agaciaaa Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Cudowne wieści :loveu: AniaMag napisał(a):za tydzień wracam z gór i na życzenie moje mamy bieżemy kolejnego tymczasowicza/tymczasowiczke:multi: mamie sie spodobało :lol: :loveu: super! Dogomaniacy to cudowni ludzie, po raz kolejny dziękuje wszystkim zaangażowanym w akcje :Rose: oby wszystkie akcje przebiegały tak sprawnie i szybko! Quote
Guest monia3a Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja korzystając z okazji zapraszam na Białostocki wątek zbiorczy w którym piszemy o wszystkim co dzieje się w mieście ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57467 Quote
pixie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ludzie! ludzie! cuda w tej budzie! Ania Mag...agaciaa..monia...macie szczesliwa reke! A psiaki u pana jarka czekaja na cieple domki takze Agaciaaa kolezanka od pudelka chyba taniec radosci odtanczyla! Gratuluje takich kolezanek! wszyscuy dzis spia spokojnie , w Warszawie udalo sie zlapac dzis psa z wiszacym .okiem ktory blakal sie od dwoch dni, jest juz po operacji, jest juz w DT, tez cudnie sie udalo! a watek powstal poprzedniej nocy...dokladnie 24 godziny temu i rano nie bylo jeszce na nim nikogo, tylko wolanie o pomoc i konsternacja co tu zrobic...hmmm ze pies taki a taki gdzies tam sie blaka.... poczytajcie z ciekawosci http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105512 i zapisujcie sie do Mapy Pomocy Dogo...o ile latwiej namierzyc osoby ktore moglby choc jakkolwiek pomoc..nawet siedzac przy necie i podnoszac watek...ponad 30 pw wyslalam dzis, by utrzymac ten watek na gornej polce..bo tylko tak w takim dramatycznym momencie, gdzie naprawde nie ma czasu mozna cokolwiek zdzialac tak cuda w tej budzie sie zdarzaja...oby jak najwiecej takich jak w bialymstoku i na Bemowie w warszawie dzis D O B R A N O C ! Quote
agaciaaa Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Pixie.. o koleżance mi nawet nie wspominaj, brak słów.. jej rola ograniczyła sie do powiadomienia mnie o psach.. potem sie wycofała :roll: i do tej pory nawet nie zapytała co z nimi. O tym psie czytałam.. zaraz jeszcze poczytam. Do mapy sie wpisze, ale to już po egzaminie.. na spokojnie. Narazie nie mam do tego głowy, w pn egzamin, a ja chora. Na własne oczy przekonałam się, że na dogomaniaków można liczyć! I oby jak najwięcej takich szybkich, udanych akcji :) Quote
Tigraa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Agaciaaa, bardzo się cieszę, że ta smutna historia znalazła szczęśliwy finał i że maluchy już bezpieczne. Pamiętaj, dla chcącego nie ma nic trudnego.Trzeba tylko bardzo, bardzo chcieć. Quote
Guest monia3a Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wczoraj dzwonił Pan Buby z wieściami, mała ma się dobrze, zaklimatyzowała się już na dobre. Szczeka, podgryza za nagawki domowników a co najważniejsze nie sika po kątach :multi: no chybaże za długą z nią nikt nie wychodzi to ... ale to normalne i nie przeszkadza im to zbytnio. Odwiedzę ich za jakieś dwa tygodnie to zrobię zdjęcia. Quote
agaciaaa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Świetne wieści :multi: Już nie moge sie doczekać zdjęć :loveu: Quote
Guest monia3a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mam złe wieści :( Bubie szukam nowego domku :( Córka państwa zaczęła się dusić w wekeend więc zrobili małej testy alergiczne i niestety mała ma alergię na sierść. Pan prawie płakał mi w słuchawkę mówiąc to, ponieważ bardzo zżyli się z Bubcią i jest im strasznie przykro, że muszą się z nią rozstać. Dziś jedna Pani dzwoniła i pytała o nią, ma jechać i zobaczyć więc może szybko znajdzie się dla niej domek. Quote
Izabela124. Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bardzo przykra wiadomsoc, to teraz trzeba domku szukac Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 To trzymam kciuki, oby tym razem naprawde sie udało!!! Quote
Guest monia3a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Buba w nowym domku :multi: Dwoje dzieci, pies do koleżeństwa i zabaw, papużki i chomik w domu :lol: W sobotę jestem umówiona na wizytę więc będą zdjęcia :) Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Pies już jest, więc alergia raczej się nie pojawi ;) ciesze sie bardzo :multi: i czekam na fotki, pewnie już sporo podrosła! :) Quote
Guest monia3a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Wzięła ją Pani, która dzwoniła wcześniej ale ona już była zaklepana :p Dziś rano jak przeglądała ogłoszenia to skojarzyła imię i napisała z prośbą o zdjęcia i spełnia wszystkie warunki :) Mam nadzieję, że to już ostatni dom dla Bubci :) Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Też mam taką nadzieję! Trzymam kciuki :) Quote
taxelina Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no to teraz na jakiesz zdjecia czekamy :) Quote
Guest monia3a Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 deer_1987 napisał(a):no to teraz na jakiesz zdjecia czekamy :) Fotki w sobotę :p Quote
AniaMag Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 a to Lola a raczej Maja w nowym domku:loveu: zdjęcie niestety tylko jedno bo padł mi aparat:/ ale tak w skrócie: dalej jest taka malutka i słodka, domek to istny raj jest mega rozpieszczana jak dla mnie aż za bardzo;), ma kolege - kocura którego notorycznie męczy i ogólnie wszyscy są w niej zakochani włącznie ze mną:p , jest już po wszytskich szczepieniach a co do chipowania to właścicielka powiedziała mi że w lecznicy kosztuje to około 90zł ale dowiedziała się że w schronisku robią to za darmo więc umówiłyśmy się że do mnie zadzowni i przejedziemy się razem - czyli generalnie happy end:multi: Quote
agaciaaa Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Super :multi: dalej taka malutka :loveu: ciesze sie strasznie, że wszystko dobrze :) Quote
agaciaaa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Monia, byłaś u Buby? Miały być fotki :) Quote
Guest monia3a Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 agaciaaa napisał(a):Monia, byłaś u Buby? Miały być fotki :) Nie byłam u niej :shake: Pani przełożyła spotkanie na ten tydzień w ostatniej chwili wypadł jej jakiś wyjazd. Musicie cierpliwie poczekać :eviltong: może Buba nieco urośnie bo jak widzę Lola prawie się nie zmieniła. Quote
agaciaaa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Musimy, to poczekamy ;) Lola rzeczywiście taka sama :) czekam niecierpliwie na wieści i fotki. Quote
pixie Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 co tu tak cicho ? czyzby dziewczynki tak szybko wydoroslaly? prosze o swieze wiesci - rzadko zagladam, ale jesli juz jestem..no to chcialabym wiedziec co u panienek? fotki? czy kontaktowalyscie sie z domkami ? czy one maja adresatki na obrozkach? lub chocby telefon napisany na odwrocie zwroccie na to uwage nowym wlascicielom Quote
agaciaaa Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Właśnie, właśnie.. Monia, jak tam- wizyta sie już odbyła, czy jeszcze nie? Quote
Guest monia3a Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jeszcze niestety nie byłam :oops: choruję ostatnio na brak czasu :oops: ale w tę sobotę nadrabię zaległości :p Quote
Recommended Posts