Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Lola ma się świetnie, wyrosła z niej mała, szalona sunia :lol:
jak tylko jest na spacerku i jest inny pies to dostaje szalenizny i nie mozna jej utrzymać na smyczy, musi się wybiegać i koniec.
Jest tylko mały problem z właścicielką bo nie chce jej wysterylizować, ponieważ w lecznicy wet nagadał jej, że to jest złe i nie można, pies może umrzec od tego zabiegu a chorować może też i po sterylce :shake:
narazie z nią rozmawiam i namawiam, zobaczymy co będzie dalej
poi świętach a raczej po nowym roku
wybieram się do niej i zrobię fotki dla Loli :loveu:

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia3a napisał(a):

Jest tylko mały problem z właścicielką bo nie chce jej wysterylizować, ponieważ w lecznicy wet nagadał jej, że to jest złe i nie można, pies może umrzec od tego zabiegu a chorować może też i po sterylce :shake:

Wiesz co to za wet? :mad:
dopiszę do swojej czarnej listy..
jakby co może być odp na pw

Guest monia3a
Posted

Nie pytałam który to ale jak będę się z nią widzieć to zapytam

Guest monia3a
Posted

pixi Łacia jest u Ani i może zostać tam do pory znalezienia domku.

Posted

[quote name='monia3a']pixi Łacia jest u Ani i może zostać tam do pory znalezienia domku.

chwala i dzieki wielkie dla Ani!

ogloszenia są? czy potrzebna jakas pomoc?
rzadziej zagladam bo lista subskrybcji strasznie sie wydluzyla:roll: ostatnio tyle alarmowych akcji

gdyby potrzebna byla jakas pomoc prosze o pw...
lub tez i najlepiej chyba bezposrednio do osob oferujacych dana pomoc z Mapy Pomocy Dogo

oczywiscie zagladac nadal bede i kciuki trzymac..lecz pw gdybym byla potrzebna szybciej

choc dla mnie caly czas to Buba :eviltong: dzis Łacia:p zycze najlepszego domku!...a ze w rekach dobrych:loveu: jestes to i domek dobry wypatrzymy:p

p.s.z tym siooosianiem jak rozumiem juz nie ma problemow?
tzn chodzi mi o zalatwianie sie na dworze ..bo z pecherzem juz ok

prosze zrobic fotki sunieczce...na jaka panienke wyrosla z takiego szczeniaczka kartonikowego...spojrzalam w pierwszy post..a tam takie maluszki

teraz to juz panna na schwal
pokaz sie panienko

Guest monia3a
Posted

Łatka narozrabiała troszkęw noc sylwestrową :shake: o mały włos Pan domu nie wywalił jej na zbity pysk ;) Sunia boi się wystrzałów i podarła im nowiutkie drzwi :shake: w każdym razie to ostatni ich piesek tymczasowy, mąż Ani został troszkę udobruchany i Łatka może zostać ale nie wiadomo na jak długo, miejmy nadzieję, że więcej nic już nie nabroi i zostanie do czasu znalezienia domku.

Ludzie przestali dzwonić w jej sprawie :(

Nie siusia już i wytrzymuje pare godzin ale na każdy podniesiony głos czy krzyk leje pod siebie, na smyczy już lepiej chodzi ale to jeszcze nie to co powinno być, troszkę przybrała na wadze, dostaje neopankratyninę.

Czy mógłby ktoś zrobić Łaci banerek, plisss. [SIZE=1]fotki post 145

Guest monia3a
Posted

Były zainteresowane dwa domki.
Ten w Białymstoku się rozmyślił jak się dowiedział o chorej trzustce :(
Drugi domek jest w Poznaniu, Pani wie o problemach suni, dałam jej też numer do wetki prowadzącej i miała sie odezwać po nowym roku więc narazie czekam a jak się nie odezwie to ja do niej zadzwonię.
Narazie szukamy może ktoś znajdzie się jeszcze.

Guest monia3a
Posted

Narazie nic :shake:
Pani z Poznania również się rozmyśliła :(
dalej szukamy domu ale obawiam się, że ze względu na chorą trzustkę będziemy długo szukać :-(

Guest monia3a
Posted

agaciaaa napisał(a):
A może ją troche poogłaszać?

Będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu, Łacia jest na allegro i na wszystkich białostockich portalach, czas chyba ogłaszać ją dalej bo niestety w Bialym nie ma chętnych na nią :shake:

Posted

monia3a napisał(a):
Będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu, Łacia jest na allegro i na wszystkich białostockich portalach, czas chyba ogłaszać ją dalej bo niestety w Bialym nie ma chętnych na nią :shake:

A jakiś tekst możesz mi podrzucić? Np. linka do allegro ;)

EDIT:
Już znalazłam, zaraz ją trochę poogłaszam.

Guest monia3a
Posted

agaciaaa dziękuję za ogłoszonka :loveu:

U Loli wszystko OK jestem w kontakcie telefonicznym z jej panią, nie wybrałam się jeszcze bo zawsze nie mogę znaleść czasu.

Guest monia3a
Posted

Pobuuuudka :evil_lol:
co tu tak ucichło, Łatka nadal szuka domku