Peter Beny Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kochani wiec ma super wiadomość na czas przed weekendem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś dosłownie przed chwilą się dowiedziałem , że pobyt Czarusia jest zapłacony przez fundację [COLOR=Blue]HundeHilfe [COLOR=Black], więc mogę wpłacić na konto Gosi i Czarusia finanse które sie udało wcześniej uzbierać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo wszystkim dziękuję , Gosiu część pieniędzy wraca do ciebie ( twoich ;) ) Pozdrawiam serdecznie :lol: [/COLOR][/COLOR] Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dzięki, Peter. Pieniądze się przydadzą, bo Czaruś zamierza żyć jeszcze długie lata ;). Quote
epe Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A ciocia Gosia robi wszystko,aby mu w tym pomóc!!:lol: Quote
ocelot Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Warto zajrzeć do Małgosi i Czarusia zawsze człowiekowi lżej na duszy. Quote
Peter Beny Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Wiec wklejam moje rozliczenie :diabloti: Maggiejan 160 Grażyna D. (Miechów) 20 AnkaP ( Owczarek.pl ) 80 Ihoryza 50 Szastin 150 Quasimodo 65 Edgradska 50 Kika ( Owczarek.pl ) 40 Ziutabenia 200 Israel 50 Razem 865 zł :loveu: Bardzo dziękujemy za zaufanie i pomoc , jak i również dziękujemy fundacji niemieckiej za pokrycie leczenia w klinice :klacz::klacz::klacz::dog: Do Gosi wysłałem 950 , żeby też cosik ode mnie było :lol: Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czaruś, gdyby umiał czytać napewno bardzo by się ucieszył. A gdyby umiał pisać serdecznie by podziękował wszystkim swoim przyjaciołom.:loveu: Quote
Kazoo Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='maggiejan']Czaruś, gdyby umiał czytać napewno bardzo by się ucieszył. A gdyby umiał pisać serdecznie by podziękował wszystkim swoim przyjaciołom.:loveu:[/quote] Ale nie potrafi (przynajmniej na razie ;), w końcu to bardzo zdolny psiak :cool3:), więc trzeba go koniecznie odwiedzić i pozwolić mu podziękować własnołapnie :). Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czaruś najbardziej lubi liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizać ;) Quote
AniaAniołek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 udało SIE choć DO KOŃCA lekarz NIE był ZDECYDOWANY CZY SIE podjąć TEGO ZABIEGU ALE JEST ATOSIK SIE wybudził . JUTRO wyśle TE FOTKI TYLKO PODAJCIE MI MEJLA DO KOGO JE posłać :cool3::cool3: Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Aniu, to wspaniała wiadomość :multi:. Atosku, zdrowiej!:kciuki: Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Fotki może do Hakity posłać...? Mail w podpisie. Quote
AniaAniołek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 fotki przesłane życzę powodzenia :cool3::multi: Quote
Dorothy Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Czarus moze powinien miec Lizak na drugie?:cool3: Quote
AniaAniołek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 czaruś lizak a mój atos panikarz po wybudzaniu z narkozy narobił takiego lamentu że lekarz biegusiem po mnie do poczekalni :oops: taki dorosły facet z atosa a taka histeryk z niego:placz::placz: bo pani nie było :shake::shake: Quote
Kazoo Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Atos po prostu martwił się o Ciebie. Myślał, że podali mu środek nasenny, żeby mu Ciebie zabrać i dlatego narobił wrzasku ;). Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Dorothy']Czarus moze powinien miec Lizak na drugie?:cool3:[/quote] Nawet na pierwsze :evil_lol: AniuAniołek, Atosik dobrze się już czuje? Doszedł do siebie? Quote
AniaAniołek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 doszedł nawet bardzo już bryka naprawdę ma dobre humor ,myślałam że będzie gorzej ,ale jest super :multi::multi::multi:. to ten łobuz na zdjęciu w podpisie Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Świetnie, że tak gładko wszystko poszło :lol: Czaruś dziesiaj w parku zainteresował się ładną panienką (mix cillie) i jego zaloty nie zostały przyjęte niechętnie ;). Pogoniły się troszkę wokół właścicielki suczki. :Dog_run:Potem Czaruś przyszedł grzecznie na wołanie. Bardzo brakuje mu towarzystwa do zabaw. Quote
maggiejan Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Do Czarusia nikt nie zajrzał :-( :roll: :-( A wiosna zawitała do nas niespodziewanie po chłodnym weekendzie, teraz jest pięknie, słonecznie i wesoło. Czaruś w dobrym humorze, na spacerku nikogo nie obszczekał, co mu się wcześniej zdarzało ;). Taka ładna pogoda, że tylko ogrodu brak... Quote
Lidan Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Pewnie dlatego, że z Czarusiem jest coraz lepiej część osób mniej się nim interesuje. To normalne, że w sytuacjach dramatycznych ludzie chętniej śledzą rozwój wygarzeń. Zaglądam tu codziennie ale nie piszę. Mimo to trzymam za Was kciuki i cieszę się, że Czaruś ma się coraz lepiej. To jest chyba ten cud na który na początku wszyscy tu liczyliśmy :loveu: Quote
Dorothy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ja tam zagladam codzien. Mam 6 swoich plus siódma- Libra w lecznicy, ale dla takiego pięknego owczara nie znaleźć chwilki, to byłby grzech. Poza tym marzę że jakieś zdjątka Małgosia wlepi...:loveu: Quote
Poker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ja mam Was w zakładkach i codziennie przynajmniej raz zaglądam tylko nie piszę :lol: Quote
ocelot Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Małgosiu no co Ty. dzisiaj nawet nie mam czasu pisać na wątkach tomaszowskich psiaków..., ale zajrzeć wszędzie zajrzałam. Quote
AniaAniołek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 dziewczyny gadałam o tych lekach nie będzie łatwo ale mam obiecane że będzie załatwione mam nadzieje że szybko jutro jeszcze podzwonień to dam znać ;) Quote
maggiejan Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No to kamień spadł mi z serca ;), bo już się bałam że jesteśmy zapomniani... Jutro jedziemy na kontrolę do Pani Wetki, mam nadzieję, że będzie znowu dobrze :lol: Quote
Recommended Posts