Guest monia3a Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Byłam dziś u Buby :multi: Jest po pierwszych szczepieniach, ma kolegę w domu, puchatego kundelka. Z wyglądu nie zmieniła się nic a nic może poza tym że urosła i to sporo. Sięga mi do połowy łydki. Śmiesznie trochę wygląda, maleństwo na cienkich idługich nóżkach ;) Zdjęcia za chwilę jak wgram do komputerka. Quote
pixie Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 monia3a napisał(a):Byłam dziś u Buby :multi: Jest po pierwszych szczepieniach, ma kolegę w domu, puchatego kundelka. Z wyglądu nie zmieniła się nic a nic może poza tym że urosła i to sporo. Sięga mi do połowy łydki. Śmiesznie trochę wygląda, maleństwo na cienkich idługich nóżkach ;) Zdjęcia za chwilę jak wgram do komputerka. nie moge sie doczekac! super, ze ma kolege puchatka..we dwojke razniej..no i dobrze, ze jeszcze nie jest czas cieczki... hmmm jak to zrobic z ta sterylka...? czy Pani jest uswiadomiona, ze to konieczne? Quote
Guest monia3a Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 pixie napisał(a):nie moge sie doczekac! super, ze ma kolege puchatka..we dwojke razniej..no i dobrze, ze jeszcze nie jest czas cieczki... hmmm jak to zrobic z ta sterylka...? czy Pani jest uswiadomiona, ze to konieczne? Pani jest uświadomiona ;) Albo wcześniej wykastruje swego psa albo jak przyjdzie cieczka to wywiezie go na 3 tygodnie do mamy. Buba dostała też nowe imię :multi: Teraz nazywa się Madlen :) Quote
pixie Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Szczoteczka cudnosci !!! a co by bylo z toba, gdyby nie Silna Grupa Bialostocka bidulinko? monia3a ...emdziolek potrzebuje pomocy w sprawdzeniu domu dla nestorka..w Bialymstoku wlasnie do niej napisalam by sie do Ciebie zglosila..jest na dogo wiec nie zmykaj prosze..moze uda sie dla tej bidy dom wlasciwy potwierdzic Quote
agaciaaa Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nic sie nie zmieniła :loveu: dalej taka słodziutka :) Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 deer_1987 napisał(a):a sa jakies nowe wiesci? Właśnie, właśnie. Jak tam Loleczka? :) Quote
Guest monia3a Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Wieści są ale bez foto niestety :shake: Obie dziewczyny są już po szczepieniach, zdrowe i urosły, Pani od Buby powiedziała że nawet sporo :roll: Teraz zaczął się gorący okres i niestety nikt nie ma czasu na przyjemne sprawy, coraz to nowe biedulki do nas trafiają i czas poświęcamy im. Wszystkich naszych podopiecznych planujemy poodwiedzać i porobić fotki ale to za czas jakiś :p Quote
agaciaaa Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 No to czekam na fotki, strasznie jestem ciekawa jak dziewczyny teraz wyglądają ;) Quote
Guest monia3a Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Buba później u właścicieli Madlen a teraz Łatka wróciła po roku :placz: Szukamy jej domu ale jest to sunia z problemami, niestety :shake: agaciaaa jesteś jeszcze na tym wątku?? możesz zmienić tytuł?? można wogóle go przenieść do działu psy do adopcjii?? Quote
agaciaaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Czytałam na białostockim wątku :shake::shake::placz: Zmieniłam tytuł, jak masz pomysł na lepszy to mów, zmienie jeszcze raz. Zaraz napiszę do moda, żeby przenieść wątek. A czy ktoś wie, co u Loli? Mam nadzieje, że chociaż jej się udało.. Quote
Guest monia3a Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Mam nadzieję, że choć Loli się udalo, zadzwonię do niej w poniedziałek podczas dyżuru. Historia z Bubą jest zawiła i padnę a rozwiążę ja do samego końca, nic w jej mi nie gra :shake: Pies niby mieszkał u pani w domu a nie umie załatwiać się na podwórku, narazie wkluczyliśmy problemy z trzymaniem moczu po sterylce bo nie załatwia się tam gdzie śpi tylko w domu ogólnie. Badania w poniedziałek. Jest wysteryilzowana ale i to trzeba sprawdzić. Nie podoba mi sie to, że niby mieszkała w Białymstoku a leczona była w Czarnej Białostockiej :-o w poniedziałek będą u mnie właściciele aby rozwiązać umowę to poproszę o wyjaśnienia i podpisanie oświadczenia, że Buba od dnia adopcji mieszkała tylko u nich i zobaczymy... Quote
agaciaaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Rzeczywiście dziwna historia :roll: a ludzie kompletnie niepoważni. Mam nadzieje, że sprawa sie wyjaśni. Quote
Guest monia3a Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Buba a teraz Łatka wygląda tak: Juz się troszkę dowiedziałam nowych rzeczy :shake: pierwsze szczepienia i odrobaczenia Łacia miała w Białymstoku na Witosa a później wszystkie wpisy łącznie ze sterylizacją są w Dąbrowie Białostockiej. Wydaje mi się, że oni poprostu ją komuś oddali a ten ktoś ją zwrócił po jakimś czasie i stąd wszystkie problemy, pies faktycznie jest zestresowany ale na szczęście już dochodzi do siebie, dziś nie narobiła w domu, bawi się z psami, będzie dobrze. W poniedziałek badania choć według mnie wszystko OK Quote
agaciaaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Biedulka, przerzucali ją z miejsca na miejsce :shake: Mogę ją trochę poogłaszać, tylko przydałby się jakiś tekst. Quote
Guest monia3a Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Łatka miała dziś robione badania ( krew i mocz ) wszystko jest w porządku :multi: poza zapaleniem pęcherza dostała antybiotyk i leki przeciwzapalne. Wychodzi na to, że sunia poprostu była głodzona :angryy: jeszcze wyjdzie na to, że sunia siusia bo ma chory pęcherz. Quote
agaciaaa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 No to super :) swoją drogą nie wiem jak można doprowadzić psa do takiego stanu :shake: Mam nadzieje, że w końcu dobrze trafi. Quote
Guest monia3a Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jest jeden domek, wie o problemach suni chętnie poczeka aby Łatka doszła do siebie. Zobaczymy ale na szczęście sunia jest ładna więc może nie będzie aż tak źle ze znalezieniem nowego domku ;) W tytule może dopisz, że wróciła po roku może więcej osób wejdzie. Quote
agaciaaa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Tytuł zmieniony, trzymam kciuki ;) Quote
Recommended Posts