Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowne wieści :loveu:

AniaMag napisał(a):
za tydzień wracam z gór i na życzenie moje mamy bieżemy kolejnego tymczasowicza/tymczasowiczke:multi:

mamie sie spodobało :lol: :loveu: super!

Dogomaniacy to cudowni ludzie, po raz kolejny dziękuje wszystkim zaangażowanym w akcje :Rose: oby wszystkie akcje przebiegały tak sprawnie i szybko!

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie! ludzie! cuda w tej budzie!

Ania Mag...agaciaa..monia...macie szczesliwa reke!
A psiaki u pana jarka czekaja na cieple domki takze

Agaciaaa kolezanka od pudelka chyba taniec radosci odtanczyla! Gratuluje takich kolezanek!
wszyscuy dzis spia spokojnie , w Warszawie udalo sie zlapac dzis psa z wiszacym .okiem ktory blakal sie od dwoch dni, jest juz po operacji, jest juz w DT, tez cudnie sie udalo!
a watek powstal poprzedniej nocy...dokladnie 24 godziny temu i rano nie bylo jeszce na nim nikogo, tylko wolanie o pomoc i konsternacja co tu zrobic...hmmm ze pies taki a taki gdzies tam sie blaka....
poczytajcie z ciekawosci
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105512

i zapisujcie sie do Mapy Pomocy Dogo...o ile latwiej namierzyc osoby ktore moglby choc jakkolwiek pomoc..nawet siedzac przy necie i podnoszac watek...ponad 30 pw wyslalam dzis, by utrzymac ten watek na gornej polce..bo tylko tak w takim dramatycznym momencie, gdzie naprawde nie ma czasu mozna cokolwiek zdzialac

tak cuda w tej budzie sie zdarzaja...oby jak najwiecej takich jak w bialymstoku i na Bemowie w warszawie dzis

D O B R A N O C !

Posted

Pixie.. o koleżance mi nawet nie wspominaj, brak słów.. jej rola ograniczyła sie do powiadomienia mnie o psach.. potem sie wycofała :roll: i do tej pory nawet nie zapytała co z nimi.

O tym psie czytałam.. zaraz jeszcze poczytam. Do mapy sie wpisze, ale to już po egzaminie.. na spokojnie. Narazie nie mam do tego głowy, w pn egzamin, a ja chora. Na własne oczy przekonałam się, że na dogomaniaków można liczyć! I oby jak najwięcej takich szybkich, udanych akcji :)

Posted

Agaciaaa, bardzo się cieszę, że ta smutna historia znalazła szczęśliwy finał i że maluchy już bezpieczne.

Pamiętaj, dla chcącego nie ma nic trudnego.Trzeba tylko bardzo, bardzo chcieć.

Guest monia3a
Posted

Wczoraj dzwonił Pan Buby z wieściami, mała ma się dobrze, zaklimatyzowała się już na dobre. Szczeka, podgryza za nagawki domowników a co najważniejsze nie sika po kątach :multi: no chybaże za długą z nią nikt nie wychodzi to ... ale to normalne i nie przeszkadza im to zbytnio. Odwiedzę ich za jakieś dwa tygodnie to zrobię zdjęcia.

Guest monia3a
Posted

Mam złe wieści :(
Bubie szukam nowego domku :(
Córka państwa zaczęła się dusić w wekeend więc zrobili małej testy alergiczne i niestety mała ma alergię na sierść. Pan prawie płakał mi w słuchawkę mówiąc to, ponieważ bardzo zżyli się z Bubcią i jest im strasznie przykro, że muszą się z nią rozstać. Dziś jedna Pani dzwoniła i pytała o nią, ma jechać i zobaczyć więc może szybko znajdzie się dla niej domek.

Guest monia3a
Posted

Buba w nowym domku :multi:
Dwoje dzieci, pies do koleżeństwa i zabaw, papużki i chomik w domu :lol:
W sobotę jestem umówiona na wizytę więc będą zdjęcia :)

Guest monia3a
Posted

Wzięła ją Pani, która dzwoniła wcześniej ale ona już była zaklepana :p
Dziś rano jak przeglądała ogłoszenia to skojarzyła imię i napisała z prośbą o zdjęcia i spełnia wszystkie warunki :) Mam nadzieję, że to już ostatni dom dla Bubci :)

Guest monia3a
Posted

deer_1987 napisał(a):
no to teraz na jakiesz zdjecia czekamy :)

Fotki w sobotę :p

Posted

a to Lola a raczej Maja w nowym domku:loveu:
zdjęcie niestety tylko jedno bo padł mi aparat:/ ale tak w skrócie:
dalej jest taka malutka i słodka, domek to istny raj jest mega rozpieszczana jak dla mnie aż za bardzo;), ma kolege - kocura którego notorycznie męczy i ogólnie wszyscy są w niej zakochani włącznie ze mną:p , jest już po wszytskich szczepieniach a co do chipowania to właścicielka powiedziała mi że w lecznicy kosztuje to około 90zł ale dowiedziała się że w schronisku robią to za darmo więc umówiłyśmy się że do mnie zadzowni i przejedziemy się razem - czyli generalnie happy end:multi:

Guest monia3a
Posted

agaciaaa napisał(a):
Monia, byłaś u Buby? Miały być fotki :)

Nie byłam u niej :shake:
Pani przełożyła spotkanie na ten tydzień
w ostatniej chwili wypadł jej jakiś wyjazd.
Musicie cierpliwie poczekać :eviltong:
może Buba nieco urośnie
bo jak widzę Lola prawie się nie zmieniła.

• 2 weeks later...
Posted

co tu tak cicho ? czyzby dziewczynki tak szybko wydoroslaly?
prosze o swieze wiesci - rzadko zagladam, ale jesli juz jestem..no to chcialabym wiedziec co u panienek?

fotki? czy kontaktowalyscie sie z domkami ? czy one maja adresatki na obrozkach? lub chocby telefon napisany na odwrocie zwroccie na to uwage nowym wlascicielom

Guest monia3a
Posted

Jeszcze niestety nie byłam :oops:
choruję ostatnio na brak czasu :oops:
ale w tę sobotę nadrabię zaległości :p