :shake: Dom na wsi, dzieci podrostki, niby miałaby mieszkać w domu ale wiecie chora trzustka i jakoś nie widzi mi się, że będą jej dawać systematycznie leki i dbać o nią. Quote
agaciaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Oczywiście, że nie za wszelką cenę.. tym razem musi naprawde dobrze trafić. Quote
dreag Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ania pojedzie z Lolą na założenie chipa, porobi przy okazji fotki i porozmawia z Panią. Wiem napewno, że sunia nie będzie miała szczeniąt bo jej bardzo pilnują. Monia, o co chodzi? Co to za Lola? :oops: Quote
agaciaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 dreag napisał(a):Monia, o co chodzi? Co to za Lola? :oops: Siostra Buby/Łatki ;) Zajrzyj na pierwszą stronę. Quote
Arta Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 podnoszę. Obiecałam sobie, że jak uda mi sie wyadoptowac Luke kolejna bedzie Buba. Znajomi juz patrza na mnie jak na szurniętą. na razie do góry. Quote
Guest monia3a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Arta napisał(a):podnoszę. Obiecałam sobie, że jak uda mi sie wyadoptowac Luke kolejna bedzie Buba. Znajomi juz patrza na mnie jak na szurniętą. na razie do góry. Na mnie już od dawna tak patrzą ;) przywykłam czego nie robi się dla tych kochanych czworonogów :evil_lol: Quote
Bożka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Trzymam kciuki za Bubę, oby jak najszybciej znalazł się odpowiedzialny domek:shake: Quote
asika5 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A mnie to .... co ludzie o mnie mówią kocham zwierzęta i zawsze będę im pomagać wtedy jestem szczęśliwa, moja mam też taka więc wiadomo po kim mam :lol: Trzymam kciuki za domek Quote
Guest monia3a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 agaciaa widziałam ogłoszenie na ale gratce, dzięki wielkie :loveu: miałam jeden telefon w jej sprawie ze Szczecina, dom sensowny ale mają koty w domu a ona raczej ich nie lubi :shake: niewiem być może by się przyzwyczaiła ale Pani musi przemyśleć sprawę oraz dodatkowo problem z transportem. Quote
żabusia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 asika5 napisał(a):A mnie to .... co ludzie o mnie mówią kocham zwierzęta i zawsze będę im pomagać wtedy jestem szczęśliwa, moja mam też taka więc wiadomo po kim mam :lol: Trzymam kciuki za domek Jak ludzie się dziwią, że mam tyle psów to ja się ich pytam a co oni robią dla innych, czym żyją, jakie mają pasje? Najczęściej żadnych albo czysto egoistyczne. :shake: Quote
Guest monia3a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Oj Łacia coś nie masz szczęścia dziewczyno :shake: Quote
Guest monia3a Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zrobiłam jej papierowe ogłoszenie komu wysłać do porozwieszania?? Quote
Iza. Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Monia, m tez możesz przesłać ogłoszenia. U siebie w czarnej powieszę ;) [email protected] Quote
Iza. Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 monia3a napisał(a):Wysłane :roll: Ok. zaraz sprawdzę. Nie mogę znaleźć zdjęć Łatki :roll: Zrobiłam kilak ogłoszeń, ale trochę głupio to wygląda ze zdjęciami z alegratki ;) Quote
Iza. Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 monia3a napisał(a):Zaraz Ci podeślę. Super. Biorę do ogłoszeń tekst z Alegratki mam nadzieję, że nikt się nie obrazi ;) Quote
Iza. Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dwukropek.pl olx.pl psy.low.pl pajeczyna.pl kupsprzedaj.pl Na dziś tyle, miało być więcej ale zaczytałam się w jednym wątku :oops: Quote
Recommended Posts