Jump to content
Dogomania

Dzielna - odeszła za TM. Wielką nauką jej życie dla tych, którzy bez serca ...

Recommended Posts

Posted

To są takie ładne w których Dzielna się nie wstydzi. Tak na prawde ma nas dość bo ubieramy ją w takie różne rzeczy żeby tych suteczków nie wylizywała. Ale ona się nie skarży,może tylko po cichu ma nas dość.Jest najcudowniejsza na świecie!!!!

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzielna jest prześliczna. Odmłodniała nam dziewczynka. Już widać przemianę psychiczną.Buźka uśmiechnięta, sierść lśniąca. Dzięki Holly.Pozdrawiam.

Posted

Dzielna to piekny, słodki piesek. Tylko do całowania:buzi:.
A jaki ona duży śliczy, przecudowny nochal:dog: - chyba czarny - tak.
Uwielbiam psie nochale.

Posted

Ojej aż się zatrzymałam, co za metamorfoza!!! :crazyeye:
Niewiarygodne jak pies pięknieje od miłości! Cudny pluszowy miś!!! Gratuluję przepięknego pieska! :loveu:

Posted

I masz! kolejna rozpacz! jest 3-letni kaukaz do wzicia.mamy 3 dni! pani zmarla. zadzwonila dzisiaj dziewczyna. rozpacz ogromna.przyjechala na tydzien z Francji i zastala samotnego Misia.W czwartek wyjezdza i nie ma kto sie nim zajac, bo dzialka idzie na sprzedarz.Wszyscy sie go boja. Jutro bede do niej dzwonic , bo cos probowala na wlasna reke, ale szczeze watpie bo to przeciez ogromna osobowosc...czy ktos zna milosnikow tej rasy?[COLOR=red]W CZWARTEK MISIO BEDZIE USPIONY>>>[/COLOR]

Posted

[quote name='Poker']ja też lubię nochale,ale UWIEBIAM ogony ,w nich są całe psie emocje.[/quote]

Nio ogoni też i jak się cieszą to tak śmiesznie kręcą :eviltong:upkami.

Posted

nie, ale działka ponoć idzie na sprzedaż. syn tej kobiety sie go boi. tylko jedna dziewczyna, która przyjechała z francji na tydzień nim opiekuje.w piątek wyjeżdża. pies zostanie bez opieki. W Tczewskim schronisku go nie chcą, bo należy do Malboka , a w Malborku mówią że za drogie utrzymanie i nie ma osobnego kojca. Sama nie wiem czy dla tego psa nie byłoby lepiej żeby go uśpiono, bo jak ma się tułać po schroniskachi w zamałych kojcach... nie wiem. Może jeszcze coś zdziała Ta dziewczyna co sprawdzała mój domek przed Dzielną. Ona może podobno zabrać zdanie jeśli chodzi o nasze schronisko... ale co dalej...to przecież kaukaz...

Posted

Nadal nic:( sprawdzałam poczta mi działa bo kolega wysyłał maile probne...

No sa nareszcie:) mam pytanie skad wiadomo ze piesek ma 3 lata bo jak na moje oko wyglada na straszego, ale moge oczywiscie sie mylic

Posted

[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/2413/misiugc0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img354.imageshack.us/img354/6626/mimj5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/5008/mikoqs1.jpg[/IMG]

Posted

Ta dziewczyna jeżdziła kiedyś po wsiach i szczepiła psy przeciw wciekliżnie, tak poznała tą panią.malutki Misio traifł do niej ze schroniska...