magdawi Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Śliczny psiak....Dom sprzedany, pies do śmieci....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albiemu Posted March 12, 2008 Author Share Posted March 12, 2008 dzisiaj przeglądałam stare zdjęcia ze schroniska, znalazłam jedno na którym jest Dzielna i jej kompanka zwana Pieczarką ..... wstawiam link bo zdjęcie nie jest przyjemne [URL]http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fcf46da40b0464df[/URL] zdjęcie wiem .... koszmarne ale dzięki niemu możecie poznać tą której nie ma .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albiemu Posted March 12, 2008 Author Share Posted March 12, 2008 W tle widać ich budę, której wejście jest zabite pomarańczową szmatą ... całe życie Pieczarki w takim czymś. Ja cieszę się niezmiernie tym, że Dzielnej się udało jednak myśl o tych, którym nie udało się pomóc jest przytłaczająca. o resztę ze zdjęcia nie pytajcie, bo to stare czasy, które oddają w części to z czym musiałyśmy się zmagać .... niech nie wrócą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figa33 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 [quote name='albiemu']dzisiaj przeglądałam stare zdjęcia ze schroniska, znalazłam jedno na którym jest Dzielna i jej kompanka zwana Pieczarką ..... wstawiam link bo zdjęcie nie jest przyjemne [URL]http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fcf46da40b0464df[/URL] zdjęcie wiem .... koszmarne ale dzięki niemu możecie poznać tą której nie ma ....[/quote] zdjęcie.. ech:-(:-(:-( ale przynajmniej Pieczarka nie jest anonimowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Też poszperałem: [IMG]http://img398.imageshack.us/img398/4406/pict0038kh1.jpg[/IMG] Miejsce Pieczarka w "kuchni" do czasu aż fotel został zlikwidowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albiemu Posted March 12, 2008 Author Share Posted March 12, 2008 dzięki Żaba za odnalezione zdjęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Jesteście pewne że to była suka, a nie pies? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystynaS Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Jakie przykre te zdjęcia :-(. Ale obie już wyrwały się z tego koszmaru - bardzo żal, że Pieczarka w taki sposób :placz:. Mam nadzieję, że Dzielna teraz będzie żyć pełnią psiego życia za obie - za siebie i Pieczarkę [quote]Dzielnej się udało jednak myśl o tych, którym nie udało się pomóc jest przytłaczająca.[/quote]Oooo tak!!! Niestety głową muru nie przebijesz, najwyżej rozwalisz głowę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 [quote name='żaba88']Jesteście pewne że to była suka, a nie pies?[/quote] tez mi sie wydaje ze to Pieczarek....;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ja jestem pewny że to Pieczarek, a nie Pieczarka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly1 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Koszmar...:shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdawi Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Boże w jakim syfie te zwierzęta musiały żyć...:-( Jak czlowiek mało wie o miejscach ,które noszą nazwę "schronisko" i mają nieść pomoc potrzebującym . Czy miska pożywienia , czystej wody to tak dużo ? Dlaczego taka ilość schronów staje się mordowniami?? :-(Albiemu i wszystkie dziewczyny, które tyle zdziałałyście dobrego dla tych psiaków Wielkie Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Holly1 co z tym kaukazem 0 odzewu... :(:(:( pytałam kolegi ktory sie buduje czy niechce psa do pilowania ale powiedział ze ma nieszczelne ogrodzenie...:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly1 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Misio dostał odroczenie wyroku o kilka dni, bo ludzie cały czas szukają jakiegoś domu. Ta dziewczyna ,która się nim opiekowała dzisiaj wyjeżdza. Misio zostanie sam. Syn kobiety ktora zmarła bęzie mu tylko dostarczał jedzenie ale to nie wystarczy...a tak nikt nie podejdzie zeby z nim porozmawiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly1 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107505[/URL] Szpilka możesz tu wkleić zdjęcia Misia?. ma swój wątek.ja jestem cienka w te klocki, a mojego małżona nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystynaS Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Jak Dzielna sprawuje się w swoim wspaniałym domku???? Jak ma teraz na imię ta ślicznotka??? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Na zdjeciu,gdzie nie pasuje jej kocyk,wygląda jak posadzony miś-maskotka.Osobiscie nie podejrzewałam aż takiej przemiany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Co u naszej ślicznotki słychać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly1 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Cześć Dziewczynki< nastroj kiepski bo starania o Kazia poszły w...mój nosek cichutko chlipie,chociaż kazio nie należł do moich faworytow,czyli włochatych ppusieczek. to jego los był mi baarrddzzoo... z racji tego że był blisko... O naszej królewnie Dzielnej nie mam nic na razie wiekiego do powiedzena bo do weta idziemy dopiero po świętach z racji tego że skubana cały czs się wylizuje z tego mleka, coraz mniej ale zawsze.co prawda mogłabym już robić badania tego guza na głowie, ale jak ją obserwuje to widze że z dnia na dzien wydaje mi się że ma lepsze samopoczucie, choć takie samo miałam już po tygodniu jej pobytu a ciągle się poprawia!!! nie pisałam jeszxcze że wydawało nam się ze Dzielna jest głucha, a okazało sie że po prostu musiała przypomnieć sobie ludzki głos:multi:Tropche na nią krzyczymy jak się wylizuje z tego mleka i w tedy zrywa się dziewcze na równe nogi i podchodzi żeby ją tarmosić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly1 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 W sobote pszyjechała do nas Dasza-dziewczynka z Litwy która przyjeżdża do nas na święta i Dzielną pokochała od razu, a Dzielna ją...Dzielna potrzebuje bardzo pieszczot czego nie zauważyliśmy z początku jej pobytu a teraz to prawdziwa przytulanka;).Wczoraj napędzila nam stracha bo poszła spać do sypialni a teraz tam śpi Daszka)Zdziwiło mnie to, bo wczesniej tego nie robiła i bałam się że żle się czuje ale póżniej przyszła na swoje kojo... mamy kilka zdjęć ale mało czasu żeby je zmiejszyć i powrzucać,postaram się jednak zmusić do działań mojego małżona:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 To czekamy na zdjęcia.Super ,że słyszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 [quote name='Holly1']nie pisałam jeszxcze że wydawało nam się ze Dzielna jest głucha, a okazało sie że po prostu musiała przypomnieć sobie ludzki głos:multi:Tropche na nią krzyczymy jak się wylizuje z tego mleka i w tedy zrywa się dziewcze na równe nogi i podchodzi żeby ją tarmosić.[/quote] Sprawiała wrażenie mocno niedosłyszącej.......tak sie cieszę że słyszy. :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Holly1 wszystko ok ... nic sie nie odzywasz mam nadzieje ze sprawa z Misiem Cie az tak nie dobiła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly1 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 U nas wszystko ok.Wczoraj odwoziłam małą Daszke do Gdańska bo wracała już na Litwe i tak wiecie jak to jest, bieganina, święta itp...Dzielna idzie w poniedziałek do weta ale oprucz szczepień nic jej pewnie nie zrobią bo cały czas leci jej z dwóch sutków. podejrzewam że tym razem dostanie środki wysuszające czego chcieliśmy uniknąć ale już dłużej nie możemy czekać, bo każdy dzień opóznia jej operacje i to jest zagrożeniem jej dalszego życia.Nie wiem też co dzieje się z jej nogami bo zaczeła tak chodzić jakby się ślizgała nawet na dworzu i wtedy siada. początkowo myśleliśmy że to na panelach a le teraz robi to wszędzie, ale też nie zawsze.Więc też weta o to zapytam. pije też litrami wodę więc podejrzewam ból zębów...Zostanie dokładnie zbadana i myśle że tym razem będzie już można zbadać krew. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Wyłazi z niej schronisko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts