Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisełka napisał(a):
No to zdjęcie jest po prostu powalające :loveu:
Bonuś jesteś taki śliczniutki i masz już nowych przyjaciół i rodzinkę :multi:

No i widać na nim jak pięknie naprawiony. Zdjęcie istotnie przesłodkie.

Posted

Śliczna mordeczka ......
U mnie w domku straszny spokój. Do tego stopnia, że zaczęłam się rozglądać za kotem i znalazłam maine coona do oddania. Kurcze bycze kocisko pewnie wielkości mojej rudej :)

Posted

Nie jestem tam chyba zalogowana.. :) ale z pewnością Ty coś napiszesz:)

,...
a tak na smutno troszkę to moja Ruda ma chore serce. Na zdjęciu jest powiększone i od jutra zaczyna dostawać leki.. Raczej takie stałe :(

Posted

haank napisał(a):
Nie jestem tam chyba zalogowana.. :) ale z pewnością Ty coś napiszesz:)

,...
a tak na smutno troszkę to moja Ruda ma chore serce. Na zdjęciu jest powiększone i od jutra zaczyna dostawać leki.. Raczej takie stałe :(

Oj bidula :(. Mój Edunio też miał serducho chore. Pomiziaj ją ode mnie.

Posted

Miziam miziam.

Dobrze ze Bono mieszka już z nowymi właścicielami bo to był dla Rudej duży stres :( ....
W ogóle dobrze ze ma kochający domek ale tak z punktu widzenia Rudej to wręcz świetnie...

Posted

haank napisał(a):
Miziam miziam.

Dobrze ze Bono mieszka już z nowymi właścicielami bo to był dla Rudej duży stres :( ....
W ogóle dobrze ze ma kochający domek ale tak z punktu widzenia Rudej to wręcz świetnie...

No tak, w świetle jej chorego serducha oczywiście że to dobrze. I cudnie w tym wszystkim że Krakers fajny domek ma.

Posted

Hej - maleńka suczyna jest ale już u mnie ;)
Ma na imie MINI i ma 3 -4 miesiace.
Mam dlaniej 2 potencjalne domki.
POchwale sie a jak nie, to poprosze o pomoc!!!!

Posted

A o to wieści o Bono :
"WITAM. Jak w środę dr zobaczył PSIAKA to powiedział,że są efekty kuracji, jest dużo, dużo lepiej. Koleś porasta sierściuchą coraz bardziej. Jest OK. Dr zdecydował, że można juz go zaszczepić na parwowirozę i inne wirusy, także dostał już dawkę. Nadto nadal ma otrzymywać ketakonazol. Ponowna wizyta u dr w połowie kwietnia. Mały skumplował się już z kotami, szczcególnie z czarną. Bójki toczą niesamowite ale w formie zabawy. Jest radosny, usłuchany. Także wszystko OKEJOS. Pozdrawiamy serrrrrrrdecznie i zyczymy Wszystkiego dobrego na świeta. A&KM & Zoo"

Fajnie prawda ?? :)