Guest monia3a Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Lola ma się świetnie, wyrosła z niej mała, szalona sunia :lol: jak tylko jest na spacerku i jest inny pies to dostaje szalenizny i nie mozna jej utrzymać na smyczy, musi się wybiegać i koniec. Jest tylko mały problem z właścicielką bo nie chce jej wysterylizować, ponieważ w lecznicy wet nagadał jej, że to jest złe i nie można, pies może umrzec od tego zabiegu a chorować może też i po sterylce :shake: narazie z nią rozmawiam i namawiam, zobaczymy co będzie dalej poi świętach a raczej po nowym roku wybieram się do niej i zrobię fotki dla Loli :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 No to super, mam nadzieje, że uda sie namówić właścicielke na sterylke :) No i licze na jakieś fotki, strasznie jestem ciekawa co z niej wyrosło :loveu: Quote
plinka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 monia3a napisał(a): Jest tylko mały problem z właścicielką bo nie chce jej wysterylizować, ponieważ w lecznicy wet nagadał jej, że to jest złe i nie można, pies może umrzec od tego zabiegu a chorować może też i po sterylce :shake: Wiesz co to za wet? :mad: dopiszę do swojej czarnej listy.. jakby co może być odp na pw Quote
Guest monia3a Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Nie pytałam który to ale jak będę się z nią widzieć to zapytam Quote
pixie Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 czekam na fotki tez ciekawam...:p jak sie sprawuje u Izy? do kiedy ma zapewniona tam opieke? i co dalej? Quote
Guest monia3a Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 pixi Łacia jest u Ani i może zostać tam do pory znalezienia domku. Quote
pixie Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='monia3a']pixi Łacia jest u Ani i może zostać tam do pory znalezienia domku. chwala i dzieki wielkie dla Ani! ogloszenia są? czy potrzebna jakas pomoc? rzadziej zagladam bo lista subskrybcji strasznie sie wydluzyla:roll: ostatnio tyle alarmowych akcji gdyby potrzebna byla jakas pomoc prosze o pw... lub tez i najlepiej chyba bezposrednio do osob oferujacych dana pomoc z Mapy Pomocy Dogo oczywiscie zagladac nadal bede i kciuki trzymac..lecz pw gdybym byla potrzebna szybciej choc dla mnie caly czas to Buba :eviltong: dzis Łacia:p zycze najlepszego domku!...a ze w rekach dobrych:loveu: jestes to i domek dobry wypatrzymy:p p.s.z tym siooosianiem jak rozumiem juz nie ma problemow? tzn chodzi mi o zalatwianie sie na dworze ..bo z pecherzem juz ok prosze zrobic fotki sunieczce...na jaka panienke wyrosla z takiego szczeniaczka kartonikowego...spojrzalam w pierwszy post..a tam takie maluszki teraz to juz panna na schwal pokaz sie panienko Quote
Guest monia3a Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Łatka narozrabiała troszkęw noc sylwestrową :shake: o mały włos Pan domu nie wywalił jej na zbity pysk ;) Sunia boi się wystrzałów i podarła im nowiutkie drzwi :shake: w każdym razie to ostatni ich piesek tymczasowy, mąż Ani został troszkę udobruchany i Łatka może zostać ale nie wiadomo na jak długo, miejmy nadzieję, że więcej nic już nie nabroi i zostanie do czasu znalezienia domku. Ludzie przestali dzwonić w jej sprawie :( Nie siusia już i wytrzymuje pare godzin ale na każdy podniesiony głos czy krzyk leje pod siebie, na smyczy już lepiej chodzi ale to jeszcze nie to co powinno być, troszkę przybrała na wadze, dostaje neopankratyninę. Czy mógłby ktoś zrobić Łaci banerek, plisss. [SIZE=1]fotki post 145 Quote
plinka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='monia3a'] Czy mógłby ktoś zrobić Łaci banerek, plisss. [SIZE=1]fotki post 145 Napiszę do dziewczyn prośbę. Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Wstawiłam sobie bannerek ;) Nie ma w ogóle zainteresowanych? Zdaje sie że była jakaś pani, co z nią? Quote
Guest monia3a Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Były zainteresowane dwa domki. Ten w Białymstoku się rozmyślił jak się dowiedział o chorej trzustce :( Drugi domek jest w Poznaniu, Pani wie o problemach suni, dałam jej też numer do wetki prowadzącej i miała sie odezwać po nowym roku więc narazie czekam a jak się nie odezwie to ja do niej zadzwonię. Narazie szukamy może ktoś znajdzie się jeszcze. Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 To trzymam kciuki, może z tą Panią się uda. A może ją troche poogłaszać? Quote
Guest monia3a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Narazie nic :shake: Pani z Poznania również się rozmyśliła :( dalej szukamy domu ale obawiam się, że ze względu na chorą trzustkę będziemy długo szukać :-( Quote
Guest monia3a Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 agaciaaa napisał(a):A może ją troche poogłaszać? Będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu, Łacia jest na allegro i na wszystkich białostockich portalach, czas chyba ogłaszać ją dalej bo niestety w Bialym nie ma chętnych na nią :shake: Quote
agaciaaa Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 monia3a napisał(a):Będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu, Łacia jest na allegro i na wszystkich białostockich portalach, czas chyba ogłaszać ją dalej bo niestety w Bialym nie ma chętnych na nią :shake: A jakiś tekst możesz mi podrzucić? Np. linka do allegro ;) EDIT: Już znalazłam, zaraz ją trochę poogłaszam. Quote
agaciaaa Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Ogłosiłam na: Roczna �atka w typie terierka szuka domu. Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia oddam psa - Piesek 8 tyg rasy Yorkshire terrier szuka kochaj�c Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz�ta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Roczna �atka w typie terierka szuka domu. / Psy > Pozosta�e - Bia�ystok Roczna Łatka w typie terierka szuka domu. ojej.pl Ogłoszenia Sprzedam - Roczna Łatka w typie terierka szuka domu. Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Darmowe og�oszenia drobne.pl - Roczna �atka w typie terierka szuka domu. - Bezp�atne anonse i og�oszenia. Roczna �atka w typie terierka szuka domu., Sprzedam/Oddam zwierzaka : Zwierz�ta - Og�oszenia, kupno, sprzeda�, wynajem http://www.kupsprzedaj.pl/ MIESZANIEC - OG�OSZENIA - OG�OSZENIA BIA�YSTOK - Autogielda.pl Roczna �atka w typie terierka szuka domu. - Interpress Og�oszenia Roczna Łatka w typie terierka szuka domu. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Monia, może wiesz już co u Loli? Quote
Guest monia3a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 agaciaaa dziękuję za ogłoszonka :loveu: U Loli wszystko OK jestem w kontakcie telefonicznym z jej panią, nie wybrałam się jeszcze bo zawsze nie mogę znaleść czasu. Quote
Guest monia3a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Pobuuuudka :evil_lol: co tu tak ucichło, Łatka nadal szuka domku Quote
agaciaaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Żadnego odzewu z ogłoszeń? A co do Loli, to rozmawiałaś już z jej panią na temat sterylki? Mam nadzieje, że uda sie ją przekonać. Quote
Recommended Posts