Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani wiec ma super wiadomość na czas przed weekendem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziś dosłownie przed chwilą się dowiedziałem , że pobyt Czarusia jest zapłacony przez fundację [COLOR=Blue]HundeHilfe [COLOR=Black], więc mogę wpłacić na konto Gosi i Czarusia finanse które sie udało wcześniej uzbierać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo wszystkim dziękuję , Gosiu część pieniędzy wraca do ciebie ( twoich ;) )
Pozdrawiam serdecznie :lol:
[/COLOR][/COLOR]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiec wklejam moje rozliczenie :diabloti:

Maggiejan 160
Grażyna D. (Miechów) 20
AnkaP ( Owczarek.pl ) 80
Ihoryza 50
Szastin 150
Quasimodo 65
Edgradska 50
Kika ( Owczarek.pl ) 40
Ziutabenia 200
Israel 50

Razem 865 zł :loveu:
Bardzo dziękujemy za zaufanie i pomoc , jak i również dziękujemy fundacji niemieckiej za pokrycie leczenia w klinice :klacz::klacz::klacz::dog:

Do Gosi wysłałem 950 , żeby też cosik ode mnie było :lol:

Posted

[quote name='maggiejan']Czaruś, gdyby umiał czytać napewno bardzo by się ucieszył. A gdyby umiał pisać serdecznie by podziękował wszystkim swoim przyjaciołom.:loveu:[/quote]

Ale nie potrafi (przynajmniej na razie ;), w końcu to bardzo zdolny psiak :cool3:), więc trzeba go koniecznie odwiedzić i pozwolić mu podziękować własnołapnie :).

Posted

udało SIE choć DO KOŃCA lekarz NIE był ZDECYDOWANY CZY SIE podjąć TEGO ZABIEGU ALE JEST ATOSIK SIE wybudził . JUTRO wyśle TE FOTKI TYLKO PODAJCIE MI MEJLA DO KOGO JE posłać :cool3::cool3:

Posted

czaruś lizak a mój atos panikarz po wybudzaniu z narkozy narobił takiego lamentu że lekarz biegusiem po mnie do poczekalni :oops: taki dorosły facet z atosa a taka histeryk z niego:placz::placz: bo pani nie było :shake::shake:

Posted

Świetnie, że tak gładko wszystko poszło :lol:

Czaruś dziesiaj w parku zainteresował się ładną panienką (mix cillie) i jego zaloty nie zostały przyjęte niechętnie ;). Pogoniły się troszkę wokół właścicielki suczki. :Dog_run:Potem Czaruś przyszedł grzecznie na wołanie. Bardzo brakuje mu towarzystwa do zabaw.

Posted

Do Czarusia nikt nie zajrzał :-( :roll: :-(

A wiosna zawitała do nas niespodziewanie po chłodnym weekendzie, teraz jest pięknie, słonecznie i wesoło. Czaruś w dobrym humorze, na spacerku nikogo nie obszczekał, co mu się wcześniej zdarzało ;).

Taka ładna pogoda, że tylko ogrodu brak...

Posted

Pewnie dlatego, że z Czarusiem jest coraz lepiej część osób mniej się nim interesuje. To normalne, że w sytuacjach dramatycznych ludzie chętniej śledzą rozwój wygarzeń. Zaglądam tu codziennie ale nie piszę. Mimo to trzymam za Was kciuki i cieszę się, że Czaruś ma się coraz lepiej. To jest chyba ten cud na który na początku wszyscy tu liczyliśmy :loveu:

Posted

ja tam zagladam codzien. Mam 6 swoich plus siódma- Libra w lecznicy, ale dla takiego pięknego owczara nie znaleźć chwilki, to byłby grzech. Poza tym marzę że jakieś zdjątka Małgosia wlepi...:loveu: