Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jak się Łatka sprawuje w nowym domku ? :cool3: Quote
Guest monia3a Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Z tego co mi wiadomo całkiem dobrze i dość często słyszy, że niedługo wyleci :evil_lol: łobuz z niej straszny i żywioł jakich mało :evil_lol: a tak na poważnie zostaje w swoim domku na stałe :roll: joi niestety nie uda mi sie do Was wpaść przed świętami i dlatego też życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa, wymiziajcie całe Wasze towarzystwo :loveu: Quote
Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 monia3a napisał(a):Z tego co mi wiadomo całkiem dobrze i dość często słyszy, że niedługo wyleci :evil_lol: łobuz z niej straszny i żywioł jakich mało :evil_lol: a tak na poważnie zostaje w swoim domku na stałe :roll: znaczy, ze się zadomowiła :evil_lol: Super :loveu: Quote
Guest monia3a Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 joi czekamy na jakieś nowe foty Łatuchny i koniecznie na wieści co nowego zbroiła :evil_lol: Quote
Iza. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Domagamy sie fot :eviltong::cool3: Jak tam kontakty Łatki z kotami ? Quote
joi Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mówicie i macie :grins:. Zaraz wstawię najnowsze fotki Łatki. Mnie też już pokochała całym swoim cudnym serduchem. Skąd o tym wiem? Nosi moje kapcie i skarpetki. Ale byłam dumna i zadowolona jak nie znalazłam po powrocie kapcia na jego miejscu:loveu::multi:. Niesamowita z niej przytulinka i pieszczocha. Quote
joi Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Iza.']Domagamy sie fot :eviltong::cool3: Jak tam kontakty Łatki z kotami ? A tak: spodziewałby się ktoś? :lol: Quote
joi Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='monia3a']joi czekamy na jakieś nowe foty Łatuchny i koniecznie na wieści co nowego zbroiła :evil_lol: Hihiihi jest cudowną grzeczną dziewczynką, tylko... kopie i ryje. Jej modernizacje w ogródku doprowadzają Halinkę do białej gorączki. Lecą wtedy cholery i groźby obcięcia łap albo wyrzucenia ;). My wszyscy wtedy schodzimy Halince z oczu i staramy się być słodcy i kochani. Quote
Guest monia3a Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://i43.tinypic.com/2zxuu69.jpg Łatka przytyła :-o Sielanka jak się patrzy :) Quote
Arta Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Serce mi rośnie jak patrzę na foty. Kolejny raz - nie ma rzeczy niemożliwych. pozdrowienia trzymam kciuki oby tak dalej aha życzę cierpliwości Quote
Iza. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cudne zdjęcia :loveu::loveu: Świetnie, ze Łatka tak się z kocim stadem dogadała :loveu: Quote
Matagi Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='monia3a']http://i43.tinypic.com/2zxuu69.jpg Łatka przytyła :-o Sielanka jak się patrzy :) U nich wszystko przytyje...:eviltong::diabloti: Quote
Guest monia3a Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Celowo ją tuczą zeby nie dała rady biegać i psocić :evil_lol: Quote
joi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kolejny raz zachwycałyśmy się Łatką i cieszyłyśmy się że ją mamy. I przyszło nam do głowy pytanie czy ktoś wie, co z jej siostrą? Ciekawe jesteśmy czy jest równie mądra, śliczna, wspaniała. Może ktoś coś wie? Quote
agaciaaa Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 No właśnie, ja też jestem bardzo ciekawa co z Lolą. Dziewczyny, czy macie jakieś wieści z jej domku? Quote
Recommended Posts