Wisełka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 haank napisał(a):i jeszcze jedno :) No to zdjęcie jest po prostu powalające :loveu: Bonuś jesteś taki śliczniutki i masz już nowych przyjaciół i rodzinkę :multi: Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wisełka napisał(a):No to zdjęcie jest po prostu powalające :loveu: Bonuś jesteś taki śliczniutki i masz już nowych przyjaciół i rodzinkę :multi: No i widać na nim jak pięknie naprawiony. Zdjęcie istotnie przesłodkie. Quote
haank Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Śliczna mordeczka ...... U mnie w domku straszny spokój. Do tego stopnia, że zaczęłam się rozglądać za kotem i znalazłam maine coona do oddania. Kurcze bycze kocisko pewnie wielkości mojej rudej :) Quote
taxelina Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://img172.imageshack.us/img172/1456/bono1mq9.jpg To zdjecie jest cudne!!!! Quote
monita Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Słodka mordeczka :loveu: http://img172.imageshack.us/img172/1456/bono1mq9.jpg Pięknie zarasta !!!! Quote
Ola164 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cuuudo :loveu: Hannk, zapraszamy na www.jamnikiwpotrzebie.fora.pl :) Tam był psiaczek wystawiony, może coś napiszesz? ;) Quote
haank Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nie jestem tam chyba zalogowana.. :) ale z pewnością Ty coś napiszesz:) ,... a tak na smutno troszkę to moja Ruda ma chore serce. Na zdjęciu jest powiększone i od jutra zaczyna dostawać leki.. Raczej takie stałe :( Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 haank napisał(a):Nie jestem tam chyba zalogowana.. :) ale z pewnością Ty coś napiszesz:) ,... a tak na smutno troszkę to moja Ruda ma chore serce. Na zdjęciu jest powiększone i od jutra zaczyna dostawać leki.. Raczej takie stałe :( Oj bidula :(. Mój Edunio też miał serducho chore. Pomiziaj ją ode mnie. Quote
haank Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Miziam miziam. Dobrze ze Bono mieszka już z nowymi właścicielami bo to był dla Rudej duży stres :( .... W ogóle dobrze ze ma kochający domek ale tak z punktu widzenia Rudej to wręcz świetnie... Quote
Isadora7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 haank napisał(a):Miziam miziam. Dobrze ze Bono mieszka już z nowymi właścicielami bo to był dla Rudej duży stres :( .... W ogóle dobrze ze ma kochający domek ale tak z punktu widzenia Rudej to wręcz świetnie... No tak, w świetle jej chorego serducha oczywiście że to dobrze. I cudnie w tym wszystkim że Krakers fajny domek ma. Quote
amikat Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='haank']i jeszcze jedno :) Samo szczęście w oczach!!!!!! Dziękuje za dom dla tego małego faceta! Quote
amikat Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='haank']i jeszcze jedno :) Samo szczęście w oczach!!!!!! Dziękuje za dom dla tego małego faceta! Quote
Ola164 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 hannk nie trzeba być zalogowanym :( Ruda... :( Oj biedulka... :( Quote
haank Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 deer 1987- możesz napisać na http://naszejamniki.pl/viewtopic.php?t=864 ze maluszek ma już domek i wkleić to zdjęcie które się tak wszystkim podoba?? Kurcze tam było najwięcej obiekcji, ze nużyca to groźne, czemu nie nosi Preventica i ze grzybica itp itd ...Proszę napisz ze happy end :) Quote
haank Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Popatrzcie, co założycielka tego wątku dziś znalazła. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9733744&posted=1#post9733744 Acha. i powtórka z rozrywki. Ambra dziś pisała mi ze w schornisku jest krakers 2. Tylko rudy i nie jest chory. Ale za to maluszek. Quote
amikat Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Hej - maleńka suczyna jest ale już u mnie ;) Ma na imie MINI i ma 3 -4 miesiace. Mam dlaniej 2 potencjalne domki. POchwale sie a jak nie, to poprosze o pomoc!!!! Quote
haank Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 A o to wieści o Bono : "WITAM. Jak w środę dr zobaczył PSIAKA to powiedział,że są efekty kuracji, jest dużo, dużo lepiej. Koleś porasta sierściuchą coraz bardziej. Jest OK. Dr zdecydował, że można juz go zaszczepić na parwowirozę i inne wirusy, także dostał już dawkę. Nadto nadal ma otrzymywać ketakonazol. Ponowna wizyta u dr w połowie kwietnia. Mały skumplował się już z kotami, szczcególnie z czarną. Bójki toczą niesamowite ale w formie zabawy. Jest radosny, usłuchany. Także wszystko OKEJOS. Pozdrawiamy serrrrrrrdecznie i zyczymy Wszystkiego dobrego na świeta. A&KM & Zoo" Fajnie prawda ?? :) Quote
Recommended Posts