Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4, czy Maksio nadal jest w schronie ? ? ?

Pani Ela mi napisala, ze dzwonily do niej dwie panie zainteresowane adopcja Maksia.
Oczywiscie opowiedziala o nim i powiedziala, ze jest w Dzierzoniowie.
Czy moze ktos u niego byl w schronisku ? ? ?

Posted

...od tygodnia jestem chora i mało czasu poświęcam na pisanie na dogo:-(
Bardziej jestem chora od piątku
Przepraszam nie upilnowałam:-(
nawet nie mam nic na swoją obronę
Maksio-Robert odszedł w nocy z czwartku na piątek:-(
jest mi bardzo przykro,jeszcze nie mogę w to uwierzyć.
Było juz tak dobrze,był wesoły i wiedzial że juz nic złego jego nie spotka,wychodził mi na spotkanie oczekując smakołyków.
Weterynarz powiedział,,dlaczego mi nie wierzyłas ,ze jego koniec jest bliski?,,
ja nie chciałam wierzyc
chciałam aby chłopczyk miał jeszcze raj na ziemi
on ma raj juz w niebie.
Za Tęczowym Mostem juz nie martwi sie o jedzenie
bolące nózki czy małym kojcem-jego całym światem.:-(
Wybaczcie ale nie mogę wiecej pisac ...moze kiedyś
Maksiu-Robercie czekaj na nas tam gdzie jest tylko wesoły czas
[*]

Posted

Grażynko przecież to nie Twoja wina - wszyscy wiedzieliśmy od początku że to już niedługo :(
Tak jak pisałam wcześniej - On pewnie myślał, że już raj mu się trafił - ciepła budka, jedzonko....
Szkoda, że nie doczekał jeszcze lepszych czasów ...Ale tak to już jest ze staruszkami :placz::placz::placz::placz:
Maksiu biegaj szczęśliwy za TM
I powiedz mojej Sarze którą pożegnaliśmy 3 dni wcześniej, że bardzo bardzo za nią tęsknię :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Maksiu (*) .......
Coz, pozostaje mi wierzyc, ze rzeczywiscie Maksiu uznal swoje ostatnie miejsce pobytu za swoj ostateczny dom ... nie czekal juz na nic lepszego .... i poczul, ze juz nadeszla pora na odejscie :-(....
Maksiu, aniolku..... ciesz sie za TM wolnoscia.... sila i zdrowiem ... i czekaj tam na nas, kochanie ........

Posted

....Szkoda mi Maksia:-(
Pomozemy razem jeszcze wielu psiakom
dlatego żałuje ze jemu już nie.
Zaslugiwał na wszystko co dobre
żegnaj kochany psiaku.
Wszystkie cioteczki będa pamiętac o Tobie

Posted

agata51 napisał(a):
A może tej rodzinie z Holandii zaproponować innego staruszka? Max na pewno by się ucieszył.

W sobote odbieramy ok. 12 ( trudno powiedziec ile ich jest, bo sa zamkniete , a drzwi zastawione do polowy ceglami ) psow od debila z zoltymi papierami i jego matki-starowinki, ktora blagala zeby je uratowac przed synem-debilem .........
Ten sk....el sam mowi, ze zjada psy :placz:...
Wszystkie potem pojada do Holandii i z pewnoscia jeden z nich trafi do rodziny, ktora chciala Maksia :-(.

Posted

Seaside napisał(a):
Gosiu to ta sprawa o której mi kiedyś na gg opowiadałaś??
Jezu jak dobrze że zostaną odebrane - tylko żeby dupek nie brał kolejnych :placz::placz::placz:

Tak. Agnieszka o tym uslyszala i pukala do wszystkich mozliwych drzwi z prosba o pomoc i interwencje .....
Dopiero jedna kobieta ze Zgorzelca ruszyla sprawe tak mocno, ze .... final bliski !
Tylko jeszcze trzeba cos zrobic z tymi ludzmi, bo przeciez jak oni tam zostana, to za kilka dni nowe psiaki trafia do zamknietego ciemnego pokoju i jaki bedzie ich los .... ? ? ?
Ma byc reporter z Faktow, wiec mysle ze i sprawe tych ludzi poruszy.
Wtedy odpowiednie instytucje beda musialy zaczac dzialac ... mam na mysli opieke spoleczna i tym podobne instytucje.
Ta babunia ma juz ok. 90-tki ....., a jej synalek ... podobno ja wykorzystuje seksualnie :placz:.....
Ja nie moge pojac, jak mozna takim ludziom pozwolic zyc zdanym zupelnie na siebie .......:placz:

Posted

Gosieńko do czasu wyjazdu do Holandii co z psiakami będzie??
Podejrzewam na nich gwałty również, chociaż w porównaniu z tą babunią to nic.... :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Boże widzisz i nie grzmisz.............. :placz::placz::placz::placz::placz: