Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Z tego co mi wiadomo całkiem dobrze i dość często słyszy, że niedługo wyleci :evil_lol: łobuz z niej straszny i żywioł jakich mało :evil_lol: a tak na poważnie zostaje w swoim domku na stałe :roll:

joi niestety nie uda mi sie do Was wpaść przed świętami i dlatego też życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa, wymiziajcie całe Wasze towarzystwo :loveu:

Posted

monia3a napisał(a):
Z tego co mi wiadomo całkiem dobrze i dość często słyszy, że niedługo wyleci :evil_lol: łobuz z niej straszny i żywioł jakich mało :evil_lol: a tak na poważnie zostaje w swoim domku na stałe :roll:

znaczy, ze się zadomowiła :evil_lol:
Super :loveu:

• 3 weeks later...
Guest monia3a
Posted

joi czekamy na jakieś nowe foty Łatuchny i koniecznie na wieści co nowego zbroiła :evil_lol:

Posted

Mówicie i macie :grins:. Zaraz wstawię najnowsze fotki Łatki. Mnie też już pokochała całym swoim cudnym serduchem. Skąd o tym wiem? Nosi moje kapcie i skarpetki. Ale byłam dumna i zadowolona jak nie znalazłam po powrocie kapcia na jego miejscu:loveu::multi:. Niesamowita z niej przytulinka i pieszczocha.

Posted

[quote name='Iza.']Domagamy sie fot :eviltong::cool3:

Jak tam kontakty Łatki z kotami ?

A tak:

spodziewałby się ktoś? :lol:

Posted

[quote name='monia3a']joi czekamy na jakieś nowe foty Łatuchny i koniecznie na wieści co nowego zbroiła :evil_lol:

Hihiihi
jest cudowną grzeczną dziewczynką, tylko... kopie i ryje. Jej modernizacje w ogródku doprowadzają Halinkę do białej gorączki. Lecą wtedy cholery i groźby obcięcia łap albo wyrzucenia ;). My wszyscy wtedy schodzimy Halince z oczu i staramy się być słodcy i kochani.

Posted

Serce mi rośnie jak patrzę na foty.
Kolejny raz - nie ma rzeczy niemożliwych.
pozdrowienia
trzymam kciuki oby tak dalej
aha
życzę cierpliwości

Guest monia3a
Posted

Celowo ją tuczą zeby nie dała rady biegać i psocić :evil_lol:

• 3 months later...
Posted

Kolejny raz zachwycałyśmy się Łatką i cieszyłyśmy się że ją mamy. I przyszło nam do głowy pytanie czy ktoś wie, co z jej siostrą? Ciekawe jesteśmy czy jest równie mądra, śliczna, wspaniała. Może ktoś coś wie?